- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.941
Tesekkurler benim canimdan aziz bildigim sevgili arkadaslarim sayenizde burdaki motivasyon olmasa degil kilo gram veremezdim bençok güzel tebrikler.
kız emineeeee ben seni yerim asılböylece birbirimizi yiyp bitirmiş oluruz. he kuzum ne yapcaz biz bu wc işini yaa. göbişimi bi görsen yani tavan yaptı. valla bu wc sorunuyla 2 kiloyu süper verdin. demek öyle bi sorun da olmasa 3 ü bulurdun rahat çok merak ediyorum yarın ki kilomu şimdiden. kesin artı çıkarım yarın.
bize isim buldum emineeee. iki kişilik grubumuzun adı kabızittin
Hadi bu da bizim takim hareketle eylemi hizlandirmaya calisirken:118:ahaha tamam gruba büşü de alıyoruz emineeekabızittin etti 3
büşüüm moral bozmak yok azimle ... dağları deleceğiz.
aslinda gercekten piyasada ne kadar cok cesit varmis da haberimiz yokmus evde yapabileceklerimiz de ooooole tabii ben bugun evde kendim lor yapicam yag oranindan emin olmak istiyorum bu kadar dikkat ediyo gorunsem de bu sabah cooook kotu bi hata yaptim mozarella yedim %45 yag orani varmissabah dukan krep yaptım kendime hindi fümeliyanına az lor. yarım pınar salam. (hepsi dukana uygun olanlardan, nişastasız ve yağsız )
araştırınca neler bulunuyorlakin ben iyice bugün umutsuzluğa düştüm. yanlış bir şey mi yapıyorum acaba ben. 500 gr verdim sadece 4 gün atak da dahil. hatta bugün 100 ünü geri aldım 400 gr yani. bana yaramamış olabilir mi ya bu dukan. çok fena da kabızlık yapıyor. hevesim kaçıyor. :26:
Evet evet bence de sen olmalisin inan dun ayni seyi ben dusundum yakisir benim sorumluluk sahibi:126: caliskanBizim kaptanımızın yardımcısı yok sanırım. :26: Ben olabilirim aslında dilerse çünkü zorlanıyor yetiştirmek için21.30 önerisinde bulundum bu arada ebrucum ne dersin?
Canim insallah diyorum ama ben veremem cunku Dukan seyir devresinde o kadar verilemedigini biliyorum ama yeni baslayan Dukan atak devresindeki biri bu iddiaya gonul rahatligiyla girebilir cunku Dukanla bu mumkun tecrubeyle sabit.Ben senin de Dukan yapacagini hissettim yanildim mi?bu hafta benle yarışan varmı kim kaç kilo verir bakalım
ben 2 kilo diyorum 99.2 yim
haftaya 97.2 yada daha aşagıda olabilir ne yaptıgımı söylemiyorum verirsem söylicem
Tesekkurler benim canimdan aziz bildigim sevgili arkadaslarim sayenizde burdaki motivasyon olmasa degil kilo gram veremezdim ben
Hadi bu da bizim takim hareketle eylemi hizlandirmaya calisirken:118:
Dukan Kabizittin adamin adi booole olsa cok karizmatik olurdu haaa saka bi yana dun huzura kavustum kolay olmasa da sanirim karnibahar iseyaradi benim bunyem sebzeye cok alisik neyse ben yaninda super aci bir tane de aci tursu biber yedim varin dusunun gayriiiiii.Busecim yemek cok guzel oldu yani yaninda da somon yaptim tavada ama yemegin uzerine azcik kasar olsaydi tadindan yenmeye bilirdi walla
aslinda gercekten piyasada ne kadar cok cesit varmis da haberimiz yokmus evde yapabileceklerimiz de ooooole tabii ben bugun evde kendim lor yapicam yag oranindan emin olmak istiyorum bu kadar dikkat ediyo gorunsem de bu sabah cooook kotu bi hata yaptim mozarella yedim %45 yag orani varmis
Evet evet bence de sen olmalisin inan dun ayni seyi ben dusundum yakisir benim sorumluluk sahibi:126: caliskanarkadasima
selam kızlar bu sabah biraz geç kalktım 8 de dün kendime sos yaptım kabızlık çekenler için çok iyi
1 çay b ceviz içi 1 su b isot yarım 7 renkli baharat 1 ç b ketçap acılı olsun,1 ç b nar ekşisi 1 ç b sumak 1 kahve fincanı kuru üzüm
1 limonun suyu
önce kuru üzümle cevizi rondoda iyice ufalayın teker teker malzemeleri ekleyin macun gibi oluyor her yemegin yanına 1 yemek kaşıgı koyup tüketin metobolizma çalıştırıyor
bu hafta benle yarışan varmı kim kaç kilo verir bakalım
ben 2 kilo diyorum 99.2 yim
haftaya 97.2 yada daha aşagıda olabilir ne yaptıgımı söylemiyorum verirsem söylicem
Günaydın minnaklarımmmm
İlk başta kilo veren herkesi tebrik ediyorum efenimm
Sonrada eren benim kilo vermemi istemiyor demek istiyorum :111::111: Tam foruma giricem konuşucam sizle gaza gelicem internetim bozuluyo 2 gündür böyleee yaaa
fadimetos biz emineyle dukanladığımız için o verdiğin tarifi yapamayız :26: neyseki seyrek de olsa wc sorununu aşıyoruz. 3 güne 1 wc. benim vücut o şekil dukandan beri. ona da şükür doktorluk olmadım henüzben dukanla bile 500 gr verdim. 2 kilo nasıl vereyim yahu zaten dukanda haftada 1 anca veriliyor. ama bakalım belki çıkar bi deliyürek seninle boy ölçüşecek.
