- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.821
Zorlanıyorsan ara öğün yap canım kuruyemiş ileKızlar yemeği birden mi kestiniz azaltarak mı ben normalde çok yerdim sınırsız bugün az az şeyler yoğurt ıspanak falan yedim karnım boş gibi
5000 bini Lesliye saydığım için 6000 demiştim canımEvet canım 6.000 diye not almıştım aşağıdakini not alıyorum o zaman
Ben ilk hafta aşırı zorlandım. Beyaz leblebi ile ara öğün yaptım hep.Kızlar yemeği birden mi kestiniz azaltarak mı ben normalde çok yerdim sınırsız bugün az az şeyler yoğurt ıspanak falan yedim karnım boş gibi
Ohh ne guzel yuruyus bandi harikaInsallah yuruyus bandımda var yarından ıtıbaren oda lıstede
Ay ilk baslarda ben de cok yiyordum canim yaKızlar yemeği birden mi kestiniz azaltarak mı ben normalde çok yerdim sınırsız bugün az az şeyler yoğurt ıspanak falan yedim karnım boş gibi
Guzel canim, evet kilodan dolayi ip atlarken zorlaniyoruz, benim de sag ayagim cok agriyor ama zamanla alisirim diye dusunuyorum2 litre su
İp atlama : 150 - 30 puan
Squat : 20 - 4 puan
Mekik :20 - 4 puan
80 bacak hareketi - 16 puan
Toplam - 54 puan
Jasminium84
Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.
Evet uc yasında kucugu bıraz zor olcak omumla amaOhh ne guzel yuruyus bandi harikakucuk cocugn var miydi canim ?
Ay ilk baslarda ben de cok yiyordum canim yaama inan zamanla alisiyorsun, ben aksam yemegindem karbonhidrati kaldrmaya calisiyorum baya da alistim zorlamiyor beni ama ilk baslarda soyleseler mumkun degil doymam derdim
Guzel canim, evet kilodan dolayi ip atlarken zorlaniyoruz, benim de sag ayagim cok agriyor ama zamanla alisirim diye dusunuyorum
Bende ceviz yedim şimdi böyle uyucam artık alışayımBen ilk hafta aşırı zorlandım. Beyaz leblebi ile ara öğün yaptım hep.
Tamam canım5000 bini Lesliye saydığım için 6000 demiştim canım
Dizini çok zorlama canım benim bi kere 2.000 atlayacağım diye ağrıttım birkaç gün hiç spor yapamadım2 litre su
İp atlama : 150 - 30 puan
Squat : 20 - 4 puan
Mekik :20 - 4 puan
80 bacak hareketi - 16 puan
Toplam - 54 puan
Jasminium84
Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.
Olsun canim asiri kucuk degil en azindan 30 dk falan seni birakirEvet uc yasında kucugu bıraz zor olcak omumla ama
2000 miTamam canım
Dizini çok zorlama canım benim bi kere 2.000 atlayacağım diye ağrıttım birkaç gün hiç spor yapamadım
Bırakır ya uyuyunca fılan hallerım bn spor ısını sadece benım yenen su nefsımı ıdare edebılırsem gerısı kolayOlsun canim asiri kucuk degil en azindan 30 dk falan seni birakir
Tamam canım
Dizini çok zorlama canım benim bi kere 2.000 atlayacağım diye ağrıttım birkaç gün hiç spor yapamadım
Benim eşim de öyle canım o kadar alışkın ki arabaya alışverişe filan gittiğimizde 1-2 saat içinde pili bitmiş oluyor2000 miben 150 zor yapıyorum şu an.
Fakat ben tuvalete bile arabayla giden biriyim son 4 yıldır. Üniversitede her yere yürürdüm. İşe Başlayınca her yere arabayla gidiyorum. Hiç yürümedim. Hatta bir tanıdığın ofisine ziyarete gitmiştim. Asansör yoktu. 2. Kat olmasına rağmen aşırı nefes nefese kalmıştım. O da “burada bile nefes nefese kalıyorsan sıkıntı” demişti.
gerçekten çok hamlamışım. Nasıl yaptım bunu kendime nasıl
Onceden ben de cok yururdum, lisede universtede inan abartirdim yani, hele de meslege ilk basladigim yillarda nobete giderdim aksam 16 dan 24 e kadar 10 bin adimi tamamlar, gece 24 de sifrlanir sabah kadar tekrat 8 bin falan olurdu artik sen hesapla nasil yogun oldugunu2000 miben 150 zor yapıyorum şu an.
