- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.961
yok kız dukan yapmıcam başka şeyler yapıcamCanim insallah diyorum ama ben veremem cunku Dukan seyir devresinde o kadar verilemedigini biliyorum ama yeni baslayan Dukan atak devresindeki biri bu iddiaya gonul rahatligiyla girebilir cunku Dukanla bu mumkun tecrubeyle sabit.Ben senin de Dukan yapacagini hissettim yanildim mi?
buradayımmm... kızlar ben birşey hatırladım yaa ben bi ara lise yıllarında hulahop çevirmiştim o dönem belim bir inceldi karnım bir düzleştiki sormayınyarın dershanem varda p.tesi hulahop alıcam mutlaka kendime koşu bandınıda bugün taşıyabilemedim annem p.tesi taşı dedi sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş yapıcam artıkkk :):):):) yarından itibarende sımsıkı hoş naif şirin şeker bir diyete giriyorummm :):):):):):) 1 ay sonra varyaa offf 65 olucam çok pis kararlıyım yani o derece :)
selam kızlar eşim gezmeye gitti kızlarımda yatılıya gittiler ben ikizlerle tek kaldık
onlardan bana sıra gelmiyor .siparişlerim için çok pc karşısına geçiyorum ama sizinle sohbete vaktim kalmıyor
kızlar üye olmak isteyeni üye yaparım çok güzel karı var
harika fikiiirr hem de zevkliiivar mı hala piyasa da yaa. ben de ortaokulda çevirirdim. yarış yapardık. çok güzel bi şey ooo tamam haftaya gümbür gümbür geliyorsun o zamaan :13:
oohh işin rast gitsin canım.nasıl gidiyor karatay? sen ondan bahset bakalım?
ay bende bi ara düşünmüştüm o hulahoplardan almayı
walla bize yani bana soran olurda ben Busecigimi tek geciyorum derim baska da bisey dememkiz ben Turkiyedemiyim allahini seversen bana bim dio mim dio yaaaa burda kendi gobegimi kendim kesiom ama dur suzuluyo benim lorum pek bi guzel duruyo yaaa quark dedikleri suzme yogurdun hatta krem peynirin eksisi bisey var burda ama bi haftada osandim eksisi midemi bulandirdi:120: lor biraz daha tatlimssi yaa canim cekti ooole tatlimsi biseyler sen anladin onu Busisim gozumde donuyolar hatta sen baslarken tatlandirici alicam felan deyince ben yok demistim gerek yok ben tatliyi hayatimdan cikarmak istiyorum falan ama 5.gun de gozum donuyo valla aldim tatlandirici su ekmegi tatlandiricili yapicam hatta icine tarcin falan da koyup belki iki uc goji berry falan kek gibi bisey yapmak istiyorum yoksa oleceeeem dun icinde tatlandirici olan bonbon sekerlerden aldim ama yemedim
sen benim aklimi okuyosun kiz walla nasil da tarifler yolluosun ooole
tabii yap hadi cok zor degil inan 3 gunde yetisirsin bize hadi hadi
sen basbayagi chef oldun haaa bak nediycem biz seninle turkiyede ilk dukan restauran ya da kafesini acalim mi? ne guzel olur yaaa
Aaaaaaa unutmadan motorlarin calismasi super umarim ayni hizda calismaya devam ederler bi de Fadimenin tarifine cok guldum kiz ne varsa doldurmus o kadar seyi karistirirsan durmaz tabii motor viiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
ayy busecim son bisey sorucam ben simdi bugun markette bi puding buldum vanilyali yag orani 0,2 ve 100 gr.sadce 64 kalori yani yogurt gibi bisey die dusundum sence ben ondan yiyebilir miyim:18:
içiyoruz kuzuum bitki çayları ve normal çay serbest
eheh zor ama yaa ekmeği kendin yap ne diyeceksen kendin yap.evde hiçbir yapılanı yiyemiyorum. geçen ilk defa işte kendime kabak yemeği yaptım yahu. normal yemeklerden önce dukana uygun yemek, tatlı vs. yapmayı öğreniyorum resmen.
