Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa öyle miii çok sevindim senin de böylece smile lara kavuşmana gamzeciiim eveet 600 gr verdim hem de aç kalmadaan. bence de çok iyii

emineeem 3 drajeyle durabilmeni içtenlikle tebrik ettim. menünü beğendim evet yol arkadaşıııım çok heyecanlıyım ben de dukan içiiin senin atak evren kaç güüün? benim 3
Fistiiiiiiiiigiiiiiiiiim geldim sen beni korkak sandin di mi dukan geldi kacti bu diye yok be guzelim dun sabahin korunde evden ciktim teeeeeeeeeee gece geldik baska bi sehirdeydik bi grup gezisi yapildi onceden de planlanmamisti bayan bayana eeeeeee ben de yedim de yedim ne bulduysam grup psikolojisi bi de disarda olmak eklendi tabiii dukan gitti benim.
yok yok gitti dediysem bu sabah uyundiiiiiiim 2 haslama yumurta,yagsiz bir dilim ekmek kadar peynir ve y.caaaaaaaay mideye indi bile bi gun gecikmeli basladim ben benim atak da 3 gun hadi hayirlisi olsun gazamiz mubarek olaaaaa

Yol arkadasinim tabiii kaybolsam da heryerde geri cikarim onune birakmam seni cunku butun yollar bana cikar

eheh yerim seni heeeee ben de kitabı okuyorum. kitapta 10 kg dan az verecekler için 3 gün, 10-20 kg arası verecekler için ortalama 5 gün atak uygundur diyoo. ben de şimdi senin bugün başladığını öğrenince karar verdim 4 gün yapacağım atağı. senle birlikte seyire geçeceğim bırakma beni buralarda. bak yulaf kepeğiyle ekmek yapabilirsin. ekmek 4 kaşık yulaf kepeğiyle yapılıyor. bizim hakkımız 1,5 kaşık atakta günlük. ona göre hesapla ve tüket kalanını buzdolabına at sonraki gün tüket hem tok tutuyor hem de ben tadını da beğendiiim işte link

http://www.dukandiyetitariflerim NOKTA com/2012/12/mikrodalga-ekmegi-2.html

link gözükmediği için bu şekilde yazdım. ordaki noktayı düzelt 6 dk da ekmeğin hazır

mrb kızlar nasılsınız.
günlerim çoook yoğun geçiyor.
akşamlarıda ehliyet kursum var.
eve epey bir geç gidiyorum.
2-3 gündür yediklerime de dikkat edemedim.
ama akşam yemeği yemiyorum.daha doğrusu yiyemiyorum.zamanım olmuyor.
eve gidincede meyve falan yiyorum.
kendimi çok yorgun,bitkin ve hantal hissediyorum
acilen kendime gelmem lazım.
bitki çayıda içmiyorum.
bıraktım bu hafta kendimi.
cumaya kadar toparlanmam lazımmmm

tamam kendini salma toparlan. yeşil çay içmeye başla tekrar. yediklerine dikkat et. hedefine de az var. pes etmek yok. başaracaksın.

bende inanıyorum başarıcam.. zaten düşünce gücünün etkilerini öğrendim zayıfım zayıflıyorum diye diye kendimi zayıflatıcam :) kesin çok daha önce bitiricem kararlıyım yaa 6 aylık evre mayısa denk geliyor ben 6 aydan daha önce 55 olucam hatta o süre zarfında 50 ye bile düşerim :)

Canımmm senin diyet listene uygun menülerimle bende diyete tam gaz devam ediyorum şu sıralar akşam menülerimi azaltmaya çalışıyorum sadece, akşam sadece meyve yesem sence yine sağlıksız mı olur?

canım kalori sepeti diye bir yer varya ordan kalorini hesapla ve asla ama asla 1400 kalori altında kalma. akşam yemeği olarak meyveli yoğurt yap kendine kuru meyveleri doğra ne bileyim sonra hafif şeyler tüket söğüş yap yağsız bir şekilde onu ye falan. akşamları bende geç yiyorum sıkıntı oluyor diye bende azaltıyorum onun yerine öğleni arttırıyorum. birde eğer yemekten 1 2 saat sonra uyursan sıkıntı yok :) ama yemekten hemen sonra uyursan kalp krizi riski artıyor ve sonrasında göbek yağlanması oluyor. sakın öyle yapma.

