Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kardeş takımın çıtır hatunları. Yarın cuma yaaa perşembeden ziyaret edeyim dedim sizleri. Ece gelecek mi yarın? Listeniz ne alemde? Yardım isterseniz yazın mutlaka. Hatta perşembe akşamdan bir kaba liste oluşturun. Yarına hazırlık olsun. Şimdiden başarılar

selam kızlar ..beni merak etmeyin gayet iyiyim şükür..
Ohhhhh aman cok sukur sevindim iyi olduguna hoppidicigim.Kimseler yok bugun burda aaaaaa ozledim hepinizi hadi elma dersem cikin armut dersem de cikin.......uzum
dur bi siir yazayim iki gozum
siz yoksaniz gulmuyor hic yuzum
kalmadi kilolarla bir kozum
inceltti bizi dukan suzum suzum
hadi yaaaaa cikin ortaya haaaaa oglen klasik yagsiz yogurt yedim simdi tavuk ve cips yiyecegim (hahhahha ne cipsi demeyin tofu cips yaptim coook guzel mutlaka deneyin gorunusu ayni mc donalds patates kizartmasi gibi soylemedi demeyin mutlaka deneyin )

Buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kesin disardasin forumu okuyosun ama yazamiyosun yoksa iki kelime ederdin sen,seeeeeeen ben seni biliriiiiiiiiim aksam oldu daha ne geziosun gel artik eve bak hirlisi var hirsizi:18: var hem karda kista hadi ama bekliyorum hmmmmmmmm

selaam :) cok tesekkur ederiz kardes kaptan size de basarilaar :)

cook sevindim kuzucum. detaylari bekliyorum

emineeem geldiiim seni tofucu seniiii. ben de yapardim ama malzemem yook. surimu cipsimi yiyorum ben de bugun disarda yemek zorunda kaldim. ramiz koftede %100 dana izgara kofte yedim. bi de minik yanindaki domatesi yedim. acicik da aci sos sairim beniim sen naptin

gunaaydiiiin herkese kesinlikle Fulyacigima katiliyorum Busracim korkma Bulimia ooole kolay bi is degil Elif Safak okuyomusuz bilmiyorum ama Araf'ta vardi ooole bi karakter allah korusun kiz agzina alma ooole kotu seyler

ayy canım sorma çok beterdim bugün diyetisyene zor attım kendimi allahtan kızmadı. ödem var dedi birde ben kas yapmışım yaa cumartesiden bugüne kadar 2.5 kilo nasıl becerdin diye sordu :) 400 gr. da yağ parçalamışım o yüzden şiş hissediyormuşum kendimi. akşamları biberiye çayımı kesti beğırsakalrı tembelleştiriyormuş diyerekten artık onuda içmiyorum sadece bolll su içip ödemi dışarı atıcam sabahlarıda 16 dal maydanozu 1 bardak suyla blanderdan çekip üstüne limon sıkıp içicem artık yapıcaksın dedi ( maydanozu sevmiyorum çok zor gelecek içmek) fiziki muayene yaptı ödem var dedi kilo değil üstündeki su tutmuşsun dedi

ohhh rahataladınmı canım kalple ilgili birşeyler yokmuş yani demi hemen anlat bakayım ne oldu ne dedi doktor??

hmm burdanda hıcc yazmayınca bu kız unuttumu kı bızı dedımm ogluma sıkayet edıyordum senı heeee dr oglan dıyor ama hayırlıs ı bakalım zamanla degısmes ıse hehehehedıet ıyıdır ınsll o kdr cok takma kafana gencsın verırsın canım benım dıkkat et kendıneee

ooyy kuzuum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :26: yağ parçalaman süper, kas desen o da öyle. ama ödem iyi değil. onu daa su içerek zamanla düzelteceksin. bak gördün müüü her şey yolundaa ben de sevmem maydanozuuu anca böyle işte peynirle zoraki yerim. artık katlanacaksın. yeter ki gitsin ödem

Ya da yarina teraziler az gostermeli die ha babam yuruyosundur

bak sen cimcimeyee nasıl da biliirr evet geziyordum valla yürü babam yürü. gez babam gez. geldim eve yorgun argın. alışveriş yaptım bi dee hinde salam aldım bize uygun pınar markaa süpeer ama sebze almayı unuttum yahu yarın halledicem onu da.

canım ben adam gibi bi aday bulsam şükredecm. Gerçi daha yaşam genç.
off çok fenaymış canım yaa. çok geçmiş olsun. üzüldüm cidden :26: kendine çok dikkat et. oooyy
:) canım benm sağolun..
ecee şu bahsettiğin yeni kuralımızı açıklaa meraklandıım
unutmuşum yahu.. bekle geliyor
Anlatışından anladım mr çektirmişsin ben daha 13 yaşındayken 1 saat kalmıştım orada. üstelik kulaklık falanda yoktu.. geçm,ş olsun canım.. İnşallah kötü birşey çıkmaz..

canım ilgin çook teşekkür ederim.. Ben şimdi taslağı hazırlıyordm bi yandan

Hanımlar ben şimdi taslak listeyi hazırladım. Yarın herkes kendi bildirimini yapacak.

