Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi yaaa üzüldüm şimdi :26: diyecek bir şey de bulamıyorum. allah acil şifalar versin.:44:

kızlar ben şimdi çıkıyorum. akşama görüşürüz. beni bekleyin anacııım

Sağol kuzucumm tekrardan.

Bekliyoruz bekliyoruzzz bu hafta pek giremedim ama artık burdayım

Son düzenleme:
ooff kimse tutamaz öyleyse bizi haftayaa
oooyy yol bebeğim yol küsmeeeeee iyi ki varsın senin mübarek de pek maço belliiii piercing çıkarttırmalar falan

sorma canım maçolukta sınırımız yok ya bazen yi has hoş ama biaz fazla

ayy yazık yaa kıyamam komşu yüzünden mi taşındıız gerçi haklısın bende eğer öğrenci olup annemle oturmayıp tek otursydım heralde önce alt katı kundaklar sonra evden çıkardım :)

canım hemen uçak biletini alıyorum yolluyorum senin mübareğin yanına benmkini. azıcık eğitim alsın :) arada bulaşığı falan öğretsin :)

teşekkür ederim canım sorma bir mutlu oldumki yani...

Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti senin
kızzz geçen haftaki listede 71.0 dım ben diyetisyen tartısına göre gittiğimiz için. ama bu hafta 69.4 çıktım oda 1.6 kg eder :) biyolojidede matematik hesabı mı varmış :)

sabah yagsiz peynirli omlet bir dilim ekmek
ara yok
oglen yogurt salata
aksam 2 kalem pirzola kozlenmis sebze
maalesef ekmek kadayifiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(oldurecek b u tatlilar beni)
daha da yemiom

tatlılar öldürmesede ben öldürücemmm... ne onlar öyleeeeee.... her menüde çok hoş yanlarını buluyorum aaa bi bakıyorum tatlıı.. o tatlılar sana yağ olucak bak demedi deme.. sonra bende sırayla tek tek bütün topiclere girip marti tatlı yedi o iradesiz o şişko diye yazıcam hatta takımdakileride örgütlüycem ki seni tatlıdan vazgeçirelim. yarın birgün kilo verdiğin zaman bıngıl bıngıl sallansın her yanında gör.. çok kızdım sana şuanda çok!!!

teşekkürler canım :) :) dün ineymiş şişlik eyiymiş :) olsun haftaya farkın çok olur dikkat et bu hafta :) hormonlar düzelmeye çalıştığı sırada hah işte zayıfım ben deee ve onlarda zayıflığa göre düzen alsınlar :) maşallah canım 4 haftada 3 klo he çok çok büyük başarı gerçekten. ben dyetisyene gittiğim ilk iki hafta yeme düzenim yerine otursun diye sık sık yemek yemekten 100 gram almıştım :) sonra 3. hafta verdim 4. hafta sabittim yağ parçalıyor olmama rağmen kilo veremiyordum ki geçen hafta bile ne kadar zorlandıydım yani..69 bekliyorduk 70.6 çıktıydım. şuan daha yeni gördüm ve neredeyse 2. ayım olacak. 1.5 ay desek 72.5 ten 1.5 ay sonraa ancak 69.5 e düştüm yani sen 1 ayda ben 1.5 ayda :) çok güzel bir rakam kuzucuk :) extra extra tebrikler...

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım iyidir durumu şimdi diğer mesajlarda iyi demişsin ama umarım çok daha iyi olur br daha böyle brşey yaşamazsınız. rabbim sağlık sıhhat versin. tabi sizlerede sabır.

regl döneminde bende geçen tartıdan sonra 1 2 kilo fark oluşuyor neredeyse sonra son günü yada ertesi günü hooop iniveriyor o yüzden sıkıntı yapma kendine emi :)

rica ederim
hadi bakalım inşallah.
yorgunum dostlarım yorgunum..
bende yalnızım dostlarım yalnız
aman canım dikkat et böyle şeyler yeyipte verdiyse katlanarak geri dönmesi an meselesi üstelik bu sefer kıymetini daha iyi bilirse yazık olur:18: sen sporunu vs aksatma..

çoook geçmiş olsun..

Umarım canım çok teşekkür ederim.

Bakalım görücez cuma günüü zaten hem bu kadar yiyip + regl olup sadece 800 gr artıda çıkmama şaşırmadım değil:)

Umarım canım çok teşekkür ederim.

Bakalım görücez cuma günüü zaten hem bu kadar yiyip + regl olup sadece 800 gr artıda çıkmama şaşırmadım değil:)

yaniii takma bu kadar :) bende hedef kilomu değiştirdim kilo değişim programımı 6 aylık yaptırdım bugün :) artık bu ayda 100 tl verip sonra 75 75 devam edeceğim :):):):)

kızlar nerelerdesiniz yaaa kimsecikler uğramamış desem yeridir olurmu ama olurmu grup pazartesi dukana başlıycak diye kendinizi yemeğe mi verdiniz yoksa?????menümü yazayım :)

sabah:
1 bardak maydanoz suyu

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği ile
30 gr. moerella peyniri ile yaptığım yağsız tost

öğlen:
Şavurma (tavuk döner)
ayran

akşam:
5 kuru kayısı
1 avuç kuru üzüm
200 gram yoğurt

ara:
patlamış yağsız mısır

yok kuzum ilk kez boyle oldu. dkkat ediyorum yani

canolar sonunda telden baglanabiliyorum. disardayim ve hava buz gibi. tum gun de yagmur yagdi. dondum kat kat giyinmeme ragmen. bugun kacamaksizim. oglen yemegi olarak disarda tavuklu sezar salatasi yedim. cola zero ve latte ictim. seker atmadim. aksami daha yemedim. yoldayim ve acim

Telefondan ben bağlanamıyorum ya kk app te indirdim ama olmadı şifremi kullanıcı adımı doğru giriyorum ama hatalı diyo

Telefondan ben bağlanamıyorum ya kk app te indirdim ama olmadı şifremi kullanıcı adımı doğru giriyorum ama hatalı diyo

ben app la değil normal giriş yaptım siteye. önceden cevap yazamıyordum sadece okuyabiliyordum sitedekileri çünkü klavye çıkmıyordu. bu sefer olduuu

kızlaaar dukan kitabım elime geçti bugün. vee yulaf kepeklerim de hazır. tek eksiğim tatlandırıcım. onu da ataktan sonra alacağım.

Şu 6 lı rakamları bende görebilseydim iyiydi valla

görürsün canım 70.0 sın baksana (grafik öyle diyorr) önünde 1 haftan var. benmde hedefim bu hafta 68 leri görmek artık 6 lıları geçtiğime göre hedefim şuanda 65 sonrasında 60 ve sonraasıl hedefim olan 55 ama haftalık 1 kg 1 kg hedefim :) sadece su içip kas arttırmam lazım bol miktardada :)

ben giriyorum canım appten indirdim ama klavye farkı olabilir sende. birde app biraz sıkıntılı yaa.. çünkü bildirim sayını görüp bildirimine bakamıyorsun alıntı yapamıyorsun :S alıntıladıkların null diye çıkıyor. sırf kk için net paketi alıyordum ama artık almıyorum yaa. :S keşke düzenleme gelsede güncellense..

kızlaaar dukan kitabım elime geçti bugün. vee yulaf kepeklerim de hazır. tek eksiğim tatlandırıcım. onu da ataktan sonra alacağım.

canım tebrik ederim umarım azmin böyle sürekli devam eder ömür boyu diyetine sağdık kalırsın :) tez elden kilolarından kurtulman dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…