Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar bu sabah biraz geç kalktım 8 de dün kendime sos yaptım kabızlık çekenler için çok iyi

1 çay b ceviz içi 1 su b isot yarım 7 renkli baharat 1 ç b ketçap acılı olsun,1 ç b nar ekşisi 1 ç b sumak 1 kahve fincanı kuru üzüm
1 limonun suyu

önce kuru üzümle cevizi rondoda iyice ufalayın teker teker malzemeleri ekleyin macun gibi oluyor her yemegin yanına 1 yemek kaşıgı koyup tüketin metobolizma çalıştırıyor

bu hafta benle yarışan varmı kim kaç kilo verir bakalım

ben 2 kilo diyorum 99.2 yim
haftaya 97.2 yada daha aşagıda olabilir ne yaptıgımı söylemiyorum verirsem söylicem

çok güzel tebrikler.
Tesekkurler benim canimdan aziz bildigim sevgili arkadaslarim sayenizde burdaki motivasyon olmasa degil kilo gram veremezdim ben

ahaha tamam gruba büşü de alıyoruz emineee kabızittin etti 3

büşüüm moral bozmak yok azimle ... dağları deleceğiz.
Hadi bu da bizim takim hareketle eylemi hizlandirmaya calisirken:118:
Dukan Kabizittin adamin adi booole olsa cok karizmatik olurdu haaa saka bi yana dun huzura kavustum kolay olmasa da sanirim karnibahar iseyaradi benim bunyem sebzeye cok alisik neyse ben yaninda super aci bir tane de aci tursu biber yedim varin dusunun gayriiiiii.Busecim yemek cok guzel oldu yani yaninda da somon yaptim tavada ama yemegin uzerine azcik kasar olsaydi tadindan yenmeye bilirdi walla

aslinda gercekten piyasada ne kadar cok cesit varmis da haberimiz yokmus evde yapabileceklerimiz de ooooole tabii ben bugun evde kendim lor yapicam yag oranindan emin olmak istiyorum bu kadar dikkat ediyo gorunsem de bu sabah cooook kotu bi hata yaptim mozarella yedim %45 yag orani varmis

Bizim kaptanımızın yardımcısı yok sanırım. :26: Ben olabilirim aslında dilerse çünkü zorlanıyor yetiştirmek için 21.30 önerisinde bulundum bu arada ebrucum ne dersin?
Evet evet bence de sen olmalisin inan dun ayni seyi ben dusundum yakisir benim sorumluluk sahibi:126: caliskan arkadasima

Son düzenleme:

haftaya 97.2 yada daha aşagıda olabilir ne yaptıgımı söylemiyorum verirsem söylicem
Canim insallah diyorum ama ben veremem cunku Dukan seyir devresinde o kadar verilemedigini biliyorum ama yeni baslayan Dukan atak devresindeki biri bu iddiaya gonul rahatligiyla girebilir cunku Dukanla bu mumkun tecrubeyle sabit.Ben senin de Dukan yapacagini hissettim yanildim mi?

kızım senin yanaklarını sıkar sündürürüm. dur bakalım ece uygun görürse ben olabilirim yardımcısı. başka olmak isteyen arkadaşlar varsa önceliği onlara veriyorum hatta, buyursunlar.

mozarella mııııı ben kendim lor yapmıyorum bim den kaanlar marka böreklik ve kahvaltılık yazan loru alıyorum. %1 yağlı ve tuzu pek yok. çok iyi bence bizim dukan için. çoğu dukancının tercihi. tavsiye ederim uğraşmak istemezsen. menüne de bayıldım ayrıca. ton balığım var ligt ama onu yarına saklıyorum. güzel ton balıklı salata yapacağım kendime bu arada benim de motorum çalıştı bugün sonunda.

Günaydın minnaklarımmmm

İlk başta kilo veren herkesi tebrik ediyorum efenimm

Sonrada eren benim kilo vermemi istemiyor demek istiyorum :111::111: Tam foruma giricem konuşucam sizle gaza gelicem internetim bozuluyo 2 gündür böyleee yaaa

fadimetos biz emineyle dukanladığımız için o verdiğin tarifi yapamayız :26: neyseki seyrek de olsa wc sorununu aşıyoruz. 3 güne 1 wc. benim vücut o şekil dukandan beri. ona da şükür doktorluk olmadım henüz ben dukanla bile 500 gr verdim. 2 kilo nasıl vereyim yahu zaten dukanda haftada 1 anca veriliyor. ama bakalım belki çıkar bi deliyürek seninle boy ölçüşecek.

şeymişiiim kaçakistanlım gelmiiiş hoş gelmiiiş. şuan kendime şunu yapıyorum

dukandiyetitariflerim: TARTOLET ÇANAĞI

buradan eminecan a duyurulur

Yeşilçay falanda mı içemiyosunuz bebişimm:26:

Yeşilçay falanda mı içemiyosunuz bebişimm:26:

içiyoruz kuzuum bitki çayları ve normal çay serbest

Ahahah ''kaçakistanlı is coming'' Yaaa benimde dukan yapasım geliyo böyle tarifleri görünceee

Kıskandım

eheh zor ama yaa ekmeği kendin yap ne diyeceksen kendin yap. evde hiçbir yapılanı yiyemiyorum. geçen ilk defa işte kendime kabak yemeği yaptım yahu. normal yemeklerden önce dukana uygun yemek, tatlı vs. yapmayı öğreniyorum resmen.

