Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dukan surimi cipsime evdekiler bayıldııııı dolaptaki yarınki hakkımı yemezler umarım annem sen bu gidişle aşçı olcaksın diyo fotoğrafını çektim buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum ama. :26:

Ben geldim fıstıklarımmmm

Nasılsınız bakalımmm

şükür kavuşturana kaçakistanlııııı özlüyorum kızım ben seni boş bırakma beni burda

Bendeee özlüyorum bendeeee Şu uykuma çözüm bulsak özletmem kendimii

Fulişimm kıyamam çok geçmiş olsun:26::26: İnşallahta ameliyata gerek kalmaz tatlışımmm:)

Yok yahu uyuyamama değil çok uyuma benim sıkıntım fıstığımm Bide vurup bayıltsan herhalde 24 saat:111::111:

ahahah bence deeeee :111:
desene fil gibi uyuyorsun yok mu seni şöyle totondan çimdikleyip uyandıracak bir zat ı muhterem yoksa hemen birini tutalım parayla. olmuyor böyle çünkü yalnızlık bana göre değil. burada dukanlıyorum. destek istiyorum.

canım sakın aksatma. Hatta mide ya da karınla ilgili bir şikayetin var mı merak ettim doğrusu. Çoooook farklı ve alakasız şikayetlerle gidip skolyoz vb. tanı konulanlarda var. Allah korusun. Gerçi sen ergenliği falan geçeli epey oldu öyle bişey olsada çok ilerleyemezde ağrı falan boşuna çekme.. Tüm şikayetlerini söylersen sana yardımcı olmak isterim

ayyy sizin sohbetinize bayılıyorum. Da bu hafta bir düşüş var sanki.. Biraz daha dikkat edelim. Hee birde birazdan hesaplamayı anlatıcam artık yeni bir kuralımız var :)

ecee yoksa sen doktor musuuun :26: eğer öyleysen ben de bi danışayım sana.

Evet aynen fil gibi hatta böyle devam edersem fil gibi olmak sadece uykuyla kalmıcak bu haft diyeti biraz aksattım:26::26: Ama artık yok uyumak busişim destek istiyosaaa uyumam gelirimmm

ecee yoksa sen doktor musuuun :26: eğer öyleysen ben de bi danışayım sana.

canım çok isterdim ama değilim açıkçası olma durumumda yok :) ama özellikle ben doğduğumdan beri annem sürekli hastanelerde. 7 aylık doğdum ve doğuştan kalp hastasyım. 1,5 yaşında kalp ameliyatı oldum sonra sürekli kontroller falan derken birde işitme kaybı ve skolyoz çıktı. 2 kez kulağımdan 1 kezde skolyozdan ameliyat oldum. o arada tabi hassas bi çocuktum sürekli hasta olurdum :) üstelik annemde şeker hastası birde ben 6 yaşlarındayken ananem ve dedem hasta oldu aynı yıl vefat ettiler. onlarda şeker hastasıydı anlayacağın annem çok hastalıkla ilgilendiği için biliyor. E bende hastalıklarla büyüdüm sayılır. Birşeyler biliyoruz

ooff çık hemen yaa. kıyamaam girmeden çık o depresyondan

ben kendime dukan surimi cipsi yaptım ve yanına yoğurtlu sos afiyet olsun banaaa

çıkamıyorum birşe yediğimde yok ama çok kötüyüm

Ben geldim fıstıklarımmmm

Nasılsınız bakalımmm

hoşgeldin kaçakistanlı :)

kızz bende buzdanmadam a aynsının tıpkısını yazdımmm sen nereden biliyorsun kaçakistanı

ay okurken sırayala hepsini geçirdim yani hastalıkların kuzum nedişr bu böyle yaa neyse allah sağlık sıhhat afiyet versin cemi cümleten. enişte adayımız bildiğim kadrıyla yok sen mübarek seçerken bir doktor seçmeye bak kuzu :)

Evet aynen fil gibi hatta böyle devam edersem fil gibi olmak sadece uykuyla kalmıcak bu haft diyeti biraz aksattım:26::26: Ama artık yok uyumak busişim destek istiyosaaa uyumam gelirimmm

şeymişiiimmm olleeğğğyy olleeğğğyy evet ya bu hafta dereceye girmeliyiz artık toparlanııın

off çok fenaymış canım yaa. çok geçmiş olsun. üzüldüm cidden :26: kendine çok dikkat et. oooyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…