- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.721
Ben de cok severim ama yaklasik 4 yildr falan icmiyoruz eve almiyoruz, ictikce bagimlilik yapiyor sankiEvet canim olmadi tatlıyı sırf yemiş olmak için yedim zaten misafirlikteydim. Kola zafim
Hos geldin aramza, burda yeterince aktif olursan faydasini gorursun kesinlikle9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Eda
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 72
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 tane 1 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ: ünv öğrencisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görünüm
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: gebelikten kalma
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: aktif hareketli
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: destek tarif
Evet canim saatte gece kaldı mecburenSağol canım sarısı sizlere inşallah yeter ki isteyin
Eline sağlık canım bence güzel duruyor önemli olan anlamı
Ya ekmek ya tost olmasaymış güzelmis akşam hafif ama afiyet olsun
Kııızzz naptınnn sennn anam+1 kg loading
Gayet güzel afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
tatlı krizine girdim
Kaçamakların miktarı az ama olmasa çok daha iyiymiş tabii
Hoşgeldin canım
Evet canım haklısın KV oruç olunca gece kaldı. Valla bana kalsan yemezdim lahmacunu bile zorla yedim midem bulandı yerken dün pek iştahım yoktu. Tatlıya eltim ısrar etti bir tane yedim mecburen. Tabi bu bir bahane değil hala ısrarlara hayır diyemiyorum.Gayet güzel menü afiyet olsun canım
Canım lahmacunu zaten geç saatte yediğin için keşke tatlı yemeseydin.
Hoş geldin
Evet gerçekten bağımlılık yapıyor o konuda haklısın.Ben de cok severim ama yaklasik 4 yildr falan icmiyoruz eve almiyoruz, ictikce bagimlilik yapiyor sanki
Hoş geldin Eda’cım maşallah boyun uzun kilon da çok değil takımda aktif olur suyuna sporuna menülerine özen gösterirsen hemencecik mezun ederiz seni9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Eda
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 72
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 tane 1 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: evet
MESLEĞİNİZ: ünv öğrencisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görünüm
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: gebelikten kalma
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: aktif hareketli
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: destek tarif
Takımdakilerden maydanozun sütü azalttığını dereotunun artırdığını duymuştum canım bi araştır istersenEmzirirken maydonozlu su içen var mı çocuğa geçer mi oda zayıflamasın
Bu ibre işaretleri nerden geliyoMerhaba güzel pazarlarınız olsun kızlar
Teşekkür ederim bakıcam ona daHoş geldin Eda’cım maşallah boyun uzun kilon da çok değil takımda aktif olur suyuna sporuna menülerine özen gösterirsen hemencecik mezun ederiz seni
Takımdakilerden maydanozun sütü azalttığını dereotunun artırdığını duymuştum canım bi araştır istersen
13 Mart Cumartesi Menüm
11:00
2 dilim ekmek
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
3 ceviz 10 fındık
1 yk portakal reçeli
Beyaz peynir
15:00 1 muz +1 hurma
19:30 3 kaşık yoğurt +2 bud tavuk haşlama +salata
Spor yok
U UcanSupurge
Çok geliyo zaten azaldın birazHoş geldin Eda’cım maşallah boyun uzun kilon da çok değil takımda aktif olur suyuna sporuna menülerine özen gösterirsen hemencecik mezun ederiz seni
Takımdakilerden maydanozun sütü azalttığını dereotunun artırdığını duymuştum canım bi araştır istersen
Bu ibre işaretleri nerden geliyobende yapıyim
Maşallah maşallah ne güzelÇok geliyo zaten azaldın biraz
Emzirdiğim için zayıflayamadım zaten daha fazla bekleyemem yoksa bütün dolabı çöpe atmam gerekecek 38 bedenden 42 oldumBen de cok severim ama yaklasik 4 yildr falan icmiyoruz eve almiyoruz, ictikce bagimlilik yapiyor sanki
Hos geldin aramza, burda yeterince aktif olursan faydasini gorursun kesinliklebu arada bence emzirirken maydanoz suyu tuketme az daha sabret 1 yas olmus bile,
Sen diyet modunda olduğun için sana +1 elbette yapar canım ödem de yapar onların günlük rutini bu ve benzeri ise etkilemez tabiBismillah deyip başlamam gerekiyor anlık nefsime uyup çıldırdım şimdi nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.Biz üç kişiydik arkadaşım kardeşi ben aynı miktarlarda yedik üstelik onlar kahvaltı da yapmışlar ertesi gün ve hala ben +1 iken onlara merak edip WhatsApp grubundan sordum ya bir tartılsanıza kilo aldınız mı diye ikisi de sabitmiş zaten çok zayıflar hayatları boyunca hiç kilo problemleri olmamış neden ben ertesi gün ve devam eden günler +1 geliyorum böyle ömür geçer mi ya sanırım nmezun olsam da buralardan hiç ayrılmayacağım
Profil bilgilerinden düzenlwrsen çıkıyor canım bu arada hoşgeldin takımaBu ibre işaretleri nerden geliyobende yapıyim
Sen de mi Hataylısın canım ?Emzirdiğim için zayıflayamadım zaten daha fazla bekleyemem yoksa bütün dolabı çöpe atmam gerekecek 38 bedenden 42 oldumBu Araf’a eşim gıda konusunda aşırı titizdir kola vs eve sokmaz sadece ayran içeriz Hataylılar kalp
Eşim hataylı habire ayran içiyoruz kolayı falan unuttumSen de mi Hataylısın canım ?
Off ben de ayniyim canim yaa, bizim kaderimiz mi boyle anlamadimBismillah deyip başlamam gerekiyor anlık nefsime uyup çıldırdım şimdi nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.Biz üç kişiydik arkadaşım kardeşi ben aynı miktarlarda yedik üstelik onlar kahvaltı da yapmışlar ertesi gün ve hala ben +1 iken onlara merak edip WhatsApp grubundan sordum ya bir tartılsanıza kilo aldınız mı diye ikisi de sabitmiş zaten çok zayıflar hayatları boyunca hiç kilo problemleri olmamış neden ben ertesi gün ve devam eden günler +1 geliyorum böyle ömür geçer mi ya sanırım nmezun olsam da buralardan hiç ayrılmayacağım
Yok canim diyet yapma demedim yap tabi ki beklemeEmzirdiğim için zayıflayamadım zaten daha fazla bekleyemem yoksa bütün dolabı çöpe atmam gerekecek 38 bedenden 42 oldumBu Araf’a eşim gıda konusunda aşırı titizdir kola vs eve sokmaz sadece ayran içeriz Hataylılar kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?