- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.781
Benim de smile'larım yoktu ayy çok sevindirik oldum şimdi bütün smile'ları tek tek kullanasım geldi şimdiSağol canımm ben de sayende değiştirdim, yazı yazma stilini bilem değiştirebiliyorum artık
Bu arada selamlar herkesebusecim canımm 600 gr vermişsin dünden beri, tebrik ederim canım 1 günde 600 gr çok iyi bence ve de aç kalmadın sanırsam.
Fistiiiiiiiiigiiiiiiiiim geldim sen beni korkak sandin di mi dukan geldi kacti bu diye yok be guzelim dun sabahin korunde evden ciktim teeeeeeeeeee gece geldik baska bi sehirdeydik bi grup gezisi yapildi onceden de planlanmamisti bayan bayana eeeeeee ben de yedim de yedim ne bulduysam grup psikolojisi bi de disarda olmak eklendi tabiii dukan gitti benim.emineeem 3 drajeyle durabilmeni içtenlikle tebrik ettim.menünü beğendim evet yol arkadaşıııım çok heyecanlıyım ben de dukan içiiin senin atak evren kaç güüün? benim 3
Yol arkadasinim tabiii kaybolsam da heryerde geri cikarim onune birakmam seni cunku butun yollar bana cikargünaydın büşazimle 68.5 olursun sen ben biliyorum seni. dukan şimdilik iyi gidiyor. bugün 2. günüm. dün 600 gr vermişim. hadi hayırlısı. benim atak evresi 3 gün. sonra sebzeler de eklenecek. daha kolay olacak. ama emine beni yanlız bıraktı dukan serüveninde burda nerde bu emineeeeeee ne biçim yol arkadaşı buuuuuu endişelendim de hee hiç böyle yapmazdı bu hatun :26:
Fistiiiiiiiiigiiiiiiiiim geldim sen beni korkak sandin di mi dukan geldi kacti bu diye yok be guzelim dun sabahin korunde evden ciktim teeeeeeeeeee gece geldik baska bi sehirdeydik bi grup gezisi yapildi onceden de planlanmamisti bayan bayana eeeeeee ben de yedim de yedim ne bulduysam grup psikolojisi bi de disarda olmak eklendi tabiii dukan gitti benim.
yok yok gitti dediysem bu sabah uyundiiiiiiim 2 haslama yumurta,yagsiz bir dilim ekmek kadar peynir ve y.caaaaaaaay mideye indi bile bi gun gecikmeli basladim ben benim atak da 3 gun hadi hayirlisi olsun gazamiz mubarek olaaaaa
Yol arkadasinim tabiii kaybolsam da heryerde geri cikarim onune birakmam seni cunku butun yollar bana cikar
mrb kızlar nasılsınız.
günlerim çoook yoğun geçiyor.
akşamlarıda ehliyet kursum var.
eve epey bir geç gidiyorum.
2-3 gündür yediklerime de dikkat edemedim.
ama akşam yemeği yemiyorum.daha doğrusu yiyemiyorum.zamanım olmuyor.
eve gidincede meyve falan yiyorum.
kendimi çok yorgun,bitkin ve hantal hissediyorum
acilen kendime gelmem lazım.
bitki çayıda içmiyorum.
bıraktım bu hafta kendimi.
cumaya kadar toparlanmam lazımmmm
günaydın büşazimle 68.5 olursun sen ben biliyorum seni. dukan şimdilik iyi gidiyor. bugün 2. günüm. dün 600 gr vermişim. hadi hayırlısı. benim atak evresi 3 gün. sonra sebzeler de eklenecek. daha kolay olacak. ama emine beni yanlız bıraktı dukan serüveninde burda nerde bu emineeeeeee ne biçim yol arkadaşı buuuuuu endişelendim de hee hiç böyle yapmazdı bu hatun :26:
Canımmm senin diyet listene uygun menülerimle bende diyete tam gaz devam ediyorum şu sıralar akşam menülerimi azaltmaya çalışıyorum sadece, akşam sadece meyve yesem sence yine sağlıksız mı olur?
mrb kızlar nasılsınız.
günlerim çoook yoğun geçiyor.
akşamlarıda ehliyet kursum var.
eve epey bir geç gidiyorum.
2-3 gündür yediklerime de dikkat edemedim.
ama akşam yemeği yemiyorum.daha doğrusu yiyemiyorum.zamanım olmuyor.
eve gidincede meyve falan yiyorum.
kendimi çok yorgun,bitkin ve hantal hissediyorum
acilen kendime gelmem lazım.
bitki çayıda içmiyorum.
bıraktım bu hafta kendimi.
cumaya kadar toparlanmam lazımmmm
aaa öyle miiiçok sevindim senin de böylece smile lara kavuşmana gamzeciiim eveet 600 gr verdim hem de aç kalmadaan. bence de çok iyii
canım kalori sepeti diye bir yer varya ordan kalorini hesapla ve asla ama asla 1400 kalori altında kalma. akşam yemeği olarak meyveli yoğurt yap kendine kuru meyveleri doğra ne bileyim sonra hafif şeyler tüket söğüş yap yağsız bir şekilde onu ye falan. akşamları bende geç yiyorum sıkıntı oluyor diye bende azaltıyorum onun yerine öğleni arttırıyorum. birde eğer yemekten 1 2 saat sonra uyursan sıkıntı yok :) ama yemekten hemen sonra uyursan kalp krizi riski artıyor ve sonrasında göbek yağlanması oluyor. sakın öyle yapma.
