Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydınnnnn yazmaya hiç yüzüm yok kaç gündür gelemedim, malum yıl sonu işlemleri hala bitmek bilmedi elimden geldiğince sohbete katılmaya çalışıcam eğer fırsat bulamazsam izin alırım ya da takımdan ayrılırım kı yer işgal edip diğer arkadaşların hakkını yemeyeyim sanırım buse boşluk olmaması sebebiyle takıma alınamayabilirdi, öyle bir durum olursa busecim ben takımdan ayrılıp benim yerime sen girebilirsin şu sıralar pek göremiyorum çünkü

Kilomuda bildireyim,

Geçen hafta: 68
Bu hafta: 68.8 (regl olduğum için şişlik inmedi, davul gibi vucüdumm )

Geçen hafta:70,5
Bu hafta:71,3

Of of of

ay kuzuum regl şişkinliğidir oo :26:

merhaba gamzeciiiim. geçen hafta bi arkadaşımız zaten takımdan ayrılmış ama seng bunu unutmuş ve beni takıma yazmamış. şimdi bu hafta ben de tamamen takımdayım yani. öyle biliyorum. :26: fulyayla öyle konuşmuştuk ama yine takımda değilsem nedenini merak ederim artık çünkü 2 haftadır her gün burdayım ve en çok paylaşımda bulunanlardan biriyim. :26:

sen daha rasyonel dusunuyosun Busecim ama ben sekerin zararini biliyorum ve zarali seyi sevsev de tadi guzel olsa da gercekten hic yemek istemiyorum sigarayi birakmak gibi gelio bana yani sevebiliriz ama ZARAR neyse ben boole deneyim sen oole sorun yok

Fulyam sen bizim fulisimizssin senin basarilarini nasil gormezden geliriz biz sen hem medar-i iftiharimiz hem ornek aldigimiz yegane arkadasimiz hem de mubarege tahammul eden allahin sevgili kullarindansin canimizsin sen yaaaa sen ne diooon bak sen uzulmussun ama bosa uzulmussun deyim ama bizi de uzme n'olur kiz biz seni sevioz yaaa var mi bunun otesi kiloyu yemisim ayyyyy

Geçen hafta:70,5
Bu hafta:71,3

Of of of
kiz ne yaptin sen seymaaaaaa hemen git cumaya kadar ver onlari yoksa gorunme gozumuze

tamam ara ara girmene bisey demiyorum ama kiz hedefe ulasirken ne yiyoyn ne yapion anlat birazda biz de yapalim

kilo bildirimi yapıyorum. inş bu hafta bir işe yararım 100 gr daha vermişiiim.

geçen hafta: 58.6
bu hafta: 58.2
fark: -400

Kizlaaaar gu naaaay diiiiiin
kilomu bildiriyorumtatata taaaaam
gcen hafta 69,400
bu hafta 68,300
oh yeaaaaah oh yeaaaah

günaydın bebikooo sen bilirsin dene bakalım. benim hayatımda şeker sorun değil çünkü bi ekstra çikolata ya da tatlı sevgisi yok ben de. dozunda yani. zararlı olsa da sorun etmiyorum. bu arada sigara demişken sigarayı bıraktım bugün 3. günüm sanırım. misafirliğe gideceğiz bugün orda kadınlar hep içecek annem sen de dayanamaz içersin yine diyo ama yok hayır içmiycem kargo firmasından mesaj geldi. dukan ürünlerim araca yüklenip dağıtıma çıkmış ve ben evde olmıycam :26: napcam bilmiyorum. yarın yetişirse elimde olur yetişmezse pazartesi akşam üzerine kadar elimde olur. ben de yulaf kepeği hakkımı akşam üzeri yerim artık. her durumda hazırım.

Merhaba canım, evet zehra abla ayrılacaktı o zaman onun yerine sen girersin ben de takımda kalırım sizler gibi online olmaya çalışırım elimden geldiğince

Bu arada herkes dukana başlıyor sanırım bir ara ben de düşünmedim değil hani çalıştığım için çok zor olur ama hala kafamda o düşünce bakalım bir siz başlayın bende peşinizden gelirim belki.

evet canım alnımızın akıyla şu işten bi sıyrılsak başka bi şey istemiyorum şuan. start pazartesi. istersen sen de aramıza katıl. şuan 3 kişiyiz sanırım.

Selam beybileeer,

67.2 olduum been.... ahh ahhhhh işler çok yoğun.... oturmaktan totom büyüdü yaaaaaaaaa....... hep benim yüzündne yarın yaparım yarın yaparım ahanda o yarındayım şimdi yapmadığım ne varsa başka yarın kalmadı patron sıkacak yakında ayağıma.....

işleri hizaya sokmama ramak kaldı.... kendimide hizaya sokacam nşallah....

ibibikler öter ötmez burdayım canlarım benim yaaaaa..... hem şişko hem mutsuz hem asabi hem uykusuz hemide çok yoğunum yaaa.....böhühühüüüü :'((((

Selam kızlar. Ben 13. takım kaptanıyım. Yeni kardeş takımınızın. Bizim liste hazır. Kontrol ederseniz sevinirim. Sizinde herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa 13. takıma bekleriM.