o zaman ver kendini yeşilçaya kabızittinlik falan kalmazz
Evet canım bende başladım bugün artık 1300kalorilik diyet yapıyorum :):) sabah 3 kuru kayısı 1 yumurta ve 30 gram peynir den omlet yedim dershane ye yanımda 3 büyük boy mandalina getirdim 1 ini yedim ve yanımda yoğurtla brokoli getirdim buharda pişmiş :) şimdi ara ya çıktım yemek istiyorum :):) sen sık sık gir yaz canım birbirimizi tetikleyip devam edelim.Günaydın kızlarr, herkese iyi haftasonları
büşra canım bende 1250 kalorilik diyete başladım, kalori sepetine yazdım hedefimi mart ayına kadar istediğim kiloya ulaşmam için 1250 kalorilik diyet yapmam gerekiyormuşsen de 1300 kalorilik yapacakmışsın sanırım bu kalori hesabı çok iyi oluyor gerçekten dün akşam birşeyler yiyecektim baktım kalorim sınırda yemedim engelledim kendimi bakalım canım nasıl sonuç alacağız
haftada 1 kilo verirsek süper olur
Beni birakma Buseeeeesorma büşben de şaştım ama hayatta kalma savaşı veriyorum. evdeki yemeklerin hiçbiri doğal olarak dukana uygun değil. aç da kalamam. elim mahkum bu arada emine, fuli ve diğer tüm evli arkadaşlarımı çok takdir ediyorum yemek yaptığımdan beri. ay bu nasıl uğraştır nasıl zaman kaybıdır nasıl emektir böyle. uğraşılmaz bunlaaa.
büşcüm 2 hafta daha yapacağım dukan eğer hiç kilo veremez, üzerine de alırsam bırakıyorum ben dukanı. emeklerimin karşılığını alamazsam bu eziyete daha fazla katlanamıycam.
emineeeee duy sen de duy
Almanyadayim ,yok yaaaa beceremiorum tatli olmadan yani baeceririrm ama en azindan meyve olaymis neyse puding icerigi ssooole canim:aaa sen nerdesin ki? hangi ülkedesin kıız :26: öyle bi kafe açmak için off çok güzel tariflerimiz olması gerek bize özel. dukan yapan yapmayan herkes gelip yemek istemeli hattaa. yoksa batarızo pudingin içindekiler kısmının hepsini yaz bana. patates nişastası falan yazıyorsa olmaz kullanamazsın. ki zaten şeker vardır onun içinde. imkansız yani kullanman. ama bi yaz bakim içindekileri bana. yaa dediğime nasıl da gelmiş gitmiş koşmuş almış tatlandırıcısını cadı. bi de benimle didişiyordu. sağlıkmışmış. de get yalan dünyaaaaaaaa afiyet olsun tatlandırıcın dozunda olsun. ben dondurma yaptım kendime kız tatlandırıcılı. sen de yap güzel oluyooor. ama sahlebim yoktu dukana uygun. onu da alcaam.
linkkkkkkkkk dukandiyetitariflerim: VANİLYALI DONDURMA
kiz bu niyete yesil cay bile sokmuyo ben yesil cay ice ice hulk varya yesil canavar ona dondum yeserdim resmeno zaman ver kendini yeşilçaya kabızittinlik falan kalmazz
bak bak bak bak dayanismaya bakEvet canım bende başladım bugün artık 1300kalorilik diyet yapıyorum :):) sabah 3 kuru kayısı 1 yumurta ve 30 gram peynir den omlet yedim dershane ye yanımda 3 büyük boy mandalina getirdim 1 ini yedim ve yanımda yoğurtla brokoli getirdim buharda pişmiş :) şimdi ara ya çıktım yemek istiyorum :):) sen sık sık gir yaz canım birbirimizi tetikleyip devam edelim.
