- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.701
büşraaaaaaa gel cıvığını çıkaralım 34 beden olalım.
zaten p.tesi başlayalım fikrini ortaya atan benim çünkü yarın bayağı kalabalık misafirlerim gelecek..onu atlattıktan sonra salim kafayla başlarım diye düşünmüştüm , kızlarda tamam dediler..fulya şu an izinli.."o şimdi izinli"...çikilataları , püskevitleri götürüyorduk kimbilir..norayı bilmiyorum, bir sen kaldın evet..
hahaaaa..öylede bir durum var demi:13:..olsun ben yinede demek istiyorum ki kendimi iyicene şartlandırayım..kendimi daha bir sorumlu hissedeyim..diyet yapıcam diye psikolog oldum yahu..
canlarım ballarım, elde açma ıspanaklı böreklerim, mercimek köftelerim, peynirli poğaçalarım, zeytinli poğaçalarım, sucuklu milföylerim (çaktırmadan menümüde yazdım sizee) bundan sonra size bu şekilde hitap etmiycem bilesiniz..pazartesiden sonra size beyaz peynirlerim, yulaf kepeklerim diyerek devam edicem..hatta gojiberrym bile olabilirsiniz.. ..
sabbehin körüne kadar sizinle muhabbet etmek isterdim ama heyhaat sabah erken kalkıcam ve şimdi uyumak zorundayım..kendinize cici bakın (bööğğğ..)
avrum 55 kilo olursam zaten kemik torbası gibi olucam :) ben 55 ile yaza girip yaz sonuna doğru 58 60 arası olarak sezonu tamamen kapatmak istiyorum sonrasında ne alıp ne vereyim diyorum ama belli olmaz 55 kilo ile 34 bedene sığarımda arkadaş oda çok zayıf beee... kadın dediğin biraz albenili olur giydiğin yakışmazki yaa.. 36 beden olalım yeter bacım
görürsün canım 70.0 sın baksana(grafik öyle diyorr) önünde 1 haftan var. benmde hedefim bu hafta 68 leri görmek artık 6 lıları geçtiğime göre hedefim şuanda 65 sonrasında 60 ve sonraasıl hedefim olan 55 ama haftalık 1 kg 1 kg hedefim :) sadece su içip kas arttırmam lazım bol miktardada :)
ben giriyorum canım appten indirdim ama klavye farkı olabilir sende. birde app biraz sıkıntılı yaa.. çünkü bildirim sayını görüp bildirimine bakamıyorsun alıntı yapamıyorsun :S alıntıladıkların null diye çıkıyor. sırf kk için net paketi alıyordum ama artık almıyorum yaa. :S keşke düzenleme gelsede güncellense..
zaten 36 olabilir miyim onu bile bilmiyorum ki. belki kemiğim iri hiç 36 olamıycam :26: ama elimden geleni yapcam. zayıf olayım yeter. şöyle görünce zayıf kız desinler.
benimde öyleee önce 65 sonra 60Ama işte kilo verince sarkıyo ya ondan korkuyorum been spora gidiyorum da yeterli olmazsaa:44:
Hadi ya zaten giremiyorum appte,onun dışında normal internet üzerindende giriş yapmaya çalıştığımda yanlış şifre falan diye hata veriyo anlayamadım:44:
caniiiim sen ne diosun kiiiz ben p.tesinden sonra hiiiiic tatli matli yemiycememinem yemek listelerin hep süper ama aradan bir tatlı fışkırıveriyor nedense:))) Ne kaldı biliyomusun her an bunu da yedim demeni bekliyorum.Hani şu tüm fındıklı çikolatalar varya:)))Onlardan
Bende gördüğünüz gibi sabah 6 da çaresiz uyandım.Bebiş cik cik vik vik sabah ediyor bende kalk yat kalk yat ancak bu kadar dayandım uyku fln da kalmadı( Yaptım bi kahve yalnız ve sessiz oturmanın tadını çıkarıyorum.Tam 11 günüm kaldı.12gün sabah bu saatlerde ayrılık çanlarım çalacak.9 ay sonra ilk defa bebeğimden ayrılıp bitmeyecek bir koşturmanın içine atlıycam.Neyse ki karşılığında para veriyorlar yoksa çekilecek çile değil.
