- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.801
Yok yok kizma Busecim bak canim cook istedi ama hiiic kacamak yapmadim biraz da erken yattim oturup dayanamam yerim bisey diye:26:ama sabah yok dedim ekmek falan da olmayinca zor gorunuyo kalktim yulaf kepegi ekmegimi yaptim hem deeeee cift olcu allah gozumu doyursun ama hem cok kolay hem de coook lezzetliymis yaaaa bayildim umarim bikmayiz ama icinde ben cift olcu yaptigim icin 4 yumurta koydum bi de kahvaltima 2 yumurta haslamistim ayyyy ne yumurta oldu bu boooole dedim peynirim buyukce bi ekmek dilimi kadar yumurtanin teki ve bugunku hakkim olan ekmegi yedim geriye kaldi 3 gunluk ekmegim aaaaaaa cok guzel yaaaa karnim da bi doydu bi doydu anlatamam dunkunden daha tatmin ediciydi kahvaltim haaaaa ayrica 400 gr eksilmisim(cuma kiloma gore) oooleeeeey Busisim biz bu isi becerecegiz gibi gelio banaemineeeeeeee emineeeeeeeeeeee kızarım baaakne o öyle ilk günden yardım dilenmeler çok atıştırmak istiyorsan günde 1 avuç goji berry e izin var. ondan al atıştır. ya da yoğurt ye. ya da yoğurda goji berryleri karıştır ye. ben öyle yaptım bugün. güzel de oldu. sakın ha. bak bi yola çıktık kaçamak yapmamak çok önemli dukanda. bi kaçamak her şeyi boşa çıkarabilir. tüm kilo verişimiz durabilir. yarın sabah da tartıl. burdan bildir kaç gram verdiğini banaa dukan amca atakta motivasyon için her gün tartılın demiş.
Canim gecsin de doktordan sonra once farketmez ama sen gene de ihmal etme git doktora gecse bile hadi gecte olsa Dukana gelicen bak bekliyoruz kacamak yok hem o kadar korkulacak gibi degil istedigin kadar yiyorsun kulaga hosgelio ama istedigini degil sadece yagsiz proteinler zayiflamak sooole dursun bence saglikli beslenio oluruz kendim icin diyorum cunku ben sekeri hayatimdan cikarmaliydim ve dukan bunu sagladi benim icin hadiiiiiii nazlanma bekliyoruzselam kızlar ..iyi dilekleriniz için sağolun varolun..ancak yarına randevu alabildim ama bu arada şikayetlerim bıçak gibi kesildi..üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..
selam kızlar ..iyi dilekleriniz için sağolun varolun..ancak yarına randevu alabildim ama bu arada şikayetlerim bıçak gibi kesildi..üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..
Yok yok kizma Busecim bak canim cook istedi ama hiiic kacamak yapmadim biraz da erken yattim oturup dayanamam yerim bisey diye:26:ama sabah yok dedim ekmek falan da olmayinca zor gorunuyo kalktim yulaf kepegi ekmegimi yaptim hem deeeee cift olcu allah gozumu doyursun ama hem cok kolay hem de coook lezzetliymis yaaaa bayildim umarim bikmayiz ama icinde ben cift olcu yaptigim icin 4 yumurta koydum bi de kahvaltima 2 yumurta haslamistim ayyyy ne yumurta oldu bu boooole dedim peynirim buyukce bi ekmek dilimi kadar yumurtanin teki ve bugunku hakkim olan ekmegi yedim geriye kaldi 3 gunluk ekmegim aaaaaaa cok guzel yaaaa karnim da bi doydu bi doydu anlatamam dunkunden daha tatmin ediciydi kahvaltim haaaaa ayrica 400 gr eksilmisim(cuma kiloma gore) oooleeeeey Busisim biz bu isi becerecegiz gibi gelio banaaaaaaaaa goji beri serbest mi ay evde de var bigunde bir avuc kadar mi yiyebilioruz supermis yaaaa
selam kızlar ..iyi dilekleriniz için sağolun varolun..ancak yarına randevu alabildim ama bu arada şikayetlerim bıçak gibi kesildi..üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..
