Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagol canimm ama 36ya daha cok var malesef... su an 42 bedenim :26: ama olsun eninde sonunda 36ya gircem

:) yok canım yaa ben şimdi okuldaki son günüme gittim öğretmenlik deneyimi için. çocuklar baklava almışlar ama ben yolda giderken okulda yememek için birşey o yüzden diyabetik çikolata yedim gittim yani. ordada ikram edilince aldım yedim ama yedikten ve teee arkadaş uyarınca fark ettim. :26::26:

canım abartı diyorsunda ne yapyım sebze olarak o vardı evde bende anneme karşın emir kuluyum mecbur evde ne varsa onu yiyorum senin rekoru kırmak için normal birşeyler yemem lazım :) çikolata gibi :) truffle gibi :)

:) he marketten maydanoz alıyor gibi olmuş biraz :) arkadaş fully öle bi anlattı ki dayanaadım :):):) acaba benim mübareği mi yurt dışına göndersem sonradan sanki hiç türk değilmiş gibi muamele yapsam falan :)

protein limitim var ama protein limitimi aşmamam lazım ayrıca oraya yazmışım ama meyvelerimi yemedim henüz... de birazdan yerim.

a aa bu nasıl 42 ben 38 hadi en fazla 40 beden yani o civar sandım. hiç göstermiyorsun bence canım. kaç kilosun şimdi? boyun kaç bi dee?

boyum 170 canim kilo 75. ust taraf 40 beden oluyor aslinda ama alt taraf olmuyor.. arkadan bir foto olsa daha rahat anlardin simit ve toto sorunu var malesef :26: onlar biraz kuculse 40a gircem ama isteeeeeee bekliyorum bakalim

hic sporsuz verdigim icin kiloyu fazla sikilasmadi vucudum. spora daha gecen hafta basladim daha cabuk incelirim artik diye umut ediyorum

aynı sorunlar bende de var sporla kurtulcaz onlardan oohh boyun da vaaarr bi incelsen taşsın taaam

ben kaçtım kızlaaar uyku bastırdıı. görüşürüüüz

iki kişimi???benimle üç olduk yani...hadi bakalım yokmu artıran

fulyacım fotoları alıntı yapmadım canım , verdiğin kilo bariz meydanda..ama spor yapsaydın dediğin gibi şu an belki 40 beden giyiyor olabilirdin..sporun çok faysası var , önemsemek lazım..birde ben pat diye söylüyorum biliyorsun beni , yine çenemi tutamıycam yoksa patlarım ben ama toto için özellikle çalış derimarkadaşında o dertten muzdarip olduğu için artık algıda seçicilik midir nedirben 46 beden giyerken üst bedenim 44, 42 beden giyerken üst bedenim 40 dı maalesef....acı gerçekler işte n'apcan gardaş..

KIZLAR KIZLAR GELEEĞĞĞMM MİİĞĞ?
YANAĞIZDAAN ÖPEEEM MİİİĞĞ?
SİZ ANAĞZIN GOYNUNDAAĞ
BEN SOĞUUKTAAN ÖLEEĞĞM MİİGG? :111:

kızlaaarr sabah wc ve sonrasında her zamanki gibi hemen tartıııı 200 gr daha vermişiiim. 58.3 gösterdi tartııı. 100 gr daha versem toplamda 10 kg vermiş olacağğım. çok mutluyum olleeyyy

iki kişimi???benimle üç olduk yani...hadi bakalım yokmu artıran

hele buna şükür hele. neredeyse gözüm korkmuştu bir an cayıyordum kız

kızlar bu akşam gerginlikten sıkıntıdan uyuyamadım yaaa:18:..kalbim sıkıştı, gerim gerim gerildim..bir yerden başlamak lazım artık ama nerden:26::26:

kızlar bu akşam gerginlikten sıkıntıdan uyuyamadım yaaa:18:..kalbim sıkıştı, gerim gerim gerildim..bir yerden başlamak lazım artık ama nerden:26::26:

çok geçmiş olsun canım yaa :26:kalp bu şakaya gelmez. bi doktora falan mı görünsen?

