Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar nasılsınız?? ben bugün çok kötü bir şey yaptım bugün bitter çikolata yedim moralim çok bozuk yarın doktordan kan sonuçlarımı alıp tekrardan gideceğim diyetisyene bakalım ne olacak offf

Askolsun Busraaaaa yarin diyetisyenden cikista hemen gidiyosun:88:hulohopunu aliyosun ve basliyosuncevirmeye
kiz ben bile yemiyorum artik sen hangi seytana uydun ooolehiiic yakistiramadim sana

eminee hayırrr. 5+2 diye bir şey yok. o bahsettiğin 2+5 o da 2 gün protein 5 gün sebze günü. o yöntem kilo sıkıntısı çok olmayan, yavaş kilo vermek isteyenler için. eğer hızlı kilo vermek istiyorsan 5+5 yapacaksın. ama en sağlıklısı ve bıktırmayanı 1+1 ve 1+1 yapanlar bir süre sonra 5+5 yapanların hızına yetişiyormuş haberin olsun. yani her halukarda en iyisi 1+1. karar senin. bu arada bugün akşam zar zor da olsa wc ye çıktım. vee regl oldum sonunda 3 güne şişliğim iner diye umuyorum bu sayede. tabi kilo vermem yavaşlayacak sanırım ama olsun.

beni çok şaşırttın diyabetik yiye yiye sonunda gerçeğine de dayanamaz hale geldin bencee. bi daha olmasın. sana eminenin verdiği cezayı ben de uygun buluyorum.

hemen toparlan büşra yoksa o kiloların üzerine yapışacak, şortu da unut.

eminee yazmayı unutmuşuum. izinli olan yoğurtlar light meyveli yoğurtlar şekersiz olması gereek türkiye de sütaşınki var sanırım mesela.

Son düzenleme:
herkese bol diet, sıfır kaçamak, çokca dukan , az kabızistanlı günler dilerim...okudum geçmişi

herkese günaydın.
hafta sonu malum gilemedim.
misafirler, pastalar tatlılar,çörekler,börekler,doğum günü hepsi bir aradaydı
bende yedimmm amaaa ölçülü.
zaten 65 altına inemiyorum.çakıldım kaldım.
hadi bakalım herkese kolaygelsin.hafta sonu kaçamaklarımızı
hafta içi eritelim.

Canım menülerimizi paylaşalım o zaman daha iyi olur sporlarımızı aksatmaz ve kaçamak yapmazsak bence iyi sonuçlar alırız

Dünkü Menüm,

SABAH
Yarım Yağlı süt (1 bardak)-97,5 cal.
Yarım yağlı beyaz peynir(20 gr)-32,20 cal.
2 yumurta-160 cal
2 d.kepek ekmeği-110 cal

ÖĞLE
Tam yağlı yoğurt(25 gr)-21 kal.
Tam yağlı peynir(50 gr)-131,50 kal.

AKŞAM
2 kase ezogelin çorbası-280 cal.
1 fırında patates-100 cal

Ara: 2 elma+1 portakal-170 cal
(hepsini bir yemedim tabii Akşam yemeğini erken yediğim için akşamı aslında meyveyle geçiştirdim)

Toplam, 1102 kal.

Dün evde olduğum için sporum yok ama haftanın 6 gününe sporu da eklersem müthiş olacak

null Askolsun Busraaaaa yarin diyetisyenden cikista hemen gidiyosun

hulohopunu aliyosun ve basliyosun cevirmeye kiz ben bile yemiyorum artik sen hangi

seytana uydun ooolehiiic yakistiramadim sana

Sorma canım yaa öyle suçlu hissediyorum ki kendimi çok aşırı moralim bozuk bundan sonra zerre kadar dışına çıkmak yok diyetin söz veriyorum size

Canım hemen başlıyorum diyete o kadar suçlu hissediyorum ki kendimi ama bir daha zerre kadar dışına çıkmak yok o şortlara sığacagim mutlaka kaçarı yok bu işin her akşam 1-2saat yürüyüş ve muntazam diyet ile başlıyorum holohop alacagim bugün ilk bulduğum yerden akşamları mekikde cekecegim ya varya öyle böyle değil suçluluk yaa çok fenayim en baştan başlıyorum resmen diyete bu sabah tartıda 71.8 gördüm hepsi kilo değil evet ama bir şekilde içine kilolarda dahil bunun

günaydın 9. takım. ne güzel şenlenmiş buralar. pek hoşuma gittiiiiiiii bu sabah tartıldım dün protein sebze gününde kilo almamışım. aynı kilodayım 57.5 yani.çok sevindim çünkü genelde ps(protein sebze) günün de + gözükülebiliyor.

vee hatırlar mısınız bilmem amaa biz bi ölçü almıştık kızlaaarr ben bu sabah her yerimi mezura ile ölçtüüm. sonuçlarrr mükemmeeeeeeeeelllllllll

dukan ekmeklerim (veya poğaçalarım) hazır dukancanlar..Eki Görüntüle 611656

harikasııın ben de paylaşacağım bu zamanki kadar ki yaptıklarımı. çoğunun fotosunu çekmiştim. belki imrenip dukana katılmak isteyen yoldaşlarımız çoğalır. nasıl gidiyor söyle bakalım. verdin mi kilo? atak bitmiştir artık.

oyy kuzuum 69 lar diyorduk kötü olmuş :26: tamam tamam sen yine hemen toparlanıp başarırsın sıkı tempoyla üzülme artık. cezanı çekmişsin üzüntüyle. bak kendine de çok yüklenme sağlığın daha mühim.