Nolsun Busisim ugrasiyoruz hala, salon ve yatakodasini hallettik sayilir simdi banyo ile ugrasiyoruz. Bir de 10 ay kadar once dizimi spor salonunda sakatlamistim onemsemedim once ama agri hic gecmedi doktor da MR cekilsin demisti 3 ay MR sirasi bekledim bugun buyuk gun. Aksam 6:30da hastaneye gidiyorum bakalim sonuc da 2 haftada cikacakmis..regl oldum bide bugun ve 1.5 kg almis gorunuyorum!!!?!?!??!!!(
Bende haberler boyle.. Su tasinma isleri bi bitse ben de diyet ve spora yogunlassam artik super olcak. Eski motivasyondan eser kalmadi(
bu hafta paylaşımımız yerlerde kızlarhaftaya böyle olmasın lütfen. hemen toparlanmalıyız.
Hehehe oglen yarim kilo yogurt yedimemineeee haberin olsun günde 2 adet yumurtanın sarısına izin var. beyazına sınırlama yok. istediğin kadar beyazından tüketebilir. kreplere ekmeklere vs. kullanabilirsin. ama günde 2 adet sarıdan fazla yiyemezsin. ona göre ayarla kendini. aklında bulunsun.
Aaaaaa kafede de paketle tanitim icin biskuvi dagitiyorlar. Uyuz oldum masamda duruyo hemde choco crunchyyyyyyy olmaaaaaz yapmayin bunu ben bu paketi saklarsam busecim ne zaman yiyebilirim bi fikrin var mi? (@_@)
tamam yatak odası ve salon en mühimi zaten. rahatla biraz fıstığım.çok geçmiş olsun canım ama keşke ihmal etmeseydin dizini. bundan sonra daha dikkatli ol. ben de merak içindeyim. burdan haber ver bana da sonucu :26: dilerim mühim bir şey değildir. gerçi geçmediğine göre mühim olduğu kesin ama en azından tedavi edilebilir olmasını umuyorum. çünkü diz bu yani önemli:26: 1,5 kg yu da hiç kafana takmıyorsun. ben 2 kilo bile fazla göründüğüm olmuştu tartıda. o ödem regl olduğunda 2-3 gün içinde gidecek ve ağırlığın normale dönecek yine taşınmaya da az kaldı bak her şey yoluna girecek kısa sürede. sen motivasyonunu yüksek tut. sakın kendini salıp da yemeğe falan başlamıyorsun. bu diyet yolunda yaşam koçumuzsun kızdırma bizi
Nolsun Busisim ugrasiyoruz hala, salon ve yatakodasini hallettik sayilir simdi banyo ile ugrasiyoruz. Bir de 10 ay kadar once dizimi spor salonunda sakatlamistim onemsemedim once ama agri hic gecmedi doktor da MR cekilsin demisti 3 ay MR sirasi bekledim bugun buyuk gun. Aksam 6:30da hastaneye gidiyorum bakalim sonuc da 2 haftada cikacakmis..regl oldum bide bugun ve 1.5 kg almis gorunuyorum!!!?!?!??!!!(
Bende haberler boyle.. Su tasinma isleri bi bitse ben de diyet ve spora yogunlassam artik super olcak. Eski motivasyondan eser kalmadi(
Hehehe oglen yarim kilo yogurt yedim
Aksam tavada. Yagsiz kendi suyuyla pismis tavuk yiyecegim derisiz suan ilm defa telefondan giriyorum disarda kahve icerken yeeeey bunu da basardim ben kitabi internetten seyir devresine kadar okudum simdi bekliyorum aaaaa burda da faceleri kullanamayinca kotu oluomus yaaa neyse eve gidince yazarim opuldun Buseeeeeeeem yardimlarin icin saol tatliiiiiim:)
Aaaaaa kafede de paketle tanitim icin biskuvi dagitiyorlar. Uyuz oldum masamda duruyo hemde choco crunchyyyyyyy olmaaaaaz yapmayin bunu ben bu paketi saklarsam busecim ne zaman yiyebilirim bi fikrin var mi? (@_@)
benim fikrim var.. eger o paketi saklarsan eninde sonunda birkac gun icinde bir bahane bulur yersin. acilen onu birine ver, yok et. cope at. ciddiyim. daha ilk gunlerden su koyvermeyin ama... zayiflamak isteyen de sizsiniz kendinizi her firsatta sabote etmeye calisan da sizsinizkizdirmayin bakayim beni.. CISSS diyorm. kesinlikle saklamak falan yok. acilen yok edilmeli.
esimin yuzunden, fazla agirlik koymustu alete. ben de ona hava aticam diye sikayet etmeden yaptim. sonra sonra cikti acisi ama.. o aralar cok aktiftim. haftada 5-6 gun spora gidiyordum. gunde 2 kere gittigim blile oluyordu. sabah pilates aksam zumba, arada da aletli falan calistigim oluyordu (isim yoktu o sirada calismiyordum).
