- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.601
Çok sevinirim canımm, çok teşekkürleraslınd aben bir ara senin diyetisyen menülerini dikkata alıp ona göre beslenecektim ama seninki sporcu menüsü olduğu için ben kilo alırım o menüyle diye düşündüm
Canım şu şok diyetlerle hemen geri alıyorsun tecrübeyle sabittirbir de spor hocamız dedi ki senin vücudun o yuzden böyle yumuşak sağlıksız besleniyorsun mesela bizim spor hocası da 25 kiloya yakın kilo vermiş kadın taş gibi maşallah hem sporunu yapmış hem de sağlıklı beslenmiş, herşeyden yedim diyor vücudumu hiç birşeyden mahrum etmedim ama makul ölçüde yiyordum diyor.
Kızlar Ece ne zaman gelecek bilgi verdi mi size? Listenize yardımcı olayım. Akşamdan felan bi hazırlık yapıldımı liste konusunda?
Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = fark / geçen haftaki kilo x 100 formül bu bu hafta kimlerin listede olacağı belli mi?
ayy evet bak bak nereye bakarsan bakbu akşam da o 400 gramı verene kadar spor yapmayı planlıyorum zaten yarın da gidicem demiştim diyetisyene yoksa hafta ayar bozulur dedi. hemde ben her cuma sabahın köründe gidemeyceum :) dünde spordaki ablalar verdiler gazı verdiler gazı bana. işte fiziğin güzel niye geliyorsun sendeki fizik bizde olsa oooo falan diye birde birisi kilomu sordu sence kaç abla dedim :) ( bayanların yaş sorularına karşılık kendi kilomun cevabı oldu artık bu) kadın bana 60 63 falan dedi :) o an bi aydınlanma oldu bende.. ışık geldi ve biri kulağıma fısıldadı büşraaaa sen 36 beden olacaksınnn diye :):):) sporu nasıl yaptım ordan nasıl çıktım eve nasıl geldim bir havalar bir havalar sorma yani.. 36 bedenim lan ben falan modundayım ( normalde 38 U yada 40 giyiyorum yani )
Hey hey heeeeeeeyyyyy sakın beni unutmuyorsunuz geçen hafta unutuldum :26: zehra abla ayrılmış yerine geldim ben. 400 gr verdim sakın haaa
geçen hafta: 58.6
bu hafta: 58.2
fark: -400
ay bizde bugün misafirliğe gideceğiz. kalabalık olacak. bana da versinler gazı versinler gazı inşmerak etme azimle 36 beden de olacaksın. ben inanıyorum sana büüüş
canım ben yazıcam senide ama burda paylaşıcam ece daha iibilir senin girişinin hesaplanması falan var birde yani..
bende inanıyorum şuanda kendime canımcım :) yapıcammmm :) olucakkk... bir şekilde o daracık pantalonların içine giricem inadım inat. yazı bikini şortla karşılıycamçok pis inat ettim yani helekei 6 lı rakamları gördüm ya gerisi gelir artık yapcak bişi yoko klolar gidecek...
evet evet eveeettbiz bilmeyiz ece bilir
olacaak olacaaakkyaptım oldu diyeceksin. hayır diyeceksin. bu değil, bu da değil, daha farklı bir şort istiyorum. bu sıradan, bu çok uzun, bu çok bol. hayır hayır hayır! böyle şımaracağız aynada sen de hepimiz de inş.
