- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.541
kızlar ben tartıda bigün az çıkıyorum bigün çok çıkıyorum.insan spora gidince kilo verir am ben ertesi gün almış oluyorum sanırım bgende bi dengesizlik var.mesala size dün yadiklerimi yazayım sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım.öğle salata 2 adet köfte akşam yarım simit,domates,salatalık.giyindiklerimden inceldiğimi hissediyorum.ben şu sigara yüzünden çok kilo aldım ama artık bıraktıktan önceki kiloma geri dönüyorum.ben biraz sabırsızım hemen olsun istiyorum.
ÖĞLE YEMEĞİ YEMEDİM AMA
az önce 1 simiti götürdüm valla :26:, dayanamadım kokusuna.
1 bardakta şekersiz çayy.
evet, bende dün gece ciddi ciddi düşündüm bir kalp doktoruna gitmeyi..çok geçmiş olsun canım yaa :26:kalp bu şakaya gelmez. bi doktora falan mı görünsen?
oy oy oyy yewrum benim..kız sen neden moralini bozuyosun dal gibi olmuşsun iştee..ben senin yanında fil gibi kalırım vallahi..tamam söz daha hiçbişey hakkında yorum yapmıycam..evet canim spora yeni basladim biliyorsun artik daha hizli gider diye dusunuyorum. kilo verme acisindan degil tabi ama incelme acisindan. toto ust bacak ve simit zaten benim en problemli bolgeler onun icin de kosmaya basladim zaten. bakalim...
ben de facebook grubuna ve buraya resim paylasayim dedim iste dun gece cunku kilo veremiyorum motivasyonum dusuk moralim de cok bozuk. paylastigim iki resim arasinda 20 kilo var.. guzel bir seyler duyarim belki moralim yerine gelir dedim ama avcumu yaladim.
fadime senin testi ben yaptım canım(yalaaann9..p.tesi benle başlıyosun , ikimizde 5 gün atak yapıyoruz ..oldumu..malzemelerini hazırla bak, sonra ben daha hazır değilim falan duymak istemiyorum..hopiş bende çok gerginim melisa çayı iç tavsiye ederim
biri bana dukan testi yaparmı ben soruları burdan cevaplarım şimdi yemek hazırlamam lazım eşim birazdan gelir gidince inşallah bir hayır sever çıkar
evet, bende dün gece ciddi ciddi düşündüm bir kalp doktoruna gitmeyi..
oy oy oyy yewrum benim..kız sen neden moralini bozuyosun dal gibi olmuşsun iştee..ben senin yanında fil gibi kalırım vallahi..tamam söz daha hiçbişey hakkında yorum yapmıycam..
1,67 boyum,60 kiloda tam kararda oluyorum.senin boyun kaç,bu arada adım nurcan
32 yaşındayım,6 yaşında da bir kızım var,malimüşavirim.günün çoğunu masa başında geçiriyorum.
kızlar ben tartıda bigün az çıkıyorum bigün çok çıkıyorum.insan spora gidince kilo verir am ben ertesi gün almış oluyorum sanırım bgende bi dengesizlik var.mesala size dün yadiklerimi yazayım sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım.öğle salata 2 adet köfte akşam yarım simit,domates,salatalık.giyindiklerimden inceldiğimi hissediyorum.ben şu sigara yüzünden çok kilo aldım ama artık bıraktıktan önceki kiloma geri dönüyorum.ben biraz sabırsızım hemen olsun istiyorum.
evet, bende dün gece ciddi ciddi düşündüm bir kalp doktoruna gitmeyi..
oy oy oyy yewrum benim..kız sen neden moralini bozuyosun dal gibi olmuşsun iştee..ben senin yanında fil gibi kalırım vallahi..tamam söz daha hiçbişey hakkında yorum yapmıycam..
fadime senin testi ben yaptım canım(yalaaann9..p.tesi benle başlıyosun , ikimizde 5 gün atak yapıyoruz ..oldumu..malzemelerini hazırla bak, sonra ben daha hazır değilim falan duymak istemiyorum..
canim hoppisim benim valla senin icin soylememistim, kiyamam. istedigini soyle hatta agzina geleni soyle. yok yok o kadar da degil
takimca herkes ignore etti ya ona moralim bozuldu. paylasirken acayip heyecan yapmistim acaba ne diyecekler diye. toplam 2 yorum geldi baska kimse de sallamadi. kolay degil neredeyse 30 kg vermek ne bileyim insan begenmese bile kibarlik olsun diye bi tebrik eder diye dusundum.. sonucta tum bos zamanimi burada gecirir oldum herkese destek olmaya calisiyorum bu kez de benim biraz destege ihtiyacim vardi sanirim. bilmem ben mi cok hassas davraniyorum. su aralar biraz sinirlerim lacka o yuzden gereginden fazla uzuluyor da olabilirim ama sonucta uzuldum yani. neyse zaten kazen'e soyledim de sildi resimleri. bir daha da paylasmayi dusunmuyorum ortalik yerde. hedefe ulasinca zaten facebook'ta boy boy resimlerim olur oradan gorursunuz, yani merak edenler gorur :)
edit: senin su kalbinin sikismasi olayi aslinda panik atak da olabilir. ben de dun gece panik atak gecirdim ama benimkiler artik cok hafif. eskiden 1.5 yil kadar hemen her gun atak geciriyordum uni 2 ve 3. sinifta. ne kalp doktorlarina gittim bilsen... gece yarisi acilde cektirdigim EKGlerin haddi hesabi yok. cunku cidden kalp gibi butun belirtiler. ama psikolojik. ilginc su insan beyni.. neyse sen yine de doktora gorun de en azindan icin rahat etsin. eger hicbir sey cikmazsa panik atakla ilgili sonra yine seninle konusuruz.