iste sakat dizin ustune hoplaya ziplaya spor yapmaya devam ettigim icin iyice halletmisim o bolgeyi.
dusun fizyoterapiste gittigimde o sakatligin ustune 6 ay gecmisti. adam da cok unlu bir fizyoterapist, esim sayesinde sira bulabildik. buranin en buyuk futbol takiminin fizyoterapisti baya iyi isinin ehli biri. egdi buktu derken hasarli yeri tak diye buldu. burasi mi dedi bir tuttu ben aninda ciyakladim zaten. 6 ay dizimin her yerine elimle bastirip bastirip kendi kendime bulamadigim aciyan noktayi adam 5 dakikada buldu. ve de dedi ki icinde sivi var ve hala sis burasi. dusun 6 ayda sis inmemis. pofffmeniskus yirtilmasi olabilir dedi ama kucuk bir seymis. yine de o kikirdakta hic kan akisi olmadigi icin vucut kendi kendine onaramazmis hasari. eger MR sonucunda da oyle cikarsa ameliyat olmam gerekecek. kucuk bir ameliyat ama yine de bir sure yuruyemicem
o yuzden diyorum sporda biraz aci mi hissettiniz aninda durun. kesinlikle bir dakika bile devam etmeyin. hemen soguk-sicak kompres ve ertesi gun hala gecmemisse doooogru doktora. 10 aydir su cektiklerime baksanaumarim ameliyatsiz duzelebilecek bir seydir ya, acayip tirsiyorum.
canım geçmişler olsun dikkat et kendinetahlillerinde güzel çıakr inşallah.. bende yarın son sınavıma giriyorum çok şükür ve yarın için diyetisyene ara kontrole gidicem. çünkü kendimi toplayamıyorum spor var ama diyet 0 yaa çok moralim bozuk sınavlar mı etkiliyor yoksa ben mi kendi kend,me kuruntu yapıyorum bilmedim. sabah tartıya çıktım 71.5 çıktım oturdum ağladım ne sınav kaldı ne birşey. geçen hafta 69 lara sevineyim derken bu hafta 2 kilo fazla çıktım resmen
heey hey heeey noluyor bakiiimmoral bozmak yok. motivasyonda düşüş yok. çok iyi gidiyorsun. o artılar sudur. sakın ha kendini salma. aa valla nazar değdi takıma yaa. noluyor bu morallere böyle :26: 36 bedeni mini şortları ve bikinideki fit hatunu düşün. beni sinir etmeeeeee. sen başaracaksın. kendimden çok güveniyorum kızım ben sana. sen nasıl böyle moralini bozarsın. başlarım 2 kilo fazlaya hee salla gitsin onu
Fulyacim gecmisler olsun benim ''dogru soyleyene ne denir'' arkadasim valla oglan geldi okuldan beni ordan alirken meraba bile demeden masadan aldi ve indirdi paketi midesine yaaabenim fikrim var.. eger o paketi saklarsan eninde sonunda birkac gun icinde bir bahane bulur yersin. acilen onu birine ver, yok et. cope at. ciddiyim. daha ilk gunlerden su koyvermeyin ama... zayiflamak isteyen de sizsiniz kendinizi her firsatta sabote etmeye calisan da sizsinizkizdirmayin bakayim beni.. CISSS diyorm. kesinlikle saklamak falan yok. acilen yok edilmeli.
esimin yuzunden, fazla agirlik koymustu alete. ben de ona hava aticam diye sikayet etmeden yaptim. sonra sonra cikti acisi ama.. o aralar cok aktiftim. haftada 5-6 gun spora gidiyordum. gunde 2 kere gittigim blile oluyordu. sabah pilates aksam zumba, arada da aletli falan calistigim oluyordu (isim yoktu o sirada calismiyordum).
iste sakat dizin ustune hoplaya ziplaya spor yapmaya devam ettigim icin iyice halletmisim o bolgeyi.
