- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.641
Etap altıncısıyız. bsrmhmmt bireyselde üçüncü..
6. yız
büşra bireysel 3.
bir dahaki hafta ben, emine, hopiş, fadiş dukanlayacağız
o atak evreleriyle de birinci olamazsak yuh olsun.
kızlaar artıya çıkmamaya çalışalım bu haftaa.
9. takım geliyooooooorrrrrrr
kızlar kabak gibi görünüyor cetvelde hedefimin 47 kg olduğu ve ben yine listede olamadım bu hafta. gerçekten moralim çok bozuk.
selam kizlar,
bugun evsahibi ile gorustuk cok tatli bir kadin. yani ev sahibi kadin dedigimde akliniza oyle buyuk cadi gibi bisey gelmesin30larinda bir kadin. saclar kipkirmizi... dovmeler piercingler severim ben oyle tipleri (kendim de oyleydim ya ondan heralde) neyse o da bizi sevdi baya sohbet muhabbet vs super bir ortam oldu yani. evraklari inceledi doldurulmasi gereken sayfalar vardi onlari da biz hallettik hersey tamam yani. pazartesi prosedur geregi arastirma yapilacakmis harc borc var mi hani yamuk bir durum diye. bizim kredi kartimiz bile yok ki borcumuz olsun sali gunu onun sonucu gelir gelmez artik ev resmen bizim oluyor. persembe veya cuma da anahtari teslim aliyoruz coook mutluyum
kilo verenleri, dereceye girenleri tebrik ederim
ihihi seni her gecen gun daha da cok seviyorum
benim de kasimda vardi ama malesef atti o yuzden izi var orda simdi
benim de petrol mavisi hep icimde ukde kalacak artik bu yastan sonra boyatmam gecti artik benden (cok yasli hissettim bi an)unide pembe ve moru denemisligim var :26:
sacin totonda demek, kiskandimbirazini bana ver.. ben gecen yil kisacik kestirdim simdi pismanim uzatmaya calisiyorum ama kivircik oldugu icin cok yavas uzuyor, yani uzuyor da boydan belli olmuyor duzlestirmedikce
listeye de girmissin hadi hayirli olsuuuuuuuuuun
ayyy evet yaa 3. olmuşumyarışmaya girdim gireli ilk defa dereceye girdim. daha önce 0.1 le kaçırmıştım çok çok çok mutlu oldum :):):)
evet haftaya kadar bende oldukça sıkı asılıp sporuda arttırıcam nasipse canımcım :) ataktayken çok çok fark edeceksiniz kilo değişimini haftaya takımca birinci olmalıyız... + lara çıkan olmazsa ve diyete uyarsanız dukanla oldukça farklı olacak 9takımnoraaa da benle başlıyordu diyete :) oda benm gibi diyet yapacak :) kesinlikle bomba gibi geliyoruz :)
kızz senin saçını başını yolarım bak ayarımı bozma benim :):):) ben yazdım listeyi unuturmuyum hiç seni... aç gözünüüüküserim bak oynamam valla
maşallah canım bnm yaa.. çok çok sevindim senin adına.. bizimde alt katta mahlukatlar vardı çıt etsek vuruyorlardı sevmiyordum bu yüzden taşındılar dedim ohh rahtım spor yaparım artık diye bu seferde üst kat müzik sesi kısık ben zor duyuyorum onlar nasıl duyuyor şaşırdım yani ama vuruyorlar hemen. ama onlar ceviz fındık ne bulsalar tepemde dövüyorlar şeytan g-diyor git bir tane ceviz kıracağı al eline hepsinin kafalarını kır diye.. ama işte uyulmuyor şeytanabende burnumu deldirmiştim ama benim mübarek sevmediği için öyle şeyler çıkarttırdı bana kapandı delik bende kaşta gözde rahat edememde burunda seviyorum yaa
maşallah canım bnm yaa.. çok çok sevindim senin adına.. bizimde alt katta mahlukatlar vardı çıt etsek vuruyorlardı sevmiyordum bu yüzden taşındılar dedim ohh rahtım spor yaparım artık diye bu seferde üst kat müzik sesi kısık ben zor duyuyorum onlar nasıl duyuyor şaşırdım yani ama vuruyorlar hemen. ama onlar ceviz fındık ne bulsalar tepemde dövüyorlar şeytan g-diyor git bir tane ceviz kıracağı al eline hepsinin kafalarını kır diye.. ama işte uyulmuyor şeytanabende burnumu deldirmiştim ama benim mübarek sevmediği için öyle şeyler çıkarttırdı bana kapandı delik bende kaşta gözde rahat edememde burunda seviyorum yaa
yorgunum dostlarım yorgunum..
