Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de karnabahar hasladim uzerine yogurdu yumurtayla cirpip firina vericem kendim uydurdum bu dukan tarifini hemde yagsiiiiiz biraz baharat attim mi mis olur miiiiis

bence de koymamak daha iyi yavaslamasin gitsiiiin kilolar cabucak Buseeeeeem

ben de karnabahar hasladim uzerine yogurdu yumurtayla cirpip firina vericem kendim uydurdum bu dukan tarifini hemde yagsiiiiiz biraz baharat attim mi mis olur miiiiis

canım dukancılarla konuşuyorum. sağ olsun yardım ediyorlar forumdan. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı da gerekliymiş vücuda. ben bi tatlı kaşığı attım. ama bi tatlı kaşığını geçmeyelim bence. pişiyor şuan. ama az yiyeceğim çünkü et daha çok yemem gerek. yoksa dukana ters düşer. sen de dikkat et. tarifine de bayıldım. beğenirsen ben de diğer ps günümde (protein+sebze) yaparım kendimee

kızlar ece yok bugün gelemeyecekmiş. kardeş takımın kaptanından yardım isteyin dedi. yardım istedim ama o kaptan da yok ve akşam geleceğini yazmış. ne yapacağız biz bilen varsa acil yardım etsin. listemiz hazır ama sadece liste ortalamamız yok. kime bildireceğiz bir de. biri yardım etsin de ben yapayım bari yaa. :26:

kızlar benim hesaplamam bu şekilde.
marti (68.3/66.3/2/2.93%)
btlbetul (67.2/66.7/0.5/0.74%)
bsrmhmmt (69.4/70.6/-1.2/-1.73%)
buseb (58.2/57.7/0.5/0.86%)
buzdanmadam (71.3/70.8/0.5/0.70%)
noraaa (68.8/68.8/0/0%)
ozdemi (65.8/65.5/0.3/0.46%)
hoppidicik (91.2/91/0.2/0.22%)
fadime02 (99.2/99.2/0/0%)
trulyscrumptions (75/76/-1/-1.33%)
lypsa (95,5/ 96,3/-0,8 /-0,42%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.

9. Takım ortalaması : %0,26

Kızlar unutmayın son bildirim saati 16.30dur. Ben size yazdıktan sonra koşa koşa eve geldim. Ama nette sorun çıktı anca ekleyebildim listeyi.. Haftaya bu kadar bile yapamayacam çünkü tam 4 dersten etüdüm var. Önceden herşeyi hazırlayacağım ve kardeş kaptandan yardım isteyeceğim. Haftaya daha çok yardımınız gerekli..

kaptan benim adım hıdır elimden gelen budur. yani nereye bildiriliyor napılıyor tam bilmediğim için anca bu kadar yardım edebildim. bugün de tüm gün evdeydim şansa. caza falan almasak bari. saat olayını da bilmiyordum. :18:

emineeee 2,10 kg mı vermiş maşallah canımm yaa dukanla mı verdin bu kiloyu. tebrik ederim dereceye girersin kesin bu hafta

çok özür dilerim kızlar ama yapacak birşeyim yok maalesef ödemim var ve atamıyorum kahrolası ödem kaldı üstümde

Kızlar hem işlerim yoğun hem de çok streslı bırgun gecırıyorum o yuzden gec kaldım kilom durdu maalesef veremıyorum aynı bugün sakın kafayla bır çözüm bulmam lazımm buna

canım sen daha bu hafta başladın bnm diyete bekle biraz sabret verirsin. ben ilk iki hafta 100 gram almıştım ama aslında yemem düzene oturmaya başladığı için yağ parçalıyordum. emininm sende öylesindir. şuanda benm ödemim var ama 400 gr. yağ parçalamışım ve bir sürüde kas yapmışım sende aynı şekilde verirsin mutlaka.. sakın bırakma bunu :) sağlıklı sağlıklı bir güzel vericez bunları :)

ay hadi hayırlı olsun güle güle oturun :) senn bu kv yede övgülü bir söz söylemeye gelmiyor anında yerle bir yani hee :)

canım haftaya burdayım ben muhtemelen :) ( bir aksilik olmazsa) yaparız buseyle birlikte :):):):):)

