- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.661
hadi yaaa üzüldüm şimdi :26: diyecek bir şey de bulamıyorum. allah acil şifalar versin.:44:
kızlar ben şimdi çıkıyorum. akşama görüşürüz. beni bekleyin anacııım
ooff kimse tutamaz öyleyse bizi haftayaa
oooyy yol bebeğim yolküsmeeeeee iyi ki varsın senin mübarek de pek maço belliiii piercing çıkarttırmalar falan
hadi ya kotuymus ben de kotu komsudan zamaninda cok cektim 3 aylik evimden ciktigim bile oldu dayanamadigim icin alt kat komsusuna. neyse simdi valla ilk is komsulari sorusturmak oldu sutten agzim yandi hesabi
senin mubarek de her seye karisan cinsten galibasen onu buraya yolla bikac ayligina da burada benim mubarekten biraz egitim alsin.
çabuk dööööööööönn
ooo :118::118: senin adına çık sevindim canım..heleki bireyselde dereceni görünce göğsüm kabardı bee
..kuşum senin adınada çok sevindim ...ne demişler ev alma , iyi evsahibi al..kız biz ingilterede yaşasak vallahi sokakta yatardık biliyonmu..bütün kredi kartları full..kimsecikler ev mev vermezdi bize
aynen öyle fulişim..canım çıktı yorgunluktan ki yarın kaldığım yerden devam edicem
kızzz geçen haftaki listede 71.0 dım ben diyetisyen tartısına göre gittiğimiz için. ama bu hafta 69.4 çıktım oda 1.6 kg eder :)Busracim derecen hayirli olsuuuuun fistigim seninle grur duyuyoruz ama 1.6 degil 1.2 gitmis fistik lisedeyken biyolojin kacti senin
sabah yagsiz peynirli omlet bir dilim ekmek
ara yok
oglen yogurt salata
aksam 2 kalem pirzola kozlenmis sebze
maalesef ekmek kadayifiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(oldurecek b u tatlilar beni)
daha da yemiom
günaydınn kızlaaar.
ilk önce bsrmhmmt tebrik ederim.
bu sabah tartıldığımda ne göreyim tam tamına 65 kg
dün 65,8 kg çıkmıştı
şişkinliğim anca indi.dünün ortalamasını düşürmeye sebep oldum.şu şişkinlik 1 gün önce inemedi gitti.
geçen haftada 65,40kg çıkmıştım.
regl dönemim bitince normal kilom ortaya çıkıyor.
400gr kadar vermişim demekki.
inşallah cumaya dahada verecem.
sizinle bu 4.haftam. veee tam tamına 3 kilo vermişim.
Günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdıkama alıştım artık sürekli olan birşey
Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm
rica ederimyok canım ne sakıncası olacak. ben bizim için bi eksisi var mı diye söyledim. istersen 55 yazsonunda listede adımı gördüm ya o bana yeter.
aaa inan hiç bilmiyordum bunuu. :26: uyarman çok iyi oldu. teşekkürler.
hadi bakalım inşallah.6. yız
büşra bireysel 3.
bir dahaki hafta ben, emine, hopiş, fadiş dukanlayacağız
o atak evreleriyle de birinci olamazsak yuh olsun.
kızlaar artıya çıkmamaya çalışalım bu haftaa.
9. takım geliyooooooorrrrrrr
bende yalnızım dostlarım yalnızyorgunum dostlarım yorgunum..
aman canım dikkat et böyle şeyler yeyipte verdiyse katlanarak geri dönmesi an meselesi üstelik bu sefer kıymetini daha iyi bilirse yazık olur:18: sen sporunu vs aksatma..
flash flash flaaashhh!
şok şok şoook sayın seyircileeer!
1 günde 500gr verdiren listeyi açıklıyorum. Dün sabah 58.2 iken bu sabah 57.7 yim
İşte o listeeee!
sabah
2 dilim tam b. ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 fincan form çay
ara yok
öğle
2 kaşık havuç salatası
3 kaşık amerikan salatası (az mayonezli)
1 ıspanaklı börek
çeyrek poğaça
ara yok
akşam (hala oradaydık)
1 dilim tiramisu
gece
yeşil çay içtim.
yatmadan çeyrek avuç goji berry
50 mekik.
1,5 lt su.
inanılmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
Günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdıkama alıştım artık sürekli olan birşey
Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım iyidir durumu şimdi diğer mesajlarda iyi demişsin ama umarım çok daha iyi olur br daha böyle brşey yaşamazsınız. rabbim sağlık sıhhat versin. tabi sizlerede sabır.
regl döneminde bende geçen tartıdan sonra 1 2 kilo fark oluşuyor neredeysesonra son günü yada ertesi günü hooop iniveriyor o yüzden sıkıntı yapma kendine emi :)
Umarım canım çok teşekkür ederim.
Bakalım görücez cuma günüü zaten hem bu kadar yiyip + regl olup sadece 800 gr artıda çıkmama şaşırmadım değil:)
yaniii takma bu kadar :) bende hedef kilomu değiştirdim kilo değişim programımı 6 aylık yaptırdım bugün :) artık bu ayda 100 tl verip sonra 75 75 devam edeceğim :):):):)
rica ederim
hadi bakalım inşallah.
bende yalnızım dostlarım yalnız
aman canım dikkat et böyle şeyler yeyipte verdiyse katlanarak geri dönmesi an meselesi üstelik bu sefer kıymetini daha iyi bilirse yazık olur:18: sen sporunu vs aksatma..
çoook geçmiş olsun..
Oooo hadi bakalım canımmİnşallah hepimiz hedeflerimize tam ulaşıp öyle mezun oluruz buralardann
inşallah canım benim.. şu 6 lı rakamları gördüm ya gerisi gelir artık bende :) devamı bolca bolca olur haftada 1 haftada 1 giderim öyle :)
canolar sonunda telden baglanabiliyorum. disardayim ve hava buz gibi. tum gun de yagmur yagdi. dondum kat kat giyinmeme ragmen. bugun kacamaksizim. oglen yemegi olarak disarda tavuklu sezar salatasi yedim. cola zero ve latte ictim. seker atmadim. aksami daha yemedim. yoldayim ve acim
Telefondan ben bağlanamıyorum ya kk app te indirdim ama olmadı şifremi kullanıcı adımı doğru giriyorum ama hatalı diyo
Şu 6 lı rakamları bende görebilseydim iyiydi valla
Telefondan ben bağlanamıyorum ya kk app te indirdim ama olmadı şifremi kullanıcı adımı doğru giriyorum ama hatalı diyo
kızlaaar dukan kitabım elime geçti bugün. vee yulaf kepeklerim de hazır. tek eksiğim tatlandırıcım. onu da ataktan sonra alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?