dusun fizyoterapiste gittigimde o sakatligin ustune 6 ay gecmisti. adam da cok unlu bir fizyoterapist, esim sayesinde sira bulabildik. buranin en buyuk futbol takiminin fizyoterapisti baya iyi isinin ehli biri. egdi buktu derken hasarli yeri tak diye buldu. burasi mi dedi bir tuttu ben aninda ciyakladim zaten. 6 ay dizimin her yerine elimle bastirip bastirip kendi kendime bulamadigim aciyan noktayi adam 5 dakikada buldu. ve de dedi ki icinde sivi var ve hala sis burasi. dusun 6 ayda sis inmemis. pofffmeniskus yirtilmasi olabilir dedi ama kucuk bir seymis. yine de o kikirdakta hic kan akisi olmadigi icin vucut kendi kendine onaramazmis hasari. eger MR sonucunda da oyle cikarsa ameliyat olmam gerekecek. kucuk bir ameliyat ama yine de bir sure yuruyemicem
o yuzden diyorum sporda biraz aci mi hissettiniz aninda durun. kesinlikle bir dakika bile devam etmeyin. hemen soguk-sicak kompres ve ertesi gun hala gecmemisse doooogru doktora. 10 aydir su cektiklerime baksanaumarim ameliyatsiz duzelebilecek bir seydir ya, acayip tirsiyorum.
Fulyacim baska bisey yemedim ama 0.1 yag oranli 500 gr yogurt 57 kalori 100 grami sbah 1 yumurta ve buyuk bi dilim b.peynir yedim haaa bi de ekmegi 4 gunluk yaptim bugunku hakkimi yedim aksama sadec 2 dilim tavuk beyazim var agzimda acayip metalik bi tat olustu sinir oldum keyfimi kaciran bi o yoksa iyiyimbak sen yaa. o kitabın hepsini okuyacaksın derhalseyire kadar yetmiyor. kitabın sonlarına doğru her zaman uygulaman gereken bir sürü şeyden bahsediyor. bu arada yarım kilo yoğurt yemişsin ama şunu biliyor musun? günlük süt ve süt ürünleri yani peynir süt ve yoğurdun toplam tüketimi 1kg mı aşmamalı. onlar komple sınırsız değil yani. ve süt 1 bardağı geçmemeli. önerilen günde 1 bardak süt. hadi 1 bardak içsek biraz da ekmeğe krep e katsak yarım bardak kadar. tamamdır. bu kadar. sen de öpüldün kocaman çikilooppp
fuli ye katılıyorum. tam sopalıksın haböyle yaparsan atak bitene kadar dışarı çıkmama cezası veririm sana ona göre hemen def ediyorsun o bisküviyiiiii
ay kuzum yaabenim de en büyük korkum ameliyattır. aşırı derecede tırsarım. umarım seninki de ameliyatlık bir şey değildir. ooff bundan sonra daha dikkatli ol. nasıl bu kadar ay ihmal ettin. ah be kuzum ahh. sen de sopalıksın. ama hadi neyse şimdi durumun ciddi affediyorum seni kendine bundan sonra daha dikkat etmen şartıyla
üzülme ama halledilecek bir şey en azından. ya daha kötüsü olsaydı.
bilmiyorum canımcım ağlıyorum sabahtan beri bildiğin depresyona girdim yaa
Fulyacim gecmisler olsun benim ''dogru soyleyene ne denir'' arkadasim valla oglan geldi okuldan beni ordan alirken meraba bile demeden masadan aldi ve indirdi paketi midesine yaaaaslinda o yemeseydi de ben cope atmis olsaydim kendimi coook daha mutlu hissederdim dedim sonradan irademi gormek icin neyse bunda da vardir bir hayir.Fistigim yeni evinin yeni cicilerini mubarekle gule gule kullanin insallah.
Fulyacim baska bisey yemedim ama 0.1 yag oranli 500 gr yogurt 57 kalori 100 grami sbah 1 yumurta ve buyuk bi dilim b.peynir yedim haaa bi de ekmegi 4 gunluk yaptim bugunku hakkimi yedim aksama sadec 2 dilim tavuk beyazim var agzimda acayip metalik bi tat olustu sinir oldum keyfimi kaciran bi o yoksa iyiyim
aaaaaa aklimsayken o renkli yaziyi nasil yaptin ben de istiyorum yaaaaaa
Aaaaaaa yapiyorum ama normal gorunuyoo ama dur ben sooole basliycaktim yazima ''''evet, Busecim diycektim Busecim ozur yanlislik olmus:26:''''ooff çık hemen yaa. kıyamaam girmeden çık o depresyondan
busecim mi demek istedin.o metalimsi tat normalmiş onu okumuştum. merak etme 3 güne geçiyormuş yavrum doğru yoldasın renk şeyini yukardaki işaretler varya ordan görebilirsin. görünüyor A harfi büyük. ona basacaksın sonra renk seçeceksin
ben kendime dukan surimi cipsi yaptım ve yanına yoğurtlu sosafiyet olsun banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?