- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.821
Ben geldim fıstıklarımmmm
Nasılsınız bakalımmm
dukan surimi cipsime evdekiler bayıldıııııdolaptaki yarınki hakkımı yemezler umarım annem sen bu gidişle aşçı olcaksın diyo fotoğrafını çektim buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum ama. :26:
şükür kavuşturana kaçakistanlıııııözlüyorum kızım ben seni boş bırakma beni burda
benim fikrim var.. eger o paketi saklarsan eninde sonunda birkac gun icinde bir bahane bulur yersin. acilen onu birine ver, yok et. cope at. ciddiyim. daha ilk gunlerden su koyvermeyin ama... zayiflamak isteyen de sizsiniz kendinizi her firsatta sabote etmeye calisan da sizsinizkizdirmayin bakayim beni.. CISSS diyorm. kesinlikle saklamak falan yok. acilen yok edilmeli.
esimin yuzunden, fazla agirlik koymustu alete. ben de ona hava aticam diye sikayet etmeden yaptim. sonra sonra cikti acisi ama.. o aralar cok aktiftim. haftada 5-6 gun spora gidiyordum. gunde 2 kere gittigim blile oluyordu. sabah pilates aksam zumba, arada da aletli falan calistigim oluyordu (isim yoktu o sirada calismiyordum).
iste sakat dizin ustune hoplaya ziplaya spor yapmaya devam ettigim icin iyice halletmisim o bolgeyi.
dusun fizyoterapiste gittigimde o sakatligin ustune 6 ay gecmisti. adam da cok unlu bir fizyoterapist, esim sayesinde sira bulabildik. buranin en buyuk futbol takiminin fizyoterapisti baya iyi isinin ehli biri. egdi buktu derken hasarli yeri tak diye buldu. burasi mi dedi bir tuttu ben aninda ciyakladim zaten. 6 ay dizimin her yerine elimle bastirip bastirip kendi kendime bulamadigim aciyan noktayi adam 5 dakikada buldu. ve de dedi ki icinde sivi var ve hala sis burasi. dusun 6 ayda sis inmemis. pofffmeniskus yirtilmasi olabilir dedi ama kucuk bir seymis. yine de o kikirdakta hic kan akisi olmadigi icin vucut kendi kendine onaramazmis hasari. eger MR sonucunda da oyle cikarsa ameliyat olmam gerekecek. kucuk bir ameliyat ama yine de bir sure yuruyemicem
o yuzden diyorum sporda biraz aci mi hissettiniz aninda durun. kesinlikle bir dakika bile devam etmeyin. hemen soguk-sicak kompres ve ertesi gun hala gecmemisse doooogru doktora. 10 aydir su cektiklerime baksanaumarim ameliyatsiz duzelebilecek bir seydir ya, acayip tirsiyorum.
Buseeeeeee oluyor muuuu
Bendeee özlüyorum bendeeeeŞu uykuma çözüm bulsak özletmem kendimii
kız oluyorçok çılgınsın doldurdun sayfayı yahu
napsak vurup bayıltsak da mı seni uyutsak napsak
Yok yahu uyuyamama değil çok uyuma benim sıkıntım fıstığımmBide vurup bayıltsan herhalde 24 saat:111::111:
kızlar son bir haftadan beri süregelen kalp çarpıntım vardı..bir ara sizede bahsemiştim..dün gece yatmadan evvel sağ göğüs altımdan sırtıma vuran ağrıyla tavan yaptı..yatıyorum yatırmıyor , oturuyorum batıyor..yan etkisi az bir ağrı kesici aldım geçti ama kalbim yine arada pır pır yapıyor..bugün istanbulda bulunan bir kalp hastanesinin başhekiminden randevu almaya çalışıyorum, kendisi kardeşimin ahbabı..o doktora görünmeden dukana devam etmek istemiyorum, belki sıkı bir diyete başlayacak olmamda beni germiş olabilir..bilemiyorum..neyse..buradayım, gelişmeleri yazıcam size..
canım sakın aksatma. Hatta mide ya da karınla ilgili bir şikayetin var mı merak ettim doğrusu. Çoooook farklı ve alakasız şikayetlerle gidip skolyoz vb. tanı konulanlarda var. Allah korusun. Gerçi sen ergenliği falan geçeli epey oldu öyle bişey olsada çok ilerleyemezde ağrı falan boşuna çekme.. Tüm şikayetlerini söylersen sana yardımcı olmak isterim
ahahah bence deeeee :111:
desene fil gibi uyuyorsunyok mu seni şöyle totondan çimdikleyip uyandıracak bir zat ı muhterem yoksa hemen birini tutalım parayla. olmuyor böyle çünkü yalnızlık bana göre değil. burada dukanlıyorum. destek istiyorum.
ecee yoksa sen doktor musuuun :26: eğer öyleysen ben de bi danışayım sana.
ooff çık hemen yaa. kıyamaam girmeden çık o depresyondan
ben kendime dukan surimi cipsi yaptım ve yanına yoğurtlu sosafiyet olsun banaaa
Ben geldim fıstıklarımmmm
Nasılsınız bakalımmm
dukan surimi cipsime evdekiler bayıldıııııdolaptaki yarınki hakkımı yemezler umarım annem sen bu gidişle aşçı olcaksın diyo fotoğrafını çektim buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum ama. :26:
şükür kavuşturana kaçakistanlıııııözlüyorum kızım ben seni boş bırakma beni burda
canım çok isterdim ama değilim açıkçası olma durumumda yok :) ama özellikle ben doğduğumdan beri annem sürekli hastanelerde. 7 aylık doğdum ve doğuştan kalp hastasyım. 1,5 yaşında kalp ameliyatı oldum sonra sürekli kontroller falan derken birde işitme kaybı ve skolyoz çıktı. 2 kez kulağımdan 1 kezde skolyozdan ameliyat oldum. o arada tabi hassas bi çocuktum sürekli hasta olurdum :) üstelik annemde şeker hastası birde ben 6 yaşlarındayken ananem ve dedem hasta oldu aynı yıl vefat ettiler. onlarda şeker hastasıydı anlayacağın annem çok hastalıkla ilgilendiği için biliyor. E bende hastalıklarla büyüdüm sayılır. Birşeyler biliyoruz
Evet aynen fil gibi hatta böyle devam edersem fil gibi olmak sadece uykuyla kalmıcak bu haft diyeti biraz aksattım:26::26: Ama artık yok uyumak busişim destek istiyosaaa uyumam gelirimmm
canım çok isterdim ama değilim açıkçası olma durumumda yok :) ama özellikle ben doğduğumdan beri annem sürekli hastanelerde. 7 aylık doğdum ve doğuştan kalp hastasyım. 1,5 yaşında kalp ameliyatı oldum sonra sürekli kontroller falan derken birde işitme kaybı ve skolyoz çıktı. 2 kez kulağımdan 1 kezde skolyozdan ameliyat oldum. o arada tabi hassas bi çocuktum sürekli hasta olurdum :) üstelik annemde şeker hastası birde ben 6 yaşlarındayken ananem ve dedem hasta oldu aynı yıl vefat ettiler. onlarda şeker hastasıydı anlayacağın annem çok hastalıkla ilgilendiği için biliyor. E bende hastalıklarla büyüdüm sayılır. Birşeyler biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?