Geçen haftaki kilonuz zaten listede yazacak.Ve şöyle olacak.

rumuz xx///%
xx sizin geçen haftaki kilonuz. 2. boşluk bu haftaki kilonuz. 3. boşluk aradaki fark. kilo aldıysanız başına eksi koyuyorsunuz verdiyseniz koymayın birşey. Sonra 4. boşluk yani yüzdeli kısım şöyle hesaplanacak.
aradaki fark çarpı 100. çıkan sonuç bölü geçen haftaki kilo.
Tabii birde yuvarlama durumu var.eğer sonuç x.125(5 yada büyük).. gibiyse x.13. x.124... gibiyse x.12 şeklinde yazacaksınız yüzdenizi..

herkes adının yanına ekler gerekli bilgileri.. herhangi bir şey bildirmek isteyenler yanına not düşmeli. izin, mezun, vs.vs.

geçen hafta bildirimde bulunmadıysa taslaktan yazan kilo ile bu haftaki kilonun farkıyla yüzde bulunur ve bulunan yüzde 2ye bölünür.

takım ortalaması üyeleri yüzdeleri toplamı ( artı ve eksileriyle) kişi sayısına bölüneeerek bulunur..

Son düzenleme:
***9. takım 292. Etap ***

marti (68,3/ / /% )
btlbetul (67,2/ / /% )
bsrmhmmt (69,4/ / /% )
buseb (58,2/ / /% )
buzdanmadam (71,3/ / /% )
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/ / /% )
hoppidicik (91,2/ / /% )
fadime02 (99,2/ / /% )
trulyscrumtions (75/ / /% )
lypsa (95,5/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.

9. Takım ortalaması :%

Geçen hafta 97/Bu hafta 96.3/Fark 700 gr./ %0.72
Önceki hafta 95.5/Bu hafta 96.3/Fark -800 gr./ %0.42

Son düzenleme:
***9. takım 292. Etap ***[/COLOR]

marti (68,3/ / /% )
btlbetul (67,2/ / /% )
bsrmhmmt (69,4/ / /% )
buseb (58,2/ / /% )
buzdanmadam (71,3/ 70,8/-500 /%0,7 ) Yüzde yanlış olabilir kızlar bi kontrol eder misiniz?:26:
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/ / /% )
hoppidicik (91,2/ / /% )
fadime02 (99,2/ / /% )
trulyscrumtions (75/ / /% )
lypsa (95,5/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.

9. Takım ortalaması :%

hopiş geçmiş olsun kesin ceyranda kaldın bendede olmuştu kalp sanmıştım nefes alınca bile acı çekiyordum
dukana başlamayı düşünüyormusun

bir de bu sabah göbeğim o kadar azalmıştı ki anlatamam. bence şuan yağlarım gidiyor ve yerine kas yapıyorum. o yüzden + gözüküyorum. yani nerdeyse göbeğim yandan bakınca yok gibi artııık
ay ne güzel bir gün benimde göbegim inicekmi ,minübüste göbegimi gören hamile sanıp yer veriyorlar

herkese günaydınn.
geçen haftaki kilom 65,8
bu haftaki kilo 65,5

bende hesaplamamı yapayım
gerçi 300 gr kadar verbilmişim.onada şükür

65,8-65,5=0,30
0,30*100/65,8 =0,46

yanlış değil dimi kızlar?

kızlar sonra ayrıntılı cevap yazıcam , evde yatılı misafirlerim var..kilom 91..lütfen biri beni listeye ekleyebilirmi??hesaplamayı anlayamadım..

Günaydın kızlar şu anda telefon dan giriyorum tartı 70.6 yı gösterdi eğer öğlen e yetişirsem hesaplamayı yaparım yetismezsem bu haftalık yerime siz hesaplama yapar misiniz? Bu ödem beni mahvetti yaa resmen 1.2 kilo almış görünüyorum millet dukan yapıp zayıflıyor bende grubun oranını azaltıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…