Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar eşim gezmeye gitti kızlarımda yatılıya gittiler ben ikizlerle tek kaldık
onlardan bana sıra gelmiyor .siparişlerim için çok pc karşısına geçiyorum ama sizinle sohbete vaktim kalmıyor

kızlar üye olmak isteyeni üye yaparım çok güzel karı var

üye olmak isteyene bilgi vereyim üye olduktan sonra kapıya katolok gelir sadece 10 tl verip müşteriye gösterip siparişlerin kodlarını sayfasında işaretleyip satın alıyorsun 70 tl sipariş dolmadan kargo getirmiyor
örnek vereyim 15 liralık çamaşırı 23 liraya satıyorum

yok kız dukan yapmıcam başka şeyler yapıcam

harika fikiiirr hem de zevkliii var mı hala piyasa da yaa. ben de ortaokulda çevirirdim. yarış yapardık. çok güzel bi şey ooo tamam haftaya gümbür gümbür geliyorsun o zamaan :13:

oohh işin rast gitsin canım. nasıl gidiyor karatay? sen ondan bahset bakalım?

evet canım benim :) hemde nasılll bugün izin günümmm.. ama yarın bambaşka bir büşraaaa....

Zor değilde bütün gün okulda oluyorum o yüzden sıkıntı oluyo canım ya sürekli yediklerimide taşısam olmaz o yüzdeen

o zaman ver kendini yeşilçaya kabızittinlik falan kalmazz

bugün hiç içmedim yaa. tadından bıktım artık aylardır içiyorum :26: wc sorununu ben anladım 3 güne bi çıkıyorum. o da devamlı protein tüketmekten. ben bu dukan sayesinde sürekli bi şeyler yiyorum aç kalırsan verdirmiyormuş diye:26:nolcak bilmiom 1 haftaya belli olur

Günaydın kızlarr, herkese iyi haftasonları

büşra canım bende 1250 kalorilik diyete başladım, kalori sepetine yazdım hedefimi mart ayına kadar istediğim kiloya ulaşmam için 1250 kalorilik diyet yapmam gerekiyormuş sen de 1300 kalorilik yapacakmışsın sanırım bu kalori hesabı çok iyi oluyor gerçekten dün akşam birşeyler yiyecektim baktım kalorim sınırda yemedim engelledim kendimi bakalım canım nasıl sonuç alacağız haftada 1 kilo verirsek süper olur

Evet canım bende başladım bugün artık 1300kalorilik diyet yapıyorum :):) sabah 3 kuru kayısı 1 yumurta ve 30 gram peynir den omlet yedim dershane ye yanımda 3 büyük boy mandalina getirdim 1 ini yedim ve yanımda yoğurtla brokoli getirdim buharda pişmiş :) şimdi ara ya çıktım yemek istiyorum :):) sen sık sık gir yaz canım birbirimizi tetikleyip devam edelim.

Beni birakma BuseeeeeKoma buralarda bi basina Emineniiiiii kurtlar sofrasi bura bilmiyon muuuuuu

Almanyadayim ,yok yaaaa beceremiorum tatli olmadan yani baeceririrm ama en azindan meyve olaymis neyse puding icerigi ssooole canim:
yag 0,1g
karbonhidrat sekerden gelen 9,6g
protein 3,7g
kalsiyum 120mg
aslinca yazinca anladim cok da masum olmadigini haaa 100 gr 64 kal

kiz bu niyete yesil cay bile sokmuyo ben yesil cay ice ice hulk varya yesil canavar ona dondum yeserdim resmen

bak bak bak bak dayanismaya bak

Son düzenleme:
normal firinda baska tarif dukan ekmegi yaptim Buseeee sikildiysan eski ekmekten bunu mutlaka dene cunku bu normal ekmege daha cok benziyo hani ozlediysen ii olur bak bu da cok kolay tarif 1 su bardaki yulaf kepegi(olctum 12 kasik yapiyo yani 6 gunluk ekmek) bir su bardagi yagsiz yogurt 1 yumurta 1 cay kasigi kabartma tozu 25 dakka 175 derecede bisirdim aaaaaa yok booole bisey varya citir citir missss yaninada kendi yaptigim lorla omlet hazirliycam kahvalti hatta bunlari bizimkilere de yedirmeyi dusunduruyorum.Haaaa tuvalaet olayi sanirim haklisin 3 gunde bir olacak tik yok cumadan beri isin kotu yani cumadan beri tek gram veremedim hatta 200 gram da koymus gorunuyorum ama dur bakalim okuduklarimda bu normal seyir gorunuyo ama gicik bi durum oooole hoooop diye giderken bu ne yaaaaa

