Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım sporcu beslenmesi değilki benimkisi :) dur ben yazyım :) bende kontör hesabı var valla :) dyetisyen diyor ne yediğinin önemi yok ne kadar yedğin önemli benm için diye. şöyleki birazdan yazıcam verileri. mesela 7 değişim meyvem var bnm her gün tüketmem gereken. 7 değişim dediğim 7 porsiyondan ziyade 7 kontör. mesela sabah kahvaltıda meyveli yoğurt yersem yersem 3 kayısı doğruyorum içine 1 avuç kuru üzüm katıyorum o benim 2 meyve kontörüme ve 1 süt kontörüme sebep oluyor. lahmacun yersem 1 et 1 ekmek kontörüme neden oluyor herşey bu şekilde hesaplanıyor. susuz olarak istediğim kadar pişmiş sebze yemeği serbest yani :)

Kızlar Ece ne zaman gelecek bilgi verdi mi size? Listenize yardımcı olayım. Akşamdan felan bi hazırlık yapıldımı liste konusunda?

selam kızlar bende diyetisyen menmü paylaşayım istedim :) noraaa yararlanmak istiyormuş belki başkalarınında işine yarar. öncelikle değişimler kontör gibi düşünülmeli. yani 1 kontör sebze 1 kontör meyve gibi. yediklerinizin içeriğine göre kontörlerden düşüyorsunuz.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]SÜT[/TD]
[TD="align: center"] 2 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]MEYVE[/TD]
[TD="align: center"] 7 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ET[/TD]
[TD="align: center"] 3 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]YAĞ[/TD]
[TD="align: center"] 3 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]EKMEK[/TD]
[TD="align: center"] 6 Değişim[/TD]
[TD="align: center"]ŞEKER[/TD]
[TD="align: center"] 0 Değişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SEBZE[/TD]
[TD="align: center"] 2 Değişim[/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet bunlar günlük olarak almanız gereken yiyeceklerin toplam kontörleri. ve buda örnek menü :)

sabah:
1kk beyaz peynir (1 et değişmi)
5 6 adet zeytin (1 yağ değişimi)
2 ince dilim ekmek ( tost ekmeklerinin boyunda normal ekmek değil yani) (2 Ekmek değişimi)
şekersiz çay

ara 1:
1 meyve ( 1 değişim)

öğlen:
2 köfte kadar et / tavuk / balık (2 et değişimi)
yağsız söğüş
1/2 kase yoğurt ( 1/2 süt değişimi) veya 1 bardak ayran
2 ince dilim ekmek

ara 2:
3 meyve; 1 çb süt veya yoğurt ( 3değişim meyve + 1/2 değişim süt)

akşam:
8 yemek kaşığı etsiz susuz sebze yemeği (2 sebze değişimi)
1 kase yoğurt ( 1 süt değişimi)
3 yemek kaşığı pilav / makarna veya 1 kase çorba ( 1 ekmek + 1 yağ değişimi)
1 kase çorba veya 1 ince dilim ekmek

ara3:
3 meyve

bu menüye ek olarak günlük 30 dk yürüyüş yada iki günde bir 1 saat spor yeterlidir su miktarı 2 litre olmak zorunda!!! kızartma kesinlikle yasak şeker cısss... tüketimi yasak yoksa yağ bağlarız onun yerine diyabetik ürünler olabilir aşırısı olmadan... ortalama 1500 klori içermektedir. bu normalde almamız gereken miktarın 500-1000 kalori eksiği olduğu için kilo kaybına yol açar. ben her nekadar dengesiz versemde normalde haftada 1 kg. kilo kaybı ve bolca yağ kaybı sağlar. önemli olan kaybettiğimiz yağları parçaladıktan sonra kas yapmak incelmek ve şeker tüketmeden o yağı komple vücuttan atmaktır.. ilk denemde haftalık 100 200 gr alınabilir. bu düzensiz beslenmeden düzenli beslenmeye döndüğümüz içindir ama buna rağmen vücut yağ parçalamaya devam eder çünkü şaşırır ve tamamane yemeye odaklandığı için yeni geleceklere yer açmak ister :)

Kızlar Ece ne zaman gelecek bilgi verdi mi size? Listenize yardımcı olayım. Akşamdan felan bi hazırlık yapıldımı liste konusunda?

merhaba canım. ece ne zaman gelir bilemiyorum ama hesaplama olayının nasıl olduğunu unuttum ben tekrar hatırlatırsan yaparım boşum şu anda ece dershanede olabilir o yüzden yardımcı olalım :) hesaplama nasıl oluyordu buhafta / geçen hafta * 100 müydü yoksa farklımıydı

Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = fark / geçen haftaki kilo x 100 formül bu bu hafta kimlerin listede olacağı belli mi?

Hey hey heeeeeeeyyyyy sakın beni unutmuyorsunuz geçen hafta unutuldum :26: zehra abla ayrılmış yerine geldim ben. 400 gr verdim sakın haaa

geçen hafta: 58.6
bu hafta: 58.2
fark: -400

Son düzenleme:
Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = fark / geçen haftaki kilo x 100 formül bu bu hafta kimlerin listede olacağı belli mi?

mezun olmak iseyenler var sonra yeni gelenler var ben yazarım hepsini hesaplarım ama ne olur bilemedim :) mezun olmak isteyenin yanına mezun olmak istiyor yazayım yeni gelenin yanına yeni girdi yazayımmı bilemedim eceye bağlı o :) ne yapsamki?? ben hesaplayıp koyayım da foruma bizim takımla paylaşırım olmadı ece gelince paylaşır sonuç listesinde canım.

ay bizde bugün misafirliğe gideceğiz. kalabalık olacak. bana da versinler gazı versinler gazı inş merak etme azimle 36 beden de olacaksın. ben inanıyorum sana büüüş