veeee veeee veeee eveeeetttttt sonunda 69 lar... 6 lı rakamlarrr.... üstelik regl sonrası şişkinliğe rağmenn..... yaşasınnn...
geçeen hafta : 71.0 ( 70.6 ydı evdeki tartıda ama ececim 71 olarak yazmıştı sıkıntı yok sabah sabah beni teee kızılaya gönderttin eceeee.... ordan aldım bildirimi geldimsayende cuma sabahları gidicem diyetisyene artık
bu hafta: 69.4
toplam giden: 1.6
6lı rakamları gördüm ya artık dyetisyende dahada durmam yani giderim böyle böyle okulum 4 martta açılacakmış :) o zamana kadar neler yaparım neler sırf bu kilo gitsin diye. hafta olayı bozulmasın diye yarında diyetisyene gidicem. cumaları da kendi tartımı yanımda götürdüm ona göre ayarladım orada burda tartılıp öyle yazıcam yada her sabah teee 1 saat yol çekip kızılaya gidicem :)olsun ama olsun her hafta böyle gitsin haftaya 68 olayım sonraki hafta 67 66 65 diyelim öylece gitsin taaa 55 e kadar yolum var. yarın konuşup programıda 6 aylık yaptırıcam ki 55 e kadar inebileyim. 3 aylık 300 dü 6 aylık 400 hemde 1 ay koruması var 7 ay yapar 7 aylık program almış olucam 1 ay daha 100 tl ödeyerek.:):):)
iste butun mesele aksam yememek bence helal sana buseeeeeem.Kiz akilli ben busranin bak yukarida yaziyo evde tartildigiyla son kilo arasini diyorum onun icin 70.6-69.4=1.200 yapmiyo mu ooole dedim tatliiiiim benim lisedeyken biolocim hep yildizli pekiyiydi
flash flash flaaashhh!
şok şok şoook sayın seyircileeer!
1 günde 500gr verdiren listeyi açıklıyorum. Dün sabah 58.2 iken bu sabah 57.7 yim
İşte o listeeee!
sabah
2 dilim tam b. ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 fincan form çay
ara yok
öğle
2 kaşık havuç salatası
3 kaşık amerikan salatası (az mayonezli)
1 ıspanaklı börek
çeyrek poğaça
ara yok
akşam (hala oradaydık)
1 dilim tiramisu
gece
yeşil çay içtim.
yatmadan çeyrek avuç goji berry
50 mekik.
1,5 lt su.
inanılmaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
kız emineee allah iyiliğini versin kıza laf atmış bir de asıl senin matematiğin kaç71-69.4=? hesapla bakalım bi.
Tatlim cok gecmis olsunGünaydın kızlar moralim çok bozuk sabah anneannemi acile kaldırdıkama alıştım artık sürekli olan birşey
Neyse bu hafta hem regl hemde düzensiz beslenme derken 800 gr artıdayım ama haftaya vericem siz dukan yapıp kiloları verirken ben yerimde durur muyummmm
Busraaaaa vallahi her soyledigin dogru diyorum saygiyla egiliyorumsorma canım maçolukta sınırımız yok ya bazen yi has hoş ama biaz fazla
ayy yazık yaa kıyamam komşu yüzünden mi taşındıızgerçi haklısın bende eğer öğrenci olup annemle oturmayıp tek otursydım heralde önce alt katı kundaklar sonra evden çıkardım :)
canım hemen uçak biletini alıyorum yolluyorum senin mübareğin yanına benmkini. azıcık eğitim alsın :) arada bulaşığı falan öğretsin :)
teşekkür ederim canım sorma bir mutlu oldumki yani...