Beni birakma BuseeeeeKoma buralarda bi basina Emineniiiiii kurtlar sofrasi bura bilmiyon muuuuuu
Almanyadayim ,yok yaaaa beceremiorum tatli olmadan yani baeceririrm ama en azindan meyve olaymis neyse puding icerigi ssooole canim:
yag 0,1g
karbonhidrat sekerden gelen 9,6g
protein 3,7g
kalsiyum 120mg
aslinca yazinca anladim cok da masum olmadigini haaa 100 gr 64 kal
kiz bu niyete yesil cay bile sokmuyo ben yesil cay ice ice hulk varya yesil canavar ona dondum yeserdim resmen
bak bak bak bak dayanismaya bak
normal firinda baska tarif dukan ekmegi yaptim Buseeee sikildiysan eski ekmekten bunu mutlaka dene cunku bu normal ekmege daha cok benziyo hani ozlediysen ii olur bak bu da cok kolay tarif 1 su bardaki yulaf kepegi(olctum 12 kasik yapiyo yani 6 gunluk ekmek) bir su bardagi yagsiz yogurt 1 yumurta 1 cay kasigi kabartma tozu 25 dakka 175 derecede bisirdim aaaaaa yok booole bisey varya citir citir missss yaninada kendi yaptigim lorla omlet hazirliycam kahvalti hatta bunlari bizimkilere de yedirmeyi dusunduruyorum.Haaaa tuvalaet olayi sanirim haklisin 3 gunde bir olacak tik yok cumadan beri isin kotu yani cumadan beri tek gram veremedim hatta 200 gram da koymus gorunuyorum ama dur bakalim okuduklarimda bu normal seyir gorunuyo ama gicik bi durum oooole hoooop diye giderken bu ne yaaaaa
al benden de o kadar biktim yaaaa ama ben sallama degil farkli vanilya aromali falan demleme caylar aldim o tatli istegimi de kesio ii oluo ama benim artik tatlandiricim vaaaaar dur ben bi cheescake yapayim tatlandiricim da varya artik haa sen bana tatlandiricimin adini sormustunya Stevia tadi da super stevia adinda bi bitkiden olusuyomus dogal bisey yanibugün hiç içmedim yaa. tadından bıktım artık aylardır içiyorum :26: wc sorununu ben anladım 3 güne bi çıkıyorum.o da devamlı protein tüketmekten. ben bu dukan sayesinde sürekli bi şeyler yiyorum aç kalırsan verdirmiyormuş diye:26:nolcak bilmiom 1 haftaya belli olur
al benden de o kadar biktim yaaaa ama ben sallama degil farkli vanilya aromali falan demleme caylar aldim o tatli istegimi de kesio ii oluo ama benim artik tatlandiricim vaaaaar dur ben bi cheescake yapayim tatlandiricim da varya artik haa sen bana tatlandiricimin adini sormustunya Stevia tadi da super stevia adinda bi bitkiden olusuyomus dogal bisey yani
Aferin akilli davranmissin pogacalari almakla ben de sabah omlet yedim kendi yaptigim lorla ayrica domates yedim,oglen sis kebab izgara yaninda biber ve sogan izgara aksam cacik yedim suan cay iciyorum tatlandiricim varya bekliyorum canim istesin yogurtla yeyim diye ama istemiyo feci susuyorum bugun sanirim sis kebap susatti bisey sorucam tamam meyveli yogurt sinirli izinli listesinde ama onda da seker var nasil oluyo bu yaaa:100:tuvalet icin al ben den de okadar bekliyoruz sis sisaa kaç sa oldu kimsecikler uğramamış burayaa
biliyorum onu canım sarı dimi kutusu. evet güzel onu da öneriyorlar.valla emine bugün poğaçalarım yanımda olmasaydı gitmişti diyet. gitmezdi de ben açlıktan can verirdim kesin. :26: meyveli light yoğurt alırdım gerçi marketten. ama o da pek doyurucu olur mu bilmem. 2 taneye kadar izin varmış ona ama o zaman başka sınırlı izinli lerden kullanmamak gerekiyormuş. bu da ek bilgi gerçi ben light yoğurduma tatlandırıcı kattım denedim geçen gün. bi harika oldu. ehehe. istenirse içine goji berry de atılabilir biraz. farklı bi tat olsun diye. ya da limon bi kaç damla. ya da vanilya aroman varsa mesela ondan bi kaç damla sıkılabilir. enfesto olur. ben balık yediğim için akşam yemeğinde bi süre yemiycem yoğurt süt vs. yarın artıda çıkabilirim gibi geliyor bana. yine wc ye çıkamadım ve bugün protein sebze günü olduğundan yarından umutlu değilim tartı konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?