- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.801
Cok tesekkur ederim canimmCanım çok teşekkür ederim.
14 Mart Tıp Bayramı’n kutlu olsun canımmmmm
Rica ederimCok tesekkur ederim canimm
Afiyet olsun canım. Günlerden beri ilk defa bu kadar kalabalık bir menü görüyorum sendeİyi Akşamlar12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı
Canlarım
14 Mart Menü Bildirimi
15.00 1 muz, 1 hurma
18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Ay ben ilk defa böyle yiyorum. Gayet hafif bir yemek olduGuzel canim afiyet olsun
Az ama biraz sagliksiz bir menu olmus canim
Guzel menu canimsey ben karniyarigi yillardr boyle yaparim ,tek tek kizartmaya hem usenirim hem de cok yagli geliyor ahh tembellik yok mu bir de yazdan firinlayip dondurucuya atiyorum sen de oyle yap, kiyma kavurup icini dolduruyrum sadece cok lezzetli oluyor
Cok guzel canim
Tam anlamıyla motive olamadı sanırsam leylağın kaçışı yok amaTeşekkür ederim ZehracığımBeyaz leylak a şiir yazarken aklıma Mehlika geldi. Ona da şiir yazmıştım. Bir daha gelmedi sanırım ben bu edebiyat işini bıraksam mı ne
Yusuf Hayaloğlu’nun şiiiri geldi aklıma mesajını okuyunca canım.
Biz üç kişiydik.. üç intihar çiçeği..
Bedirhan, Nazlıcan,
Ve ben: Suphi!...
Üzülme canım gün gelecek bizde öyle olacağız.
Hoş geldiniz
afiyet olsun canım, çok güzel
afiyet olsun canım
Afiyet olsun Haticeciğim çok hafif geçmiş, inşallah ilerleyen saatlerde acıkmazsın
afiyet olsun canım, harika. Patlıcanlı her şeyi çok severim . Tarifi tuttum
Afiyet olsun canım güzel menü14 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile peynirli omlet
2 TB ekmeği
5 zeytin
3 ceviz
1yk tahin pekmez
16;00 1 portakal+2 kayısı
19:00 150 Gr ton balığı
3 litre su
Spor:
Lesli 3 mil :135 p
6000 adım :60 p
25 squat:5
100+100 bacak egzersizi :bu kaç puan olacak bilmiyorum .hani yan tarafımıza uzanıp ayağımızı yukarıya doğru kaldırıyoruz ya ondan her iki bacak için 100 er tane yaptım kaç puan olmalı ?
Spor puanını sonra cevap geldikten sonra etiketliyeyim
U UcanSupurge
Mekik,şınav, squat 5 tane 1 puan bu da öyle olsun canım menü de güzel14 Mart Pazar Menüm
2 TB ekmeği
5 zeytin
3 ceviz
1yk tahin pekmez
3 litre su
Spor:
100+100 bacak egzersizi :bu kaç puan olacak bilmiyorum .hani yan tarafımıza uzanıp ayağımızı yukarıya doğru kaldırıyoruz ya ondan her iki bacak için 100 er tane yaptım kaç puan olmalı ?
U UcanSupurge
Tamam canım sağolasınMekik,şınav, squat 5 tane 1 puan bu da öyle olsun canım menü de güzel
Cok tesekkur ederim canimm
Menu guzel canim14 Mart Pazar Menüm
2 TB ekmeği
5 zeytin
3 ceviz
1yk tahin pekmez
3 litre su
Spor:
U UcanSupurge
Hosbulduk arkadaslar ...umarım sızlerle bırlıkte motıve olmak ıse yarıycak gıbıŞimdiki çocuklar hep öyle versen bir dert vermesen bir dert
Ben de ben de zumbabın ritmini hiç tutturamadım ki
Hoş geldin Tülay maşallah öyle aşırı bir fazlalığın yok hemencecik seni de mezun ederiz inanıyorum
Boyum 155 canım kısa oldugum ıcın 62 kılo fazla gorunuyo malesefHoşgeldin canım ben Zeynep inşallah tez zamanda ulaşırsın hedefine boyun kaçtı acaba
Insallah yuruyus bandımda var yarından ıtıbaren oda lıstedeAhahahaha eski usul en guzeli
Hos geldin aramiza, sporla desteklersen daha guzel kilo verip aynalarla barisirsin
Evet canım 6.000 diye not almıştım aşağıdakini not alıyorum o zamanU UcanSupurge kuzum adım sayılarına yine sen bakıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?