Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ecee şu bahsettiğin yeni kuralımızı açıklaa meraklandıım

büüüş ben çoktandır kaçakistanlı diyorum şeymişee yoksa biz kardeş miyiiz bi de yoksa mübarek mi üzdü seni he? niye böyle oldun kuzum sen yaa :26:

Hoşbuldum kuzucummm Valla ya artık kod adı:kaçakistanlı oldum

yoo enişteylede iyiyiz yaa mübarek sakin şu aralar ama sınav stress i falan yıprattı yaa:S

kız bana bak yoksa sende bizim kaçakistanlılaştıramadıklarımızdanmısın???

Hoşbuldum kuzucummm Valla ya artık kod adı:kaçakistanlı oldum

evet evet biz ayrı gayrı söylüyoruz kaçakistanlı diye meşhur oldun kız

selam büşra sen yasıyormuydun yaa hic mesaj fılan atmıyorsun cvp da vermıyorsun bana artık ne oldu kı aramısa kara pc mı gırdı yoksam yaaa nısanlında geldı dımı ank.ınsll ıyısınıdrı cvp yazmasanda biz oglumda öpüyoruzz seni genedeee

ben de korkarim da iste napalim olan olmus dikkat ediyorum tabi artik akillandim.. insan malesef bazi seylerin kiymetini onlari kaybetmeden anlayamiyor benimki de o hesap.

bilmiyorum canımcım ağlıyorum sabahtan beri bildiğin depresyona girdim yaa

oiy kiyamam ben kusuma ya depresyona girdiysen bak psikologun burada hazir saka bi yana ben de ayni durumdayim. kendimizi acilen toplamaliyiz.

sagol canim. oh iyi olmus birinin yedigi bence tam isabet olmus, sevindim

Fulişimm kıyamam çok geçmiş olsun:26::26: İnşallahta ameliyata gerek kalmaz tatlışımmm:)
tesekkur ederim umarim gerek kalmaz 2 hafta sonra ogrenicez bakalim :18:

hastaneden simdi geldim cicisler, korktugum kadar kotu gecmedi. once yatirdilar sonra uzerine yattigim sedye gibi sey yukari dogru baya yukseldi sonra tup gibi birseyin icine girdi ben o sirada gerim gerim gerilmistim. CD goturmustum yanimda onu taktilar kocaman da kulaklik verdiler ama alet o kadar gurultulu ki duyamadim zaten muzik falan. taaak taak gum gumgum gum acayip sesler geliyordu aletten, arada da boyle alarm gibi bip bip sesler falan... yalniz anlatis tarzima gelin sanki 6 yasindaki cocuk diliyle anlatiyor gibi oldu haha neyse cok uzun surmedi 15 dakikada bitti. ama bana 1 saat gibi geldi cunku hareket etmem yasak oldugu icin inadina surekli kipir kipir kipirdayasim vardi fenalik geldi sinir oldum neyse bakalim ne olacak sonuc...

ay ay ay oğluşun mu olucak teyzesi yer onuu... numaram değişti ve numaran yok yaşıyorum sanırım

oiy kiyamam ben kusuma ya depresyona girdiysen bak psikologun burada hazir saka bi yana ben de ayni durumdayim. kendimizi acilen toplamaliyiz.

depresyon mudur yoksa bu hani bi hastalık varya bulmia mıdır nedir ona yakalndım sanırım sürekli istifra etmek istiyorum böyle varya elimden gelse midemi kenara bırakıcam yemiycem birşeyler. zaten yediğim içtiğimde yok bu aralr ama davul gibiyim fullyy yardım et bu bulmia varya kesin ona yakalandım ben

yasaklar hep tatlı gelir yaa... :) neyse atlatmış olmana sevindim :) anlatım tarzınada bayıldım bip bip mi yaptı oy oy oy kıyamam ablaşımaaa yerim ben onlarıı :) kızıcam ben o doktorlara falan diyesim geldi :)

öyleyim galiba ben sınav stresi yüzünden gastrit ve reflü sahibi oldum üni de final zamanı. ah o okullar, o gıcık hocalar

olleyyy hemencecik olmuş bitmiş. buna da şükür fulii hadi bakalım sonuç da güzel çıkar dilerim.

Buseeee ben de yarin tofu cips yapicaaaaaam kiskandiiiiiim

Aaaaaaaa seninkiler daha guzel oluyoooo kustum

kıskan kıskan sen de yaap güzel olursa söyle ben de yapayım başka zaman. yarın son atak günümüz dimii? sonra gelsin sebzeler

küsme kız çılgın. bak mouse la kalınlığını, yazı boyutunu değiştirmek istediğin kısımları seç sonra seçtiğin yerleri kalınlaştırmak için soldaki B harfine baaas yazı boyutunu değiştirmek için de size yazan yere bas :) B I U bunlardan B kalın I italik yani yana yatık harf U da altı çizili yazmanı sağlar.

