- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.841
Güzel menü bence afiyet olsun canim14 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
2 YK mantar sote
Kk beyaz peynir
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
2 biber
Şekersiz çay
Ara:4tane badem
aksam:14.40
1kepçe mercimek çorbası
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
bol salata
su:2 litre
Spor:20 dk kardio
44 dk yürüyüş
212 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Evet canim ins basasirir birgunValla aynı şeyi kayınvalidem yapıyor bana da. Yemeğe çağırıyor bazen ama dünyanın en kalorili şeylerini yapıyoryemezsem de önüme koyuyor. Ben de gitmiyorum artık. Geçen hafta pazar kahvaltısına çağırdı. Velibah yapmış. ( patatesli bazlama gibi bir şey her kata tereyağ sürüyorlar.) 3 tane yediğim için arzu ettiğim kiloyu veremedim. Hayır demek gerekiyor kuzum. Biraz kilo verip ödül olarak yiyebiliriz onları.
Gayet güzel menü canım afiyet olsun.
Vallahi benim de aynı ya. Misal bi parça çikolata yesem +1 çıkıyorum tartıda. Ama sabır kuzum. Bizim de normalimiz onlar gibi olacak zamanla. Zayıfladıktan sonra.
Ahaha benim de ya. Aynı şeyleri yediğimiz halde adamlar fit ben 84 olmuşum
Hoş geldin Tülay
Afiyet olsun canım hem doyurucu hem de diyete uygun bir menü
Harikasın sen yaÖnce çorba ve bol salata yedim.Yavas yedim ki herkes doya doya yesin mantıyı.son bana kalanın çoğunu büyük oğlana verdim. Mantıyı tane tane yedim ki beynim çok yedi sansın. Erken bıraktım çünkü U UcanSupurge den korktum
Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedimAkşamın epey hafif dünü telafi etmeye çalıştın sanırsam
Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime biAman midene dikkat et kuzum. Diyette başımıza gelebilecek en kötü şey mide hastalığı
Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsunİyi Akşamlar12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı
Canlarım
14 Mart Menü Bildirimi
15.00 1 muz, 1 hurma
18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .Bedirhan, Nazlıcan,
Ve ben: Suphi!...
Üzülme canım gün gelecek bizde öyle olacağız.
Hoş geldiniz
afiyet olsun canım, çok güzel
afiyet olsun canım
Afiyet olsun Haticeciğim çok hafif geçmiş, inşallah ilerleyen saatlerde acıkmazsın
afiyet olsun canım, harika. Patlıcanlı her şeyi çok severim . Tarifi tuttum
Doğru canimAz ama biraz sagliksiz bir menu olmus canim
Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins2 litre su
İp atlama : 150 - 30 puan
Squat : 20 - 4 puan
Mekik :20 - 4 puan
80 bacak hareketi - 16 puan
Toplam - 54 puan
Jasminium84
Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.
Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek
14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar
18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık
21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü
Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )
U UcanSupurge
Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.Neskafe tabiki olmamış sütlü kahve iç canım daha iyi olur bir de akşam acıkmadın mı gün içinde de pek yememişsin
Cok tesekkur ederim canimProfilinden baktım şimdi hemşireymişsin canımtıp bayramın kutlu olsun.
ben de çok yürümek istiyorum. Fakat iş yerini boş bırakıp öğle araları bile yürüyemiyorum. Ancak akşam eve gelince ip atlayabiliyorum.
Canim bence de kuruyemis tuketmek daha mantikli cunku kalorileri yuksek diyet barlarinKızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hos geldin tekrar canim, bu sabah tartil ve guzel bir baslangic yapGünaydın kızlar
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm
Hoşbuldum canım aynen insAllahHos geldin tekrar canim, bu sabah tartil ve guzel bir baslangic yap
Sabah sucuk varken füme mi olmasaymış birinden biri fazla gibi canım13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek
14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar
18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık
21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü
Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )
U UcanSupurge
Ben de olsam kuru meyve (hurma-incir) , kuru yemiş tercih ederim canımKızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?Günaydın kızlar
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm
Hadi inşallah canım kabızlık problemin mi var yine ?Gunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozulduama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
Kabizlik degil canim tam olarak yani onceki kadar kotu degilim bugun cikarim bir de hafta sonu yediklerimin odemi de vardr iki gun sucuk yedim yemesem iyiydi yani ama hafta ici toparlarimHadi inşallah canım kabızlık problemin mi var yine ?
halledersin inşallah canım ekürimmGunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozulduama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
Cuma ya kadar hallolur güzel bir eksiyle gelirsin canım
Cumaya kadar halledersin canımGunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozulduama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
Ayrılmamak lazım buralardan.Birbirimizi motive ediyoruz canımGünaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmmherkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim sizler nasılsınız???
Hoş geldin canım toparlanmış olmana çok sevindim Cuma’ya kadar asılıyoruz hadi bırakmak yok tartı ne durumda bugün ?Günaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmmherkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim sizler nasılsınız???
Wc ye rağmen sabitsen demek eksidesin canım Cuma’ya güzel bir eksi gelecek inanıyorum artık şu 8 den kurtulalım
Vay vay vay-250 Gr geldim.
Wc çıkmadysan eksidesindir benceGunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozulduama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim
Hoşbuldum canım çok şükür toparladık doktora göre artık kendi halinde oynamasına normal hayatımıza dönmeliyiz ama biz biraz daha dikkat etmek istiyoruz nolur nolmaz bı hafta daha sargı yapicaz sonra insAllah normale donerizHoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?
Günaydın canım bende buraya gelmediğimde eksiklik hissediyorum cidden aşırı alıştımGünaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmmherkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim sizler nasılsınız???
Cumayaaa kadar değişiklik olur İnşAllah cnm WC halledersen
Süper cnm-250 Gr geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?