- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.761
Benim yedi kilo fazlam var aslinda son zamanlarda kilo almam arrtigi icin sok diyete girdim vucudumda dinlenir midem kuculur diyedusunuyorum ama bir haftami tamamladiktan sinra saglikli bir diyet yaparak size ayak uyduracagimCanım biz şok diyet yapmıyoruz düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz takıma dahil olmak için hedef kilo mevcut kilonun en az %10u olması gerek 4 kilo fazlanız var anladığım kadarıyla
Tamam canım sen daha iyi bilirsin ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımBenim yedi kilo fazlam var aslinda son zamanlarda kilo almam arrtigi icin sok diyete girdim vucudumda dinlenir midem kuculur diyedusunuyorum ama bir haftami tamamladiktan sinra saglikli bir diyet yaparak size ayak uyduracagim
62 den. 53 e dusmek istiyorum boyuma gore 53 iyi oluyoKaç kilo vermek istiyorsun canım bu arada
Ay kuzenimin kızı tuvalet eğitiminde zorlanıyordu Hala beze mi yapıyor diyenlere ne yapayım elime süpürge alıp tuvalet kapısında mı bekleyeyim demişti
Ne yapayım gülüm tablet telefon oynayıp duruyor ikisi de.Ay kuzenimin kızı tuvalet eğitiminde zorlanıyordu Hala beze mi yapıyor diyenlere ne yapayım elime süpürge alıp tuvalet kapısında mı bekleyeyim demişti
Şimdiki çocuklar hep öyle versen bir dert vermesen bir dertNe yapayım gülüm tablet telefon oynayıp duruyor ikisi de.
Ben de ben de zumbabın ritmini hiç tutturamadım ki
Hoş geldin Tülay maşallah öyle aşırı bir fazlalığın yok hemencecik seni de mezun ederiz inanıyorum9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: tulay
YAŞINIZ: 31
KİLONUZ: 62.300
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: iki oglan 12-3 yas
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayir
MESLEĞİNİZ: fabrika iscisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli bir beden
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: uc yıl once dogumda aldıgım kılolar aynadan uzaklasmama ndn oldu.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: azimli ve kararli yanlizligi sevmeyen
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: diyet listesi ve destek veririm arkadaslarima
Ahahahaha eski usul en guzeli
Hos geldin aramiza, sporla desteklersen daha guzel kilo verip aynalarla barisirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: uc yıl once dogumda aldıgım kılolar aynadan uzaklasmama ndn oldu.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: diyet listesi ve destek veririm arkadaslarima
Yalniz baya iyi dans ediyor ablalarYine bir gün zumba sınıfında 9. Takım hatunları beraber figür çalışıyorduk.Tanimayanlar için ikinci oynayan güzel hatun U UcanSupurge
Kız bunlar iyi ben bildiğin ŞahikaYine bir gün zumba sınıfında 9. Takım hatunları beraber figür çalışıyorduk.Tanimayanlar için ikinci oynayan güzel hatun U UcanSupurge
Değil mi ya.Denemeye kalksam sakatlanirimYalniz baya iyi dans ediyor ablalar
Aynen ya ben de.Kız bunlar iyi ben bildiğin Şahika
Hedef kilomda ne yazıkki kalamadım bıraktığım gibi yedim ama yazın sıcakta bol su icerek ve az yiyerek yaklaşık 4 5 ay 59 60 arası gidip geldim en son 1 2 ay önce eşim gelince tatlılar pastalar derken 66 oldumEkürim ben de benzer kilo da başladım ve ben de 57 istiyorum.Hedef kilona ulaştıktan sonra ne kadar süre o kilo da kaldın ?
Amin canım yeterki isteyelimİnşallah canım ya sende iyi vermişsin maşallah darısı hepimize
Hoşgeldin canım ben Zeynep inşallah tez zamanda ulaşırsın hedefine boyun kaçtı acaba9.TAKIM KATILIM FORMU
Ancak bu kadar anlatılabilir di yanlız
Güzel canım afiyet olsun14.03.2021
12.00
1 haslnms ymurta,4 dlm sucuk,1 biber,1 dlm peynir,5 zeytin,1 yk tahn pekmz,1 tk sos,2 dlm ekmek
16.00 sade kahve,2 hurma,6 badem
18.00 2 haslnms tavuk but,salata, 1 bardk kefir
Su: 2.5 lt tamamlayacgm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?