Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın arkadaşlaaar
sağ oolll

böyle güldüğüme bakmayın. dün dikkat etmeme rağmen 500 gr artıda çıktım bugün. ben anlamıyorum hap hup yeyince kilo veriyorum. yemeyince alıyorum ya da şişiyorum. bir ihtimal reglim yaklaştığı için de olabilir gerçi ama ppff sinir oldum. :18:

sabah menüm
2 dilim tam b.ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
Form çay

:26:

selam kızlar dukan yapmaktan vazgeçtim en sağlıklısı karatay ben yarın karataya geçiyorum bu sefer ciddiyim.yulaf kepegimide bazen krep yapar yerim

Ben de istiyorum bendeee böyle oturduğumda katlanmayan göbek istiyorum güzel güzel bikiniler istiyorum,taytları pantolon niyetine giymek istiyorummm

al bendende o kadar canımcm böyle bacaklarım incelsinde şıkır şıkır uzun diz üstü topuklu çizmelerden giymek istiyorum taytların üstünee :)

gelirsen bu yana görüşelim canımcım :) ben pek sevmiyorum ankarayı maalesef. bursam gibisi yok :) ben gölbaşındayım canımda evdeki halimden çok kızılayda vakit geçiriyorum mecburi olarak. o minicik üzümlü draje dediğin şeyin kalorisi 546 biliyormusun sen?????? bak zaten dukanada başlıyorsunuz yeme artık inanıyorum sna ben dukan yaparken çok daha çabuk motive olup çok çok daha güzel bir menü planı yapacksın :)

tamam büşüüüm. çektiğin çileler karşısında saygıyla eğiliyoruz ve sana başarılar diliyoruz.
ay bunlardan ve büşün bahsettiklerinden ben de istiyorum şeymiiiş ben deeeeeee yapıcaz

busişşş sende öyle olucaksın yavrucanım kk 9.takım olarak hep birlikte pantalonların yerine taytları giyicez ve fısssstık gibi olucazzz... :)

teşekkür ederim canım bu arada.. şu finaller bir bitsin varyaa oooh evde bir uyuycam ki osrmayın sömestre uykusuna yatıcam :)

kimsecikler gelivermemiş ya burayaaa bende menümü yazayım bariii...

sabah:
200 gr. yoğurt
3 kaşık vitalis

öğlen:
tost
ıcetea şeftali

akşam:
1 tatlı kaşığı yağ kullanıp hazırladığım kavurma et 150 gr. civarında
200 gr. yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:
1 yeşil elma
1 greyfurt
1 mandalina
1/4 ayva
10 tane fındık

aaa valla büş. pazar diye sanırım kimsecikler gelmemiş. yarın dukanlıyoruz. çok heyecanlıyım.

fadimecim hayırlı olsun o vakit karatayın. ben de şuan 400 gr dan 4 tane yani 1.600 gr yulaf kepeği var. bu kepekler bitecek. karatay maratay yok bana.

emineee yarın buralarda ol baak. ilk günümüüzz

Bende düşünüyorum dukandan vazgeçmekle yanlış yoldamıyım diye ama(( Biraz daha düşünmeye devam.İşe başlamadan önceki son haftam olduğu için bu haftayı dışarda geçiricem kızlar.Malum işe git çıkınca koşarak bebişe gel ev alışveriş yemek derken uzun süre bişeyler yapmam çok zor olacak Eş dost ve arkadaş ziyaretleri açıkçası birazda büyük beden alışverişi(((( beni bu hafta da idare eder anlarsınız diye düşünüyorum.Hep kalbim sizinle bana kızmayın sakın..Akşamları mutlaka uğrarım.

Arkadaşlarım canlarım çok şükür ben hedefimi neredeyse tamamladım.. Tadilat bitmek üzere temizliği ile 1 kg daha vereceğime inanıyorum..
(Bu arada şubattan sonrada 2. çocuğu düşünebilirim artık..)
Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim..Çıkmış olduğunuz yolda başarılar dilerim..
Dukan ve karatay diyetine başlayan arkadaşlarım inşallah herşey iyi gider sizin için ve sağlıkla diyetlerinizi bozmadan zayıflarsınız..
Görüşmek üzere.. sizleri seviyorum..:103:

Günaydınn günaydııın günaydıın.

Sabah bir tartıldım ki 59 kiloyum. Ama neden? Nedeeen? Çünküü bugün dukana başlayacağım için dün ne bulduysam yedim. Pasta börek tatlı PİLAV çikolata ve bilimum sağlıksız şey. karnım deli danalar gibi şişti. o nasıl bir şeyse

Eveet bugün dukanladım arkadaşlar. Kendime sabah güzel bi dukan ekmeği yaptım. Annem şokta. İşte tam da suratı şöyleydi ---> Menümü paylaşayım. Klasik dukan kahvaltısı sanırım.