Tamam canım sen burda paylaş Ece gelince ona yardı olur. Geçen haftaki liste üzerinden yap listeyi. Bu hafta yeni girecekleri Ece önceden yazmışmıydı? Mezunların yanına mezun olmak istiyor diye yaz.
sanırım bu 2. haftası cnm ya ama nedir ne değildir yine en iyi ece bilir***9. takım 291. Etap ***
marti (69.4/68.3/1.1/ %1.59)
btlbetul (67/ 67.2/ -0.2/ %-0.30)
bsrmhmmt (71/69.4/1.6/%2.25)
buseb (58.6/58.2/0.4/%0.68 )yeni üye Hedef :
buzdanmadam (70.5/71.3/-0.8/%-1.14)
noraaa (68/68.8/-0.8/-%1.18)
ozdemi (65.4/65.8/-0.4/%-0.61)
hoppidicik (91.5/91.2/0.3/%0.33)
fadime02 (99.5/99.2/0.3/%0.30)
zehra_s (61/60.5/0.5/%0.82) Mezuniyetini istiyor
trulyscrumptions (75.5/75/0.5/%0.66)
lypsa 95.5/95.5/0/%0) bildirimde bulunmadı
9. Takım ortalaması : %
buseb ne zaman katıldı takıma. Başlangıç kilosu ve hedef kilosu ne?
selam kızlar bende diyetisyen menmü paylaşayım istedim :) noraaa yararlanmak istiyormuş belki başkalarınında işine yarar. öncelikle değişimler kontör gibi düşünülmeli. yani 1 kontör sebze 1 kontör meyve gibi. yediklerinizin içeriğine göre kontörlerden düşüyorsunuz.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]SÜT[/TD]
[TD="align: center"] 2 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]MEYVE[/TD]
[TD="align: center"] 7 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ET[/TD]
[TD="align: center"] 3 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]YAĞ[/TD]
[TD="align: center"] 3 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]EKMEK[/TD]
[TD="align: center"] 6 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]ŞEKER[/TD]
[TD="align: center"] 0 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SEBZE[/TD]
[TD="align: center"] 2 Değişim[/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet bunlar günlük olarak almanız gereken yiyeceklerin toplam kontörleri. ve buda örnek menü :)
sabah:
1kk beyaz peynir (1 et değişmi)
5 6 adet zeytin (1 yağ değişimi)
2 ince dilim ekmek ( tost ekmeklerinin boyunda normal ekmek değil yani) (2 Ekmek değişimi)
şekersiz çay
ara 1:
1 meyve ( 1 değişim)
öğlen:
2 köfte kadar et / tavuk / balık (2 et değişimi)
yağsız söğüş
1/2 kase yoğurt ( 1/2 süt değişimi) veya 1 bardak ayran
2 ince dilim ekmek
ara 2:
3 meyve; 1 çb süt veya yoğurt ( 3değişim meyve + 1/2 değişim süt)
akşam:
8 yemek kaşığı etsiz susuz sebze yemeği (2 sebze değişimi)
1 kase yoğurt ( 1 süt değişimi)
3 yemek kaşığı pilav / makarna veya 1 kase çorba ( 1 ekmek + 1 yağ değişimi)
1 kase çorba veya 1 ince dilim ekmek
ara3:
3 meyve
bu menüye ek olarak günlük 30 dk yürüyüş yada iki günde bir 1 saat spor yeterlidir su miktarı 2 litre olmak zorunda!!! kızartma kesinlikle yasak şeker cısss... tüketimi yasak yoksa yağ bağlarız onun yerine diyabetik ürünler olabilir aşırısı olmadan... ortalama 1500 klori içermektedir. bu normalde almamız gereken miktarın 500-1000 kalori eksiği olduğu için kilo kaybına yol açar. ben her nekadar dengesiz versemde normalde haftada 1 kg. kilo kaybı ve bolca yağ kaybı sağlar. önemli olan kaybettiğimiz yağları parçaladıktan sonra kas yapmak incelmek ve şeker tüketmeden o yağı komple vücuttan atmaktır.. ilk denemde haftalık 100 200 gr alınabilir. bu düzensiz beslenmeden düzenli beslenmeye döndüğümüz içindir ama buna rağmen vücut yağ parçalamaya devam eder çünkü şaşırır ve tamamane yemeye odaklandığı için yeni geleceklere yer açmak ister :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?