Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canlarım ballarım, elde açma ıspanaklı böreklerim, mercimek köftelerim, peynirli poğaçalarım, zeytinli poğaçalarım, sucuklu milföylerim (çaktırmadan menümüde yazdım sizee) bundan sonra size bu şekilde hitap etmiycem bilesiniz..pazartesiden sonra size beyaz peynirlerim, yulaf kepeklerim diyerek devam edicem..hatta gojiberrym bile olabilirsiniz....
sabbehin körüne kadar sizinle muhabbet etmek isterdim ama heyhaat sabah erken kalkıcam ve şimdi uyumak zorundayım..kendinize cici bakın (bööğğğ..)

büşraaaaaaa gel cıvığını çıkaralım 34 beden olalım.

avrum 55 kilo olursam zaten kemik torbası gibi olucam :) ben 55 ile yaza girip yaz sonuna doğru 58 60 arası olarak sezonu tamamen kapatmak istiyorum sonrasında ne alıp ne vereyim diyorum ama belli olmaz 55 kilo ile 34 bedene sığarımda arkadaş oda çok zayıf beee... kadın dediğin biraz albenili olur giydiğin yakışmazki yaa.. 36 beden olalım yeter bacım

canım beynine diyet sinyallerini dengeli göndermezsen kilo vermiyormuşsun bilgin olsun... hadi bakalım pazartesi görcemmm siziii tek tek menülerinizi istiyorummm...

ah canımm benimde sabah dershanem var : yarın akşam 8 30 a kadar buralarda değilim maalesef kızçeler..

hopişş sen dur sen siz bi dukana başlayın 2.3. gün bende sana canım ekmeğim, biricik meyvecim, portakalım çileğim, ıspanaklı böreğim, peynirli su böreğim, patlamış mısırım, diyabetik çikolatam diye seslenicemmm.. nihahahahahahh :)

zaten 36 olabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. belki kemiğim iri hiç 36 olamıycam :26: ama elimden geleni yapcam. zayıf olayım yeter. şöyle görünce zayıf kız desinler.

benimde öyleee önce 65 sonra 60 Ama işte kilo verince sarkıyo ya ondan korkuyorum been spora gidiyorum da yeterli olmazsaa:44:

Hadi ya zaten giremiyorum appte,onun dışında normal internet üzerindende giriş yapmaya çalıştığımda yanlış şifre falan diye hata veriyo anlayamadım:44:

bende geçen hafta bi dukan yapsam mı diye düşünmedim değil ama okulda falan çok uyamam ben ona hiç başlayıp bozmanın alemi yok dedim en son

zaten 36 olabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. belki kemiğim iri hiç 36 olamıycam :26: ama elimden geleni yapcam. zayıf olayım yeter. şöyle görünce zayıf kız desinler.

hah bende onu istiyorum.. yüzüm güzelmişte fiziğim bozuyormuş işi diye laf söyleyenlere geri geri bir güzel iade edicem... bak bakayım fizik nasıl olurmuş :) o topuklularıda giydimmi.. ooohhh benden iyisi yok valla... 10 15 cm lik topuklu alıcammm bir sürü hemde.. dolap 36 beden pantalonlarla dolucak.. etekler giyicem bir sürüüü...

hımm bende şifre hatası vermiyorda programın söylediğim hataları var işte umarım düzeltilir..

caniiiim sen ne diosun kiiiz ben p.tesinden sonra hiiiiic tatli matli yemiycem ne o ooole findikli cikolata falanArtik dukan diyeti var tatlilara paydoooos ama siz yerseniz bu da emine icin olsun deyin:84:
Bak bebisinle basbasa evde oldugun gunlerini ii degerlendir ilk gunler zor olur ama insan herseye alisiyo merak etme hersey yoluna girer

iste butun mesele aksam yememek bence helal sana buseeeeeem.Kiz akilli ben busranin bak yukarida yaziyo evde tartildigiyla son kilo arasini diyorum onun icin 70.6-69.4=1.200 yapmiyo mu ooole dedim tatliiiiim benim lisedeyken biolocim hep yildizli pekiyiydi

Tatlim cok gecmis olsun Aaaa bundan sonra bizimle kiyaslarsaniz coook moraliniz bozulur

Busraaaaa vallahi her soyledigin dogru diyorum saygiyla egiliyorum dedikce yediklerimden utaniyorum walla aklima tatli geldikce sen de geliosun inan buna ama artik dukana basliycaz diye biraz yeyim dedim:125::125::125::125::125:

ayyyy insallah yaaa darisi hepimizin basina ve insallah tez zamanda
birde bugun yediklerime geleyim
sabah bir peynirli sicacik pogaca 3 zeytin
ara yok
oglen ekmeksiz doner salata
ara 3 tane uzumlu draje cikolata
aksam bir k.kase mercimek corbasi
cay iciyorum baska da bisey yemiycem
sanirim midem kuculdu mu ne ben artik acikmiyorum(biraz tatli krizi var ama kontrol edilebilecek boyutta eskisi gibi degili)oglen doneri tabakta ekmeksiz yemeye calistim yiyemedim karnim hiiic acikmamisti hatta sevmedigimi dusundum ama baska bisey de yemek istemedim aksama cok yerim diye dusundum ama gercekten canim istemiyor anam yoksa yiyememe hastaligina mi yakalandim
herkese opucukleeer hepeinizi seviyoruuuum buseeeeem yol arkadasim dukana 1 kala ayyy heycan yapiyorum yaaaa

