- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.001
diğerlerini yüklemeyi başaramadım. yükle diyorum ama yüklemiyor.başka zaman artık. :26:
null oyy kuzuum 69 lar diyorduk kötü olmuş
tamam tamam sen yine hemen toparlanıp başarırsın sıkı tempoyla üzülme artık. cezanı çekmişsin üzüntüyle.
bak kendine de çok yüklenme sağlığın daha mühim.
selam kizlar ise gitmeden hizlica girip bir merhaba diyeyim dedim
beni sorarsaniz iyiyim ama diyet falan hak getire, gerci kilo da almiyorum cunku ne yemeye zamanim var ne de tembellik etmeye. sabahtan aksama kadar yeni ev ile ugrasiyoruz. badananin cogu bitti, banyonun fayanslari kirildi su an yenilerini takiyor sizin mubarek.. banyodaki tum borular degisiyor, yeni dus takiliyor vs vs. mutfak ve banyonun yerleri yeniden yapiliyor.. carsamba duvar kagidi olacak duvarlarin bir kismi. bunlarin hepsini kendimiz yapiyoruz bu arada. malzemeleri aldik kendi basimiza hallediyoruz. tabi kv ve kp de yardim ediyorlar, ama oyle usta falan cagirmak yok. buranin sistemi boyleama hem cok eglenceli hem de ucuza geliyor. yalniz tum kaslarim tutulmus popo kaslarim bile agriyor zor yuruyorum baya spor yaptim yani o yuzden ne yesem yakiyorum galiba bu hafta tum ameleligi bitirip haftaya diyetime geri donuyorum tam gaz sonra annemler gelene kadar 1.5 ay icinde 60lara iniyorum plan bu
bu da ben ve boya kiyafetlerim (delik tayt & eski postallar), is ustundeyken
isler bitince bir ara once-sonra fotolari eklerim. baya degisiyor cunku evimiz ilk halinden eser kalmayacak
boyutu buyuk oldugundandir sanirim maximum 2 MB olmasi gerekiyor. resimleri once Paint programinda acip ebatlari biraz kucultup jpeg olarak kaydedersen o sekilde yukleyebilirsin.
Kan sonuçlarımı aldım az önce kolestrol yüksek çıktı ve tabi kansızlık hat safhada
o bak sen hele şu amele çıtıraaane güzel iş o öyle yaa. başkasının evine masraf ediyorsunuz yani. interesting türkiye de pek olmayan şeyler. valla kolay gelsin harikasınız. ben de kendi evime çıkarsam aynı senin gibi boyasını kendim yaparım herhalde kolay gelsin hepinize. sabırsızlıkla bekliyorum ilk ve son halleriii sen yine de yediklerine dikkat et olduğu kadar. annenler gelince 60 lara inersin bencee. inmesen bile çıtırsın kızım toto bile büyük değil senin. benim toto koca toto
yok yahu toto var iste :26: ama ust bolge benim en sorunlu bolge zaten, alt taraf uste nazaran eh iste biraz daha iyi. ama olsun hepsi gidecek eninde sonunda
baskasinin evine masraf ettigimiz konusunda haklisin ama yillarca burada oturacagiz gibi gorunuyor bari gozume guzel gorunsun icime sinsin baktikca mutlu olayim dedim, zaten kendimiz yaptigimiz icin iscilik ucretinden yirttik. yalniz cidden ev sahibinin bize tesekkur etmesi hatta elimizi opmesi lazim biz bu evden cikarken. kirayi 2ye katlar heralde. boyle guzel bir evi o kadar ucuza vermez artik bizden sonrakilere biz baya ucuza kaptik
selam kizlar ise gitmeden hizlica girip bir merhaba diyeyim dedim
beni sorarsaniz iyiyim ama diyet falan hak getire, gerci kilo da almiyorum cunku ne yemeye zamanim var ne de tembellik etmeye. sabahtan aksama kadar yeni ev ile ugrasiyoruz. badananin cogu bitti, banyonun fayanslari kirildi su an yenilerini takiyor sizin mubarek.. banyodaki tum borular degisiyor, yeni dus takiliyor vs vs. mutfak ve banyonun yerleri yeniden yapiliyor.. carsamba duvar kagidi olacak duvarlarin bir kismi. bunlarin hepsini kendimiz yapiyoruz bu arada. malzemeleri aldik kendi basimiza hallediyoruz. tabi kv ve kp de yardim ediyorlar, ama oyle usta falan cagirmak yok. buranin sistemi boyleama hem cok eglenceli hem de ucuza geliyor. yalniz tum kaslarim tutulmus popo kaslarim bile agriyor zor yuruyorum baya spor yaptim yani o yuzden ne yesem yakiyorum galiba bu hafta tum ameleligi bitirip haftaya diyetime geri donuyorum tam gaz sonra annemler gelene kadar 1.5 ay icinde 60lara iniyorum plan bu
bu da ben ve boya kiyafetlerim (delik tayt & eski postallar), is ustundeyken
isler bitince bir ara once-sonra fotolari eklerim. baya degisiyor cunku evimiz ilk halinden eser kalmayacak
null yaaaaaa nedeeen çok geçmiş olsun canıım. dikkat et. tedbirini al hemen. anlat
ne dedi doktor anlat
Hatuncanlar :) benım net paketım coook az kaldı. Kota da dolmus. Anlayacagınız nete gıremıyorum cuma ıcın bıseyler dusunmeye calısacamvee ılk fırsatta bommba gıbı haberlerım var o anlattıgım odunla ıyı kı ufak bırsey bıle yasamamısım. Enıste adayınız hem daha yakısıklı daha efendı daha anlayıslı veee daha daha romantık optummmmm
kızlaar çizelgeme bakııınsonunda yolun yarısını geçtiiiim
destek veren moral olan herkese çoook teşekkürler. siz olmasanız başaramayabilirdim.