büşüüüm ne özürü o kadar da değil bugün sana yarın bize bu işler. ödem bu yani. benim karnım şuan ne kadar şiş bir bilsen. sana şu kadarını söyliyeyim 68 kg daki göbeğim gibi nerdeyse maden suyu içiyorum şuan. dukan sağ olsun 3 günde bir wc ye gider oldum. :26:

evet yaa beni yalnız bırakmayın yardımcı olun. telaş oldum valla bugün

Kiz ben seni yeriiiim nasilda takim ruhuymus o oooole sorumluluk sahibi saglam uye iyiki varsin buseeeee

emineeee 2,10 kg mı vermiş maşallah canımm yaa dukanla mı verdin bu kiloyu. tebrik ederim dereceye girersin kesin bu hafta
Valla verdim inanilir gibi degil hatta hafta sonu dukana giriyorum die yedim p.tesi girecektim ama arkadaslarla disardaydim yedim bu sonuc 3 gununun sonucu ama gorucez Dukan ne kadar dukanmis insallah karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmaz korkmuyo da degilim haaa metabolizmayi mahvetmiyelim de

ay canim yaaa aynen su tuvalet olayi beni de mahvetti haaaa valla simdilik dukan icin fikrimi sorsalar hersey super normaldan daha cok yiyorum diyebilirim ilk gun korkunc bi kazinma oldu gecti ikinci gun agzim pasli pasli o da gecti 3.gun biraz tatli biseyler olsa dedim ama goji berry isimi gordu ammmmmaaaaa tuvalete gidememek beni mahvetti

kız emineeeee ben seni yerim asıl böylece birbirimizi yiyp bitirmiş oluruz. he kuzum ne yapcaz biz bu wc işini yaa. göbişimi bi görsen yani tavan yaptı. valla bu wc sorunuyla 2 kiloyu süper verdin. demek öyle bi sorun da olmasa 3 ü bulurdun rahat çok merak ediyorum yarın ki kilomu şimdiden. kesin artı çıkarım yarın.

bize isim buldum emineeee. iki kişilik grubumuzun adı kabızittin

ayy kıyamam yaa... haftaya ödem gidicek kilocuklarda gidicek gitmek zorunda çok moralim bozuluyor yaa ben sana yardım ederim tabisidee ne demek canımcım :) yaparız birliktee :):13::13::13: biz bir ekibiz kabızittin ekibi :)

bu kadar güldüm görünce :) beni yaz kabızittin ekibine :) bende varımmm :)

ahaha tamam gruba büşü de alıyoruz emineee kabızittin etti 3

büşüüm moral bozmak yok azimle ... dağları deleceğiz.

günaydın kızlaaar ve günaydın yol arkadaşım, dukandaşım emineeeeee dün de tahmin ettiğim gibi bugün 100 gr + görünüyorum yine. lakin karnım ayrı bi evren oldu artık. dukan diyor ki kabızlık geçmezse 2 yk yulaf kepeği hakkınızın 1 yemek kaşığını buğday kepeğiyle değiştirin. bunu yapacağım bugün. emineem senin de sorunun geçmediyse sen de yapabilirsin.

hatta buğday kepeğin varsa sen de yap büüş.

gitsin bu şişlik çatlıycam sanırm yaa

o
Tövbe tövbe azimle kabızittin olan birşey yapamaz kuzum

ay ilahi büüüşş :111: :111::111::111:
yani azimle zıçıp dağları deleceğiz onun meali çok güldürdün kız beniiiii allah da seni güldürsün emiii

Son düzenleme:
sabah dukan krep yaptım kendime hindi fümeli yanına az lor. yarım pınar salam. (hepsi dukana uygun olanlardan, nişastasız ve yağsız )

araştırınca neler bulunuyor lakin ben iyice bugün umutsuzluğa düştüm. yanlış bir şey mi yapıyorum acaba ben. 500 gr verdim sadece 4 gün atak da dahil. hatta bugün 100 ünü geri aldım 400 gr yani. bana yaramamış olabilir mi ya bu dukan. çok fena da kabızlık yapıyor. hevesim kaçıyor. :26:

Bizim kaptanımızın yardımcısı yok sanırım. :26: Ben olabilirim aslında dilerse çünkü zorlanıyor yetiştirmek için 21.30 önerisinde bulundum bu arada ebrucum ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…