- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.561
online olanlari ve de gormezden gelenleri ben gordum o da bana yetti zaten canim. bence kim olsa kirilirdi. sonucta herkes begenseydi veya hickimse begenmeseydi yine degisen bir sey olmayacakti, ben kendimi biliyorum o da bana yetiyor. yine de bu grupta olmamizin nedeni birbirimize destek vermek, motive etmek, duseni kaldirmak, basarili olani tebrik etmek degil mi... degilse demek benim gruptan beklentilerim biraz fazla yuksekmis. neyse artik yorgan gitti kavga bitti.
regl olmadim haftaya olmam gerek ama simdiden costu hormonlar farkindayim :26: su aralar baya coktugumu hissediyorum. hastalandigim icin bugun ise giderken yari yolda otobusten kendimi atip eve geri donmek zorunda kaldim. karnim feci agriyor tuvaletten cikamiyorum desem yeridir. midem de bulaniyor... diyetisyenimle konustum diyete de 3 gun ara verdirdi (hasta olmamdan bagimsiz, sadece duraklama sebebiyle). o da 4 aydir cok dusuk kalorili beslendigim icin metabolizmami sasirtmam gerektigi fikrinde. 3 gun istedigimi yiyebilecegim yani, 1500 kalori civari olacak. ama malesef zamanlama o kadar kotu ki, midem bulaniyor diye hicbir sey yiyemiyorum. sansa bak... su an istedigimi yiyebilirim ama sadece azicik yagsiz beyaz peynirle ekmek yiyebildim o da midemi bastirsin diye... 4 aydir yedigim ilk peynir ve ilk ekmek bu arada, tadini unutmusum neredeyse :) 3 gun sonra diyete kaldigim yerden devam edecegim 9zaten diyetisyen kontrolu var 3. gunde) ama sanirim listemi degistirecek. kaloriyi biraz daha arttiracak diye tahmin ediyorum.
su hastaligi atlatayim, regl de olayim bitsin, kontrati da imzalayalim hayirlisiyla su yeni evi tutalim.. sonra moralman duzelirim diye umut ediyorum.
online olanlari ve de gormezden gelenleri ben gordum o da bana yetti zaten canim. bence kim olsa kirilirdi. sonucta herkes begenseydi veya hickimse begenmeseydi yine degisen bir sey olmayacakti, ben kendimi biliyorum o da bana yetiyor. yine de bu grupta olmamizin nedeni birbirimize destek vermek, motive etmek, duseni kaldirmak, basarili olani tebrik etmek degil mi... degilse demek benim gruptan beklentilerim biraz fazla yuksekmis. neyse artik yorgan gitti kavga bitti.
Kızlaaar sonunda gelebildim
Kaç gündür geliyorum eve uyuyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor burayada uğrayamadım sizi özledimmmm
Depresyonda gibiyim sankim bide üstüne regl oldum yarında kesin + larda çıkıcam
Offf offf
regl olmadim haftaya olmam gerek ama simdiden costu hormonlar farkindayim :26: su aralar baya coktugumu hissediyorum. hastalandigim icin bugun ise giderken yari yolda otobusten kendimi atip eve geri donmek zorunda kaldim. karnim feci agriyor tuvaletten cikamiyorum desem yeridir. midem de bulaniyor... diyetisyenimle konustum diyete de 3 gun ara verdirdi (hasta olmamdan bagimsiz, sadece duraklama sebebiyle). o da 4 aydir cok dusuk kalorili beslendigim icin metabolizmami sasirtmam gerektigi fikrinde. 3 gun istedigimi yiyebilecegim yani, 1500 kalori civari olacak. ama malesef zamanlama o kadar kotu ki, midem bulaniyor diye hicbir sey yiyemiyorum. sansa bak... su an istedigimi yiyebilirim ama sadece azicik yagsiz beyaz peynirle ekmek yiyebildim o da midemi bastirsin diye... 4 aydir yedigim ilk peynir ve ilk ekmek bu arada, tadini unutmusum neredeyse :) 3 gun sonra diyete kaldigim yerden devam edecegim 9zaten diyetisyen kontrolu var 3. gunde) ama sanirim listemi degistirecek. kaloriyi biraz daha arttiracak diye tahmin ediyorum.
su hastaligi atlatayim, regl de olayim bitsin, kontrati da imzalayalim hayirlisiyla su yeni evi tutalim.. sonra moralman duzelirim diye umut ediyorum.
