Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım öncelikle herşey hemen olmuyor bende senin gibi istiyorum bi anda hooop 36 beden ama yok öyle bi dünya o iş ancak rüyada oluyor yani.. gelelim spor konusuna bu konuda her türlü bilgi mevcur bu bünyede 10. yılımı bitiriyorum profesyonel sporda :) ama kilolar hala var hala var :) canım spor yapınca kasların şişer hatta kendini 1 gün kadar daha şiş hissedersin ama ertesi gün farkın varırsın incelme olduğu şişliğin indiğinin. spor yapınca kilo erirsin evet ama ertesi gün görürsün. normal zamandada versen bile anında değil 1 sonraki gün tartıya yansır tatlım. bir de şu avr tartı günleri birbirini tutmaz. her gün her gün tartılma haftada 1 ideali ama gel gör ki gönül her gün incelme olsun her gün gram gram gittiğini göreyim istiyor. bende mesela bak adet dönemne girdim o hafta diyetisyende 70 küsür çıktıydım ama evdeki tartıda ertesi gün 72.5 çıktım niye ödem vardı vcutta ondan... sendede aynısı olmasa bile benzer durum var. o yüzden haftada 2 ye hatta 1 e düşür tartı olayını. her sabah her sabah olmaz o iş :) aç karna tok karna vee tuvalete çıkmış olma durumuna göre değişir. spor yaparken su kaybedersin ama kas şişirirsin o yüzden kilon ya aynı çıkar yada fazla ama ardından kaslar iner suyunu geri alırsın o zaman normalini görürsün ertesi gün.. oynamalar mutlaka olur ve normaldir. sıkma canını..

O diyetmi bu diyetmi bir kerecik bile bozmadım niye gitmiyor bu kilolar derken (((((((( Sonunda bende bozdum((((((((( Elime ne geçirdiysem yedim pilav bile((((((((((
Kendie gelince ne oluyor yahu dedim ama :S Cezama razıyım kızlar.Minik kuzum uyansın kar kış demiycem bebişi babaanneye bırakıp 1 saat salak salak diye diye yürümeye gidicem((((((

ara öğün bitki çayımdan sonra bişicikler yemedim

öüle yemeğide yemedim
şimdi 3 adet kepekli galeta ile şekersiz açık bir çay içiyorum.
bu arada şekersiz çaya alıştım gibi
tadı okadarda kötü değilmiş
tşk ederim arkadaşlar.

akşamıda hafif geçirecem
yarın tartılma günü
ama benim regl devam ediyor ve tartıda hala +1,1 kg çıkıyor
bugün wc epey bi ziyaret ettim.
faydası oldu gibi
karnımın şişliği azaldı enazından.

bugünkü menüm
artık çayı splendayla içiyorum
1 çay 2 dilim ç tost 3 küçük domates 4 zeytin

ara 3 ceviz 6 kuru üzüm melisa çayı

ögle sade tavuk döner 2 d ç ekmegi 1 kase yogurtlu semizotu,7 turşu süs biberi

ara 6 k üzüm 1 papatya çayı

1 elma

akşam kaşarlı mantar yogurtlu semizotu

bitki çayı ,1 su bardagı mısır patlagı ,1 elma

su 1 lt anca içebildim belki 2 olur

çok geçmiş olsun canım yaa :26:kalp bu şakaya gelmez. bi doktora falan mı görünsen?
evet, bende dün gece ciddi ciddi düşündüm bir kalp doktoruna gitmeyi..

oy oy oyy yewrum benim..kız sen neden moralini bozuyosun dal gibi olmuşsun iştee..ben senin yanında fil gibi kalırım vallahi..tamam söz daha hiçbişey hakkında yorum yapmıycam..

fadime senin testi ben yaptım canım(yalaaann9..p.tesi benle başlıyosun , ikimizde 5 gün atak yapıyoruz ..oldumu..malzemelerini hazırla bak, sonra ben daha hazır değilim falan duymak istemiyorum..