evet yeşil çay falan hikaye dukana bence sen o pudingi yeme çünkü bak şeker var. şekerden gelen demiş. sakın ha hiç şeker almamamız gerek. diyet mahvolur yoksa tatlandırıcın ne marka ben takita formtat60 aldım çok memnunum tavsiye ederim gerçek şeker gibi aynı ilaç tadı falan hiç yok.

emineeem afiyet olsun. çok sağ ol onu da denerim bir ara miktarı azaltarak. ben yulaf kepeği hakkımın hepsini ekmeğe tüketmiyorum ki başka şeyler de yiyebileyim. şuanda fırında kıymalı poğaçam vaar

dukandiyetitariflerim: KIYMALI POĞAÇA

ben de bi alıp bi eksi görünüyorum. böyle böyle gidecek kilolar. sonuçta ekside olacağız her geçen hafta. ben de şuana kadar artıya çıkıp indim hep amaaaaa

şuan 57.5 kg gözüküyoruumm. sonunda 300 gr vermişim yani düün

Son düzenleme:
bugün akşama kadar dışarda olacağım ve kıymalı poğaçalarımı atıştırmalık olarak yanıma alacağım boylarını da biraz küçük yaptım o yüzden öğlen yemeğimi de yeyip çıkacağım evden. sakata gelirim yoksa. dün 300 gr vermişim ya morallendim sonunda. yoksa moralim iyice çökmüştü artıları gördükçe

al benden de o kadar biktim yaaaa ama ben sallama degil farkli vanilya aromali falan demleme caylar aldim o tatli istegimi de kesio ii oluo ama benim artik tatlandiricim vaaaaar dur ben bi cheescake yapayim tatlandiricim da varya artik haa sen bana tatlandiricimin adini sormustunya Stevia tadi da super stevia adinda bi bitkiden olusuyomus dogal bisey yani

aa kaç sa oldu kimsecikler uğramamış burayaa

biliyorum onu canım sarı dimi kutusu. evet güzel onu da öneriyorlar. valla emine bugün poğaçalarım yanımda olmasaydı gitmişti diyet. gitmezdi de ben açlıktan can verirdim kesin. :26: meyveli light yoğurt alırdım gerçi marketten. ama o da pek doyurucu olur mu bilmem. 2 taneye kadar izin varmış ona ama o zaman başka sınırlı izinli lerden kullanmamak gerekiyormuş. bu da ek bilgi gerçi ben light yoğurduma tatlandırıcı kattım denedim geçen gün. bi harika oldu. ehehe. istenirse içine goji berry de atılabilir biraz. farklı bi tat olsun diye. ya da limon bi kaç damla. ya da vanilya aroman varsa mesela ondan bi kaç damla sıkılabilir. enfesto olur. ben balık yediğim için akşam yemeğinde bi süre yemiycem yoğurt süt vs. yarın artıda çıkabilirim gibi geliyor bana. yine wc ye çıkamadım ve bugün protein sebze günü olduğundan yarından umutlu değilim tartı konusunda.

yarın tartıda + çıkmazsam bi sevinirim bi sevinirim sormayın dostlar. dukandelirmesi yaşıyorum.

Aferin akilli davranmissin pogacalari almakla ben de sabah omlet yedim kendi yaptigim lorla ayrica domates yedim,oglen sis kebab izgara yaninda biber ve sogan izgara aksam cacik yedim suan cay iciyorum tatlandiricim varya bekliyorum canim istesin yogurtla yeyim diye ama istemiyo feci susuyorum bugun sanirim sis kebap susatti bisey sorucam tamam meyveli yogurt sinirli izinli listesinde ama onda da seker var nasil oluyo bu yaaa:100:tuvalet icin al ben den de okadar bekliyoruz sis sis bir de ben seyiri 5+2 yapayim diyorum cunku 1+1 daha yavas gelisiyormus yani hafta ici sadece protein haftasonu protein+sebze degisiklik mumkunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…