Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol fulyacım..hadi bakalım sende bizle birlikte bugün yeniden başla...birbirimizi motive ederiz kııııııııııııııııııızz..

cumartesi gunu basladim zaten canim el mahkum, cumartesi sabah kahvaltidan once diyetisyenle gorustum o gun hemen basladim. cumartesi pazar sirf bas agrisi ile gecti ama bugun gecmis neyse ki sabah agriyla uyanmadim ilk kez.
hadi senin dukanin da hayirli olsun birbirimizi motive edelim tabi sifir kacamak icin. SIFIR ama.. ucundan acicik kopardiydim da parmagima bulasmisti onu yaladim falan vs yok. her cuma dereceye girip hepimiz bu yil mezun olcaz buna konsantre olalim

harikasııın hopişim sen biliyorsundur ben internetten baktım ama tam anlamadım. şuan da 2 si bir arada içiyorum. atakta bu yasak değil dimi? :26:

kuzum sen merak etme alınmayız biz sana. telaşın belli. bir de ben senin yerinde olsam beklerim 53 gün haberin olsun. atın minderleri yere sabrediverin accık. hayırlı uğurlu olsun şimdiden koltuk takımın.

menüm:

atak 1. gün

sabah
1 fincan yeşil çay
1 yemek kaşığı lor peyniri %1 yağlı (bim den aldım markası kaanlar)
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1,5 kaşık yulaf kepekli)

ara yok (acıkmadım)

öğle
4 adet surimi (dukan da günde 8 adete kadar izinli) merak edenler için http://www.........................../2012/08/surimi-cips.html ama ben cips şeklinde yapmadım. baharatlar ve minicik light soya sosuyla tatlandırdım. fena değildi. yarın cipsini deneyeceğim.

ara
2 si 1 arada. (kremasından dolayı bize yasakmış, bilmiyordum.)
1 fincan yeşil çay

akşam
1 fincan yeşil çay
haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
baharatlarla biraz tatlandırabilirim.

+
50 mekik
20 dk fitnes
20 dk evde yürüyüş

Surimi ne bilmiyorum ama atak'ta serbest olduguna emin misin? Atakta cogu sey yasak cunku (zaten topu topu 3-5 guncuk suruyor bence cips mips yeme bu ara)
2si bir arada da tabi ki kacamak olmus ilk gunden tozutmayalim buse hanim yoksa geliyor bak terlik. sifir kacamakla devam ediciiiiiz normal nescafe yapip icine yagsiz sut koy bundan sonra tamam mi yeeewrum

hadi ben ise gidiyorum kizlar gece gorusuruz

kuzum sen merak etme alınmayız biz sana. telaşın belli. bir de ben senin yerinde olsam beklerim 53 gün haberin olsun. atın minderleri yere sabrediverin accık. hayırlı uğurlu olsun şimdiden koltuk takımın.

en kotu ihtimal oyle olacak napalim gerci telefonla aradik stokta varmis normalde 5 gunde teslimat oluyormus ama 5 gun icinde bu tarafa gelecek bir siparis yoksa sofor tek bir siparis icin bu tarafa gelmezmis onun icin de internette maksimum sureyi yazmak zorundalarmis kural olarak. yani buyuk ihtimal zaten o kadar surmeyecekmis. he bu arada benim KV sonunda elini cebine atti salon takimimizi onlar odeyecekmis. iyiyiz yine yirttik binlerce pound odemekten. en pahali kisim oydu cunku :18:

ooo senin adına çoook sevindim. oohh ödesinler. ya kuzum valla bilerek yapmadım ya. surimi evet serbest iyice araştırdım onu. 8 e kadar serbest ama 4 tane yedim zaten. cips de onun fırınlanmış hali yani. normal cips falan değiil surimi balık olduğundan süt ve süt tozundan korktum, yoksa aklıma gelmişti. :26: şimdi kitabı okuycam. her şeyi bi öğreneyim.

kolay gelsin bebeğim sanaaa

hee iyi o zaman tamam hadi yirttin terlikten yine iyisin

kitabi okumadan aslinda dukana baslamayin derler ama kitap gec geldi sanirim. hemen basla okumaya en azindan atak bolumunu bugun bitir ki gerisini gun gun okursun yavas yavas

tesekkur ederim sonra gorusuruz muck

.oh oh meaşallah yewrum kaygana ile aran bayağı iyi herhal..böyle birlikte birşey yapmalar falan Allah aranızı bozmasın ne diim..valla fulişim ben bir doğumgünü olayının stresini halen üzerimden atamamışım ev taşısam ne olur halim bilmiyorum..şimdi seni okurken kendimi yerine koydumda..yok valla ben taşınmayayım , mümkünse bu evde öleyim yani..okurken bile stres yaptım bee..taşınsam ne olur halim..interneti önceden bağlattığın iyi olmuş canım..fulya nerde noldu diye merakta kalmayız hiç değilse..
.

kesinlikle ucundan acık falan yok..bu sefer ya olacak ya olacak!!..

harikasııın hopişim sen biliyorsundur ben internetten baktım ama tam anlamadım. şuan da 2 si bir arada içiyorum. atakta bu yasak değil dimi? :26:

.
.kııııııız senin için hiçbir zahmetden kaçınmadım, ahanda kitabın fotosunu çektim..oku bak ne der dukan amcamız..[/.