Fakat ben tuvalete bile arabayla giden biriyim son 4 yıldır. Üniversitede her yere yürürdüm. İşe Başlayınca her yere arabayla gidiyorum. Hiç yürümedim. Hatta bir tanıdığın ofisine ziyarete gitmiştim. Asansör yoktu. 2. Kat olmasına rağmen aşırı nefes nefese kalmıştım. O da “burada bile nefes nefese kalıyorsan sıkıntı” demişti.
gerçekten çok hamlamışım. Nasıl yaptım bunu kendime nasıl
Menu guzelde 4 bardak bitki cayi cok degil mi13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek
14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar
18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık
21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü
Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )
U UcanSupurge
Bence öyle şok diyetler yapma canım yapacaksan da kilo vermen durduğunda yap benceArkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Güzel canım afiyet olsun14.03.2021
12.00
1 haslnms ymurta,4 dlm sucuk,1 biber,1 dlm peynir,5 zeytin,1 yk tahn pekmz,1 tk sos,2 dlm ekmek
16.00 sade kahve,2 hurma,6 badem
18.00 2 haslnms tavuk but,salata, 1 bardk kefir
Su: 2.5 lt tamamlayacgm
Güzel canım afiyet olsun mantı ekmek yerine geçmiş14 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
2 YK mantar sote
Kk beyaz peynir
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
2 biber
Şekersiz çay
Ara:4tane badem
aksam:14.40
1kepçe mercimek çorbası
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
bol salata
su:2 litre
Spor:20 dk kardio
44 dk yürüyüş
212 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Neskafe tabiki olmamış sütlü kahve iç canım daha iyi olur bir de akşam acıkmadın mı gün içinde de pek yememişsin14 Mart Pazar
10.30
4 dlm sucuk
1 dlm ekmek
17.00
Üçü bir arada Nescafe
Yarım çay bardağı leblebi
19.00
Yarım dlm bile yoktu ekmek
3 YK mercimek çorba
Su 2 litre
Spor yok malesef
Güzel canım afiyet olsun14 Mart pazar
Saat 13:15
1 su bardağı tarçınlı su
Kahvaltı saat 13:30
1 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates
4 dal maydonoz
3 siyah zeytin
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
Ara öğün 16:30
1 muz
Akşam yemeği 17:45
2 karnıyarık
1 su bardağı ayran
Ara öğün 19:15
1 ceviz
Kızlar acayip fit bir karnıyarık yaptım. Patlıcanları fırında közledim. 1 yemek kaşığı yağ ile sebzelerle sotelediğim et ile içini doldurarak yaptım. Tadı gayet güzel oldu kızlar.
U UcanSupurge
Su ve sporu gece bildireceğim tam olarak tamamlamadım
Afiyet olsun güzelİyi Akşamlar12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı
Canlarım
14 Mart Menü Bildirimi
15.00 1 muz, 1 hurma
18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Anladım canım inşallah ulaşacaksınBoyum 155 canım kısa oldugum ıcın 62 kılo fazla gorunuyo malesef
2 si form çayıMenu guzelde 4 bardak bitki cayi cok degil mi
Profilinden baktım şimdi hemşireymişsin canımOnceden ben de cok yururdum, lisede universtede inan abartirdim yani, hele de meslege ilk basladigim yillarda nobete giderdim aksam 16 dan 24 e kadar 10 bin adimi tamamlar, gece 24 de sifrlanir sabah kadar tekrat 8 bin falan olurdu artik sen hesapla nasil yogun oldugunusimdi is yerim evine cok yakin yuruyecek bahane ariyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?