hoş geldin kanlı kaçak
yarın artı da çıkmayız umarım. sabah tartıldım -300 düm yarına da bi 100 gr vermiş olsam -400tabi yine takımda sayılmazsam, yarışma listesinde olmazsam naparım bilmiyorum
canim hoppisim benim valla senin icin soylememistim, kiyamam. istedigini soyle hatta agzina geleni soyle. yok yok o kadar da degil
takimca herkes ignore etti ya ona moralim bozuldu. paylasirken acayip heyecan yapmistim acaba ne diyecekler diye. toplam 2 yorum geldi baska kimse de sallamadi. kolay degil neredeyse 30 kg vermek ne bileyim insan begenmese bile kibarlik olsun diye bi tebrik eder diye dusundum.. sonucta tum bos zamanimi burada gecirir oldum herkese destek olmaya calisiyorum bu kez de benim biraz destege ihtiyacim vardi sanirim. bilmem ben mi cok hassas davraniyorum. su aralar biraz sinirlerim lacka o yuzden gereginden fazla uzuluyor da olabilirim ama sonucta uzuldum yani. neyse zaten kazen'e soyledim de sildi resimleri. bir daha da paylasmayi dusunmuyorum ortalik yerde. hedefe ulasinca zaten facebook'ta boy boy resimlerim olur oradan gorursunuz, yani merak edenler gorur :)
.
heeey haziriiiiz gelio 9.grup korkun bizdeeeenal benden de o kadar
ya busecim bence tatliyi herturlusunu hayatimizdan cikarmaya bakalimfuliciim sen bu işi biliyorsun hangi tatlandırıcıyı önerirsin? toz tatlandırıcı alıcam da dukan için. :26:
ya da tatlandırıcı kullanan arkadaşlar, var mı dukan için öneriniz? yardım edin acık.
heeey haziriiiiz gelio 9.grup korkun bizdeeeen
ya busecim bence tatliyi herturlusunu hayatimizdan cikarmaya bakalimben ki tatli icin olen biri olarak bunu deneyecegim birsure yememeyi basarirsak tadini unutunca hayatimizdan daha kolay cikar diye dusunuyorum:88: ve denemeye calisacagim bakalim kaybedecek neyim var? 9 kilo disinda tabii bi de dukana p.tesi baylayacagoz diye simdi yarin da cuma ya kendimi bi tutuyorum ama c.tesi pazari dusunmek istemiyorum
hmmm hepsi üst üste geldi desene:26:..yinede olumlu düşünmeye ve motivasyonunu kaybetmemeye bak..ayrıyeten diyetisyenin sana 3 gün izin vermeside bence iyi olmuş..hem bu hengamede diyet stresine girmezsin, hem de senin için değişiklik olur..nasıl olsa 3 gün sonra kaldığın yerden devam edeceksin..3 gün tatil..güzel geliyo kulağa bee..diyete devam edeceğini bilerek istediğini ye..keyfini çıkar kıııız..
canım akşam da sorduydum ama cvp gelmediydi ne oldu ben anlamdım bişi olmuş ama geçmişi okumadığım için göremedim ne oldu???
evet oyle oldu biraz.. motivasyonum dusuk ama kaybetmedim yani o kadar da degil :)) son gunlerde tartinin uzerinden inmiyordum veremedigim icin de sinirim bozuluyordu. simdi tartilmadan birkac gun kafami dinlerim. yarin da ev sahibi ile gorusulecek kontrat yapilirsa artik aksam da cikolata ile kutlarim
bosver canim onemli bir sey degil burada resim paylasmistim da kimse bir sey demedi diye uzuldum biraz. ama gecti simdi
ya bak yaaaaaa bak bak bakkk hoppiş ve ben dedik bi kereeeeeeeee. aaaaaa bizi adamdan saymıyor bu kızöpe öpe döverim seni. tamam bitti gitti. hepimiz seni çok seviyoruz. kasıtlı kimse bi şey yapmadı ben buna eminim. ama senin gibi ince düşünememiş olabilirler. tamam zaten diyetisyen de izin vermiş ben de izin veriyorum git çikolata ye muz ye tamam mı
oo tamam izni kaptim
size dememistim zaten canim merak etme, ama yine de cok istiyorsan ope ope dovebilirsin o ne demekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?