- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.921
Tatlim yine bircok sitede su yaziyor ama bilemiyorum''ZEYTİNYAĞ(kasım 2011 de dr.dukan yaptığı güncellemeyle diyete 2 çay kaşığı kadar zeytinyağ ekledi.US ölçüsüne göre 2 çay kaşığı yaklaşık 3/4 yemek kaşığı kadar ediyor.Bunu istediğiniz yiyecekle kullanabilirsiniz.)''http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/03/atak-ve-saf-protein-gunleri-icin-ogun.html
bence de koymamak daha iyi yavaslamasin gitsiiiin kilolar cabucakBuseeeeeem
ben de karnabahar hasladim uzerine yogurdu yumurtayla cirpip firina vericem kendim uydurdum bu dukan tarifini hemde yagsiiiiiz biraz baharat attim mi mis olur miiiiis
Kızlar unutmayın son bildirim saati 16.30dur. Ben size yazdıktan sonra koşa koşa eve geldim. Ama nette sorun çıktı anca ekleyebildim listeyi.. Haftaya bu kadar bile yapamayacam çünkü tam 4 dersten etüdüm var. Önceden herşeyi hazırlayacağım ve kardeş kaptandan yardım isteyeceğim. Haftaya daha çok yardımınız gerekli..
marti (68,3/66,3/2,1/2,92%)
btlbetul (67,2/66,7/0,5/0,74%)
bsrmhmmt (69,4/70,6/-1,2/-1,72%)
buseb (58,2/57,7/0,5/0,86%)
buzdanmadam (71,3/70,8/0,5/0,70%)
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/65,5/0,3/0,46%)
hoppidicik (91,2/91/0,2/0,21%)
fadime02 (99,2/99,2/0/0%)
trulyscrumtions (75/ / /%)
lypsa (95,5/ 96,3/-0,8 /-%0,42 ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
valla yaktın bizi büş.geçen hafta da gururumuz olmuştun ama takılacak bir şey yok. haftaya iner şişliğin bi vurgun daha yaparız ben hesaplamayı yapıyorum şuan elimden geldiğince. sonra ece yine kontrol eder en son. :26:
Kızlar hem işlerim yoğun hem de çok streslı bırgun gecırıyorum o yuzden gec kaldım kilom durdu maalesef veremıyorum aynıbugün sakın kafayla bır çözüm bulmam lazımm buna
kizlar kusura bakmayin geciktim galiba kilo bildirimine, yeni eve girdim sabahin korunde kontrat imzalamaya gittik ilk kirayi odedik anahtarlari da teslim aldik cok sukur artik benim de bir evim vaaar
yalniz sansimiza, o kadar feci kar yagdi ki simdi ise nasil gitcem bilmiyorum. 3 kistir kar yagmiyordu bugun bir anda bastirdi umarim bir an once erir de bizim tasinma olayi aksamaz :18:
kilom da 76 malesef, 76 bucuga kadar cikmistim da yarim kilosu gitmis neyse ki. kalan sislik de 2 gune falan iner diye umut ediyorum.
yarin sabahtan aksama kadar duvar kagidi ve badana yapiyoruz kv ile. bugun sapsal kv sabah aradi evde misiniz ben geliyorum annemi de getiriyorum merak etti evi diyor. yine sinir oldumzaten evden cikmistik yapi markete gidiyorduk. "anneni mi getiriyordun??" dedim kadina ya bos eve niye insan getiriyor gostermek icin. bunlar sulalecek merakli melahat. bitsin yerleselim de misafir olarak gelir dedim. umarim vermeye calistigim mesaji almistir.
Kızlar unutmayın son bildirim saati 16.30dur. Ben size yazdıktan sonra koşa koşa eve geldim. Ama nette sorun çıktı anca ekleyebildim listeyi.. Haftaya bu kadar bile yapamayacam çünkü tam 4 dersten etüdüm var. Önceden herşeyi hazırlayacağım ve kardeş kaptandan yardım isteyeceğim. Haftaya daha çok yardımınız gerekli..
