- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.621
aaaaa Fulyacım bütün geçmişi kaçırmadan okuduğumu sanıyordum ama çok özür dilerimevet oyle oldu biraz.. motivasyonum dusuk ama kaybetmedim yani o kadar da degil :)) son gunlerde tartinin uzerinden inmiyordum veremedigim icin de sinirim bozuluyordu. simdi tartilmadan birkac gun kafami dinlerim. yarin da ev sahibi ile gorusulecek kontrat yapilirsa artik aksam da cikolata ile kutlarim
bosver canim onemli bir sey degil burada resim paylasmistim da kimse bir sey demedi diye uzuldum biraz. ama gecti simdi
Ayyyyyyyyyyyyy bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum.Bahanesi yok bu işin biliyorum ama benim bebiş bir kaç gündür kabızlık çekiyordu.Artık dün canına tak etti sanırım.Bas bas bağırıyor.Sabahta benimki bir çocuğa bakamıyorsun fln kavga çıkardı defoldu gitti.Kafam karmakarışık oldu9. takım klo bildirim listesi...
marti : 69.4/68.3/1.1/ %1.58
btlbetul: 67/ 67.2/ -0.2/ %-0.29
bsrmhmmt: 71/69.4/1.6/%2.25
buseb: 58.6/58.2/0.4/%0.68 (yeni üye)
buzdanmadam: 70.5/71.3/-0.8/%-1.13
noraaa: 68/68.8/-0.8/%1.17
ozdemi: 65.4/65.8/-0.4/%-0.61
hoppidicik: 91.5/91.2/0.3/%0.32
fadime02: 99.5/99.2/0.3/%0.30
zehra_s: 61/60.5/0.5/%0.82(mezun olmak istiyor hedef kilosuna 500 gr. var)
trulyscrumptions: 75.5/75/0.5/%0.66
lypsa: 95.5/--/--/-- (bildirimde bulunmadı)
kızlar sizde bi kontrol eder misiniz??? varsa eksik gedik herhangi brşey söyleyin :)
Canım eline, koluna sağlıkBen de kendime bu listeyi örnek alarak listeler oluşturucam, ben şok diyet yaparken 600-700 kalori alıyordum en güzeli böyle sağlıklı vermek, yavaş yavaş vereyim ama sağlıklı vereyim istiyorum artık.
Ama benim şu şeker işine bir el atmam lazım, yıllardır diyet yapıyorum şu şekeri kesemedim 2-3 yıl önce bir bardağa 4 kesme şeker atardımşimdi 1 tane kullanıyorum ama onu da kesmek istiyorum, bakalım denicem onu da kesersem süper olacak
kızlar eşim hipoglisemi hastası rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik bu yüzden kilo bildiriminde bulunamadım.zaten listede adım da yok.bu hafta 85,5 kiloyum.ben takımdan ayrılmak istiyorum haberiniz olsun.
kızlar eşim hipoglisemi hastası rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik bu yüzden kilo bildiriminde bulunamadım.zaten listede adım da yok.bu hafta 85,5 kiloyum.ben takımdan ayrılmak istiyorum haberiniz olsun.
yine de bir daha yazayım kızlar
başlangıç kilom 68.2
hedef kilom 47
takıma ilk davet edildiğimde kilom 59.9 du. o hafta 58.7 ye düşmüştüm (henüz 3 günlük olduğumdan sanırım listede olamadım)
ondan sonraki hafta 58.6 (listede olamadım)
bu hafta 58.2 (sanırım yine yokum)
fulicim alıntı yapmadım ama senin adına çok sevindim. güle güle oturun tepinin.ben de piercingliyim. burnumda halka var. saçımda kırmızımsı kızıl. beni de sev. indie ve soul müzik severim bu arada.
oiy seviyorum zaten canim yaben de piercingliydim bir aralar. simdi bir tek kulagimda tragus bar kaldi digerlerini cikarttim :26: hala severim ama mavi yesil saclar, dovmeler falan hedef kiloma ulasinca son kez dovme yaptiricam. buyuk basarimin serefine, soyle gayet anlamli ama yazisiz bir dovme henuz secmedim ama icinde bir hayvan temasi da olacagi kesin
evde de tepinecegimiz kesin zira alt komsular sagirmis. belki isaret dili ogrenirim meraba falan diyebilmek icin
listedesin diye biliyorum canim ama noldu ki? hedef kiloyu yazmadan da girilemiyor muymus listeye? sonradan eklenebilirdi. ama olsun bu hafta asil listede adin olmasa bile sen bu grubun bir parcasisin onemli olan da bu
AY KENDİMİ LİSTEDE GÖRDÜM. NASIL BİR KÖRSEM YANLIŞ YERLERE BAKMIŞIM.hedef kg 50 yazılmış ama 47 olması lazım. bu bir şeyi etkiliyor mu bilmiyorum. :26:
ooyy seni yerim ben. nasıl da moral verirmiş
benim kaşımda da piercing vardı ama takmıyorum senelerdir. delik hala duruyor. kapanmıyor keratamavi dedin de buz mavisi boya arıyordum 2 sene önce. bir türlü bulamadım. saçım nerdeyse totomda şuan. boyatcaktım böyle buz mavisine ama şuan boyatsam işe giremem. o zaman ünideydim bilmiyordum hedef kilo olayını işte gerekiyormuş ama çizelgemde başlangıcım ve hedefim zaten yazıyor. sürekli de güncel benim çizelge. :26: sağlık olsun bu hafta da olamadıysam listede napalım.
etkilemiyor canım istersen sonra geri çekersin. Sadece mezun olurken lazım oluyor. o an mecburdum yazdım. senin için sakıncası yoktur umarım.
he bir de büyük harf yasak sitede. vurgulamak istiyorsanız renk ya da size seçeneklerini kullanabilirsiniz. arkadaş olarak uyarayım dedim..
ooyy seni yerim ben. nasıl da moral verirmiş
benim kaşımda da piercing vardı ama takmıyorum senelerdir. delik hala duruyor. kapanmıyor keratamavi dedin de buz mavisi boya arıyordum 2 sene önce. bir türlü bulamadım. saçım nerdeyse totomda şuan. boyatcaktım böyle buz mavisine ama şuan boyatsam işe giremem. o zaman ünideydim bilmiyordum hedef kilo olayını işte gerekiyormuş ama çizelgemde başlangıcım ve hedefim zaten yazıyor. sürekli de güncel benim çizelge. :26: sağlık olsun bu hafta da olamadıysam listede napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?