- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.581
Geçen hafta:70,5
Bu hafta:71,3
Of of of
Herkese günaydınnnnnyazmaya hiç yüzüm yok kaç gündür gelemedim, malum yıl sonu işlemleri hala bitmek bilmedi elimden geldiğince sohbete katılmaya çalışıcam eğer fırsat bulamazsam izin alırım ya da takımdan ayrılırım kı yer işgal edip diğer arkadaşların hakkını yemeyeyim sanırım buse boşluk olmaması sebebiyle takıma alınamayabilirdi, öyle bir durum olursa busecim ben takımdan ayrılıp benim yerime sen girebilirsin şu sıralar pek göremiyorum çünkü
Kilomuda bildireyim,
Geçen hafta: 68
Bu hafta: 68.8 (regl olduğum için şişlik inmedi, davul gibi vucüdumm)
sen daha rasyonel dusunuyosun Busecim ama ben sekerin zararini biliyorum ve zarali seyi sevsev de tadi guzel olsa da gercekten hic yemek istemiyorum sigarayi birakmak gibi gelio bana yani sevebiliriz ama ZARAR neyse ben boole deneyim sen oole sorun yokyaa bu dukanı zevkli hale getirmeliyim emineeeeeeene tarifler gördüm. dondurmalar kurabiyeler tatlılaaar neler neleeer onlardan yapmayı deniycem annem diyecek ki ben yap desem yapmaz diyet için neler yapıyo çıkarmam ben tatlıyı hayatımdan dozunu bilirsek çıkarmaya gerek yok. ben normalde çikolata bile aramam. şerbetli tatlı yemem. azıcık da hayatımızda olsun yahu tadını unutmak da neymiş
Fulyam sen bizim fulisimizssin senin basarilarini nasil gormezden geliriz biz sen hem medar-i iftiharimiz hem ornek aldigimiz yegane arkadasimiz hem de mubarege tahammul eden allahin sevgili kullarindansinevet oyle oldu biraz.. motivasyonum dusuk ama kaybetmedim yani o kadar da degil :)) son gunlerde tartinin uzerinden inmiyordum veremedigim icin de sinirim bozuluyordu. simdi tartilmadan birkac gun kafami dinlerim. yarin da ev sahibi ile gorusulecek kontrat yapilirsa artik aksam da cikolata ile kutlarim
bosver canim onemli bir sey degil burada resim paylasmistim da kimse bir sey demedi diye uzuldum biraz. ama gecti simdi
kiz ne yaptin sen seymaaaaaa hemen git cumaya kadar ver onlari yoksa gorunme gozumuzeGeçen hafta:70,5
Bu hafta:71,3
Of of of
tamam ara ara girmene bisey demiyorum ama kiz hedefe ulasirken ne yiyoyn ne yapion anlat birazda biz de yapalimGünaydın canlarım nasılsınız?
Bu hafta hiç uğrayamadım evde tadilat var banyo yenileniyor.. Birde direksiyon dersi almaya başladım okul çıkışı..
Hepinizi çok özledim umarım kilolar gidiyordur..
Ececim foruma baktım ama ayrıldı yada mezun oldu yazmıyor kilosu aynı diyor gözünden kaçtı galiba mesajım bu hafta kilom 60.5 hedefe 500 gr kaldı onuda okul ve tadilat temizliği ile vereceğime inanıyorum.. Bu hafta düzenlemeleri yaparmısın? Benim yerime başka bir arkadaşım girer listeye..
Hepinizi öpüyorum ve sağlıklı günler diliyorum canlarım..
sen daha rasyonel dusunuyosun Busecim ama ben sekerin zararini biliyorum ve zarali seyi sevsev de tadi guzel olsa da gercekten hic yemek istemiyorum sigarayi birakmak gibi gelio bana yani sevebiliriz ama ZARAR neyse ben boole deneyim sen oole sorun yok
Kizlaaaar gu naaaay diiiiiin
kilomu bildiriyorumtatata taaaaam
gcen hafta 69,400
bu hafta 68,300
oh yeaaaaah oh yeaaaah
ay kuzuum regl şişkinliğidir oo :26:
merhaba gamzeciiiim. geçen hafta bi arkadaşımız zaten takımdan ayrılmış ama seng bunu unutmuş ve beni takıma yazmamış. şimdi bu hafta ben de tamamen takımdayım yani. öyle biliyorum. :26: fulyayla öyle konuşmuştuk ama yine takımda değilsem nedenini merak ederim artık çünkü 2 haftadır her gün burdayım ve en çok paylaşımda bulunanlardan biriyim. :26:
Merhaba canım, evet zehra abla ayrılacaktı o zaman onun yerine sen girersin ben de takımda kalırım sizler gibi online olmaya çalışırım elimden geldiğince
Bu arada herkes dukana başlıyor sanırım bir ara ben de düşünmedim değil haniçalıştığım için çok zor olur ama hala kafamda o düşünce bakalım bir siz başlayın bende peşinizden gelirim belki.