çok özür dilerim kızlar ama yapacak birşeyim yok maalesef ödemim var ve atamıyorum kahrolası ödem kaldı üstümde
canım haftaya burdayım ben muhtemelen :) ( bir aksilik olmazsa) yaparız buseyle birlikte :):):):):)
Kiz ben seni yeriiiim nasilda takim ruhuymus o oooole sorumluluk sahibi saglam uye iyiki varsin buseeeeekızlar ece yok bugün gelemeyecekmiş. kardeş takımın kaptanından yardım isteyin dedi. yardım istedim ama o kaptan da yok ve akşam geleceğini yazmış. ne yapacağız bizbilen varsa acil yardım etsin. listemiz hazır ama sadece liste ortalamamız yok. kime bildireceğiz bir de. biri yardım etsin de ben yapayım bari yaa. :26:
Valla verdim inanilir gibi degil hatta hafta sonu dukana giriyorum die yedim p.tesi girecektim ama arkadaslarla disardaydim yedim bu sonuc 3 gununun sonucu ama gorucez Dukan ne kadar dukanmis insallah karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmaz korkmuyo da degilim haaa metabolizmayi mahvetmiyelim deemineeee 2,10 kg mı vermişmaşallah canımm yaa dukanla mı verdin bu kiloyu. tebrik ederim dereceye girersin kesin bu hafta
ay canim yaaa aynen su tuvalet olayi beni de mahvetti haaaa valla simdilik dukan icin fikrimi sorsalar hersey super normaldan daha cok yiyorum diyebilirim ilk gun korkunc bi kazinma oldu gecti ikinci gun agzim pasli pasli o da gecti 3.gun biraz tatli biseyler olsa dedim ama goji berry isimi gordu ammmmmaaaaa tuvalete gidememek beni mahvettibüşüüüm ne özürü o kadar da değilbugün sana yarın bize bu işler. ödem bu yani. benim karnım şuan ne kadar şiş bir bilsen. sana şu kadarını söyliyeyim 68 kg daki göbeğim gibi nerdeyse maden suyu içiyorum şuan. dukan sağ olsun 3 günde bir wc ye gider oldum. :26:
evet yaa beni yalnız bırakmayın yardımcı olun. telaş oldum valla bugün
Kiz ben seni yeriiiim nasilda takim ruhuymus o oooole sorumluluk sahibi saglam uye iyiki varsin buseeeee
Valla verdim inanilir gibi degil hatta hafta sonu dukana giriyorum die yedim p.tesi girecektim ama arkadaslarla disardaydim yedim bu sonuc 3 gununun sonucu ama gorucez Dukan ne kadar dukanmis insallah karamanin koyunu sonra cikar oyunu olmaz korkmuyo da degilim haaa metabolizmayi mahvetmiyelim de
ay canim yaaa aynen su tuvalet olayi beni de mahvetti haaaa valla simdilik dukan icin fikrimi sorsalar hersey super normaldan daha cok yiyorum diyebilirim ilk gun korkunc bi kazinma oldu gecti ikinci gun agzim pasli pasli o da gecti 3.gun biraz tatli biseyler olsa dedim ama goji berry isimi gordu ammmmmaaaaa tuvalete gidememek beni mahvetti
büşüüüm ne özürü o kadar da değilbugün sana yarın bize bu işler. ödem bu yani. benim karnım şuan ne kadar şiş bir bilsen. sana şu kadarını söyliyeyim 68 kg daki göbeğim gibi nerdeyse maden suyu içiyorum şuan. dukan sağ olsun 3 günde bir wc ye gider oldum. :26:
evet yaa beni yalnız bırakmayın yardımcı olun. telaş oldum valla bugün
kız emineeeee ben seni yerim asılböylece birbirimizi yiyp bitirmiş oluruz. he kuzum ne yapcaz biz bu wc işini yaa. göbişimi bi görsen yani tavan yaptı. valla bu wc sorunuyla 2 kiloyu süper verdin. demek öyle bi sorun da olmasa 3 ü bulurdun rahat çok merak ediyorum yarın ki kilomu şimdiden. kesin artı çıkarım yarın.
bize isim buldum emineeee. iki kişilik grubumuzun adı kabızittin
ayy kıyamam yaa... haftaya ödem gidicek kilocuklarda gidicek gitmek zorunda çok moralim bozuluyor yaaben sana yardım ederim tabisidee ne demek canımcım :) yaparız birliktee :) :13::13::13: biz bir ekibiz kabızittin ekibi :)
bu kadar güldüm görünce :) beni yaz kabızittin ekibine :) bende varımmm :)
oahaha tamam gruba büşü de alıyoruz
emineee kabızittin etti 3
büşüüm moral bozmak yok azimle ...
dağları deleceğiz.
o
Tövbe tövbe azimle kabızittin olan birşey yapamaz kuzum
Mrb. Arkadaşlar Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 13. takımdan Ebru. Paylaşım alanında yarışma kurallarıyla ilgili bir oylamamız var. Takım kaptanı veya yardımcı arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-731.html#post28376275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?