Eklentiler

• $100_4523.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 45

sağ ol hopişiiim ama 2 si bir arada da krema varmış o yüzden içmemek lazımmış. izinli değil yani 2 si bir arada. senin de aklında olsun. kendin yapcaksın kahveni yagsız sütle.

sağ ol hopişiiim ama 2 si bir arada da krema varmış o yüzden içmemek lazımmış. izinli değil yani 2 si bir arada. senin de aklında olsun. kendin yapcaksın kahveni yagsız sütle.
ben üçü birarada içiyorum, şekerli yani..kahve alıp içine süttozu eklemek veya şeker eklemektense hoop döküyorum bardağa üzerinede su oldu sana kahve..desene kahve içmem için şimdi sadece kahve almam gerekecek..tatlandırıcım var..

a aaa napıyorsun sen yaa? öyle dukan mı olur şekerli şekerliiiiiiii

sorma canım ya bende nedendir anlamadım şilik mi var yoksa benmi oburladım bugünlerde 71 çıktım sabah kalın bir kazrak ve kot pantalonla tartıldım gerçi ama olsun yani moralman çöküş yaşadım. bugünde annem burger yiyelim dedi çok açtım öğlen patates kızartması yedim akşmaı meyve ile geçiricem artık.. salı çaşamba perşembe ve cuma sabahım var cuma sabah tartıya çıkıcam artık görücez bakalım ne sonuç vericek. 69 ları gördüydüm ne güzel umarım şişkinliktir yaa.. sende inşallah bir an önce halledersin şişliğininer regl olursun canımcım... ve inşallah ev taşıma olayına kadar bitersin.

anammmm kv nin ardıdan o kadar attık tuttuk hatun taş yürekli değilmiş ya :):):) iyi iyi hadi yırttınız maşallah canım çok sevindim :)

selam kızlar :) nasılsınız? ben bugün sabahtan sınava gittim sonra döndüm annemi aldım çamaşır makinası ve bulaşık makinası almaya gittik :) dönüştedeeeeee mutfak tartısı aldımmmm :) artık gramaj gramaj yiycemmm :) çok sevindimmm :)

hayırlı olsun bebikim mutfak tartın. bende de var ama kullanmadım hiç nedense her şeyi tartarsın artık ama rakamlarla kafayı bozma bak bugün dukan da ilk günüm benim de gayet iyi geçiyor. bence hiç zor değil yahu. şimdi saf sahlep tozu sipariş edeceğim. bundan sonra yağsız sütümle salep de içebileceğim. bayıldım ben bu dukana. bugün mikrodalgada dukan ekmeği yaptım. bi harikaydı. ekmeğim bile var yahu. sen de takma kafana şişkinliktir. ben de 57.7 den 59 a fırladım. ama şişkinlik olduğunu düşünüyorum çoğunun. çünkü 2 günde bu kadar olmaz yani. cumaya kadar eksilere ineriz kesin

Son düzenleme:
selam canlar.. nasılsınız bakalım.. Bir göz gezdirdim de hoppiş paylaşım eksikliği hissettiyse gerçekten birşeyler var demektir diye düşünüyorum. (kim olsa aynısını derdim ya neyse )
Dikaat edelim paylaşımlara ..

Birde bugün dukan-karatay diyetine başlayanlar vardı başarılar..

hadi hayirli olsun canim ben 2 yildir her seyi tartiyorum en cok kullandigim ev aleti mutfak tartisidir hatta super bisey ve herkes bence kullanmali cunku porsiyon dedigin degisken bir sey kalori hesabi yapmak tartmadan asla mumkun olmuyor.

evet ya kadina demedigimi birakmadim he neyse artik olan olmus

iyi akşamlar kızlar bugün hopişi ekip karataya geçtim ama hopiş daha azimli çabuk verir ben yavaş veriyorum o yüzden sıkılıp yarım bırakırım diye başlamadım

Ooooo dukanın güzeliii Hayran kaldım yahuu keske bende evde olamda böyle kendim pisirip pisirip yeseeem

Parmağa bulaşmada mı yoook:26::26: Evet evet yok

Bu arada evinn eşyaların hepsii hayırlı olsun fulişimmm

Kızlar,kuşlarım kuzucuklarım nerelerdesiniz yahuuu

Menümü yazıyım ben:

Sabah:3 kaşık yoğurtla 2 kaşık yulaf ezmesi
Öğle:1 porsiyon tavuk graten 2 kaşık yoğurt 1 mandalina
Ara:2 tatlı kaşığıp profiterol:26:
Akşam:2 kaşık pırasa veyarım dilim ekmek

45 dk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…