kızzz geçen haftaki listede 71.0 dım ben diyetisyen tartısına göre gittiğimiz için. ama bu hafta 69.4 çıktım oda 1.6 kg eder :)biyolojidede matematik hesabı mı varmış :)
tatlılar öldürmesede ben öldürücemmm...ne onlar öyleeeeee.... her menüde çok hoş yanlarını buluyorum aaa bi bakıyorum tatlıı.. o tatlılar sana yağ olucak bak demedi deme.. sonra bende sırayla tek tek bütün topiclere girip marti tatlı yedi o iradesiz o şişko diye yazıcam hatta takımdakileride örgütlüycem ki seni tatlıdan vazgeçirelim. yarın birgün kilo verdiğin zaman bıngıl bıngıl sallansın her yanında gör.. çok kızdım sana şuanda çok!!!
teşekkürler canım :) :) dün ineymiş şişlik eyiymiş :) olsun haftaya farkın çok olur dikkat et bu hafta :) hormonlar düzelmeye çalıştığı sırada hah işte zayıfım ben deee ve onlarda zayıflığa göre düzen alsınlar :) maşallah canım 4 haftada 3 klo he çok çok büyük başarı gerçekten. ben dyetisyene gittiğim ilk iki hafta yeme düzenim yerine otursun diye sık sık yemek yemekten 100 gram almıştım :) sonra 3. hafta verdim 4. hafta sabittim yağ parçalıyor olmama rağmen kilo veremiyordum ki geçen hafta bile ne kadar zorlandıydım yani..69 bekliyorduk 70.6 çıktıydım. şuan daha yeni gördüm ve neredeyse 2. ayım olacak. 1.5 ay desek 72.5 ten 1.5 ay sonraa ancak 69.5 e düştüm yani sen 1 ayda ben 1.5 ayda :) çok güzel bir rakam kuzucuk :) extra extra tebrikler...
ayyyy insallah yaaa darisi hepimizin basina ve insallah tez zamandahttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-37.html#post28255559
Zehranın karnesi. Darısı herkesin başına inşallah..
bende geçen hafta bi dukan yapsam mı diye düşünmedim değil ama okulda falan çok uyamam ben ona hiç başlayıp bozmanın alemi yok dedim en son
senin varya o menündeki drajeleri tek tek alıp kafana vura vura bunlar yağ yapıyor bunlar yağ yapıyor diye yedirmek istiyorum.. hatun ne bu böyle yine menü süper ama tatlı variste butun mesele aksam yememek bence helal sana buseeeeeem.Kiz akilli ben busranin bak yukarida yaziyo evde tartildigiyla son kilo arasini diyorum onun icin 70.6-69.4=1.200 yapmiyo mu ooole dedim tatliiiiim benim lisedeyken biolocim hep yildizli pekiyiydi
Busraaaaa vallahi her soyledigin dogru diyorum saygiyla egiliyorumdedikce yediklerimden utaniyorum walla aklima tatli geldikce sen de geliosun inan buna ama artik dukana basliycaz diye biraz yeyim dedim:125::125::125::125::125:
hah bende onu istiyorum.. yüzüm güzelmişte fiziğim bozuyormuş işi diye laf söyleyenlere geri geri bir güzel iade edicem... bak bakayım fizik nasıl olurmuş :) o topuklularıda giydimmi.. ooohhh benden iyisi yok valla... 10 15 cm lik topuklu alıcammm bir sürü hemde.. dolap 36 beden pantalonlarla dolucak.. etekler giyicem bir sürüüü...