canım sıkma canını toparlarsı bak bende pazar pazrtesi dağıttım ve bugünden itibaren topluyorum endimi. düzenli yeme içme yaptığında anında fark ediyor şişkinlik iner ve sen kendini iyi hissedersin. :) ama akşam yemeklerini sakın ihmal etme noraaa ya yazdım ona göre bir düzen kur sende istersen tatlım :)

kızlarr menümüde yazayım ben bugünki :)

sabah:
30 gram peynir
25 gram kepekli ekmek
15 gram patlıcanlı salça
ufak boyda 4 domates (çeriye yakın boyutta)
1 bardak yeşilçay

ara:
1 greyfurt ( 350 gr.)

öğlen:
balık ( almadık henüz almaya gidiyoruz balıkçıya )
salata

ara:
1 bardak ayran(200 gr.)
1 mandalina(100 gr.)

akşam:
mantar ( 125 gr.)
salata
yoğurt( 200-300 gr. arası)
1 kse çorba

ara:
1 greyfurt (400gr.)

spor:
1 saat fitness + aerobik
150 mekik
gün içerisindeki yürüyüşler

su:
henüz 2 bardaktayım akşama kadar 3 litre içicem bugün sporum var su kaybm çok olmasın :)

nasıl sizce toparladımmı kendimi???? cumaya cumartesiye kadar bu düzende devam edicem. bakalım 68.5 olucakmıyım :)

Busssssciiiim benimle beraber diyet yapan atak devresini benim yuzumden 4 yapan arkadasiiiim coook tatlisin saol ben de internette ne bulursam okuyorum dukan hakkinda tabii kitabi da ama ekmek yapmadim ekstra tariflere girmeden hani alisik olmadigim seyleri yiyerek sevmezsem diyetten sogurum diye herzaman zaten yedigim ymevcut proteinler ve ilave 2 kasik yulafla bu evrie kapatirim diyorum ama herkes ekmegin lezzetli oldugunu soyluyor belki ben de deneyebilirim.

Sabah
Çok az yağda 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği

Ara: Yok

Öğle
1 kase çorba
2 köfte

Ara: 1 portakal

Akşam
1 elma
1 kase yoğurt ya da salata

Spor: 45 dk
Yürüyüş: 50 dk.

Bugünkü menüm biraz az oldu ama işyerinede makarna, patates püresi gibi yemekler geldi, o yüzden onlara dokunmak istemedim iyi yapmışım değil mi?

kızlar son bir haftadan beri süregelen kalp çarpıntım vardı..bir ara sizede bahsemiştim..dün gece yatmadan evvel sağ göğüs altımdan sırtıma vuran ağrıyla tavan yaptı..yatıyorum yatırmıyor , oturuyorum batıyor..yan etkisi az bir ağrı kesici aldım geçti ama kalbim yine arada pır pır yapıyor..bugün istanbulda bulunan bir kalp hastanesinin başhekiminden randevu almaya çalışıyorum, kendisi kardeşimin ahbabı..o doktora görünmeden dukana devam etmek istemiyorum, belki sıkı bir diyete başlayacak olmamda beni germiş olabilir..bilemiyorum..neyse..buradayım, gelişmeleri yazıcam size..

geçmiş olsun.aynı şikayetler bende de vardı. hemen kalpten şüphelenme. bende bir sürü film,ekg,tomografi falan çektirdim ama ağrılarımın sebebi yumuşak doku romatizması imiş. beni fizik doktoruna yönlendirdiler.
oda 6 aylık bir hap tedavisi uyguluyor. hala devam ediyorum ilaçlara.
allaha şükür ağrım falanda kalmadı.
hemen evham yapma.seninde bişi yoktur inşallah.

herkese iyi akşamlar.benim iş bitti. bu günlük paydos.
daha ehliyet kursuna gidecem. eve gelişim yini 9,30 u bulacak.
birde bebiş var ilgilenmem gereken.
bu gün sahah 2 simit birden yedim
ama başka bişi yemedim
ikindi form layht lardan karışık meyveli kepekli bizküvi yedim 6 tane
akşamda meyve yiyecem.
midem oldukça hafif.
yeşil çay ile mate çayı aldım.
yarında onlara başlayacam.
her bitki çayı bitişinde diğerine başka alıyorum
bağırsaklarım tembelleşmesin diye.
bu arada kiloda çok fark olmasada eteğim belimden düşüyor

ahaha büüüş senin etin sıkı sen 50 olursan 34 beden olursun rahat hadi bakalııım

kitabı oku interneti sonra okursun. kitap anlama açısından motivasyon açısından önemli. ekmek olabileceğin en iyisi bence. sabahları hele harika oluyor. ekmeksiz sabah benim için iyi olmazdı.

