Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[/B]
a aaa napıyorsun sen yaa? öyle dukan mı olur şekerli şekerliiiiiiii
hahaaaa..yok be canım..öncedendi yani..bugünden sonra yooooohh

sağol canım..sende katılsana aramıza diyecemde..

iyi akşamlar kızlar bugün hopişi ekip karataya geçtim ama hopiş daha azimli çabuk verir ben yavaş veriyorum o yüzden sıkılıp yarım bırakırım diye başlamadım

fadime beni ektin geçtin karatay diyetine
oraya hiç başlamadın dön gel özüne.
senin özün dukandır, bu konuda tecrübelisin,
hiç vakit kaybetme, hemen katıl aramıza lakin..

iyi akşamlar kızlar bugün hopişi ekip karataya geçtim ama hopiş daha azimli çabuk verir ben yavaş veriyorum o yüzden sıkılıp yarım bırakırım diye başlamadım

bu yaptığını hiiiç beğenmedik fadimeeeeeee ilk günden sana hiç yakışmadı fadimeeeee hırs yapacağına sıkıldım da ne demek? bu sıkılınacak şey değil. koca totonu küçültme vaktin çoktan geldi. hopişin de dediği gibi çabuk aramıza özüne dönüyorsun. al bakim yoğurt kaseni eline. gel bakim buraya

Ooooo dukanın güzeliii Hayran kaldım yahuu keske bende evde olamda böyle kendim pisirip pisirip yeseeem

dukan mikrodalga fırın ekmeği yaptım sabah. oh mis gibiydi. yarına kaldı yarısı da. sonra o bitince de başka tarifler deneyeceğim yulaf kepeğiyle yapılan.

burdayım şeymişiiim en çok ben burdayım gibi bir şey hatta asıl sen nerdesin kaçakistanlı

eheheh :) öyle bi gaza geldim ki elimde olsa 30a düşecem :18:

ecee sen kaç kilosun sahi hiç sormadım bilmiyorum. 30 olmaz 36 beden değilsen 36 beden ol. ben ve büş 36 da takıntılıyız

Bende geliyim sizeee bana da yapp dukan yapmasakda yiyebiliyoruz ama dimi

Kaçakistanlı mıı kimmiş oo:111::111: Ben şu sıralar bi garibim busişim ya eve 7 de geliyorum yemek yiyorum yatıyorum 1-2 saat uyuyorum kalkıyorum öyle çalışıyorum anlayamadım valla kendimii:44:

gel bebeim geel evet yiyebilirsin sen de isterseen öyle yapmaa uykuna özen göster kuzucum. uyku önemliiiii o profiterolü de görmedim sanma kaçaaaaakk

gel bebeim geel evet yiyebilirsin sen de isterseen öyle yapmaa uykuna özen göster kuzucum. uyku önemliiiii o profiterolü de görmedim sanma kaçaaaaakk

Özen gösteriyorum da o da bi saçmalamasın lütfen sürekli ukum var sürekli Hadi yaabende arada kaynadı sanmıştımm ama sadece 2 tatlı kaşığı o da oyun oynadık kazandık onun ödülüü

Özen gösteriyorum da o da bi saçmalamasın lütfen sürekli ukum var sürekli Hadi yaabende arada kaynadı sanmıştımm ama sadece 2 tatlı kaşığı o da oyun oynadık kazandık onun ödülüü

bak sen ödüleeeeeee bizim ödülümüz anca yoğurt olur da senin ki meyve de olabilir. profiterol olmaz ay tam şuan karnım ağrımaya başladı niyeyse. bi de çok şiştim bi anda. hadi hayırlısı ben uzanayım. :26:

iyi geceler kızlar. öpüldünüz

ahahah tamam tamam bidaha yok İyi geceler kuzucumm

hopişim aslında tam ekmedim yine diyet yapıyorum sonucuna bakalım hedf belirleyelim 1 ayda ben 4 kilo diyorum 15 şubata kadar

varmı artıran

kız ben hemoroit hastasıyım gözümü kabızlık korkuttu ama ekmek hiç yok şeker yok yag var ama zeytinyagı
bu sabah yulaf kepeginden 1 yumurta sütle krep yaptım tost makinasında karnımı doyurdum saat 1.5 kadar birşey yemiyorum arada ayran bitki çayları içiyorum bu hafta 1 kilo vericem bak görüceksiniz

dün sabah 59 dum bu sabah 58.4 çıktım.