Buseeeee gunaydin 5+5 demek istedim yaaa moral olarak ben kotu oldum gecen hafta gram gram veriyo iken bu hafta verememek uzerine almis gorrunmek beni bitirdi biliyorsun moral cook onemli ayyy bilemiyorum bugun zaten protein gunum yarina kadar dusuneyim bakiyim 5+5 mi 1+1 mi bilemiyorum

emineeem şöyle söyliyeyim. dukan amca 1+1 öneriyor. vücudu her gün şaşırtan bir yöntem çünkü bu ve bıktırmıyor. böylece duraklamayı asgariye indirmiş oluyoruz. önemli olan hızlı kilo vermek değil artık. sağlıklı kilo vermek ve geri almamak. yani benim sana önerim, eğer moralin çok bozuluyorsa cumadan cumaya tartılman ama ben her gün tartılıyorum. hatta ps günlerinde kendimi ertesi gün + da görmeye bile alıştırıyorum. bunlar normal. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi. ertesi gün sp (saf protein) günü yaptığımda o + görünenlerin de gideceğini biliyorum çünkü. hee gitmese bile ben diyeti doğru yapıyorsam eninde sonunda gidecek. bu uygulama şekillerini de aklına göre değiştiremezsin, vücudun bi standarta alışması lazım.

ayrıca ben 1+1 den yanayım. çünkü mesela yarın bir arkadaşımla görüşeceğim ps günüm olduğu için dışarı çıkmamı da ona göre ayarlayabiliyorum. çünkü bu şekilde dışarıdayken ton balıklı salaa yiyebileceğim mesela. ya da dana ızgaranın yanındaki biberleri ve közde domatesi ve acı sosu da mideme indirebileceğim ve istediğim sebze salatasını, açık büfeden donatabileceğim. 5+5 benim hayatımı çok kısıtlar. en basitinden eve bir misafir gelse diyette olduğumu bile anlamadan salata yiyebileceğim ya da sebze yemeği (anneme ona göre yaptırıp az yağlı yaptırıp) çünkü biliyorsun ben çevremdeki kimseye dukan yaptığımı ve hatta diyet yaptığımı dahi söylemiyorum. dikkat ediyorum yağdan şekerden uzak duruyorum diyorum sadece

amma çok konuştum yahu. seçimini yap.

kızlaar çizelgeme bakııın sonunda yolun yarısını geçtiiiim

destek veren moral olan herkese çoook teşekkürler. siz olmasanız başaramayabilirdim.

canim cok haklisin sanirim hergun tartilmamak en dogru olan ve yine haklisin hizli degil kalici olan kilo vermeden yanayim ben de dur bakalim bir hafta bu duzenle bi gideyim yazdiklarini da kulagima kupe yapayim canim cok saol haaa ben de kimseye soylemiyordum ama esime sooledim sadece o da habire dukan deyip duruyo hatta ben de basliycam falan dio bu demektirki yakinda herkes duyar

kızlaar çizelgeme bakııın sonunda yolun yarısını geçtiiiim

destek veren moral olan herkese çoook teşekkürler. siz olmasanız başaramayabilirdim.
buseeeem tebrik ederim benim guzel arkadasim biz sana senin verdigin moral ve destekten ornek alarak yapiyoruz ne yapiyorsak diyetinin sonuna tez zamanda ulasacaksin bundan eminim artik yokusu ciktin hadi iniyorsun bu evre inan daha zevkli olacak ve de kolay inan bana hem dukan da var yaninda

Son düzenleme:

çok sağ ol emineciiim. ağzından bal damlıyor, teveccühün. bir de denilene göre 5+5 yapsan bile duraklama riskin daha yüksek olduğundan 1+1 yapanlar 5+5 dekilerin kilo kaybına yetişiyor. bu da demek oluyor ki o kadar zorlanmanın bıkmanın sonunda rahat rahat 1+1 yapanlarla aynı noktada olacaksın. üzerine belki bir de duraklama yaşayacaksın moralin daha bozulacak bu hafta cuma dan sonra seçimini yap bakalım. zaten daha yolumuz uzun. bunun daha güçlendirmesi evresi var. boş yere aceleye gerek yok yani. unutma ki güçlendirmeyi yapmaz da seyirden sonra istediğin kiloya ulaştığında diyeti bırakırsak, verdiğimiz kiloların hepsini geri almamız kaçınılmaz. ve hatta daha da fazlasını alırız kesin. :26: asla pes etmek yok yol arkadaşııım

canım çok tatlı istedi şimdi. ben bi kase yoğurda tatlandırı döküp içine de azcık goji berry katıp yiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…