- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.761
hahaaaa..yok be canım..öncedendi yani..bugünden sonra yooooohha aaa napıyorsun sen yaa? öyle dukan mı olur şekerli şekerliiiiiiii
sağol canım..sende katılsana aramıza diyecemde..selam canlar.. nasılsınız bakalım.. Bir göz gezdirdim de hoppiş paylaşım eksikliği hissettiyse gerçekten birşeyler var demektir diye düşünüyorum. (kim olsa aynısını derdim ya neyse)
Dikaat edelim paylaşımlara ..
Birde bugün dukan-karatay diyetine başlayanlar vardı başarılar..
iyi akşamlar kızlar bugün hopişi ekip karataya geçtim ama hopiş daha azimli çabuk verir ben yavaş veriyorum o yüzden sıkılıp yarım bırakırım diye başlamadım
Parmağa bulaşmada mı yoook:26::26: Evet evet yok
Bu arada evinn eşyaların hepsii hayırlı olsun fulişimmm
sağol canım..sende katılsana aramıza diyecemde..
eheheh :) öyle bi gaza geldim ki elimde olsa 30a düşecem:18:
iyi akşamlar kızlar bugün hopişi ekip karataya geçtim ama hopiş daha azimli çabuk verir ben yavaş veriyorum o yüzden sıkılıp yarım bırakırım diye başlamadım
Ooooo dukanın güzeliiiHayran kaldım yahuu keske bende evde olamda böyle kendim pisirip pisirip yeseeem
Kızlar,kuşlarım kuzucuklarım nerelerdesiniz yahuuu
Menümü yazıyım ben:
Sabah:3 kaşık yoğurtla 2 kaşık yulaf ezmesi
Öğle:1 porsiyon tavuk graten 2 kaşık yoğurt 1 mandalina
Ara:2 tatlı kaşığıp profiterol:26:
Akşam:2 kaşık pırasa veyarım dilim ekmek
45 dk spor
eheheh :) öyle bi gaza geldim ki elimde olsa 30a düşecem:18:
dukan mikrodalga fırın ekmeği yaptım sabah. oh mis gibiydi. yarına kaldı yarısı da. sonra o bitince de başka tarifler deneyeceğim yulaf kepeğiyle yapılan.
burdayım şeymişiiimen çok ben burdayım gibi bir şey hatta asıl sen nerdesin kaçakistanlı
Bende geliyim sizeee bana da yappdukan yapmasakda yiyebiliyoruz ama dimi
Kaçakistanlı mıı kimmiş oo:111::111:Ben şu sıralar bi garibim busişim ya eve 7 de geliyorum yemek yiyorum yatıyorum 1-2 saat uyuyorum kalkıyorum öyle çalışıyorum anlayamadım valla kendimii:44:
gel bebeim geelevet yiyebilirsin sen de isterseen öyle yapmaa uykuna özen göster kuzucum. uyku önemliiiii o profiterolü de görmedim sanma kaçaaaaakk
Özen gösteriyorum da o da bi saçmalamasın lütfen sürekli ukum var sürekliHadi yaabende arada kaynadı sanmıştımm ama sadece 2 tatlı kaşığı o da oyun oynadık kazandık onun ödülüü
bak sen ödüleeeeeeebizim ödülümüz anca yoğurt olur da senin ki meyve de olabilir. profiterol olmaz ay tam şuan karnım ağrımaya başladı niyeyse. bi de çok şiştim bi anda. hadi hayırlısı ben uzanayım. :26:
iyi geceler kızlar. öpüldünüz
hopişim aslında tam ekmedim yine diyet yapıyorum sonucuna bakalım hedf belirleyelim 1 ayda ben 4 kilo diyorum 15 şubata kadar[/B]hahaaaa..yok be canım..öncedendi yani..bugünden sonra yooooohh
sağol canım..sende katılsana aramıza diyecemde..
fadime beni ektin geçtin karatay diyetine
oraya hiç başlamadın dön gel özüne.