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR.
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
4-5 tane zetin,3 parcacık peynir ,birazda yumurta.
2 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay,
şimdide birki çayımı içecem

GÜNAYDIN KIZLAR.
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
4-5 tane zetin,3 parcacık peynir ,birazda yumurta.
2 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay,
şimdide birki çayımı içecem

aynı kiloyla başlamışız rejime yeni fark ettim. ama senin hedefin 60 olduğuna göre boylusun

aynı kiloyla başlamışız rejime yeni fark ettim. ama senin hedefin 60 olduğuna göre boylusun

1,67 boyum,60 kiloda tam kararda oluyorum.senin boyun kaç,bu arada adım nurcan
32 yaşındayım,6 yaşında da bir kızım var,malimüşavirim.günün çoğunu masa başında geçiriyorum.

Caniiiim sabah sabah ne guzel bi mujde darisi herkesin basina herkesten 10 kg gitsiiiiiiiiin

canim simdiden dayan yesil caya p.tesiye kadar p.tesi de Dukaaaaaan

1,67 boyum,60 kiloda tam kararda oluyorum.senin boyun kaç,bu arada adım nurcan
32 yaşındayım,6 yaşında da bir kızım var,malimüşavirim.günün çoğunu masa başında geçiriyorum.
Nurcancim slm ben de emine :13:bizim de hedef kilomuz ayniiii gerci Dukan bana 61 diyooo ama fraketmez hadi gitsin gilolar da 61 de olur yani

evet canim spora yeni basladim biliyorsun artik daha hizli gider diye dusunuyorum. kilo verme acisindan degil tabi ama incelme acisindan. toto ust bacak ve simit zaten benim en problemli bolgeler onun icin de kosmaya basladim zaten. bakalim...
ben de facebook grubuna ve buraya resim paylasayim dedim iste dun gece cunku kilo veremiyorum motivasyonum dusuk moralim de cok bozuk. paylastigim iki resim arasinda 20 kilo var.. guzel bir seyler duyarim belki moralim yerine gelir dedim ama avcumu yaladim.

hopiş bende çok gerginim melisa çayı iç tavsiye ederim

biri bana dukan testi yaparmı ben soruları burdan cevaplarım şimdi yemek hazırlamam lazım eşim birazdan gelir gidince inşallah bir hayır sever çıkar

wowww... bende sabah tartıldım 70.2 çıktım. geçen haftayla kıyasarsam kilo vermişim bayaaaa bi :) ama hedef geçen hafta 69 lu rakamlardı göremedim o yüzden bu hafta görmek istiyorum. bugün sporum var ve belediye obeziteyle mücadele için hanımlar lokaline diyetisyen getiricekmiş. onada gidicem bi değişiklik olsun diye :)

Kolanın Zararları
Bir kutu kola içildiğinde vücutta meydana gelen değişiklikler;
* İlk 10 dakikada, kana hemen 10 tatlı kaşığı kadar şeker girer. Bu günlük normal dozun 100 katı kadardır. Normalde bu düzeyde saf şeker vücuda girdiğinde bulantı ve kusmaya sebep olur. Kola içindeki fosforik asit bulantıyı engelliyor.
* İlk 20 dakika içinde, kan şekeri aşırı yükselir. Bunun sonucunda pankreastan aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde depolanmaya başlar.
* 40 dakika içinde kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur ve kan basıncı yükselir.
* 45 dakika içinde beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi oluşur.( eroin etkisine benzer bir etki meydana gelir)
* 60 dakika içinde ani açlık hissi oluşur ve kola, tatlı yeme isteği artar.

Bu kısır döngü devam ettiği sürece karaciğer, pankreas ve göbek yağlanması artar. Vücutta leptin ve insülin direnci gelişir. Leptin ve İnsülin direnci gelişimiyle şişmanlık/ obezite başlar.

kızlar ben tartıda bigün az çıkıyorum bigün çok çıkıyorum.insan spora gidince kilo verir am ben ertesi gün almış oluyorum sanırım bgende bi dengesizlik var.mesala size dün yadiklerimi yazayım sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım.öğle salata 2 adet köfte akşam yarım simit,domates,salatalık.giyindiklerimden inceldiğimi hissediyorum.ben şu sigara yüzünden çok kilo aldım ama artık bıraktıktan önceki kiloma geri dönüyorum.ben biraz sabırsızım hemen olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…