Bugünkü menüm biraz az oldu ama işyerinede makarna, patates püresi gibi yemekler geldi, o yüzden onlara dokunmak istemedim iyi yapmışım değil mi?

evet canım iyi yapmışsın ama bu da sanki çok düşük kalori olmuş. bence sen bi yumurta haşla ye

en önemlisi sağlığın canım. bizi de haberdar et. çok geçmiş olsun. mühim bir şey değildir umarım.

ne oldugunu anlayamadım

gülen yüzleri yapamıyordun ya. senin için onun nasıl yapılacağını anlattım canım. dediklerimi sırayla yaparsan gülen yüz ekleyebilirsin.

senin de menün çok az kaloriliii yarın yemeklere saldırabilirsin söyleyeyim. bence sen de bi yumurta ya da tavuk falan ye. benim de pantalonum düşüyooo bugün fark ettim iyiceee gidiyor kilolllaaaarrr

:) rica ederim cnaım benim ne demek :) bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum bende :)

Sabah
Çok az yağda 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği

Ara: Yok

Öğle
1 kase çorba
2 köfte

Ara: 1 portakal

Akşam
1 elma
1 kase yoğurt ya da salata

Spor: 45 dk
Yürüyüş: 50 dk.

sanki az mı bu????

geçmiş olsun canım bnm umarım kötü birşey yoktur.
ahaha büüüş senin etin sıkı sen 50 olursan 34 beden olursun rahat hadi bakalııım

innnşaaallllaaahhh :) 34 beden he ben bu2 3 gündür kendimi direk yemeklere vermiş gibiyim aslında ymiyorum ama diyeti bozuyorum o yüzden zor gibi. ama deneyeceğim. bu hafta asılıcam mutlaka 68 leri görmeliyim artık yoksa olmaz yani

Canim coook gecmis olsun umarim korkulcak bisey degil tek sebebi dukana baslamak niyetinde olusundur
ama iyi olmus randevu alman hadi git gel bizi de merak icinde birakma

Tatlim tamam az yemissin de dengesiz olmus yaaa sirf karbonhidrat almissin ben de bu konuda sikintiliyim ama alisiyosun araya protein falan koy mesela sabah simit yediysen oglen aksam hamur islerinden sekerden uzak durmak icin mucadele et hem onlar seni daha cok yemeye iter karnini doyurmaz bak demedi deme hatta form laytlar yeter ne o oyle simit mimit bak kizarim haaaaa

Buseeeeee tmm kitabi da okuyorum örtmenimayy psikolocik mi ne pek bi halsiz ve sinirliydim buugun azcikta duygusal aaay acayip bisey oldum yaaaa
neyse menumu yaziyorum
dukan 1.gun sabah 2 yumurta haslama bir dilim ekmek kadar yagsiz peynir
öglen yarim kilo yagsiz yogurt 2 kasik yulaf kepegi
aksam haslama sonrasi bir damla yagda sote edilmis et,yogurt
iste gunah saatim geldi ben buraya kadar zaten ayniseyleri yiyordum diyet oncesinde de ama onemli olan tv karsisinda cay icerken atistirmamak allahim yardim ettttttt lutfeeeeeen

emineeeeeeee emineeeeeeeeeeee kızarım baaak ne o öyle ilk günden yardım dilenmeler çok atıştırmak istiyorsan günde 1 avuç goji berry e izin var. ondan al atıştır. ya da yoğurt ye. ya da yoğurda goji berryleri karıştır ye. ben öyle yaptım bugün. güzel de oldu. sakın ha. bak bi yola çıktık kaçamak yapmamak çok önemli dukanda. bi kaçamak her şeyi boşa çıkarabilir. tüm kilo verişimiz durabilir. yarın sabah da tartıl. burdan bildir kaç gram verdiğini banaa dukan amca atakta motivasyon için her gün tartılın demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…