Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırdır kızlar neler döndü burda?? tamamını okumadım geçmişin

Kızlaaar sonunda gelebildim

Kaç gündür geliyorum eve uyuyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor burayada uğrayamadım sizi özledimmmm

Depresyonda gibiyim sankim bide üstüne regl oldum yarında kesin + larda çıkıcam

Offf offf

cık cık cıkk üzülmek yok bi keree doğru söylüyorsun ben de öyle düşündüğüm için buradayım ama çok alıngan olma fulicim. kendini yıpratma. sıra dayağına çekerim bak grubu aaa nazar olduk vallahi nazar değdi bize. birisi neşemizi paylaşımımızı motivasyonumuza nazar etti kesin. buna müsaade etmiyoruz yarın takımımız inş dereceye girince buralarda şenleniyoruz

Son düzenleme:

hoş geldin kanlı kaçak

yarın artı da çıkmayız umarım. sabah tartıldım -300 düm yarına da bi 100 gr vermiş olsam -400 tabi yine takımda sayılmazsam, yarışma listesinde olmazsam naparım bilmiyorum

hmmm hepsi üst üste geldi desene:26:..yinede olumlu düşünmeye ve motivasyonunu kaybetmemeye bak..ayrıyeten diyetisyenin sana 3 gün izin vermeside bence iyi olmuş..hem bu hengamede diyet stresine girmezsin, hem de senin için değişiklik olur..nasıl olsa 3 gün sonra kaldığın yerden devam edeceksin..3 gün tatil..güzel geliyo kulağa bee..diyete devam edeceğini bilerek istediğini ye..keyfini çıkar kıııız..

ahaha kanlı kaçak sevdim bunuu

Yok canım sayılırsın benceee çünküüü sayılmalısın artıkk bencee

canım akşam da sorduydum ama cvp gelmediydi ne oldu ben anlamdım bişi olmuş ama geçmişi okumadığım için göremedim ne oldu???

al benden de o kadar
heeey haziriiiiz gelio 9.grup korkun bizdeeeen

ya busecim bence tatliyi herturlusunu hayatimizdan cikarmaya bakalim ben ki tatli icin olen biri olarak bunu deneyecegim birsure yememeyi basarirsak tadini unutunca hayatimizdan daha kolay cikar diye dusunuyorum:88: ve denemeye calisacagim bakalim kaybedecek neyim var? 9 kilo disinda tabii bi de dukana p.tesi baylayacagoz diye simdi yarin da cuma ya kendimi bi tutuyorum ama c.tesi pazari dusunmek istemiyorum

yaa bu dukanı zevkli hale getirmeliyim emineeeeeee ne tarifler gördüm. dondurmalar kurabiyeler tatlılaaar neler neleeer onlardan yapmayı deniycem annem diyecek ki ben yap desem yapmaz diyet için neler yapıyo çıkarmam ben tatlıyı hayatımdan dozunu bilirsek çıkarmaya gerek yok. ben normalde çikolata bile aramam. şerbetli tatlı yemem. azıcık da hayatımızda olsun yahu tadını unutmak da neymiş

evet oyle oldu biraz.. motivasyonum dusuk ama kaybetmedim yani o kadar da degil :)) son gunlerde tartinin uzerinden inmiyordum veremedigim icin de sinirim bozuluyordu. simdi tartilmadan birkac gun kafami dinlerim. yarin da ev sahibi ile gorusulecek kontrat yapilirsa artik aksam da cikolata ile kutlarim

canım akşam da sorduydum ama cvp gelmediydi ne oldu ben anlamdım bişi olmuş ama geçmişi okumadığım için göremedim ne oldu???

bosver canim onemli bir sey degil burada resim paylasmistim da kimse bir sey demedi diye uzuldum biraz. ama gecti simdi

ya bak yaaaaaa bak bak bakkk hoppiş ve ben dedik bi kereeeeeeeee. aaaaaa bizi adamdan saymıyor bu kız öpe öpe döverim seni. tamam bitti gitti. hepimiz seni çok seviyoruz. kasıtlı kimse bi şey yapmadı ben buna eminim. ama senin gibi ince düşünememiş olabilirler. tamam zaten diyetisyen de izin vermiş ben de izin veriyorum git çikolata ye muz ye tamam mı

oo tamam izni kaptim

size dememistim zaten canim merak etme, ama yine de cok istiyorsan ope ope dovebilirsin o ne demekse

oo tamam izni kaptim

size dememistim zaten canim merak etme, ama yine de cok istiyorsan ope ope dovebilirsin o ne demekse

peş peşe sımsıkı öpmek demek o. tokat etkisi yaratır ya hani bi süre sonra bana demediğini biliyorum kuzum. sen üzülme yani o bakımdan laf salatası yapıyorum.
şu dediğin tatlandırıcıdan alacağım yarın eczaneye gidip. gazamız mübarek ola. hafta sonu biraz önümüzdeki 111 gün yiyemeyeceğim şeylerden yiyebilirim. şimdiden söylemesi. ama azar azar yani

öptüm hatunlarııım. yarın kilo bildiriminde görüşürüüz. iyi geceleer

sabah muhtemelen erken kalkamam simdiden bildirimi yapayim, bu haftaki kilom 75.

busecim cok abartma ki baslangic kilon degismesin, ama son bi vedalas bence de en sevdigin yemeklerle. bir sure gorusemeyeceksiniz ne de olsa

bu arada aklima ne geldi kizlar, nagise ne oldu? bir ara ugradi ya regl oldum bitsin gelicem dedi. sonra yine kayiplara karisti :44:

Günaydın canlarım nasılsınız?
Bu hafta hiç uğrayamadım evde tadilat var banyo yenileniyor.. Birde direksiyon dersi almaya başladım okul çıkışı..
Hepinizi çok özledim umarım kilolar gidiyordur..
Ececim foruma baktım ama ayrıldı yada mezun oldu yazmıyor kilosu aynı diyor gözünden kaçtı galiba mesajım bu hafta kilom 60.5 hedefe 500 gr kaldı onuda okul ve tadilat temizliği ile vereceğime inanıyorum.. Bu hafta düzenlemeleri yaparmısın? Benim yerime başka bir arkadaşım girer listeye..
Hepinizi öpüyorum ve sağlıklı günler diliyorum canlarım..

kilom 99.2

sporum hiç yok anca misafirleri hastaneye götürdüm .kaç gün kendim hastaydım

bu gün ilk sporuma başlıyorum inşallah

günaydın kızlar.
bende bu hafta ki kilomu bildireyim

geçen hafta 65,40
bu hafta 65,80
+400 gr almışım
daha doğrusu regl bitmedi gitti.
haftaya - lere düşecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…