ay ilahi büüüşş :111: :111::111::111:
yani azimle zıçıp dağları deleceğiz onun meali çok güldürdün kız beniiiii allah da seni güldürsün emiii

sende beni gldürdün. bu arada topicte yazdıkların gözümden kaçmıyor yani bilesin nede güzel yemekler pişirir hamarat olurmuşsun sen kız öyle dukan en çok sana yaradı valla bende bugün kendime SON KEZ izin verdim yarından itibaren yeni 1300 kalorilik listemle karşınızdayım hatuncanlar :) 1 ayda 4 kilo hedefliyorum haftada 1 kilo yani koşu bandımıda odma taşıycam bugün :) şimdi akşam yemeği yiyip geliyorum :) hadi görürşüz hatuncanlar :)

sorma büş ben de şaştım ama hayatta kalma savaşı veriyorum. evdeki yemeklerin hiçbiri doğal olarak dukana uygun değil. aç da kalamam. elim mahkum bu arada emine, fuli ve diğer tüm evli arkadaşlarımı çok takdir ediyorum yemek yaptığımdan beri. ay bu nasıl uğraştır nasıl zaman kaybıdır nasıl emektir böyle. uğraşılmaz bunlaaa.

büşcüm 2 hafta daha yapacağım dukan eğer hiç kilo veremez, üzerine de alırsam bırakıyorum ben dukanı. emeklerimin karşılığını alamazsam bu eziyete daha fazla katlanamıycam.

emineeeee duy sen de duy

walla bize yani bana soran olurda ben Busecigimi tek geciyorum derim baska da bisey dememkiz ben Turkiyedemiyim allahini seversen bana bim dio mim dio yaaaa burda kendi gobegimi kendim kesiom ama dur suzuluyo benim lorum pek bi guzel duruyo yaaa quark dedikleri suzme yogurdun hatta krem peynirin eksisi bisey var burda ama bi haftada osandim eksisi midemi bulandirdi:120: lor biraz daha tatlimssi yaa canim cekti ooole tatlimsi biseyler sen anladin onu Busisim gozumde donuyolar hatta sen baslarken tatlandirici alicam felan deyince ben yok demistim gerek yok ben tatliyi hayatimdan cikarmak istiyorum falan ama 5.gun degozum donuyo valla aldim tatlandirici su ekmegi tatlandiricili yapicam hatta icine tarcin falan da koyup belki iki uc goji berry falan kek gibi bisey yapmak istiyorum yoksa oleceeeem dun icinde tatlandirici olan bonbon sekerlerden aldim ama yemedim

şeymişiiim kaçakistanlım gelmiiiş hoş gelmiiiş. şuan kendime şunu yapıyorum

dukandiyetitariflerim: TARTOLET ÇANAĞI

buradan eminecan a duyurulur
sen benim aklimi okuyosun kiz walla nasil da tarifler yolluosun ooole

Ahahah ''kaçakistanlı is coming'' Yaaa benimde dukan yapasım geliyo böyle tarifleri görünceee

Kıskandım
tabii yap hadi cok zor degil inan 3 gunde yetisirsin bize hadi hadi

sen basbayagi chef oldun haaa bak nediycem biz seninle turkiyede ilk dukan restauran ya da kafesini acalim mi? ne guzel olur yaaa
Aaaaaaa unutmadan motorlarin calismasi super umarim ayni hizda calismaya devam ederler bi de Fadimenin tarifine cok guldum kiz ne varsa doldurmus o kadar seyi karistirirsan durmaz tabii motor viiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

ayy busecim son bisey sorucam ben simdi bugun markette bi puding buldum vanilyali yag orani 0,2 ve 100 gr.sadce 64 kalori yani yogurt gibi bisey die dusundum sence ben ondan yiyebilir miyim:18:

aaa sen nerdesin ki? hangi ülkedesin kıız :26: öyle bi kafe açmak için off çok güzel tariflerimiz olması gerek bize özel. dukan yapan yapmayan herkes gelip yemek istemeli hattaa. yoksa batarız o pudingin içindekiler kısmının hepsini yaz bana. patates nişastası falan yazıyorsa olmaz kullanamazsın. ki zaten şeker vardır onun içinde. imkansız yani kullanman. ama bi yaz bakim içindekileri bana. yaa dediğime nasıl da gelmiş gitmiş koşmuş almış tatlandırıcısını cadı. bi de benimle didişiyordu. sağlıkmışmış. de get yalan dünyaaaaaaaa afiyet olsun tatlandırıcın dozunda olsun. ben dondurma yaptım kendime kız tatlandırıcılı. sen de yap güzel oluyooor. ama sahlebim yoktu dukana uygun. onu da alcaam.

linkkkkkkkkk dukandiyetitariflerim: VANİLYALI DONDURMA

Bizim kaptanımızın yardımcısı yok sanırım. :26: Ben olabilirim aslında dilerse çünkü zorlanıyor yetiştirmek için 21.30 önerisinde bulundum bu arada ebrucum ne dersin?

busecim betüldü yardımcım ama o da pek girmiyor şu aralar. Ben seve seve kabul ederim :) uygun bir zamanda bildiririz paylaşım alanına

busecim betüldü yardımcım ama o da pek girmiyor şu aralar. Ben seve seve kabul ederim :) uygun bir zamanda bildiririz paylaşım alanına

aa öyle mii :26: ben bilmiyordum, yok sanıyordum. betül arkadaşımız alınmasın sonra. :26:

kızlaaaarr nerdesiniiiizzzz

buradayımmm... kızlar ben birşey hatırladım yaa ben bi ara lise yıllarında hulahop çevirmiştim o dönem belim bir inceldi karnım bir düzleştiki sormayın yarın dershanem varda p.tesi hulahop alıcam mutlaka kendime koşu bandınıda bugün taşıyabilemedim annem p.tesi taşı dedi sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş yapıcam artıkkk :):):):) yarından itibarende sımsıkı hoş naif şirin şeker bir diyete giriyorummm :):):):):):) 1 ay sonra varyaa offf 65 olucam çok pis kararlıyım yani o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…