ama onlar coook minicik hem icindeki uzumu de dusunursek cikolata sayilmaz bile Busraaaaaaaaa:84:ama bak p.tesiden sonra hiiic yemiycem tatli hatta diyabetik cikolata bile yoooooksenin varya o menündeki drajeleri tek tek alıp kafana vura vura bunlar yağ yapıyor bunlar yağ yapıyor diye yedirmek istiyorum.. hatun ne bu böyle yine menü süper ama tatlı varhem o menüde gayet az bennce.. sana aç kalma dedik demii.. şimdi böyle yiyorsun sonra az yiyorsun diye vücut yine kıtlık konumuna giriyor. yapma can arkadaşım biricik canım arkadaşım... niye böyle yapıyorsun sen tatlı görünce bnmde aklıma sen geliyorsun artık.. ve ben elimi eteğimi çektim artık tatlıdan yarın eve diyabetik çikolata stoklamayı planlıyorum burda bulmak zor büyük marketlerde var kızılaya gidince alıcam bir kaç tane. her 4 parçasına 1 dilim ekmek yazıcam ona göre düzenliycem kendimi:) bugünde yağsız mısır patlattım yedim ama çok oturdu içime yarın dershanede olmama rağmen çok dikkat edicem..
iste butun mesele aksam yememek bence helal sana buseeeeeem.Kiz akilli ben busranin bak yukarida yaziyo evde tartildigiyla son kilo arasini diyorum onun icin 70.6-69.4=1.200 yapmiyo mu ooole dedim tatliiiiim benim lisedeyken biolocim hep yildizli pekiyiydi
ayyyy insallah yaaa darisi hepimizin basina ve insallah tez zamanda
birde bugun yediklerime geleyim
sabah bir peynirli sicacik pogaca 3 zeytin
ara yok
oglen ekmeksiz doner salata
ara 3 tane uzumlu draje cikolata
aksam bir k.kase mercimek corbasi
cay iciyorum baska da bisey yemiycem
sanirim midem kuculdu mu ne ben artik acikmiyorum(biraz tatli krizi var ama kontrol edilebilecek boyutta eskisi gibi degili)oglen doneri tabakta ekmeksiz yemeye calistim yiyemedim karnim hiiic acikmamisti hatta sevmedigimi dusundum ama baska bisey de yemek istemedim aksama cok yerim diye dusundum ama gercekten canim istemiyor anam yoksa yiyememe hastaligina mi yakalandim
herkese opucukleeer hepeinizi seviyoruuuum buseeeeem yol arkadasim dukana 1 kala ayyy heycan yapiyorum yaaaa
neyse bayanlar hadi görüşmek dileğiyle yarın arayan soran olursa beni buseb cim sana emanet kk :) anlatı ver ne çileler çektiğimi.. sabahın 6 sında kalkıp 1.5 saat yol çekip dershaneye gidip sabah 8 akşam 8 ders dinlediğimi beynimin paytlamak üzere olduğunu lütfen ilettt emiisizi seviyorum 36 bedenli günler.. byyy
Ben de istiyorum bendeee böyle oturduğumda katlanmayan göbek istiyorumgüzel güzel bikiniler istiyorum,taytları pantolon niyetine giymek istiyorummm
kuzum zaten bu dukan bildiğim kadarıyla hayat boyu 2 kere yapılıyormuş. bence de hakkını boşa harcamazaten dikkat ediyorsun sen. kilo da veriyorsun. ama eminim kaçamak yapmam dersen de destekçin oluruz.
tamam büşüüüm.çektiğin çileler karşısında saygıyla eğiliyoruz ve sana başarılar diliyoruz.
ay bunlardan ve büşün bahsettiklerinden ben de istiyorum şeymiiiş ben deeeeeeeyapıcaz
Tabiiki yapıcazzz artık bu sene inat ettim yaza olucak!!O gün çok mutlu oldum busişim ya okulda arkadaşlarım falan hep kız eridi gitti bayağı zayıfladı dediler bütün gün ağzım kulaklarımda gezdim
gez tabi gez hakkındır.bana da iyisin kalmamış bir şeyin diyorlar artık ama durmak yok tabi kii
kızlaar yarın ev misafir dolacak. pek buralarda olamıycam. hepinizi öpüyorum. iyi geceleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?