şeymişiiim kaçakistanlım gelmiiişhoş gelmiiiş. şuan kendime şunu yapıyorum
dukandiyetitariflerim: TARTOLET ÇANAĞI
buradan eminecan a duyurulur
Yeşilçay falanda mı içemiyosunuz bebişimm:26:
Ahahah ''kaçakistanlı is coming''Yaaa benimde dukan yapasım geliyo böyle tarifleri görünceee
Kıskandım
ay ilahi büüüşş :111: :111::111::111:
yani azimle zıçıp dağları deleceğiz onun mealiçok güldürdün kız beniiiii allah da seni güldürsün emiii
sende beni gldürdün. bu arada topicte yazdıkların gözümden kaçmıyor yani bilesin nede güzel yemekler pişirir hamarat olurmuşsun sen kız öyledukan en çok sana yaradı valla bende bugün kendime SON KEZ izin verdim yarından itibaren yeni 1300 kalorilik listemle karşınızdayım hatuncanlar :) 1 ayda 4 kilo hedefliyorum haftada 1 kilo yani koşu bandımıda odma taşıycam bugün :) şimdi akşam yemeği yiyip geliyorum :) hadi görürşüz hatuncanlar :)
walla bize yani bana soran olurda ben Busecigimi tek geciyorum derim baska da bisey dememkızım senin yanaklarını sıkar sündürürüm.dur bakalım ece uygun görürse ben olabilirim yardımcısı. başka olmak isteyen arkadaşlar varsa önceliği onlara veriyorum hatta, buyursunlar.
mozarella mıııııben kendim lor yapmıyorum bim den kaanlar marka böreklik ve kahvaltılık yazan loru alıyorum. %1 yağlı ve tuzu pek yok. çok iyi bence bizim dukan için. çoğu dukancının tercihi. tavsiye ederim uğraşmak istemezsen. menüne de bayıldım ayrıca. ton balığım var ligt ama onu yarına saklıyorum. güzel ton balıklı salata yapacağım kendime bu arada benim de motorum çalıştı bugün sonunda.
sen benim aklimi okuyosun kiz walla nasil da tarifler yolluosun oooleşeymişiiim kaçakistanlım gelmiiişhoş gelmiiiş. şuan kendime şunu yapıyorum
dukandiyetitariflerim: TARTOLET ÇANAĞI
buradan eminecan a duyurulur
tabii yap hadi cok zor degil inan 3 gunde yetisirsin bize hadi hadiAhahah ''kaçakistanlı is coming''Yaaa benimde dukan yapasım geliyo böyle tarifleri görünceee
Kıskandım
sen basbayagi chef oldun haaa bak nediycem biz seninle turkiyede ilk dukan restauran ya da kafesini acalim mi? ne guzel olur yaaa
walla bize yani bana soran olurda ben Busecigimi tek geciyorum derim baska da bisey dememkiz ben Turkiyedemiyim allahini seversen bana bim dio mim dio yaaaa burda kendi gobegimi kendim kesiom ama dur suzuluyo benim lorum pek bi guzel duruyo yaaa quark dedikleri suzme yogurdun hatta krem peynirin eksisi bisey var burda ama bi haftada osandim eksisi midemi bulandirdi:120: lor biraz daha tatlimssi yaa canim cekti ooole tatlimsi biseyler sen anladin onu Busisim gozumde donuyolar hatta sen baslarken tatlandirici alicam felan deyince ben yok demistim gerek yok ben tatliyi hayatimdan cikarmak istiyorum falan ama 5.gun de gozum donuyo valla aldim tatlandirici su ekmegi tatlandiricili yapicam hatta icine tarcin falan da koyup belki iki uc goji berry falan kek gibi bisey yapmak istiyorum yoksa oleceeeem dun icinde tatlandirici olan bonbon sekerlerden aldim ama yemedim
sen benim aklimi okuyosun kiz walla nasil da tarifler yolluosun ooole
tabii yap hadi cok zor degil inan 3 gunde yetisirsin bize hadi hadi
sen basbayagi chef oldun haaa bak nediycem biz seninle turkiyede ilk dukan restauran ya da kafesini acalim mi? ne guzel olur yaaa
Aaaaaaa unutmadan motorlarin calismasi super umarim ayni hizda calismaya devam ederler bi de Fadimenin tarifine cok guldum kiz ne varsa doldurmus o kadar seyi karistirirsan durmaz tabii motor viiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
ayy busecim son bisey sorucam ben simdi bugun markette bi puding buldum vanilyali yag orani 0,2 ve 100 gr.sadce 64 kalori yani yogurt gibi bisey die dusundum sence ben ondan yiyebilir miyim:18:
Bizim kaptanımızın yardımcısı yok sanırım. :26: Ben olabilirim aslında dilerse çünkü zorlanıyor yetiştirmek için21.30 önerisinde bulundum bu arada ebrucum ne dersin?
busecim betüldü yardımcım ama o da pek girmiyor şu aralar. Ben seve seve kabul ederim :) uygun bir zamanda bildiririz paylaşım alanına
kızlaaaarr nerdesiniiiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?