Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm

Güzel menü bence afiyet olsun canim
Evet canim ins basasirir birgun
Harikasın sen ya
Akşamın epey hafif dünü telafi etmeye çalıştın sanırsam
Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim
Aman midene dikkat et kuzum. Diyette başımıza gelebilecek en kötü şey mide hastalığı
Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi
Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun
Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .
Az ama biraz sagliksiz bir menu olmus canim
Doğru canim
Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins
Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse
Neskafe tabiki olmamış sütlü kahve iç canım daha iyi olur bir de akşam acıkmadın mı gün içinde de pek yememişsin
Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.

Cok tesekkur ederim canim simdi ben de yuruyemiyorum canim, hemen eve gitmek zorunda kaliyorum evde bekleyen cocuk olunca
Kızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canim bence de kuruyemis tuketmek daha mantikli cunku kalorileri yuksek diyet barlarin
Hos geldin tekrar canim, bu sabah tartil ve guzel bir baslangic yap

Sabah sucuk varken füme mi olmasaymış birinden biri fazla gibi canım
Kızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de olsam kuru meyve (hurma-incir) , kuru yemiş tercih ederim canım
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?

Günaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmmherkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inşdemekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettimsizler nasılsınız???

Ayrılmamak lazım buralardan.Birbirimizi motive ediyoruz canım

Hoş geldin canım toparlanmış olmana çok sevindim Cuma’ya kadar asılıyoruz hadi bırakmak yok tartı ne durumda bugün ?
U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım kilomda hiç değişiklik olmamış
Wc ye rağmen sabitsen demek eksidesin canım Cuma’ya güzel bir eksi gelecek inanıyorum artık şu 8 den kurtulalım
Vay vay vay

Gunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozuldu ama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
Wc çıkmadysan eksidesindir bence
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?
Hoşbuldum canım çok şükür toparladık doktora göre artık kendi halinde oynamasına normal hayatımıza dönmeliyiz ama biz biraz daha dikkat etmek istiyoruz nolur nolmaz bı hafta daha sargı yapicaz sonra insAllah normale doneriz
Günaydın canım bende buraya gelmediğimde eksiklik hissediyorum cidden aşırı alıştım
U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım kilomda hiç değişiklik olmamış
Cumayaaa kadar değişiklik olur İnşAllah cnm WC halledersen
Süper cnm baya açtık arayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…