canim hoppisim benim valla senin icin soylememistim, kiyamam. istedigini soyle hatta agzina geleni soyle. yok yok o kadar da degil

takimca herkes ignore etti ya ona moralim bozuldu. paylasirken acayip heyecan yapmistim acaba ne diyecekler diye. toplam 2 yorum geldi baska kimse de sallamadi. kolay degil neredeyse 30 kg vermek ne bileyim insan begenmese bile kibarlik olsun diye bi tebrik eder diye dusundum.. sonucta tum bos zamanimi burada gecirir oldum herkese destek olmaya calisiyorum bu kez de benim biraz destege ihtiyacim vardi sanirim. bilmem ben mi cok hassas davraniyorum. su aralar biraz sinirlerim lacka o yuzden gereginden fazla uzuluyor da olabilirim ama sonucta uzuldum yani. neyse zaten kazen'e soyledim de sildi resimleri. bir daha da paylasmayi dusunmuyorum ortalik yerde. hedefe ulasinca zaten facebook'ta boy boy resimlerim olur oradan gorursunuz, yani merak edenler gorur :)

edit: senin su kalbinin sikismasi olayi aslinda panik atak da olabilir. ben de dun gece panik atak gecirdim ama benimkiler artik cok hafif. eskiden 1.5 yil kadar hemen her gun atak geciriyordum uni 2 ve 3. sinifta. ne kalp doktorlarina gittim bilsen... gece yarisi acilde cektirdigim EKGlerin haddi hesabi yok. cunku cidden kalp gibi butun belirtiler. ama psikolojik. ilginc su insan beyni.. neyse sen yine de doktora gorun de en azindan icin rahat etsin. eger hicbir sey cikmazsa panik atakla ilgili sonra yine seninle konusuruz.

Son düzenleme:
1,67 boyum,60 kiloda tam kararda oluyorum.senin boyun kaç,bu arada adım nurcan
32 yaşındayım,6 yaşında da bir kızım var,malimüşavirim.günün çoğunu masa başında geçiriyorum.

benim boy 1.58 canım :) 23 yaşındayım. adım buse. bekarım. gümrük işletmeciliği mezunuyum. işsizim

ben de dün bıraktım sigarayııı hadi hayırlısııı kuzum o spor olayını büşra sana çok güzel açıklamış. aynen katılıyorum. tartılara aldanma. hem aynı çıksan bile spor sayesinde sıkılaşırsın ve incelirsin. zaten kilo vermediki amacımız da o moral bozmak yok.

kesinlikle gitmelisin canım. benzetmek gibi olmasın allah korusun eniştem kendini böyle 4-5 ay ihmal etmiş. tüm ısrarlara rağmen çok yedim ondandır, işte kemiğim kasılmıştır dalan deyip gitmemiş doktora. sonunda otobüste kalp krizi geçirdi hem de şehirler arası yolda :26: otobüsten inince gitmişler direkt hastaneye. doktorlar kalp krizi geçirmişsin deyip hemen acile kaldırmışlar. ameliyat oldu. aman deyim nolur git şakaya gelmez.

fuliiim kıyamam ben sanaa. arkadaşlar görmemişlerdir belkii. :26:ben yorum yaptım biliyorsun bak harika olmuşsun dedim. içinden bi fuli çıkmış resmen dedim doğru söylüyorum bak. ben daha 10 kg verdim düşün. sen 30 kg böyle azim başarı az rastlanır bir şey. ayrıca bak sporda yapmamışsın 38-40 gösteriyorsun dedim bitanem. sakın üzülme sen. destek oluyoruz biz sana lütfen böyle yapma. arkadaşlar eminim çoğu görmedi. hem kimse bir şey demese bile fotoğraflar her şeyi anlatıyor. kıyamam sanaaa

eminem gelmiiş ben hazırım dukanaaa. yulaf kepeğim de yolda. bir de toz tatlandırıcı aldım mı tamamım ben canooo

eminem gelmiiş ben hazırım dukanaaa. yulaf kepeğim de yolda. bir de toz tatlandırıcı aldım mı tamamım ben canooo
ayyy buraya duzenli girmek gerekio valla duzenli dedigim en az saat basi yoksa tek tek basa don oku zor oluyo yaaa Buseeeeem ozledim kiz seni sabah burdaydim ama sen yoktun tatlim neyse kavusturana sukur,p.tesi basliyoruz insallah
bugun yediklerim
sabah dun getirmis arkasalarim yememistim ama sabah gozumu acma sebebim oldu bir top(minik)pismaniye ve yesil caaaay aslinda iyi oldu acayip bagirsak calistirdi
ara yok
oglen yogurtlu kereviz salatasi ve kuru domates
ara yok
aksam haslama et borulce
burdan sonrasi allahim yardiiiiiiim