Sabah

1 fincan yeşil çay
İki dilim dukan ekmeği (yulaf kepeği hakkıma göre ayarladım.)
1 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
1 haşlanmış yumurta

Bu arada annem de ekmeğe bayıldı.

Canımm menülerini sürekli paylaşır mısın, eğer kolayıma gelirse ben de başlarım belki, çalıştığım için biraz zor olacak ama ekmekleri akşam yaparım diye düşünüyorum.

Canımm menülerini sürekli paylaşır mısın, eğer kolayıma gelirse ben de başlarım belki, çalıştığım için biraz zor olacak ama ekmekleri akşam yaparım diye düşünüyorum.

Günaydın gamzecim. Sen de bizle başla istersen destek oluruz sana. Daha kolay kilo verirsin. Ekmeği sabah yapabilirsin çünkü çok basit. Mikro dalga fırının varsa 6 dk da mis gibi ekmeğin hazır. Ben burdan menülerimi paylaşıyorum zaten ama işte bildik şeyler zaten. Şuan ataktayım ordan hesapla sebze meyve bakliyat vs yasak. Öğlen tavuk lor ne bulursam yiyeceğim. Ya da light ton balığı. En güzel olay da izinli olanlardan açıktığımda rahatca yiycem.

gunaydin kizlar
regl olmak uzereyim (gerci dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum ve inanilmazzz gercekciydi ama neyse:26:) ve inanilmaz siskinlik var. 1 kg almis gibi gorunuyorum neredeyse.. sutyenime zor sigiyorum bir an once olsam da kurtulsam
diyete ara vermistim ya 3 gun tatil vermisti diyetisyenim... o 3 gun cabucak bitiverdi , simdi yine diyetteyim. pazar gunu basladim sanki diyete en bastan basliyormusum gibi acayip aciktim, basim agridi vs. ama simdi iyiyim bir tek regl sendromu var :99::95:

dukancilar basladi mi hadi hayirli ugurlu olsun SIFIR kacamakli, 36 bedenli gunler diliyorum hepimize

günaydın fulicim. hastaydın iyi misin şimdi? özlettin kendini ben de şiştim biraz dün yediklerimden birazda regl yaklaşıyor sanırım ondan. sıfır kaçamak yaparak bu işi başaracağız. aynen dediğin gibii

bence bizim dukan sloganımız sıfır kaçamak olsun kızlaaar. çok motive edici.

oooo harikasın bebek..bende gideyimde kendime dukan ekmeği yapayım, yoksa dünden kalma mamalar bana gel gel diyor hani..

sağol fulyacım..hadi bakalım sende bizle birlikte bugün yeniden başla...birbirimizi motive ederiz kııııııııııııııııııızz..

kızlar dün akşam yorgunluk+ dostlarla olmanın keyfi maksimum yaptı bende..yorgunluğa değdi kısaca..25-30 kişi ağırladım ve o kadar kişiye yetecek mama yaptım..kalanlarıda herkesin eline paket yapıp verdim ki geriye birşey kalmasın..çocuklar için birkap parça birşey ayırmıştım ama onlarda yemediler..onlarıda şimdi kv ye yollamayı düşünüyorum..sloganımız ne:..SIFIR KAÇAMAK..

iyilestim canim sagol ben de sizi ozledim, bu aralar oldukca yogunum hem is hem de su tasinma isleri yuzunden. her gun mesai oncesi veya sonrasi kv ile kostur kostur bir yerlere gidiyoruz gecen duvar kagidi ornekleri aldik bugun de (hatta su an) koltuk icin magazalari ariyoruz tam bir takim begendim stokta yokmus diger begendigim 53 gun icinde oluyormus telimat eh ben 2 ay nerede oturcam kutularin ustunde mi kafayi yiyezeeeem yani anlayacagin 10 gun icinde falan tasiniyoruz simdiden kiyafetleri falan hep topladim ivir zivirlari kutulamaya basladim da bos eve tasincaz gibi gorunuyor bu gidisle :26:

bu aralar cok aktif olamayabilirim forumda nolur biraz idare edin kizlar olur mu su tasinma stresini bi atlatalim hizla sahalara donecegim he bu arada interneti daha simdiden baglatiyoruz biz tasinmadan hazir olmus olacak kaybolmayacagim yani ortaliktan merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…