- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.721
bu sabah canan karatayı dinledim tv de mantıklı şeyler söylüyor
selam kızlar dukan yapmaktan vazgeçtim en sağlıklısı karatay ben yarın karataya geçiyorum bu sefer ciddiyim.yulaf kepegimide bazen krep yapar yerim
Ben de istiyorum bendeee böyle oturduğumda katlanmayan göbek istiyorumgüzel güzel bikiniler istiyorum,taytları pantolon niyetine giymek istiyorummm
ama onlar coook minicik hem icindeki uzumu de dusunursek cikolata sayilmaz bile Busraaaaaaaaa:84:ama bak p.tesiden sonra hiiic yemiycem tatli hatta diyabetik cikolata bile yoooookAyyyyy kizilay mi dedin cooook ozledim ben ankarami yaaaa kiz gelince bulusalim bak seninle sen nerde oturuyorsun?Aslinda evet tatli biryana dedigin gibi ben biraz az yiorum ama inan bunu kasitli yapmiyorum tatli aklima gelio canim istiyo ama yemek yemek aklima gelmio canim istemio var bende bi sorun yaaa
Hadi sen git yat buralari merak etme biz nobet tutuyoruz
sen ders calis
tamam büşüüüm.çektiğin çileler karşısında saygıyla eğiliyoruz ve sana başarılar diliyoruz.
ay bunlardan ve büşün bahsettiklerinden ben de istiyorum şeymiiiş ben deeeeeeeyapıcaz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-37.html#post28255559
Zehranın karnesi. Darısı herkesin başına inşallah..
Günaydınn günaydııın günaydıın.
Sabah bir tartıldım ki 59 kiloyum.Ama neden? Nedeeen? Çünküü bugün dukana başlayacağım için dün ne bulduysam yedim. Pasta börek tatlı PİLAV çikolata ve bilimum sağlıksız şey. karnım deli danalar gibi şişti. o nasıl bir şeyse
Eveet bugün dukanladım arkadaşlar. Kendime sabah güzel bi dukan ekmeği yaptım.Annem şokta. İşte tam da suratı şöyleydi ---> Menümü paylaşayım. Klasik dukan kahvaltısı sanırım.
Sabah
1 fincan yeşil çay
İki dilim dukan ekmeği (yulaf kepeği hakkıma göre ayarladım.)
1 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Bu arada annem de ekmeğe bayıldı.
Canımm menülerini sürekli paylaşır mısın, eğer kolayıma gelirse ben de başlarım belki, çalıştığım için biraz zor olacak ama ekmekleri akşam yaparım diye düşünüyorum.
oooo harikasın bebekGünaydınn günaydııın günaydıın.
Sabah bir tartıldım ki 59 kiloyum.Ama neden? Nedeeen? Çünküü bugün dukana başlayacağım için dün ne bulduysam yedim. Pasta börek tatlı PİLAV çikolata ve bilimum sağlıksız şey. karnım deli danalar gibi şişti. o nasıl bir şeyse
Eveet bugün dukanladım arkadaşlar. Kendime sabah güzel bi dukan ekmeği yaptım.Annem şokta. İşte tam da suratı şöyleydi ---> Menümü paylaşayım. Klasik dukan kahvaltısı sanırım.
Sabah
1 fincan yeşil çay
İki dilim dukan ekmeği (yulaf kepeği hakkıma göre ayarladım.)
1 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Bu arada annem de ekmeğe bayıldı.
sağol fulyacım..hadi bakalım sende bizle birlikte bugün yeniden başla...birbirimizi motive ederiz kııııııııııııııııııızz..gunaydin kizlar
regl olmak uzereyim (gerci dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum ve inanilmazzz gercekciydi ama neyse:26:) ve inanilmaz siskinlik var. 1 kg almis gibi gorunuyorum neredeyse.. sutyenime zor sigiyorumbir an once olsam da kurtulsam
diyete ara vermistim ya 3 gun tatil vermisti diyetisyenim... o 3 gun cabucak bitiverdi, simdi yine diyetteyim. pazar gunu basladim sanki diyete en bastan basliyormusum gibi acayip aciktim, basim agridi vs. ama simdi iyiyim bir tek regl sendromu var :99::95:
dukancilar basladi mi hadi hayirli ugurlu olsun SIFIR kacamakli, 36 bedenli gunler diliyorum hepimize
günaydın fulicim. hastaydın iyi misin şimdi? özlettin kendiniben de şiştim biraz dün yediklerimden birazda regl yaklaşıyor sanırım ondan. sıfır kaçamak yaparak bu işi başaracağız. aynen dediğin gibii
bence bizim dukan sloganımız sıfır kaçamak olsun kızlaaar.çok motive edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?