evet oyle oldu biraz.. motivasyonum dusuk ama kaybetmedim yani o kadar da degil :)) son gunlerde tartinin uzerinden inmiyordum veremedigim icin de sinirim bozuluyordu. simdi tartilmadan birkac gun kafami dinlerim. yarin da ev sahibi ile gorusulecek kontrat yapilirsa artik aksam da cikolata ile kutlarim
bosver canim onemli bir sey degil burada resim paylasmistim da kimse bir sey demedi diye uzuldum biraz. ama gecti simdi
sabah muhtemelen erken kalkamam simdiden bildirimi yapayim, bu haftaki kilom 75.
busecim cok abartma ki baslangic kilon degismesin, ama son bi vedalas bence de en sevdigin yemeklerle. bir sure gorusemeyeceksiniz ne de olsa
bu arada aklima ne geldi kizlar, nagise ne oldu? bir ara ugradi ya regl oldum bitsin gelicem dedi. sonra yine kayiplara karisti :44:
Kizlaaaar gu naaaay diiiiiin
kilomu bildiriyorumtatata taaaaam
gcen hafta 69,400
bu hafta 68,300
oh yeaaaaah oh yeaaaah
Selam kızlar. Ben 13. takım kaptanıyım. Yeni kardeş takımınızın. Bizim liste hazır. Kontrol ederseniz sevinirim. Sizinde herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa 13. takıma bekleriM.
***13. TAKIM 291. ETAP ***
aysecig (62 /62.7 /-0.7 / -% 1.13)
beril77 (79.8 /77.3 /2.5 /%3.13 ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/62.7 /0.5 /%0.79)
dontpanic (115.1 /112.9 /2.2 /%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/%0 )
lafraise(61/59.8 /1.2 /%1.97 )
tugkay2000 (64.8 /63.9 / 0.9/%1.39)
yenibirbenbursa ( 78.6 /77.8 /0.8/ %1.02)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.14
Şimdiden teşekkürler.
veeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...
geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldimsayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık
bu hafta: 69.4
toplam giden: 1.6
6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :)olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)
bir kez dahaaaaaaaa
VAY VAY VAAY ÇANTAYA BAAKK
inş dereceye gireriz yaa bu kez :26:
evet canımalnımızın akıyla şu işten bi sıyrılsak başka bi şey istemiyorum şuan. start pazartesi. istersen sen de aramıza katıl. şuan 3 kişiyiz sanırım.
Selam beybileeer,
67.2 olduum been.... ahh ahhhhh işler çok yoğun.... oturmaktan totom büyüdü yaaaaaaaaa....... hep benim yüzündne yarın yaparım yarın yaparım ahanda o yarındayım şimdi yapmadığım ne varsa başka yarın kalmadı patron sıkacak yakında ayağıma.....
işleri hizaya sokmama ramak kaldı.... kendimide hizaya sokacam nşallah....
ibibikler öter ötmez burdayım canlarım benim yaaaaa..... hem şişko hem mutsuz hem asabi hem uykusuz hemide çok yoğunum yaaa.....böhühühüüüü :'((((
veeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...
geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldimsayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık
bu hafta: 69.4
toplam giden: 1.6
6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :)olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)
Tebrik ederimmm canım süper vermişsinhem sağlıklı beslendin hemde süper kilo verdin artık bende bu şekilde yapmaya çalışıcam şok diyet miyet yok artık bana daha nice kilo vermelere canımm ama hep beraber
teşekkürler canım :) valla onca yemeye rağmen verdim yaa çok farklı bişi. ama sağlıklı besleniyorum onun farkındayım çikolataysa diyabetik çikolata istediğim gibi yiyorum kek yedim dün mesela hamburger yiyorum herşeyim var ne güzel :) şok diyetle verdiğini anında geri alıyorsun. ben bi sonraki mesajda ölçüleri ve neyden ne kadar yenirse 1 porsiyon olacağını yazayım canım günlük örnek menüde yazayım eğer karar verdiysen sana destek çıkarım birlikte yürütürüz bu işi :) diyetisyenden öğrendiğim her bilgimi burada paylaşmaya hazırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?