sabah menüm
1 fincan yeşil çay
1 dilim dukan ekmek
1 yemek kaşığı lor peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yağsız süt

dukan da yeniyim arttırmıyorum ben kurallara tamamen uyacağım. sıfır kaçamakla ne yapabiliyorum bir bakayım. bu arada ekmek var. yulaf kepeğiyle yapıyorsun. ben dün yaptım bugün de yedim. hatta hala da yeme hakkım var. mikrodalga fırında 6 dk da oluyor hem de. şeker olarak da takita ya da splenda al. ben bunlardan birini alacağım. işin kolayına kaçma bu tatlandırıcılarla kendine güzel tatlılar yapabilirsin. :26: ataktan sonra çok azcık zeytinyağı da kullanabilirsin ayrıca. atakta da kullanabilirsin gerçi bir iki damla ama pek önerilmiyor atakta.

günaydın 9.takım..

günaydın hopişcan.

bugünki tartı serüvenimi yazyırum fulllyyyy :) sabah pijamalarla 71.0 tuvalet sonrsı 70.5 inat ya onu 69 lara düşürmem lazım bi üstümü tartayım dedim hooop mutfak tartısına gittim 750 gr. geldi üstüm yuhhh dedim neredeyse 1 kg far ediyormuşumda farkında değilmişim bendekide akıl panduflarla falan çıktım böyle yani o dereceyim sabah sabah cumaya kadarda yasakladım tartılmayı aslında dün yasaklamıştım ama annem bi tartıl dün kızartma yedin bak bakayım dedi :) bende paşa paşa tartıldım tabiiikiii dünki patatesin etkisiyle + çıktım ama bu hafta 68.5 olmam lazım en az diyetisyene söz verdim :) neyseki bugün sporum var :) sadece sebze yiycem bugün bolca bitki çayı içicem... :) çünkü yarın rusça sınavım var ve ben gram çalışmadım.. çalışmadığımı mutfak tartısında ölçücem neredeyse o dereceyim yani :):):):)

kadıncağız da durdur durdu son dakika ağırlığını koydu napcaksın :) boşver kv dedinmi herkes anlar seni :):):) olan oldu biten bitti senin yeni koltuk takımların alınıyor :) maşallah yaa kız senn yerine ben ev diziyorum sanki o derece mutluyum varya

günaydın güzel 9.takımın naif hoş tatlı şirin şekerleme üyeleri... nasılsınız iyimisinizzz???? ben güne güzel bir başlangıç yaptımm :) henüz birşey yapmamış olmakla beraber birazdan kahvaltı yapıcam yani :) her neyse gelelim dukancılarımıza nasılsınız hatunlar nasıl gidiyor bakalım dukan? aranız iyi mi yoğurtla sütle peynirle??? bolca tüketinn bende bugünü sebze ve yğurt sütle geçiricemmm.. bu hafta 68.5 ben bekler bayanlar mecburen bişiler yapmak lazım yoksa betül hanım ( diyetisyenim) kovalıycak beni :)

fadimetos senin için bi şey yaptım. şu smile yapamama derdinden kurtuluyorsun artık

Forum Ayarları
na gel. aşağıya in iyice.

Çeşitli Seçeneler
kısmında

Mesaj Editörü yazan yerin yanındaki - Gelişmiş Düzenleyiciyi işaretle. İşte bu kadar.

günaydın büş azimle 68.5 olursun sen ben biliyorum seni. dukan şimdilik iyi gidiyor. bugün 2. günüm. dün 600 gr vermişim. hadi hayırlısı. benim atak evresi 3 gün. sonra sebzeler de eklenecek. daha kolay olacak. ama emine beni yanlız bıraktı dukan serüveninde burda nerde bu emineeeeeee ne biçim yol arkadaşı buuuuuu endişelendim de hee hiç böyle yapmazdı bu hatun :26:

Benim de smile'larım yoktu ayy çok sevindirik oldum şimdi bütün smile'ları tek tek kullanasım geldi şimdi Sağol canımm ben de sayende değiştirdim, yazı yazma stilini bilem değiştirebiliyorum artık

Bu arada selamlar herkese busecim canımm 600 gr vermişsin dünden beri, tebrik ederim canım 1 günde 600 gr çok iyi bence ve de aç kalmadın sanırsam.

Canımmm senin diyet listene uygun menülerimle bende diyete tam gaz devam ediyorum şu sıralar akşam menülerimi azaltmaya çalışıyorum sadece, akşam sadece meyve yesem sence yine sağlıksız mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…