Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Etap altıncısıyız. bsrmhmmt bireyselde üçüncü..

ayyy evet yaa 3. olmuşum yarışmaya girdim gireli ilk defa dereceye girdim. daha önce 0.1 le kaçırmıştım çok çok çok mutlu oldum :):):)

evet haftaya kadar bende oldukça sıkı asılıp sporuda arttırıcam nasipse canımcım :) ataktayken çok çok fark edeceksiniz kilo değişimini haftaya takımca birinci olmalıyız... + lara çıkan olmazsa ve diyete uyarsanız dukanla oldukça farklı olacak 9takım noraaa da benle başlıyordu diyete :) oda benm gibi diyet yapacak :) kesinlikle bomba gibi geliyoruz :)

kızlar kabak gibi görünüyor cetvelde hedefimin 47 kg olduğu ve ben yine listede olamadım bu hafta. gerçekten moralim çok bozuk.

kızz senin saçını başını yolarım bak ayarımı bozma benim :):):) ben yazdım listeyi unuturmuyum hiç seni... aç gözünüüü küserim bak oynamam valla

maşallah canım bnm yaa.. çok çok sevindim senin adına.. bizimde alt katta mahlukatlar vardı çıt etsek vuruyorlardı sevmiyordum bu yüzden taşındılar dedim ohh rahtım spor yaparım artık diye bu seferde üst kat müzik sesi kısık ben zor duyuyorum onlar nasıl duyuyor şaşırdım yani ama vuruyorlar hemen. ama onlar ceviz fındık ne bulsalar tepemde dövüyorlar şeytan g-diyor git bir tane ceviz kıracağı al eline hepsinin kafalarını kır diye.. ama işte uyulmuyor şeytana bende burnumu deldirmiştim ama benim mübarek sevmediği için öyle şeyler çıkarttırdı bana kapandı delik bende kaşta gözde rahat edememde burunda seviyorum yaa

eveet sonunda bu günleri de gördüm listedeyim petrol mavisi de güzelmiş hee işte ben de hedefime ulaştığımda 47 ye yani. hadi 50 de olabilir. saçımı kısacık kestireceğim. böyle küt küt oohh kıvırcık saça da bayılırım heee. al benim düzleri ver kıvırcıkları fuli ben de dövme yaptırmak istedim yıllarca ama hayat boyu üzerimde taşımak istediğim şeyin desenine bir türlü karar veremedim ve pişman olabileceğimi düşünüp vazgeçtim.

ooff kimse tutamaz öyleyse bizi haftayaa

oooyy yol bebeğim yol küsmeeeeee iyi ki varsın senin mübarek de pek maço belliiii piercing çıkarttırmalar falan

hadi ya kotuymus ben de kotu komsudan zamaninda cok cektim 3 aylik evimden ciktigim bile oldu dayanamadigim icin alt kat komsusuna. neyse simdi valla ilk is komsulari sorusturmak oldu sutten agzim yandi hesabi
senin mubarek de her seye karisan cinsten galiba sen onu buraya yolla bikac ayligina da burada benim mubarekten biraz egitim alsin.

yorgunum dostlarım yorgunum..

dogumgunu hazirligindan mi oy oy kiyamam ben sana

çabuk dööööööööönn

ooo :118::118: senin adına çık sevindim canım..heleki bireyselde dereceni görünce göğsüm kabardı bee

..kuşum senin adınada çok sevindim ...ne demişler ev alma , iyi evsahibi al..kız biz ingilterede yaşasak vallahi sokakta yatardık biliyonmu..bütün kredi kartları full..kimsecikler ev mev vermezdi bize

dogumgunu hazirligindan mi oy oy kiyamam ben sana
aynen öyle fulişim..canım çıktı yorgunluktan ki yarın kaldığım yerden devam edicem

canlarım ciğerlerim, şekerparelerim ,dondurmalı kadayıflarım, ballı lokmalarım (daha dukanada başlamadık hayr olsun:26:) yarın ve pazar günü hoppiş arkadaşınız full hizmet modunda olacak..totom yer gördüğü an buraya bakıcam emin olun..beni özleyin anacım..

ay çok canım çekti şu dondurmalı kadayıftan ben de yarın sabah ve gece burda olacağım anca. dışarda olacağım çünkü tüm gün. pazar günü de bizim ev kalabalık olacak, yemeğe misafirlerimiz var. ama her boş vaktimde yine burda olacağım tabi iyi ki de pazartesi başlıyoruz dukana deyip duruyorum kendimi şu sıra yoksa yanmıştım.

Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti senin

kızlar eşim hipoglisemi hastası rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik bu yüzden kilo bildiriminde bulunamadım.zaten listede adım da yok.bu hafta 85,5 kiloyum.ben takımdan ayrılmak istiyorum haberiniz olsun.
Caniiim cok gecmis olsun biz burdayiz moralini yuksek tut en iyi tedavi yontemi o.Keske senin icin biseyler yapabilseydik ama emin ol dua edicem cok opuyorum seni.
Buseeeeeeeeee listedesin yokum falan deyince ben de cok uzuldum ama girmissin iste ben de yoktum bugun yoksa yazmazmiydim kilo bilgilerini senin yerine buseeeeeem:13:
Takimimizi da kutluyorum ama buse hakli gelecek hafta dukanla korksunlar bizdeeeeen

sabah yagsiz peynirli omlet bir dilim ekmek
ara yok
oglen yogurt salata
aksam 2 kalem pirzola kozlenmis sebze
maalesef ekmek kadayifiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(oldurecek b u tatlilar beni)
daha da yemiom

Son düzenleme:
sabah yagsiz peynirli omlet bir dilim ekmek
ara yok
oglen yogurt salata
aksam 2 kalem pirzola kozlenmis sebze
maalesef ekmek kadayifiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(oldurecek b u tatlilar beni)
daha da yemiom

eminem yemek listelerin hep süper ama aradan bir tatlı fışkırıveriyor nedense:))) Ne kaldı biliyomusun her an bunu da yedim demeni bekliyorum.Hani şu tüm fındıklı çikolatalar varya:))) Onlardan

Bende gördüğünüz gibi sabah 6 da çaresiz uyandım.Bebiş cik cik vik vik sabah ediyor bende kalk yat kalk yat ancak bu kadar dayandım uyku fln da kalmadı( Yaptım bi kahve yalnız ve sessiz oturmanın tadını çıkarıyorum.Tam 11 günüm kaldı.12gün sabah bu saatlerde ayrılık çanlarım çalacak.9 ay sonra ilk defa bebeğimden ayrılıp bitmeyecek bir koşturmanın içine atlıycam.Neyse ki karşılığında para veriyorlar yoksa çekilecek çile değil.

günaydınn kızlaaar.
ilk önce bsrmhmmt tebrik ederim.
bu sabah tartıldığımda ne göreyim tam tamına 65 kg
dün 65,8 kg çıkmıştı
şişkinliğim anca indi.dünün ortalamasını düşürmeye sebep oldum.şu şişkinlik 1 gün önce inemedi gitti.
geçen haftada 65,40kg çıkmıştım.
regl dönemim bitince normal kilom ortaya çıkıyor.
400gr kadar vermişim demekki.
inşallah cumaya dahada verecem.
sizinle bu 4.haftam. veee tam tamına 3 kilo vermişim.

flash flash flaaashhh!
şok şok şoook sayın seyircileeer!

1 günde 500gr verdiren listeyi açıklıyorum. Dün sabah 58.2 iken bu sabah 57.7 yim

İşte o listeeee!

sabah
2 dilim tam b. ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 fincan form çay

ara yok

öğle
2 kaşık havuç salatası
3 kaşık amerikan salatası (az mayonezli)
1 ıspanaklı börek
çeyrek poğaça

ara yok

akşam (hala oradaydık)
1 dilim tiramisu

gece
yeşil çay içtim.

yatmadan çeyrek avuç goji berry

50 mekik.
1,5 lt su.

inanılmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz

Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti senin

kız emineee allah iyiliğini versin kıza laf atmış bir de asıl senin matematiğin kaç 71-69.4=? hesapla bakalım bi.

Günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdık ama alıştım artık sürekli olan birşey

Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm

evet bebişim yaaa yalancı çobana döndüm iyice.... kendimlen baş edemiyorum.... yemicem rejimdeyim diyorum ama bunu derken markette en kalorili ne varsa sepete dlduruyorum.... şimdi yeni taşındım ya gelene gidene ikram ederim diye aldım bi dünya abur cubur gelen giden de olmayın yedim Allah yedim :)))) neyseki uslanma dank etti....

geçmiş olsun nesi var canımcım... Allah acil şifalar versin....

çook geçmiş olsun şeymişim. allah acil şifalar versin. :26: neyi var? şimdi nasıl durumu?

kilo konusuna gelince reglin bitince iner o şişlik onu da dert etme.

geçmiş olsun nesi var canımcım... Allah acil şifalar versin....

Teşekkür ederim canım,aminn.:105:

çook geçmiş olsun şeymişim. allah acil şifalar versin. :26: neyi var? şimdi nasıl durumu?

kilo konusuna gelince reglin bitince iner o şişlik onu da dert etme.

Sağol busişim amin.Beyninde tümör var o yüzden sık sık kriz geçiriyor,sabaha karşı geçirdiği çok kötüydü o yüzden hastaneye götürdük işte ama şimdi durumu daha iyiymiş:107:

hadi yaaa üzüldüm şimdi :26: diyecek bir şey de bulamıyorum. allah acil şifalar versin.:44:

kızlar ben şimdi çıkıyorum. akşama görüşürüz. beni bekleyin anacııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…