- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.521
ay fuliiim ne güzel zayıflamışsııınneredeyse içinden bi fuli çıkmış bravoo aynen böyle devam azcık kalmış. benim hiç önce fotom yok. hiç akıl edemedim ben onu :26:zaten 68 kiloyken hiç foto çekilmiyordum kendimi beğenmediğim için. keşke çekseymişim. hala da yok fotom şimdi fark ettim. yarın ilk iş foto çekilcem. var bitane geçen haftadan o da iç çamaşırlı ama sana bayıldııım. devam devam devam diyorum. 36 ya az kaldıı
sagol canimmama 36ya daha cok var malesef... su an 42 bedenim :26: ama olsun eninde sonunda 36ya gircem
o ne kiz allahim kitliktan mi ciktin ozellikle ogle hem tatli hem meyve suyu hem de cikolata (ben anlamam oooole diyet cikolata falan yemissin iste basbayagi) ceza git 50 mekik:88:
Kesinlikle katiliyorum aaaaaaa biraz mi abartilmis coook iyimsersin busecim nerdeyse Busra benim 8 truffel rekorumu kirmaya calisiyobi de patates ben de yiyorum ama cok masum bi sebze degil haslanmis olsa bile cooook nisastasi yok mu?
Puhahahahhhaaa kiz allah sana ne deyim,kiz ne bu sanki sanal marketten Yulaf kepegi siparisi mi veriyosun allah iyiligini versin cok guldum
kalori dolduracaksan sut ic yogurt ye o ne o ooole
a aa bu nasıl 42ben 38 hadi en fazla 40 beden yani o civar sandım. hiç göstermiyorsun bence canım. kaç kilosun şimdi? boyun kaç bi dee?
boyum 170 canim kilo 75. ust taraf 40 beden oluyor aslinda ama alt taraf olmuyor.. arkadan bir foto olsa daha rahat anlardinsimit ve toto sorunu var malesef :26: onlar biraz kuculse 40a gircem ama isteeeeeee bekliyorum bakalim
hic sporsuz verdigim icin kiloyu fazla sikilasmadi vucudum. spora daha gecen hafta basladim daha cabuk incelirim artik diye umut ediyorum
aynı sorunlar bende de varsporla kurtulcaz onlardan oohh boyun da vaaarr bi incelsen taşsın taaam
ben kaçtım kızlaaar uyku bastırdıı. görüşürüüüz
yulaf kepeğim anca elime ulaşııır. pazartesi ye ok diyoruz emineyleeeeeeee
valla bu nasıl diyetmiş. böyle kilo verebiliyorsan
emineee tamamdır PAZARTESİ başlıyoruz dukanaa
eveet patates aynen dediğin gibi diğer sebzelere benzemezz
dukanda süt peynir vs serbest ama yağsız ve tuzsuz olcak. yani lor veya tofu peyniri, bir de light süt ve yoğurt olcak. yağ oranları 100 gramda en fazla %2 olcakmış. marketlerde vaar.ay pazartesi kesin başlayalım. kilolarımızdan da bi kurtulalım 3 aya kadar zayıf olalım
iki kişimi???benimle üç olduk yani...hadi bakalım yokmu artıran
kızlar bu akşam gerginlikten sıkıntıdan uyuyamadım yaaa:18:..kalbim sıkıştı, gerim gerim gerildim..bir yerden başlamak lazım artık ama nerden:26::26:
GÜNAYDIN KIZLAR.
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım.
4-5 tane zetin,3 parcacık peynir ,birazda yumurta.
2 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay,
şimdide birki çayımı içecem
aynı kiloyla başlamışız rejime yeni fark ettim.ama senin hedefin 60 olduğuna göre boylusun
Caniiiim sabah sabah ne guzel bi mujde darisi herkesin basina herkesten 10 kg gitsiiiiiiiiinKIZLAR KIZLAR GELEEĞĞĞMM MİİĞĞ?
YANAĞIZDAAN ÖPEEEM MİİİĞĞ?
SİZ ANAĞZIN GOYNUNDAAĞ
BEN SOĞUUKTAAN ÖLEEĞĞM MİİGG? :111:
kızlaaarr sabah wc ve sonrasında her zamanki gibi hemen tartıııı200 gr daha vermişiiim. 58.3 gösterdi tartııı. 100 gr daha versem toplamda 10 kg vermiş olacağğım. çok mutluyum olleeyyy
hele buna şükür hele. neredeyse gözüm korkmuştu bir an cayıyordum kız
canim simdiden dayan yesil caya p.tesiye kadar p.tesi de Dukaaaaaankızlar bu akşam gerginlikten sıkıntıdan uyuyamadım yaaa:18:..kalbim sıkıştı, gerim gerim gerildim..bir yerden başlamak lazım artık ama nerden:26::26:
Nurcancim slm ben de emine :13:bizim de hedef kilomuz ayniiii gerci Dukan bana 61 diyooo ama fraketmez hadi gitsin gilolar da 61 de olur yani1,67 boyum,60 kiloda tam kararda oluyorum.senin boyun kaç,bu arada adım nurcan
32 yaşındayım,6 yaşında da bir kızım var,malimüşavirim.günün çoğunu masa başında geçiriyorum.
fulyacım fotoları alıntı yapmadım canım , verdiğin kilo bariz meydanda..ama spor yapsaydın dediğin gibi şu an belki 40 beden giyiyor olabilirdin..sporun çok faysası var , önemsemek lazım..birde ben pat diye söylüyorum biliyorsun beni , yine çenemi tutamıycam yoksa patlarım ben ama toto için özellikle çalış derimarkadaşında o dertten muzdarip olduğu için artık algıda seçicilik midir nedir ben 46 beden giyerken üst bedenim 44, 42 beden giyerken üst bedenim 40 dı maalesef.. ..acı gerçekler işte n'apcan gardaş..
KIZLAR KIZLAR GELEEĞĞĞMM MİİĞĞ?
YANAĞIZDAAN ÖPEEEM MİİİĞĞ?
SİZ ANAĞZIN GOYNUNDAAĞ
BEN SOĞUUKTAAN ÖLEEĞĞM MİİGG? :111:
kızlaaarr sabah wc ve sonrasında her zamanki gibi hemen tartıııı200 gr daha vermişiiim. 58.3 gösterdi tartııı. 100 gr daha versem toplamda 10 kg vermiş olacağğım. çok mutluyum olleeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?