çabuk dööööööööönnSelam beybileeer,
67.2 olduum been.... ahh ahhhhh işler çok yoğun.... oturmaktan totom büyüdü yaaaaaaaaa....... hep benim yüzündne yarın yaparım yarın yaparım ahanda o yarındayım şimdi yapmadığım ne varsa başka yarın kalmadı patron sıkacak yakında ayağıma.....
işleri hizaya sokmama ramak kaldı.... kendimide hizaya sokacam nşallah....
ibibikler öter ötmez burdayım canlarım benim yaaaaa..... hem şişko hem mutsuz hem asabi hem uykusuz hemide çok yoğunum yaaa.....böhühühüüüü :'((((
ooo :118::118: senin adına çık sevindim canım..heleki bireyselde dereceni görünce göğsüm kabardı beeveeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...
geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldimsayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık
bu hafta: 69.4
toplam giden: 1.6
6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :)olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)
..kuşum senin adınada çok sevindim ...ne demişler ev alma , iyi evsahibi alselam kizlar,
bugun evsahibi ile gorustuk cok tatli bir kadin. yani ev sahibi kadin dedigimde akliniza oyle buyuk cadi gibi bisey gelmesin30larinda bir kadin. saclar kipkirmizi... dovmeler piercingler severim ben oyle tipleri (kendim de oyleydim ya ondan heralde) neyse o da bizi sevdi baya sohbet muhabbet vs super bir ortam oldu yani. evraklari inceledi doldurulmasi gereken sayfalar vardi onlari da biz hallettik hersey tamam yani. pazartesi prosedur geregi arastirma yapilacakmis harc borc var mi hani yamuk bir durum diye. bizim kredi kartimiz bile yok ki borcumuz olsun sali gunu onun sonucu gelir gelmez artik ev resmen bizim oluyor. persembe veya cuma da anahtari teslim aliyoruz coook mutluyum
kilo verenleri, dereceye girenleri tebrik ederim
aynen öyle fulişim..canım çıktı yorgunluktan ki yarın kaldığım yerden devam edicemdogumgunu hazirligindan mi oy oy kiyamam ben sana
canlarım ciğerlerim, şekerparelerim ,dondurmalı kadayıflarım, ballı lokmalarım (daha dukanada başlamadık hayr olsun:26:) yarın ve pazar günü hoppiş arkadaşınız full hizmet modunda olacak..totom yer gördüğü an buraya bakıcam emin olun..beni özleyin anacım..
Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti seninveeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...
geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldimsayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık
bu hafta: 69.4
toplam giden: 1.6
6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :)olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)
Caniiim cok gecmis olsun biz burdayiz moralini yuksek tut en iyi tedavi yontemi o.Keske senin icin biseyler yapabilseydik ama emin ol dua edicem cok opuyorum seni.kızlar eşim hipoglisemi hastası rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik bu yüzden kilo bildiriminde bulunamadım.zaten listede adım da yok.bu hafta 85,5 kiloyum.ben takımdan ayrılmak istiyorum haberiniz olsun.
sabah yagsiz peynirli omlet bir dilim ekmek
ara yok
oglen yogurt salata
aksam 2 kalem pirzola kozlenmis sebze
maalesef ekmek kadayifiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(oldurecek b u tatlilar beni)
daha da yemiom
Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti senin
betüşümm geçen hafta hani başlıyordun sengeçen hafta başladım ben ama artık şok diyet yapmıyorum sebzemi meyvemi yiyorum akşamı da çorba+salata+meyve ile geçiştiriyorum, haydi seni de bekliyorum işlerini toparla hayırlısı ile gel başla, bu kez 65'lerin altını görücez
Günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdıkama alıştım artık sürekli olan birşey
Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm
çabuk dööööööööönn
Günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdıkama alıştım artık sürekli olan birşey
Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm
geçmiş olsun nesi var canımcım... Allah acil şifalar versin....
çook geçmiş olsun şeymişim. allah acil şifalar versin. :26: neyi var? şimdi nasıl durumu?
kilo konusuna gelince reglin bitince iner o şişlik onu da dert etme.
Teşekkür ederim canım,aminn.:105:
Sağol busişim amin.Beyninde tümör var o yüzden sık sık kriz geçiriyor,sabaha karşı geçirdiği çok kötüydü o yüzden hastaneye götürdük işte ama şimdi durumu daha iyiymiş:107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?