Son düzenleme:

öyleyim galiba ben sınav stresi yüzünden gastrit ve reflü sahibi oldum üni de final zamanı. ah o okullar, o gıcık hocalar
.

sorma yaa.. ben varya acilen bir psikoloğa gitmeliyim yani o dereceyim şu anda birde netten araştırdım bulmia ve anter bilmem ne hastalığı varmış kesin ona tutuldum ben bütün belirtiler var yaa.. bir bulsam iyi bir psikolog hemen gidicem valla. çok bunalımdayım öyle böyle değil. sınavlar falan değil beni bu kilolar bu hale getirdi. ben taktıkça milletin aa yok canııım sne kilolu değilsin demeleri beni kanser etti varya :;( sinirlenip sinirlenip kendimi yola yola ağlamak istiyorum. önüme gelenin ağzını burnunu kırmak istiyorum..

ebet bip bip yapti :26: dov onu

yok ya bulimia o kadar kolay olunmaz merak etme uzun sure ve cok sik araliklarla once yemeklere saldirip deli gibi yiyeceksin sonra asiri pisman olup krizlere girip kendini zorla kusturacaksin kilo almamak icin.. hayatin asiri boyutta tikinmak ve icin disina cikana kadar kusmak arasinda mekik dokumakla gececek. bulimia bu iste canim, yani korkma seninki bence sadece stresten, donemsel bir sey. bana guven ha eger icine sinmediyse ozelden yaz bir ara bana tum semptomlari ben de sana en latincesinden bir teshis koyayim.
iyi psikolog ariyorum diyordun al iste sana odtu'lu psikolog, benden iyisi samda kayisi

tamam canım gün içerisinde dışarıdayım hep akşam gelince yazayım sana ben bütün herşeyi ne var ne yoksa döküleyim. sende bul bir hal çaresini bana :) sabha sabah kalktım bak hiç birşey sürmedim ağzıma ama o kadar tokum ki sanki dünyaları yemişim gibi

herkese günaydınn.
1 günümüz kaldı ,
yarın gelsin sonuçlarr,
ben 65 in latına inemedim galiba.
şu tartıya çıkmayacam diyorum ama yemekten önce yemekten sonra,üzerimi çıkarınca
sürekli tartının başındayım.yarın sabah tartılacam ve tartıyı alması beni çok üşendirecek bir yere
kaldıracam.
şimdi güzel bir çay ve 1 adet dere otlu ev poğçası ,arkasından yeşil çay
herkese şimdiden kolay gelsin.
kahvaltımı yapayım, beni işler bekliyor.

gunaaydiiiin herkese kesinlikle Fulyacigima katiliyorum Busracim korkma Bulimia ooole kolay bi is degil Elif Safak okuyomusuz bilmiyorum ama Araf'ta vardi ooole bi karakter allah korusun kiz agzina alma ooole kotu seyler

Buseeeeeeeeeeeee shock shock skockaaaa benden 700 daha gitttttiiii su diycem ama gobegim kuculdu gibiiiiiiii ay ne mutluyum ne mutluyum
Kahvaltimi yaziyorum 50 gr tavuk salam yag orani %2 yuz grami 100 cal.
1 yemek kasigi yagsiz quark
dun yaptigim ekmegin bugunku hakkim olan bolumu
(bugun yumurta yemedim ama yumurta daha doyurucu sanirim)Sabah bir ac uyandim bir ac uyandim mutfaga kendimi zor attim
yalniz ben de daha wc ye gidemedim bak bugun 3.gun

ay noluyor kuzum sana yaa :26: çıldırdın mı ya ne kilosuuu? bedenlerimiz aynı işte biliyorsun. hiç öyle takılacak dışardan ııyy kilolu denecek bi kilomuz yok ki. insanlar ne yapsın sinirlenme onlara biz 36 beden olmak istiyoruz. zayıf olmak istiyoruz ondan takıyoruz biliyorsun. hemen toparlan tatlıım. güzelce her zamanki gibi kahvaltını yap, sporunu yap. her şeyinle normale dön. bundan sonra da kimseye rejimdeyim deme. ben demiyorum. dikkat ediyorum de en fazla ki senin moralin de bozulmasın böyle.

ben de eksi yönde şok yaşadım emineeeee +400 görünüyorum. çıldıriciğim. bu kiloda uzun süre takıldım belki de zamanında ondan inip inip yine 58.2 oluyorum. biyolojik hafızam yüzünden olabilir yani. ama takmıyorum hiç. aynen devaam. bu arada benim dün wc sorunum halloldu. bitki çayı çok içtim ve mekik çektim, ekstra bir de 30 dk yürüdüm, halloldu. ben de yazayım kahvaltımııı

1 fincan bitki çayı
1 yemek kaşığı yağsız lor
1 haşlanmış yumurtayı dilimledim, üzerine light soya sosu, soğan, üzerine sumak serptim. mis gibi oldu. (çook çok az izin varmış kuru soğana. yani düşün 1 yumurtanın yanına tat versin diye minicik bi dilim koydum)
ve dukan ekmeği

Son düzenleme:
bir de bu sabah göbeğim o kadar azalmıştı ki anlatamam. bence şuan yağlarım gidiyor ve yerine kas yapıyorum. o yüzden + gözüküyorum. yani nerdeyse göbeğim yandan bakınca yok gibi artııık

Aaaaaa anlamadi ben hadi wc olayi olmasa ondan diycem ama belki uzerinde kiyafetle falan mi tartildin ya da haklisin yaglarin gitmesi de etkili olabilir kahvaltin super evet sogan mayddanoz v.s cok az olmak kaydiyla kullanailabiliyormus hatta 2-3 kornison tursu bile var izin listesinde benim canim da bol kirmizi biberli yumurta istedi bak hatta bi iki damla da limon iyi olur uzerine bak

bir de bu sabah göbeğim o kadar azalmıştı ki anlatamam. bence şuan yağlarım gidiyor ve yerine kas yapıyorum. o yüzden + gözüküyorum. yani nerdeyse göbeğim yandan bakınca yok gibi artııık
eveeeet benim de ooole aslinda benim tek gitmesini istedigim yer gobek bacaklarim ince popomda buyuk sayilmaz ama gobek ve ust kollarim biraz tombisler ama gobek olayini ben de farkettim bu sabah aksam cayin yaninda 10-15 tane goji berry yedim ama neden bilmiyorum canim cok bisey istemedi yani tatli olarak biraz midem bulandi hatta belki o yuzden ama bulantinin sebebini anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…