***13. TAKIM 291. ETAP ***

aysecig (62 /62.7 /-0.7 / -% 1.13)
beril77 (79.8 /77.3 /2.5 /%3.13 )
6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/62.7 /0.5 /%0.79)
dontpanic (115.1 /112.9 /2.2 /%1.91 )
Yeni üye Hedef: 80
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/%0 )
lafraise(61/59.8 /1.2 /%1.97 )
tugkay2000 (64.8 /63.9 / 0.9/%1.39)
yenibirbenbursa ( 78.6 /77.8 /0.8/ %1.02)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.14

Şimdiden teşekkürler.

hani kız o kadar geçmişe gittim göremedim valla kuzucanım kusura bakma eğer gördüysemde hatırlamıyor olabilirim biliyorsun durumumu tez yazmaktan kusmak üzereydim yani birde regl sancılarım ekti üstüne çok çok özür dilerim kendi adıma.

bilmem görmeedim bende

Kizlaaaar gu naaaay diiiiiin
kilomu bildiriyorumtatata taaaaam
gcen hafta 69,400
bu hafta 68,300
oh yeaaaaah oh yeaaaah

oooo maşallah 1 kilo100 gram heheheh seni geçicem canımmmm takipte kalll :)

veeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...

geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldim sayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık

bu hafta: 69.4

toplam giden: 1.6

6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :) olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)

merhabaa. öncelikle tebrik edeeriiim bizim kaptan henüz gelmedi sanırım. ben de hiç anlamıyorum bu yüzde işlerinden. kaptanımız gelince kontrol eder.

bir kez dahaaaaaaaa

VAY VAY VAAY ÇANTAYA BAAKK

inş dereceye gireriz yaa bu kez :26:

bir kez dahaaaaaaaa

VAY VAY VAAY ÇANTAYA BAAKK

inş dereceye gireriz yaa bu kez :26:

ayy evet bak bak nereye bakarsan bak bu akşam da o 400 gramı verene kadar spor yapmayı planlıyorum zaten yarın da gidicem demiştim diyetisyene yoksa hafta ayar bozulur dedi. hemde ben her cuma sabahın köründe gidemeyceum :) dünde spordaki ablalar verdiler gazı verdiler gazı bana. işte fiziğin güzel niye geliyorsun sendeki fizik bizde olsa oooo falan diye birde birisi kilomu sordu sence kaç abla dedim :) ( bayanların yaş sorularına karşılık kendi kilomun cevabı oldu artık bu) kadın bana 60 63 falan dedi :) o an bi aydınlanma oldu bende.. ışık geldi ve biri kulağıma fısıldadı büşraaaa sen 36 beden olacaksınnn diye :):):) sporu nasıl yaptım ordan nasıl çıktım eve nasıl geldim bir havalar bir havalar sorma yani.. 36 bedenim lan ben falan modundayım ( normalde 38 U yada 40 giyiyorum yani )

evet canım alnımızın akıyla şu işten bi sıyrılsak başka bi şey istemiyorum şuan. start pazartesi. istersen sen de aramıza katıl. şuan 3 kişiyiz sanırım.

Canım ben daha hiç hazır dğilim şöyle müsait bir zamanımda ayrıntılı incelicem verdiğiniz siteleri sonradan sizi takip ederim aklıma yatarsa, ama sizi takip edicem sürekli

betüşümm geçen hafta hani başlıyordun sen geçen hafta başladım ben ama artık şok diyet yapmıyorum sebzemi meyvemi yiyorum akşamı da çorba+salata+meyve ile geçiştiriyorum, haydi seni de bekliyorum işlerini toparla hayırlısı ile gel başla, bu kez 65'lerin altını görücez

Tebrik ederimmm canım süper vermişsin hem sağlıklı beslendin hemde süper kilo verdin artık bende bu şekilde yapmaya çalışıcam şok diyet miyet yok artık bana daha nice kilo vermelere canımm ama hep beraber

teşekkürler canım :) valla onca yemeye rağmen verdim yaa çok farklı bişi. ama sağlıklı besleniyorum onun farkındayım çikolataysa diyabetik çikolata istediğim gibi yiyorum kek yedim dün mesela hamburger yiyorum herşeyim var ne güzel :) şok diyetle verdiğini anında geri alıyorsun. ben bi sonraki mesajda ölçüleri ve neyden ne kadar yenirse 1 porsiyon olacağını yazayım canım günlük örnek menüde yazayım eğer karar verdiysen sana destek çıkarım birlikte yürütürüz bu işi :) diyetisyenden öğrendiğim her bilgimi burada paylaşmaya hazırım :)

Çok sevinirim canımm, çok teşekkürler aslınd aben bir ara senin diyetisyen menülerini dikkata alıp ona göre beslenecektim ama seninki sporcu menüsü olduğu için ben kilo alırım o menüyle diye düşündüm

Canım şu şok diyetlerle hemen geri alıyorsun tecrübeyle sabittir bir de spor hocamız dedi ki senin vücudun o yuzden böyle yumuşak sağlıksız besleniyorsun mesela bizim spor hocası da 25 kiloya yakın kilo vermiş kadın taş gibi maşallah hem sporunu yapmış hem de sağlıklı beslenmiş, herşeyden yedim diyor vücudumu hiç birşeyden mahrum etmedim ama makul ölçüde yiyordum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…