kaçamakcı seniii. bugün ben de yaptım kaçamak menümü paylaşıyoruuum

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 yaprak sarma
yeşil çay

ara
1 portakal

öğlen
1 adet zeytinyağlı dolma
yeşil çay

ara
yarım kase fırın sütlaç (dukana başlayınca bundan asla yiyemem psikolojisiyle yedim :26:)

akşam
yarım tabak nohut yemeği
yarım tabak kapuska

unutmadaan 50 sabah 50 akşam üzeri toplam 100 mekik. sabah yarım saat fitness

Son düzenleme:
kıııııııııııııııızz Allah seni ne etsin emi...bende benim dediklerim kızdın sandım..vallahi sevindirik oldum..yavrum dünden beri herkes online oldumu olmadımı bilmiyorum ama yorum yazılsın veya yazılmasın hiçbirşey senin zayıfladığın ve iyi bir yolda olduğun gerçeğini değiştirmezki..şimdi kendimi koydum senin yerindene evet bende biraz kırılabilirdim belki..ama birazcık , ucundan yani..
offf hem sen söyle bakalım regl oldunmu hee??..ondan işte bu ufacık şeyleri dert edinmelerin, kırılmaların..kilo vermenin durağan hali gelmesi..işte herşey bazen çok süper gitmiyo ama napalım biraz şartları zorlayarak biraz sabrederek yola devam edicez..biz hep burdayız , sen anlat dinleriz..kimse dinlemezse ben dinlerim kııııııııııııızzzz..(sen o kızı nasıl okuyacağını biliyosun)..

fuliciim sen bu işi biliyorsun hangi tatlandırıcıyı önerirsin? toz tatlandırıcı alıcam da dukan için. :26:

ya da tatlandırıcı kullanan arkadaşlar, var mı dukan için öneriniz? yardım edin acık.

online olanlari ve de gormezden gelenleri ben gordum o da bana yetti zaten canim. bence kim olsa kirilirdi. sonucta herkes begenseydi veya hickimse begenmeseydi yine degisen bir sey olmayacakti, ben kendimi biliyorum o da bana yetiyor. yine de bu grupta olmamizin nedeni birbirimize destek vermek, motive etmek, duseni kaldirmak, basarili olani tebrik etmek degil mi... degilse demek benim gruptan beklentilerim biraz fazla yuksekmis. neyse artik yorgan gitti kavga bitti.

regl olmadim haftaya olmam gerek ama simdiden costu hormonlar farkindayim :26: su aralar baya coktugumu hissediyorum. hastalandigim icin bugun ise giderken yari yolda otobusten kendimi atip eve geri donmek zorunda kaldim. karnim feci agriyor tuvaletten cikamiyorum desem yeridir. midem de bulaniyor... diyetisyenimle konustum diyete de 3 gun ara verdirdi (hasta olmamdan bagimsiz, sadece duraklama sebebiyle). o da 4 aydir cok dusuk kalorili beslendigim icin metabolizmami sasirtmam gerektigi fikrinde. 3 gun istedigimi yiyebilecegim yani, 1500 kalori civari olacak. ama malesef zamanlama o kadar kotu ki, midem bulaniyor diye hicbir sey yiyemiyorum. sansa bak... su an istedigimi yiyebilirim ama sadece azicik yagsiz beyaz peynirle ekmek yiyebildim o da midemi bastirsin diye... 4 aydir yedigim ilk peynir ve ilk ekmek bu arada, tadini unutmusum neredeyse :) 3 gun sonra diyete kaldigim yerden devam edecegim 9zaten diyetisyen kontrolu var 3. gunde) ama sanirim listemi degistirecek. kaloriyi biraz daha arttiracak diye tahmin ediyorum.

su hastaligi atlatayim, regl de olayim bitsin, kontrati da imzalayalim hayirlisiyla su yeni evi tutalim.. sonra moralman duzelirim diye umut ediyorum.

ben Splenda kullaniyorum canim. tadi guzel, pisirilmeye de uygun, turkiye'de de rahat bulunan bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…