- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.861
Ohhhhh aman cok sukur sevindim iyi olduguna hoppidicigim.Kimseler yok bugun burda aaaaaa ozledim hepinizi hadi elma dersem cikin armut dersem de cikin.......uzumselam kızlar ..beni merak etmeyin gayet iyiyim şükür..
Selam kardeş takımın çıtır hatunları. Yarın cuma yaaa perşembeden ziyaret edeyim dedim sizleri. Ece gelecek mi yarın? Listeniz ne alemde? Yardım isterseniz yazın mutlaka. Hatta perşembe akşamdan bir kaba liste oluşturun. Yarına hazırlık olsun. Şimdiden başarılar
selam kızlar ..beni merak etmeyin gayet iyiyim şükür..
Ohhhhh aman cok sukur sevindim iyi olduguna hoppidicigim.Kimseler yok bugun burda aaaaaa ozledim hepinizi hadi elma dersem cikin armut dersem de cikin.......uzum
dur bi siir yazayim iki gozum
siz yoksaniz gulmuyor hic yuzum
kalmadi kilolarla bir kozum
inceltti bizi dukan suzum suzum
hadi yaaaaa cikin ortaya haaaaa oglen klasik yagsiz yogurt yedim simdi tavuk ve cips yiyecegim (hahhahha ne cipsidemeyin tofu cips yaptim coook guzel mutlaka deneyin gorunusu ayni mc donalds patates kizartmasi gibi soylemedi demeyin mutlaka deneyin )
gunaaydiiiin herkese kesinlikle Fulyacigima katiliyorum Busracim korkma Bulimia ooole kolay bi is degil Elif Safak okuyomusuz bilmiyorum ama Araf'ta vardi ooole bi karakter allah korusun kiz agzina alma ooole kotu seyler
ay noluyor kuzum sana yaa :26: çıldırdın mı ya ne kilosuuu? bedenlerimiz aynı işte biliyorsun. hiç öyle takılacak dışardan ııyy kilolu denecek bi kilomuz yok ki. insanlar ne yapsın sinirlenme onlarabiz 36 beden olmak istiyoruz. zayıf olmak istiyoruz ondan takıyoruz biliyorsun. hemen toparlan tatlıım. güzelce her zamanki gibi kahvaltını yap, sporunu yap. her şeyinle normale dön. bundan sonra da kimseye rejimdeyim deme. ben demiyorum. dikkat ediyorum de en fazla ki senin moralin de bozulmasın böyle.
ohhh rahataladınmı canım kalple ilgili birşeyler yokmuş yani demi hemen anlat bakayım ne oldu ne dedi doktor??selam kızlar ..beni merak etmeyin gayet iyiyim şükür..
hmm burdanda hıcc yazmayınca bu kız unuttumu kı bızı dedımmay ay ay oğluşun mu olucak teyzesi yer onuu... numaram değişti ve numaran yokyaşıyorum sanırım
depresyon mudur yoksa bu hani bi hastalık varya bulmia mıdır nedir ona yakalndım sanırım sürekli istifra etmek istiyorumböyle varya elimden gelse midemi kenara bırakıcam yemiycem birşeyler. zaten yediğim içtiğimde yok bu aralr ama davul gibiyim fullyy yardım et bu bulmia varya kesin ona yakalandım ben
ayy canım sorma çok beterdim bugün diyetisyene zor attım kendimi allahtan kızmadı. ödem var dedi birde ben kas yapmışım yaa cumartesiden bugüne kadar 2.5 kilo nasıl becerdin diye sordu :) 400 gr. da yağ parçalamışım o yüzden şiş hissediyormuşum kendimi. akşamları biberiye çayımı kesti beğırsakalrı tembelleştiriyormuş diyerekten artık onuda içmiyorum sadece bolll su içip ödemi dışarı atıcam sabahlarıda 16 dal maydanozu 1 bardak suyla blanderdan çekip üstüne limon sıkıp içicem artık yapıcaksın dedi ( maydanozu sevmiyorum çok zor gelecek içmek) fiziki muayene yaptı ödem var dedi kilo değil üstündeki su tutmuşsun dedi
ohhh rahataladınmı canım kalple ilgili birşeyler yokmuş yani demi hemen anlat bakayım ne oldu ne dedi doktor??
Buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kesin disardasin forumu okuyosun ama yazamiyosun yoksa iki kelime ederdin sen,seeeeeeen ben seni biliriiiiiiiiim aksam oldu daha ne geziosun gel artik eve bak hirlisi var hirsizi:18: var hem karda kista hadi ama bekliyorum hmmmmmmmm
Ya da yarina teraziler az gostermeli die ha babam yuruyosundur
canım ben adam gibi bi aday bulsam şükredecm. Gerçi daha yaşam genç.ay okurken sırayala hepsini geçirdim yani hastalıkların kuzum nedişr bu böyle yaaneyse allah sağlık sıhhat afiyet versin cemi cümleten. enişte adayımız bildiğim kadrıyla yok sen mübarek seçerken bir doktor seçmeye bak kuzu :)
:) canım benm sağolun..off çok fenaymış canım yaa. çok geçmiş olsun. üzüldüm cidden :26: kendine çok dikkat et. oooyy
unutmuşum yahu.. bekle geliyorecee şu bahsettiğin yeni kuralımızı açıklaameraklandıım
Anlatışından anladım mr çektirmişsinhastaneden simdi geldim cicisler, korktugum kadar kotu gecmedi. once yatirdilar sonra uzerine yattigim sedye gibi sey yukari dogru baya yukseldi sonra tup gibi birseyin icine girdi ben o sirada gerim gerim gerilmistim. CD goturmustum yanimda onu taktilar kocaman da kulaklik verdiler ama alet o kadar gurultulu ki duyamadim zaten muzik falan. taaak taak gum gumgum gum acayip sesler geliyordu aletten, arada da boyle alarm gibi bip bip sesler falan...yalniz anlatis tarzima gelin sanki 6 yasindaki cocuk diliyle anlatiyor gibi oldu haha neyse cok uzun surmedi 15 dakikada bitti. ama bana 1 saat gibi geldi cunku hareket etmem yasak oldugu icin inadina surekli kipir kipir kipirdayasim vardi fenalik geldi sinir oldum neyse bakalim ne olacak sonuc...
Selam kardeş takımın çıtır hatunları. Yarın cuma yaaa perşembeden ziyaret edeyim dedim sizleri. Ece gelecek mi yarın? Listeniz ne alemde? Yardım isterseniz yazın mutlaka. Hatta perşembe akşamdan bir kaba liste oluşturun. Yarına hazırlık olsun. Şimdiden başarılar
***9. takım 292. Etap ***
marti (68,3/ / /% )
btlbetul (67,2/ / /% )
bsrmhmmt (69,4/ / /% )
buseb (58,2/ / /% )
buzdanmadam (71,3/ / /% )
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/ / /% )
hoppidicik (91,2/ / /% )
fadime02 (99,2/ / /% )
trulyscrumtions (75/ / /% )
lypsa (95,5/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
9. Takım ortalaması :%
hopiş geçmiş olsun kesin ceyranda kaldın bendede olmuştu kalp sanmıştım nefes alınca bile acı çekiyordumselam kızlar ..beni merak etmeyin gayet iyiyim şükür..
ay ne güzel bir gün benimde göbegim inicekmi ,minübüste göbegimi gören hamile sanıp yer veriyorlarbir de bu sabah göbeğim o kadar azalmıştı ki anlatamam. bence şuan yağlarım gidiyor ve yerine kas yapıyorum. o yüzden + gözüküyorum. yani nerdeyse göbeğim yandan bakınca yok gibi artııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?