Son düzenleme:
neyse bayanlar hadi görüşmek dileğiyle yarın arayan soran olursa beni buseb cim sana emanet kk :) anlatı ver ne çileler çektiğimi.. sabahın 6 sında kalkıp 1.5 saat yol çekip dershaneye gidip sabah 8 akşam 8 ders dinlediğimi beynimin paytlamak üzere olduğunu lütfen ilettt emii sizi seviyorum 36 bedenli günler.. byyy

bende geçen hafta bi dukan yapsam mı diye düşünmedim değil ama okulda falan çok uyamam ben ona hiç başlayıp bozmanın alemi yok dedim en son

kuzum zaten bu dukan bildiğim kadarıyla hayat boyu 2 kere yapılıyormuş. bence de hakkını boşa harcama zaten dikkat ediyorsun sen. kilo da veriyorsun. ama eminim kaçamak yapmam dersen de destekçin oluruz.

senin varya o menündeki drajeleri tek tek alıp kafana vura vura bunlar yağ yapıyor bunlar yağ yapıyor diye yedirmek istiyorum.. hatun ne bu böyle yine menü süper ama tatlı var hem o menüde gayet az bennce.. sana aç kalma dedik demii.. şimdi böyle yiyorsun sonra az yiyorsun diye vücut yine kıtlık konumuna giriyor. yapma can arkadaşım biricik canım arkadaşım... niye böyle yapıyorsun sen tatlı görünce bnmde aklıma sen geliyorsun artık.. ve ben elimi eteğimi çektim artık tatlıdan yarın eve diyabetik çikolata stoklamayı planlıyorum burda bulmak zor büyük marketlerde var kızılaya gidince alıcam bir kaç tane. her 4 parçasına 1 dilim ekmek yazıcam ona göre düzenliycem kendimi:) bugünde yağsız mısır patlattım yedim ama çok oturdu içime yarın dershanede olmama rağmen çok dikkat edicem..

Ben de istiyorum bendeee böyle oturduğumda katlanmayan göbek istiyorum güzel güzel bikiniler istiyorum,taytları pantolon niyetine giymek istiyorummm

ama onlar coook minicik hem icindeki uzumu de dusunursek cikolata sayilmaz bile Busraaaaaaaaa:84:ama bak p.tesiden sonra hiiic yemiycem tatli hatta diyabetik cikolata bile yoooookAyyyyy kizilay mi dedin cooook ozledim ben ankarami yaaaa kiz gelince bulusalim bak seninle sen nerde oturuyorsun?Aslinda evet tatli biryana dedigin gibi ben biraz az yiorum ama inan bunu kasitli yapmiyorum tatli aklima gelio canim istiyo ama yemek yemek aklima gelmio canim istemio var bende bi sorun yaaa
Hadi sen git yat buralari merak etme biz nobet tutuyoruz
sen ders calis

emineeem 3 drajeyle durabilmeni içtenlikle tebrik ettim. menünü beğendim evet yol arkadaşıııım çok heyecanlıyım ben de dukan içiiin senin atak evren kaç güüün? benim 3

tamam büşüüüm. çektiğin çileler karşısında saygıyla eğiliyoruz ve sana başarılar diliyoruz.

Ben de istiyorum bendeee böyle oturduğumda katlanmayan göbek istiyorum güzel güzel bikiniler istiyorum,taytları pantolon niyetine giymek istiyorummm

ay bunlardan ve büşün bahsettiklerinden ben de istiyorum şeymiiiş ben deeeeeee yapıcaz

kuzum zaten bu dukan bildiğim kadarıyla hayat boyu 2 kere yapılıyormuş. bence de hakkını boşa harcama zaten dikkat ediyorsun sen. kilo da veriyorsun. ama eminim kaçamak yapmam dersen de destekçin oluruz.

2 kereyse bencede hiç harcamıyım boşuna Emin değilim kaçamak yaparım çünkü

Tabiiki yapıcazzz artık bu sene inat ettim yaza olucak!! O gün çok mutlu oldum busişim ya okulda arkadaşlarım falan hep kız eridi gitti bayağı zayıfladı dediler bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim

Tabiiki yapıcazzz artık bu sene inat ettim yaza olucak!! O gün çok mutlu oldum busişim ya okulda arkadaşlarım falan hep kız eridi gitti bayağı zayıfladı dediler bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim

gez tabi gez hakkındır. bana da iyisin kalmamış bir şeyin diyorlar artık ama durmak yok tabi kii

kızlaar yarın ev misafir dolacak. pek buralarda olamıycam. hepinizi öpüyorum. iyi geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…