- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.681
canım tebrik ederim umarım azmin böyle sürekli devam eder ömür boyu diyetine sağdık kalırsın :)tez elden kilolarından kurtulman dileğiyle :)
merhaba arkadaşlar acaba bende yarışmaya katılabilir miyim ????????bende kilo vermek istiyorummm
kızlaaar dukan kitabım elime geçti bugün. vee yulaf kepeklerim de hazır. tek eksiğim tatlandırıcım. onu da ataktan sonra alacağım.
ooy kuzum benim bal damlıyor ağzından. umarım öyle olursonunda ben de dukancılar kervanına katılıyorum. taa lisede gıcık olduğum bir kız vardı geçen gün onu gördüm. ben 53 kg dım lisede. o kız 70 falandı. bir görsen büş dal gibi kalmış. çok gıcık oldum kendime. moralim bozuldu.
azimlendim çok pis. sırf o kıza inat ondan daha zayıf olmak istiyorum. dellendim.
selam buseb ve fulya...Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik, buseb+.
hahahaaaaa..benimde aklıma gelmedi değil hani..keşke pazartesi değilde cumartesi deseydik de ben p.tesi dahil olurdum gruba..(bak bak bak nasılda sıyırdım kendimikızlar nerelerdesiniz yaaa kimsecikler uğramamış desem yeridirolurmu ama olurmu grup pazartesi dukana başlıycak diye kendinizi yemeğe mi verdiniz yoksa????? :)
ır
atakta çay kahve içmeyecenmi bacım??:26:
sorma canım yaa.. bende ablama hırs yapıyorum :) hatuncan 1 yıldır diyetisyene gidiyor ve tamı tamına 23 kilo verdii :)
ah caaaanım kıyamam sana büşraaa..hoppidicikkk hopiş hopişşş....ben neciyim burda fulya yokki hem burda ben varımmm
hahahaaaaa..benimde aklıma gelmedi değil hani..keşke pazartesi değilde cumartesi deseydik de ben p.tesi dahil olurdum gruba..(bak bak bak nasılda sıyırdım kendimi)..
kızlar kızlar kızlar hoppiş arkadaşınız yorgunluktan ölmek üzere....hem temizlik hem ikramlar beni bitirdi..yardımcı bayan al dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bende öyle bir temizlik takıntısı var ki yapanın peşinden tekrar yapıyorum...mutfakta hakeza öyledir..zaten üzerime yapan kimse (teyzelerim va ananem hariç) bilmediğim için orayada kimseyi sokamam , artı mutfak benim için kutsal mabed statüsündedir ..
herneyse canlarım , sonuçta çoğu gitti azı kaldı..yarınıda atlatırsak zaten sonra gelsin dukan..gelen misafirlerede söylüyecem dukana başlıyacağımı ki benden daha sonra pasta, börek talebinde bulunmasınlar..nasıl fikir ama??
o zaman no pıroblım..bacım senin avatardaki kadın kafası eşek kafasımı ??gece gece haffiften bir tırstım..bacıım ben hiç bilmiyorum ki çay kahve serbest mi? kahve serbest değil diye okumuştum. çayı da şekersiz içiyorum ben. :26:
.
bilmiyorummmm küstüm snaalıngan oldum ben ee bahane üretmek yok sende pazartesi ktılıyorsun gruba o halde demi? bi ben dışındayım birde noraaa sanırım çünkü fulyada size benzer bir diyet yapıyor bir benle noraaa dışarda kaldık
bacıım ben hiç bilmiyorum ki çay kahve serbest mi? kahve serbest değil diye okumuştum. çayı da şekersiz içiyorum ben. :26:
ya ablaya hırs ne ki. gıcık olduğum eski şişko yeni taş olmuş. ben de şişko olmuşum. hırrrrrrrbüşüm kesin 36 oluyoruz. başka yolu yok yani. ablanı da çok tebrik ederim çok büyük başarı.
kızlar kızlar kızlar hoppiş arkadaşınız yorgunluktan ölmek üzere....hem temizlik hem ikramlar beni bitirdi..yardımcı bayan al dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bende öyle bir temizlik takıntısı var ki yapanın peşinden tekrar yapıyorum...mutfakta hakeza öyledir..zaten üzerime yapan kimse (teyzelerim va ananem hariç) bilmediğim için orayada kimseyi sokamam , artı mutfak benim için kutsal mabed statüsündedir ..
herneyse canlarım , sonuçta çoğu gitti azı kaldı..yarınıda atlatırsak zaten sonra gelsin dukan..gelen misafirlerede söylüyecem dukana başlıyacağımı ki benden daha sonra pasta, börek talebinde bulunmasınlar..nasıl fikir ama??
hıhhhah caaaanım kıyamam sana büşraaa..
zaten p.tesi başlayalım fikrini ortaya atan benim çünkü yarın bayağı kalabalık misafirlerim gelecek..onu atlattıktan sonra salim kafayla başlarım diye düşünmüştüm , kızlarda tamam dediler..fulya şu an izinli.."o şimdi izinli"bilmiyorummmm küstüm snaalıngan oldum ben ee bahane üretmek yok sende pazartesi ktılıyorsun gruba o halde demi? bi ben dışındayım birde noraaa sanırım çünkü fulyada size benzer bir diyet yapıyor bir benle noraaa dışarda kaldık
eveetdukana uygun tatlı tarifleri falan var. onlardan ikram edersin. hem tatları da güzelmiş. bir de bence söyleme dukana başlıyorum diye. ben şunu fark ettim insanlara diyetteyim deyince daha çok ye diye ısrar ediyorlar. azıcık al ne olacak deyip duruyorlar. gizleyebildiğim kadar gizleyeceğim ben. böyle bir karar aldım. neden yemiyorsun derlerse yeni yedim geldim. ya da canım hiç istemiyor. midem bozuldu sanırım. ben bi çay içebilirim ama falan diycem.
o zaman no pıroblım..bacım senin avatardaki kadın kafası eşek kafasımı ??gece gece haffiften bir tırstım..
fulyayı da dukancılardan sayarsak öyleyse 5 kişi dukan yapıyor olacak. diğerleri yapmıyor. takım 12 kişi sanırım. :26:
sorma benmde öyle bir arkadaşım vardı hatun taş olmuş yaa.. ilk okul arkadaşımdı sözü olduda kız 34 beden yaa 34 :)::)benim 36 beden olmam lazım mutlaka :) hırsım çok fena içimdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?