senin özün dukandır, bu konuda tecrübelisin,
hiç vakit kaybetme, hemen katıl aramıza lakin..
kız ben hemoroit hastasıyım gözümü kabızlık korkuttu ama ekmek hiç yok şeker yok yag var ama zeytinyagıbu yaptığını hiiiç beğenmedik fadimeeeeeeeilk günden sana hiç yakışmadı fadimeeeee hırs yapacağına sıkıldım da ne demek? bu sıkılınacak şey değil. koca totonu küçültme vaktin çoktan geldi. hopişin de dediği gibi çabuk aramıza özüne dönüyorsun. al bakim yoğurt kaseni eline. gel bakim buraya
dukan mikrodalga fırın ekmeği yaptım sabah. oh mis gibiydi. yarına kaldı yarısı da. sonra o bitince de başka tarifler deneyeceğim yulaf kepeğiyle yapılan.
burdayım şeymişiiimen çok ben burdayım gibi bir şey hatta asıl sen nerdesin kaçakistanlı
ecee sen kaç kilosun sahi hiç sormadım bilmiyorum.30 olmaz 36 beden değilsen 36 beden ol. ben ve büş 36 da takıntılıyız
günaydın 9.takım..
hopişim aslında tam ekmedim yine diyet yapıyorum sonucuna bakalım hedf belirleyelim 1 ayda ben 4 kilo diyorum 15 şubata kadar
varmı artıran
kız ben hemoroit hastasıyım gözümü kabızlık korkuttu ama ekmek hiç yok şeker yok yag var ama zeytinyagı
bu sabah yulaf kepeginden 1 yumurta sütle krep yaptım tost makinasında karnımı doyurdum saat 1.5 kadar birşey yemiyorum arada ayran bitki çayları içiyorum bu hafta 1 kilo vericem bak görüceksiniz
günaydın 9.takım..
hadi hayirli olsun canim ben 2 yildir her seyi tartiyorum en cok kullandigim ev aleti mutfak tartisidir hattasuper bisey ve herkes bence kullanmali cunku porsiyon dedigin degisken bir sey kalori hesabi yapmak tartmadan asla mumkun olmuyor.
evet ya kadina demedigimi birakmadim he neyse artik olan olmus
günaydın güzel 9.takımın naif hoş tatlı şirin şekerleme üyeleri... nasılsınız iyimisinizzz???? ben güne güzel bir başlangıç yaptımm :) henüz birşey yapmamış olmakla beraber birazdan kahvaltı yapıcam yani :)her neyse gelelim dukancılarımıza nasılsınız hatunlar nasıl gidiyor bakalım dukan? aranız iyi mi yoğurtla sütle peynirle??? bolca tüketinn bende bugünü sebze ve yğurt sütle geçiricemmm.. bu hafta 68.5 ben bekler bayanlar mecburen bişiler yapmak lazım yoksa betül hanım ( diyetisyenim) kovalıycak beni :)
fadimetos senin için bi şey yaptım.şu smile yapamama derdinden kurtuluyorsun artık
Forum Ayarlarına gel. aşağıya in iyice.
Çeşitli Seçeneler kısmında
Mesaj Editörü yazan yerin yanındaki - Gelişmiş Düzenleyiciyi işaretle. İşte bu kadar.
günaydın güzel 9.takımın naif hoş tatlı şirin şekerleme üyeleri... nasılsınız iyimisinizzz???? ben güne güzel bir başlangıç yaptımm :) henüz birşey yapmamış olmakla beraber birazdan kahvaltı yapıcam yani :)her neyse gelelim dukancılarımıza nasılsınız hatunlar nasıl gidiyor bakalım dukan? aranız iyi mi yoğurtla sütle peynirle??? bolca tüketinn bende bugünü sebze ve yğurt sütle geçiricemmm.. bu hafta 68.5 ben bekler bayanlar mecburen bişiler yapmak lazım yoksa betül hanım ( diyetisyenim) kovalıycak beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?