- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.881
hopiş geçmiş olsun kesin ceyranda kaldın bendede olmuştu kalp sanmıştım nefes alınca bile acı çekiyordum
dukana başlamayı düşünüyormusun
ay ne güzel bir gün benimde göbegim inicekmi ,minübüste göbegimi gören hamile sanıp yer veriyorlar
kızlar sonra ayrıntılı cevap yazıcam , evde yatılı misafirlerim var..kilom 91..lütfen biri beni listeye ekleyebilirmi??hesaplamayı anlayamadım..
Günaydın kızlar şu anda telefon dan giriyorum tartı 70.6 yı gösterdi eğer öğlen e yetişirsem hesaplamayı yaparım yetismezsem bu haftalık yerime siz hesaplama yapar misiniz? Bu ödem beni mahvetti yaa resmen 1.2 kilo almış görünüyorummillet dukan yapıp zayıflıyor bende grubun oranını azaltıyorum yaa
Gunaydiiiiiin 9.takim:92:
kilo bilgilerim
(gecen hafta 68.3) (bu hafta 66.3) (fark 2) (yuzde 2,9)
Buseeee ben de bugun 4.atak gunu olarak devam etmek istiyorum yaaaa aslinda 2 kilo atak devresi icin ii gibi ama bazilari 3-4 vermis ben de atak devremi 4 gun yaparsam daha iyi olabilir diye dusunuyorum sen ne dersin yapiyim mi yoksa 3 gun yeter mi diyorsun?
tmm ben kahvaltimi yaptim ama oglenden itibaren seyiri uygularim o zaman ben zararli oldugunu bilmiyordumdomates de koy kahvaltına. hayır artık seyire geçmelisin. atakta fazla kilo vermek iyi değil. vücuda zararlı ki bir hesaplamayla sınır koyuyor dukan. ben seyire geçtim kuzum.
Geçen hafta 97/Bu hafta 96.3/Fark 700 gr./ %0.72
Önceki hafta 95.5/Bu hafta 96.3/Fark -800 gr./ %0.42
Ben hiiic bisey yapmadimgururumuzsun emineeeeeeetebrikleeeeeerrrrrr
çok güzel tebrikler.Gunaydiiiiiin 9.takim:92:
kilo bilgilerim
(gecen hafta 68.3) (bu hafta 66.3) (fark 2) (yuzde 2,9)
Busecim benim bu hafta kilom 6.2 degil 6,3 (ama 3 gundur tuvalet sorunu yasiyorum,henuz yoksenin hesaplamanı anlamadım canım o yüzden senin yaptığın gibi kalsın ece halletsin.
şuana kadar kilo bildiriminde bulunanlar ve benim kontrolümle hesaplamalarım.
marti (68,3/66,2/2,1/3,07%)
btlbetul (67,2/ / /% )
bsrmhmmt (69,4/70,6/-1,2/-1,72%)
buseb (58,2/57,7/0,5/0,86%)
buzdanmadam (71,3/70,8/0,5/0,70%)
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/65,5/0,3/0,46%)
hoppidicik (91,2/91/0,2/0,21%)
fadime02 (99,2/99,2/0/0%)
trulyscrumtions (75/ / /%)
lypsa (95,5/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
arkadaşlar siz de bir kontrol edin. :26: ben kahvaltıya kaçıyorum artık.
Ben hiiic bisey yapmadimDukan yapti ayrica sen olmasaydin ben dukana mukana baslamazdim Buseciiiim beni motive ettigin icin sana coook tesekkur ederim
Bir de fena bi baslangic olmadi evet ama devamini getirebilmek de cok onemli tabii
Busecim benim bu hafta kilom 6.2 degil 6,3 (ama 3 gundur tuvalet sorunu yasiyorum,henuz yok) ay neler yaziyorum inanamiyorum yaaa
ooofff geçmi kaldım bacılar...
66.7 wuuuu inişe geçtim galibaa.....
devamını da getireceğiz kuzuumçıtır çıtır olaceğiz ne demek sen de beni motive ediyorsun yol arkadaşıım
hemen tekrar hesaplıyorum.
Ay Busecim ellerine saglik tatlim 9.takim cizelgesini nasil da guzel hazirladin supersin caliskan arkadasim
Geçen hafta 97/Bu hafta 96.3/Fark 700 gr./ %0.72
Önceki hafta 95.5/Bu hafta 96.3/Fark -800 gr./ %0.42
Truly...... Bıldırım yapmadı mı :/
lypsanın bıldırımını bırı alıntılasın hesaplayıp yazayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?