QUOTE]
1400 kalori miben şok diyet yaparken 600-700 kalori alıyordum ne kadar sağlıksız besleniyormuşumm artık kalori sepetinden hesaplarım yediklerimi 1400 kalorinin altına da düşmem üstüne de çıkmam
Canım ben öğlen yiyorum sonra ara yapıyorum spordan önce, spordan sonrada geç oluyor o saatte birşey yemek doğru olmaz diyorum meyve yiyorum olmadı dediğin gibi meyveli yoğurt yaparım zaten spordan sonra süt ve yoğurt metabolizmayı hızlandırıp daha hızlı yağ yakımını sağlıyormuş.. dediklerini dikkate alıcam canım çok tşkler
Busssssciiiim benimle beraber diyet yapan atak devresini benim yuzumden 4 yapan arkadasiiiim coook tatlisin saol ben de internette ne bulursam okuyorum dukan hakkinda tabii kitabi da ama ekmek yapmadim ekstra tariflere girmeden hani alisik olmadigim seyleri yiyerek sevmezsem diyetten sogurum diye herzaman zaten yedigim ymevcut proteinler ve ilave 2 kasik yulafla bu evrie kapatirim diyorum ama herkes ekmegin lezzetli oldugunu soyluyor belki ben de deneyebilirim.eheh yerim seni heeeeeben de kitabı okuyorum. kitapta 10 kg dan az verecekler için 3 gün, 10-20 kg arası verecekler için ortalama 5 gün atak uygundur diyoo. ben de şimdi senin bugün başladığını öğrenince karar verdim 4 gün yapacağım atağı. senle birlikte seyire geçeceğim bırakma beni buralarda. bak yulaf kepeğiyle ekmek yapabilirsin. ekmek 4 kaşık yulaf kepeğiyle yapılıyor. bizim hakkımız 1,5 kaşık atakta günlük. ona göre hesapla ve tüket kalanını buzdolabına at sonraki gün tüket hem tok tutuyor hem de ben tadını da beğendiiim işte link
http://www.dukandiyetitariflerim NOKTA com/2012/12/mikrodalga-ekmegi-2.html
link gözükmediği için bu şekilde yazdım. ordaki noktayı düzelt6 dk da ekmeğin hazır
kızlar son bir haftadan beri süregelen kalp çarpıntım vardı..bir ara sizede bahsemiştim..dün gece yatmadan evvel sağ göğüs altımdan sırtıma vuran ağrıyla tavan yaptı..yatıyorum yatırmıyor , oturuyorum batıyor..yan etkisi az bir ağrı kesici aldım geçti ama kalbim yine arada pır pır yapıyor..bugün istanbulda bulunan bir kalp hastanesinin başhekiminden randevu almaya çalışıyorum, kendisi kardeşimin ahbabı..o doktora görünmeden dukana devam etmek istemiyorum, belki sıkı bir diyete başlayacak olmamda beni germiş olabilir..bilemiyorum..neyse..buradayım, gelişmeleri yazıcam size..
ne oldugunu anlayamadımfadimetos senin için bi şey yaptım.şu smile yapamama derdinden kurtuluyorsun artık
Forum Ayarlarına gel. aşağıya in iyice.
Çeşitli Seçeneler kısmında
Mesaj Editörü yazan yerin yanındaki - Gelişmiş Düzenleyiciyi işaretle. İşte bu kadar.
bende inanıyorum başarıcam.. zaten düşünce gücünün etkilerini öğrendim zayıfım zayıflıyorum diye diye kendimi zayıflatıcam :) kesin çok daha önce bitiricem kararlıyım yaa 6 aylık evre mayısa denk geliyor ben 6 aydan daha önce 55 olucam hatta o süre zarfında 50 ye bile düşerim :)
Busssssciiiim benimle beraber diyet yapan atak devresini benim yuzumden 4 yapan arkadasiiiim coook tatlisin saol ben de internette ne bulursam okuyorum dukan hakkinda tabii kitabi da ama ekmek yapmadim ekstra tariflere girmeden hani alisik olmadigim seyleri yiyerek sevmezsem diyetten sogurum diye herzaman zaten yedigim ymevcut proteinler ve ilave 2 kasik yulafla bu evrie kapatirim diyorum ama herkes ekmegin lezzetli oldugunu soyluyor belki ben de deneyebilirim.
