- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.981
Askolsun Busraaaaaselam kızlar nasılsınız?? ben bugün çok kötü bir şey yaptımbugün bitter çikolata yedim moralim çok bozuk yarın doktordan kan sonuçlarımı alıp tekrardan gideceğim diyetisyene bakalım ne olacak offf
Aferin akilli davranmissin pogacalari almakla ben de sabah omlet yedim kendi yaptigim lorla ayrica domates yedim,oglen sis kebab izgara yaninda biber ve sogan izgara aksam cacik yedim suan cay iciyorum tatlandiricim varya bekliyorum canim istesin yogurtla yeyim diye ama istemiyo feci susuyorum bugun sanirim sis kebap susatti bisey sorucam tamam meyveli yogurt sinirli izinli listesinde ama onda da seker var nasil oluyo bu yaaa:100:tuvalet icin al ben den de okadar bekliyoruz sis sisbir de ben seyiri 5+2 yapayim diyorum cunku 1+1 daha yavas gelisiyormus yani hafta ici sadece protein haftasonu protein+sebze degisiklik mumkunmus
selam kızlar nasılsınız?? ben bugün çok kötü bir şey yaptımbugün bitter çikolata yedim moralim çok bozuk yarın doktordan kan sonuçlarımı alıp tekrardan gideceğim diyetisyene bakalım ne olacak offf
Evet canım bende başladım bugün artık 1300kalorilik diyet yapıyorum :):) sabah 3 kuru kayısı 1 yumurta ve 30 gram peynir den omlet yedim dershane ye yanımda 3 büyük boy mandalina getirdim 1 ini yedim ve yanımda yoğurtla brokoli getirdim buharda pişmiş :) şimdi ara ya çıktım yemek istiyorum :):) sen sık sık gir yaz canım birbirimizi tetikleyip devam edelim.
dukan ekmeklerim (veya poğaçalarım) hazır dukancanlar..Eki Görüntüle 611656
null Askolsun Busraaaaa yarin diyetisyenden cikista hemen gidiyosun
hulohopunu aliyosun ve basliyosun cevirmeye kiz ben bile yemiyorum artik sen hangi
seytana uydun ooolehiiic yakistiramadim sana
beni çok şaşırttın diyabetik yiye yiye sonunda gerçeğine de dayanamaz hale geldin bencee. bi daha olmasın. sana eminenin verdiği cezayı ben de uygun
buluyorum.
hemen toparlan büşra yoksa o kiloların üzerine yapışacak, şortu da unut.
caniiiim hadi hayirli olsun Dukanin bak bu haftanin yildizi sen olacaksin en az 2 gider diyorum ben :128:dukan ekmeklerim (veya poğaçalarım) hazır dukancanlar..Eki Görüntüle 611656
dukan ekmeklerim (veya poğaçalarım) hazır dukancanlar..Eki Görüntüle 611656
Canım hemen başlıyorum diyete o kadar suçlu hissediyorum ki kendimiama bir daha zerre kadar dışına çıkmak yok o şortlara sığacagim mutlaka kaçarı yok bu işin her akşam 1-2saat yürüyüş ve muntazam diyet ile başlıyorum holohop alacagim bugün ilk bulduğum yerden akşamları mekikde cekecegim ya varya öyle böyle değil suçluluk yaa çok fenayim en baştan başlıyorum resmen diyete bu sabah tartıda 71.8 gördüm hepsi kilo değil evet ama bir şekilde içine kilolarda dahil bunun
Buseeeee gunaydin 5+5 demek istedim yaaa moral olarak ben kotu oldum gecen hafta gram gram veriyo iken bu hafta verememek uzerine almis gorrunmek beni bitirdi biliyorsun moral cook onemli ayyy bilemiyorum bugun zaten protein gunum yarina kadar dusuneyim bakiyim 5+5 mi 1+1 mi bilemiyorum
canim cok haklisin sanirim hergun tartilmamak en dogru olan ve yine haklisin hizli degil kalici olan kilo vermeden yanayim ben de dur bakalim bir hafta bu duzenle bi gideyim yazdiklarini da kulagima kupe yapayim canim cok saol haaa ben de kimseye soylemiyordum ama esime sooledim sadece o da habire dukan deyip duruyo hatta ben de basliycam falan dio bu demektirki yakinda herkes duyaremineeem şöyle söyliyeyim. dukan amca 1+1 öneriyor. vücudu her gün şaşırtan bir yöntem çünkü bu ve bıktırmıyor. böylece duraklamayı asgariye indirmiş oluyoruz. önemli olan hızlı kilo vermek değil artık. sağlıklı kilo vermek ve geri almamak. yani benim sana önerim, eğer moralin çok bozuluyorsa cumadan cumaya tartılmanama ben her gün tartılıyorum. hatta ps günlerinde kendimi ertesi gün + da görmeye bile alıştırıyorum. bunlar normal. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi. ertesi gün sp (saf protein) günü yaptığımda o + görünenlerin de gideceğini biliyorum çünkü. hee gitmese bile ben diyeti doğru yapıyorsam eninde sonunda gidecek. bu uygulama şekillerini de aklına göre değiştiremezsin, vücudun bi standarta alışması lazım.
ayrıca ben 1+1 den yanayım. çünkü mesela yarın bir arkadaşımla görüşeceğim ps günüm olduğu için dışarı çıkmamı da ona göre ayarlayabiliyorum. çünkü bu şekilde dışarıdayken ton balıklı salaa yiyebileceğim mesela. ya da dana ızgaranın yanındaki biberleri ve közde domatesi ve acı sosu da mideme indirebileceğimve istediğim sebze salatasını, açık büfeden donatabileceğim. 5+5 benim hayatımı çok kısıtlar. en basitinden eve bir misafir gelse diyette olduğumu bile anlamadan salata yiyebileceğim ya da sebze yemeği (anneme ona göre yaptırıp az yağlı yaptırıp) çünkü biliyorsun ben çevremdeki kimseye dukan yaptığımı ve hatta diyet yaptığımı dahi söylemiyorum. dikkat ediyorum yağdan şekerden uzak duruyorum diyorum sadece
amma çok konuştum yahu.seçimini yap.
buseeeem tebrik ederim benim guzel arkadasim biz sana senin verdigin moral ve destekten ornek alarak yapiyoruz ne yapiyorsak diyetinin sonuna tez zamanda ulasacaksin bundan eminim artik yokusu ciktin hadi iniyorsun bu evre inan daha zevkli olacak ve de kolay inan bana hem dukan da var yanindakızlaar çizelgeme bakııınsonunda yolun yarısını geçtiiiim
destek veren moral olan herkese çoook teşekkürler. siz olmasanız başaramayabilirdim.
canim cok haklisin sanirim hergun tartilmamak en dogru olan ve yine haklisin hizli degil kalici olan kilo vermeden yanayim ben de dur bakalim bir hafta bu duzenle bi gideyim yazdiklarini da kulagima kupe yapayim canim cok saol haaa ben de kimseye soylemiyordum ama esime sooledim sadece o da habire dukan deyip duruyo hatta ben de basliycam falan dio bu demektirki yakinda herkes duyar
buseeeem tebrik ederim benim guzel arkadasim biz sana senin verdigin moral ve destekten ornek alarak yapiyoruz ne yapiyorsak diyetinin sonuna tez zamanda ulasacaksin bundan eminim artik yokusu ciktin hadi iniyorsun bu evre inan daha zevkli olacak ve de kolay inan bana hem dukan da var yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?