ayyy buraya duzenli girmek gerekio valla duzenli dedigim en az saat basi yoksa tek tek basa don oku zor oluyo yaaa Buseeeeem ozledim kiz seni sabah burdaydim ama sen yoktun tatlim neyse kavusturana sukur,p.tesi basliyoruz insallaheminem gelmiişben hazırım dukanaaa. yulaf kepeğim de yolda. bir de toz tatlandırıcı aldım mı tamamım ben canooo
ayyy buraya duzenli girmek gerekio valla duzenli dedigim en az saat basi yoksa tek tek basa don oku zor oluyo yaaa Buseeeeem ozledim kiz seni sabah burdaydim ama sen yoktun tatlim neyse kavusturana sukur,p.tesi basliyoruz insallah
bugun yediklerim
sabahdun getirmis arkasalarim yememistim ama sabah gozumu acma sebebim oldu bir top(minik)pismaniye ve yesil caaaay aslinda iyi oldu acayip bagirsak calistirdi
ara yok
oglen yogurtlu kereviz salatasi ve kuru domates
ara yok
aksam haslama et borulce
burdan sonrasi allahim yardiiiiiiim
kıııııııııııııııızz Allah seni ne etsin emi...bende benim dediklerim kızdın sandım..vallahi sevindirik oldumcanim hoppisim benim valla senin icin soylememistim, kiyamam. istedigini soyle hatta agzina geleni soyle. yok yok o kadar da degil
takimca herkes ignore etti ya ona moralim bozuldu. paylasirken acayip heyecan yapmistim acaba ne diyecekler diye. toplam 2 yorum geldi baska kimse de sallamadi. kolay degil neredeyse 30 kg vermek ne bileyim insan begenmese bile kibarlik olsun diye bi tebrik eder diye dusundum.. sonucta tum bos zamanimi burada gecirir oldum herkese destek olmaya calisiyorum bu kez de benim biraz destege ihtiyacim vardi sanirim. bilmem ben mi cok hassas davraniyorum. su aralar biraz sinirlerim lacka o yuzden gereginden fazla uzuluyor da olabilirim ama sonucta uzuldum yani. neyse zaten kazen'e soyledim de sildi resimleri. bir daha da paylasmayi dusunmuyorum ortalik yerde. hedefe ulasinca zaten facebook'ta boy boy resimlerim olur oradan gorursunuz, yani merak edenler gorur :)
edit: senin su kalbinin sikismasi olayi aslinda panik atak da olabilir. ben de dun gece panik atak gecirdim ama benimkiler artik cok hafif. eskiden 1.5 yil kadar hemen her gun atak geciriyordum uni 2 ve 3. sinifta. ne kalp doktorlarina gittim bilsen... gece yarisi acilde cektirdigim EKGlerin haddi hesabi yok. cunku cidden kalp gibi butun belirtiler. ama psikolojik. ilginc su insan beyni.. neyse sen yine de doktora gorun de en azindan icin rahat etsin. eger hicbir sey cikmazsa panik atakla ilgili sonra yine seninle konusuruz.
yulaf kepeklerim, goji berrylerim alındı..starta az kaldı 9. takımmm
kıııııııııııııııızz Allah seni ne etsin emi...bende benim dediklerim kızdın sandım..vallahi sevindirik oldum..yavrum dünden beri herkes online oldumu olmadımı bilmiyorum ama yorum yazılsın veya yazılmasın hiçbirşey senin zayıfladığın ve iyi bir yolda olduğun gerçeğini değiştirmezki..şimdi kendimi koydum senin yerindene evet bende biraz kırılabilirdim belki..ama birazcık , ucundan yani ..
offf hem sen söyle bakalım regl oldunmu hee??..ondan işte bu ufacık şeyleri dert edinmelerin, kırılmaların..kilo vermenin durağan hali gelmesi..işte herşey bazen çok süper gitmiyo ama napalım biraz şartları zorlayarak biraz sabrederek yola devam edicez..biz hep burdayız , sen anlat dinleriz..kimse dinlemezse ben dinlerim kııııııııııııızzzz..(sen o kızı nasıl okuyacağını biliyosun)..
fuliciim sen bu işi biliyorsun hangi tatlandırıcıyı önerirsin? toz tatlandırıcı alıcam da dukan için. :26:
ya da tatlandırıcı kullanan arkadaşlar, var mı dukan için öneriniz? yardım edin acık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?