Bugünkü menüm biraz az oldu ama işyerinede makarna, patates püresi gibi yemekler geldi, o yüzden onlara dokunmak istemedim iyi yapmışım değil mi?
kızlar son bir haftadan beri süregelen kalp çarpıntım vardı..bir ara sizede bahsemiştim..dün gece yatmadan evvel sağ göğüs altımdan sırtıma vuran ağrıyla tavan yaptı..yatıyorum yatırmıyor , oturuyorum batıyor..yan etkisi az bir ağrı kesici aldım geçti ama kalbim yine arada pır pır yapıyor..bugün istanbulda bulunan bir kalp hastanesinin başhekiminden randevu almaya çalışıyorum, kendisi kardeşimin ahbabı..o doktora görünmeden dukana devam etmek istemiyorum, belki sıkı bir diyete başlayacak olmamda beni germiş olabilir..bilemiyorum..neyse..buradayım, gelişmeleri yazıcam size..
ne oldugunu anlayamadım
herkese iyi akşamlar.benim iş bitti. bu günlük paydos.
daha ehliyet kursuna gidecem. eve gelişim yini 9,30 u bulacak.
birde bebiş var ilgilenmem gereken.
bu gün sahah 2 simit birden yedim
ama başka bişi yemedim
ikindi form layht lardan karışık meyveli kepekli bizküvi yedim 6 tane
akşamda meyve yiyecem.
midem oldukça hafif.
yeşil çay ile mate çayı aldım.
yarında onlara başlayacam.
her bitki çayı bitişinde diğerine başka alıyorum
bağırsaklarım tembelleşmesin diye.
bu arada kiloda çok fark olmasada eteğim belimden düşüyor
1400 kalori miben şok diyet yaparken 600-700 kalori alıyordum ne kadar sağlıksız besleniyormuşumm artık kalori sepetinden hesaplarım yediklerimi 1400 kalorinin altına da düşmem üstüne de çıkmam
Canım ben öğlen yiyorum sonra ara yapıyorum spordan önce, spordan sonrada geç oluyor o saatte birşey yemek doğru olmaz diyorum meyve yiyorum olmadı dediğin gibi meyveli yoğurt yaparım zaten spordan sonra süt ve yoğurt metabolizmayı hızlandırıp daha hızlı yağ yakımını sağlıyormuş.. dediklerini dikkate alıcam canım çok tşkler
Sabah
Çok az yağda 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ara: Yok
Öğle
1 kase çorba
2 köfte
Ara: 1 portakal
Akşam
1 elma
1 kase yoğurt ya da salata
Spor: 45 dk
Yürüyüş: 50 dk.
ahaha büüüş senin etin sıkı sen 50 olursan 34 beden olursun rahat hadi bakalııım
Canim coook gecmis olsun umarim korkulcak bisey degil tek sebebi dukana baslamak niyetinde olusundurkızlar son bir haftadan beri süregelen kalp çarpıntım vardı..bir ara sizede bahsemiştim..dün gece yatmadan evvel sağ göğüs altımdan sırtıma vuran ağrıyla tavan yaptı..yatıyorum yatırmıyor , oturuyorum batıyor..yan etkisi az bir ağrı kesici aldım geçti ama kalbim yine arada pır pır yapıyor..bugün istanbulda bulunan bir kalp hastanesinin başhekiminden randevu almaya çalışıyorum, kendisi kardeşimin ahbabı..o doktora görünmeden dukana devam etmek istemiyorum, belki sıkı bir diyete başlayacak olmamda beni germiş olabilir..bilemiyorum..neyse..buradayım, gelişmeleri yazıcam size..
Tatlim tamam az yemissin de dengesiz olmus yaaa sirf karbonhidrat almissin ben de bu konuda sikintiliyim ama alisiyosun araya protein falan koy mesela sabah simit yediysen oglen aksam hamur islerinden sekerden uzak durmak icin mucadele et hem onlar seni daha cok yemeye iter karnini doyurmaz bak demedi deme hatta form laytlar yeter ne o oyle simit mimit bak kizarim haaaaaherkese iyi akşamlar.benim iş bitti. bu günlük paydos.
daha ehliyet kursuna gidecem. eve gelişim yini 9,30 u bulacak.
birde bebiş var ilgilenmem gereken.
bu gün sahah 2 simit birden yedim
ama başka bişi yemedim
ikindi form layht lardan karışık meyveli kepekli bizküvi yedim 6 tane
akşamda meyve yiyecem.
midem oldukça hafif.
yeşil çay ile mate çayı aldım.
yarında onlara başlayacam.
her bitki çayı bitişinde diğerine başka alıyorum
bağırsaklarım tembelleşmesin diye.
bu arada kiloda çok fark olmasada eteğim belimden düşüyor
Buseeeeee tmm kitabi da okuyorum örtmenimayy psikolocik mi ne pek bi halsiz ve sinirliydim buugun azcikta duygusal aaay acayip bisey oldum yaaaa
neyse menumu yaziyorum
dukan 1.gun sabah 2 yumurta haslama bir dilim ekmek kadar yagsiz peynir
öglen yarim kilo yagsiz yogurt 2 kasik yulaf kepegi
aksam haslama sonrasi bir damla yagda sote edilmis et,yogurt
iste gunah saatim geldi ben buraya kadar zaten ayniseyleri yiyordum diyet oncesinde de ama onemli olan tv karsisinda cay icerken atistirmamak allahim yardim ettttttt lutfeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?