- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.881
Eksi eksidir cumaya kadar daha çok eksi görürsün insAllah canımCuma 71.4
Pazartesi 71.1
Daha fazla eksi bekliyordum aslında dün o kadar açlığa
Ya ne güzel burda da kar yağıyor şu anSanırım canım, ama halledeceğim.
Yürüyüşümü yaptım da geldim
ne güzel bahar gelmiş, içim açıldı bugün
Eki Görüntüle 2802082
Dolma pirinçli imiş sabah da kalabalıktı artıyı ona bağlıyorum canım Cuma’ya hallolur inşallahGünaydın canlar
+150 gr fazlam var cumaya kadar halledeceğim inşallah 63.15 geldim
Gayet güzel canım Cuma’ya epey eksilirCuma 71.4
Pazartesi 71.1
Kovalanmakta güzel duyguymuşinsAllah cnm bende halledeceğimi düşünüyorum açıkçası çokta canım sıkılmadı her gün her öğünde aşırı karbonlu beslendigimiz için iyi bile bklm kurtarabilirsem kurtaracam çiçekleri
Ay bende hepinizi özledim ya cidden seninle tatlı kapismamiz güzel oluyordu artık ben kovalıycam seni napalim
inşallah canım gayret ediyorum.Cuma ya kadar hallolur güzel bir eksiyle gelirsin canım
iş yerine gelince hallettim wc işini. gayrete devam. cuma günkü menü beni sabit yaptı eminim buna. az da olsa bi sürü meze yedim. 70lere insem nasıl moral olacakHoş geldin canım toparlanmış olmana çok sevindim Cuma’ya kadar asılıyoruz hadi bırakmak yok tartı ne durumda bugün ?
Wc ye rağmen sabitsen demek eksidesin canım Cuma’ya güzel bir eksi gelecek inanıyorum artık şu 8 den kurtulalım
Vay vay vay
olacak inşallah canım çok teşekkür ederim.Wc çıkmadysan eksidesindir bence
Hoşbuldum canım çok şükür toparladık doktora göre artık kendi halinde oynamasına normal hayatımıza dönmeliyiz ama biz biraz daha dikkat etmek istiyoruz nolur nolmaz bı hafta daha sargı yapicaz sonra insAllah normale doneriz
Günaydın canım bende buraya gelmediğimde eksiklik hissediyorum cidden aşırı alıştım
Cumayaaa kadar değişiklik olur İnşAllah cnm WC halledersen
Süper cnmbaya açtık arayı
cumaya inşallah güzel eksilerle geliriz canım.Insallah canim
Olsun canim wc ye ragmen sabit olmak cok guzel
Supersin canimmm
inşallah canım çok teşekkür ederimİns halledersin güzel eksi gelir canim
Toparlanmış olman güzel canım. İns güzel ekside gelir cumaya
Sabit olman güzel canım cumaya ekşi gelirsin ins
Tebrikler canim güzel eksi canim
Halledersin canim sen
Keşke olmayaydihalledersin sen
Cok guzel canimSakarya’da canım
Sen cumaya rahatlikla halledersinGünaydın canlar
+150 gr fazlam var cumaya kadar halledeceğim inşallah 63.15 geldim
Ohg ne guzel eksi olmak bile harikaCuma 71.4
Pazartesi 71.1
İnşallah canımCok guzel canimhem merkezi her yere ulasilabilir hem de buyuk sehir kalabaligi yok
Sen cumaya rahatlikla halledersin
Ohg ne guzel eksi olmak bile harika
Haklısın canım, bende 9 yıl önce İStAnbuL’dan geldim bu şehre tek eksiğim ailemin yanımda olmaması. Kayınvalidemler, Geyve ilçesinin bir köyünde. Benim kendi akrabam hiç yok. Bunun zorluğunu yaşıyorum arada. Ama geçiş yerinde olmak harika. Canımız sıkılıyor hop Bolu’ya, ya da Bursa’ya . Doğa gezileri, turlar. İStAnbuL’da yaşayamadığım doğa aşkımı burada yaşıyorumCok guzel canimhem merkezi her yere ulasilabilir hem de buyuk sehir kalabaligi yok
Sen cumaya rahatlikla halledersin
Ohg ne guzel eksi olmak bile harika
Cuma fena bedel ödettiriyor bi daha bu derece abartma canımPazartesi kilo bildirimi
Cuma 62.3
Pazartesi 63.1
Fark +800
Baya artışın canım. Haftanın gerisini baya hafif gecirmen lazım bugünde pazartesi cumaya ne kaldı. Cuma yapılan kaçamak bütün haftayı zorluyorPazartesi kilo bildirimi
Cuma 62.3
Pazartesi 63.1
Fark +800
Dersimi aldım tövbe bir daha kimseye gitmeyeceğim virüs var zaten .ben evdeyken gayet iyi gidiyorum evden çıktım mı sapıtıyorumCuma fena bedel ödettiriyor bi daha bu derece abartma canım
Tamamen evdede duramıyoruz canım. Mesele gittiğimiz yerdede ölçülü yiyebilmeyi başarmak. Bende başaramadım dahaDersimi aldım tövbe bir daha kimseye gitmeyeceğim virüs var zaten .ben evdeyken gayet iyi gidiyorum evden çıktım mı sapıtıyorum
Evet canim ya aileden uzak olmak zor, ben de aileden uzagim ama bu sehiri de seviyorum ne bileyim kismetimiz boyleymis eldekiyle mutlu olmak lazimHaklısın canım, bende 9 yıl önce İStAnbuL’dan geldim bu şehre tek eksiğim ailemin yanımda olmaması. Kayınvalidemler, Geyve ilçesinin bir köyünde. Benim kendi akrabam hiç yok. Bunun zorluğunu yaşıyorum arada. Ama geçiş yerinde olmak harika. Canımız sıkılıyor hop Bolu’ya, ya da Bursa’ya . Doğa gezileri, turlar. İStAnbuL’da yaşayamadığım doğa aşkımı burada yaşıyorum
Eş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yokEvet canim ya aileden uzak olmak zor, ben de aileden uzagim ama bu sehiri de seviyorum ne bileyim kismetimiz boyleymis eldekiyle mutlu olmak lazimvallahi gezebilmek de guzel sakarya konum olarak cok guzel yerde kendi dogasi da guzeldir
Aynen canım.Bismillah diyorsun yeniden başlıyorsunDersimi aldım tövbe bir daha kimseye gitmeyeceğim virüs var zaten .ben evdeyken gayet iyi gidiyorum evden çıktım mı sapıtıyorum
Zor bir durum Allah kolaylık versin canımEş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok
Evet canim cok haklisin, biz zaten o yuzden buraya tayin istedik, benim ailemn oldugu sehirde acik yoktu tayin icin biz de buraya geldik, Allah razi olsun cok destek oluyorlar kv ve kp, hatta inan onceki is yerim uzakti evime bazi sabahlar dolmusu faln kacirirdim esim iste olurdu kp birakirdi ise sabah sabah, kv zaten cocuga bakiyor hemde bahce isi yapiyorlar koydeEş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok
Allah yardimciniz olsun canim, her iki tarafa uzak olmak iyi ama bazi konularda da kafan daha rahat oluyor yani cogu kayin ailesinin yakinda olunca daha cok beklentileri olabiliyorEş ailelerinizin de yakın olması hele ki çalışan bir anne için büyük şans bizim her iki taraf da uzak kendi başımızın çaresine bakıyoruz da çocuğu ölsek kalsak emanet edebileceğimiz kimsemiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?