Hey hey heeeeeeeyyyyy sakın beni unutmuyorsunuz geçen hafta unutuldum :26: zehra abla ayrılmış yerine geldim ben. 400 gr verdim sakın haaa

geçen hafta: 58.6
bu hafta: 58.2
fark: -400

canım ben yazıcam senide ama burda paylaşıcam ece daha iibilir senin girişinin hesaplanması falan var birde yani..

ay bizde bugün misafirliğe gideceğiz. kalabalık olacak. bana da versinler gazı versinler gazı inş merak etme azimle 36 beden de olacaksın. ben inanıyorum sana büüüş

bende inanıyorum şuanda kendime canımcım :) yapıcammmm :) olucakkk... bir şekilde o daracık pantalonların içine giricem inadım inat. yazı bikini şortla karşılıycam çok pis inat ettim yani helekei 6 lı rakamları gördüm ya gerisi gelir artık yapcak bişi yoko klolar gidecek...

canım ben yazıcam senide ama burda paylaşıcam ece daha iibilir senin girişinin hesaplanması falan var birde yani..

evet evet eveeett biz bilmeyiz ece bilir

olacaak olacaaakk yaptım oldu diyeceksin. hayır diyeceksin. bu değil, bu da değil, daha farklı bir şort istiyorum. bu sıradan, bu çok uzun, bu çok bol. hayır hayır hayır! böyle şımaracağız aynada sen de hepimiz de inş.

Tamam canım sen burda paylaş Ece gelince ona yardı olur. Geçen haftaki liste üzerinden yap listeyi. Bu hafta yeni girecekleri Ece önceden yazmışmıydı? Mezunların yanına mezun olmak istiyor diye yaz.

ayy evet özellikle bi mağazaya gidip 40 bedenden başlayacağım kıyafet denmeye sonra ayy bu bol oldu yaa bunun bi küçüğü varmı diycem 38 de bol gedli hay allah ne ara zayıfladımki ben bu kdar 36 sı var ı diyicem :) bana burda bu beden yok diyen bütün o gerzek tezgahtarlara eziyet edicem. ne lennn ben 40 beden giyiyorum nesi yok niye sadece 36 beden üretimi var?? döye sinir olmuştum alıcam öcümü....

Tamam canım sen burda paylaş Ece gelince ona yardı olur. Geçen haftaki liste üzerinden yap listeyi. Bu hafta yeni girecekleri Ece önceden yazmışmıydı? Mezunların yanına mezun olmak istiyor diye yaz.

bu hafta bildiğim kadarıyla buseb eklenecek listeye onuda yazayım ece düzenlemeyi yapsın artık :)

9. takım klo bildirim listesi...

marti : 69.4/68.3/1.1/ %1.58
btlbetul: 67/ 67.2/ -0.2/ %-0.29
bsrmhmmt: 71/69.4/1.6/%2.25
buseb: 58.6/58.2/0.4/%0.68 (yeni üye)
buzdanmadam: 70.5/71.3/-0.8/%-1.13
noraaa: 68/68.8/-0.8/%1.17
ozdemi: 65.4/65.8/-0.4/%-0.61
hoppidicik: 91.5/91.2/0.3/%0.32
fadime02: 99.5/99.2/0.3/%0.30
zehra_s: 61/60.5/0.5/%0.82(mezun olmak istiyor hedef kilosuna 500 gr. var)
trulyscrumptions: 75.5/75/0.5/%0.66
lypsa: 95.5/--/--/-- (bildirimde bulunmadı)

kızlar sizde bi kontrol eder misiniz??? varsa eksik gedik herhangi brşey söyleyin :)

***9. takım 291. Etap ***

marti (69.4/68.3/1.1/ %1.59)
btlbetul (67/ 67.2/ -0.2/ %-0.30)
bsrmhmmt (71/69.4/1.6/%2.25)
buseb (58.6/58.2/0.4/%0.68 )yeni üye Hedef :
buzdanmadam (70.5/71.3/-0.8/%-1.14)
noraaa (68/68.8/-0.8/-%1.18)
ozdemi (65.4/65.8/-0.4/%-0.61)
hoppidicik (91.5/91.2/0.3/%0.33)
fadime02 (99.5/99.2/0.3/%0.30)
zehra_s (61/60.5/0.5/%0.82) Mezuniyetini istiyor
trulyscrumptions (75.5/75/0.5/%0.66)
lypsa 95.5/95.5/0/%0)
bildirimde bulunmadı

9. Takım ortalaması : %

buseb ne zaman katıldı takıma. Başlangıç kilosu ve hedef kilosu ne?

sanırım bu 2. haftası cnm ya ama nedir ne değildir yine en iyi ece bilir

Sanırım Ece gecikecek. Sen busebin profilinden ne zaman başladığına ve hedef kilosuna bakabiirsen listeyi vakit geçmeden paylaşıma ekleyelim. Sonra takım ceza almasın.

şuanki paylaşılan listeye göre dğer takımlar içerisinde derecem var sanırım 3.lük var gibi geldi ama yanlış bakmış olabilirim bilemedim :S

Canım eline, koluna sağlık Ben de kendime bu listeyi örnek alarak listeler oluşturucam, ben şok diyet yaparken 600-700 kalori alıyordum en güzeli böyle sağlıklı vermek, yavaş yavaş vereyim ama sağlıklı vereyim istiyorum artık.
Ama benim şu şeker işine bir el atmam lazım, yıllardır diyet yapıyorum şu şekeri kesemedim 2-3 yıl önce bir bardağa 4 kesme şeker atardım şimdi 1 tane kullanıyorum ama onu da kesmek istiyorum, bakalım denicem onu da kesersem süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…