Canım menülerimizi paylaşalım o zamandaha iyi olur sporlarımızı aksatmaz ve kaçamak yapmazsak bence iyi sonuçlar alırız
Dünkü Menüm,
SABAH
Yarım Yağlı süt (1 bardak)-97,5 cal.
Yarım yağlı beyaz peynir(20 gr)-32,20 cal.
2 yumurta-160 cal
2 d.kepek ekmeği-110 cal
ÖĞLE
Tam yağlı yoğurt(25 gr)-21 kal.
Tam yağlı peynir(50 gr)-131,50 kal.
AKŞAM
2 kase ezogelin çorbası-280 cal.
1 fırında patates-100 cal
Ara: 2 elma+1 portakal-170 cal
(hepsini bir yemedim tabiiAkşam yemeğini erken yediğim için akşamı aslında meyveyle geçiştirdim)
Toplam, 1102 kal.
Dün evde olduğum için sporum yok ama haftanın 6 gününe sporu da eklersem müthiş olacak
hmmmmm kokusu buraya geldi ellerine saglik coook guzellerkrema soslu halini dusunemiorum:111:kızlaar size dukana uygun yaptıklarımdan biraz göstereyim.tek tek göstericem yan yana eklemeyi beceremedim. :26:
bunlar dukan tartolet çanakları. üzerine de vanilyalı krema sosu yapmıştım ama o haliyle fotosunu çekmemişim.
Eki Görüntüle 611863
Busracim gecmisler olsunKan sonuçlarımı aldım az önce kolestrol yüksek çıktı ve tabi kansızlık hat safhada
hmmmmm kokusu buraya geldi ellerine saglik coook guzellerkrema soslu halini dusunemiorum:111:
Busracim gecmisler olsunkolestrol inan herkeste var ama sen sanslisin duzenli sporla iyi kolesterolunle dengelersin en azindan biraz da diyetle dikkat ettin mi tamamdir uzme kendini cunku bize uzuntu de yaramiyor sekercim
Kizlarbugun yediklerim:
sabah kendi yaptigim lor dukan ekmeklerim
ara yesilcay gojiberry
oglen yarim kilo (tatlandiricili) yogurt
aksam izgara balik
bugun almanya karlar altinda uyandi sabaha oglusumu okula gondermedim ogleden sonra ciktik 1 gibi once bahcede kardan adam yaptik kocamaaaaan sonra ogle yorulduk ki ama yuruyerek sehre indik yuruduk yuruduk yuruduk bi baktik saat 6 olmus yaklasik 3 saat yurumusuz oyle yoruldum kisicacik cayimi icip yatmaktan baska bisey istemiyorum iyi oldu hepinize iyi geceler tatli ruyalar
Canım demir hapları verdi 4 kutu iştah açar dedi dikkatli kullan dedi. Sonra diyetisyen artık saat saat bir liste verdi ben istedim eve dönüyorum otobüse bindim migrostan toz tatlandirıcı aldım kek falan yapmak için :):) sabahları 9 buçukta kalkıp diyet listeme başlıyorum gece en geç 12de uyuyor olmalıyım. Öğünler süper hep zamanki gibi :):) 1400kalorili bir liste oldu :) haftalik olarak spor la desteklersem 1 kilo ve üstü verecegim :):) hemen bu akşam başlıyorum spora zaten ara verdim sayılmaz 3 gün pek birşey değil :) beni gaza getirdi düşük kollestrol lü bir menü yazdı. :):) çarşamba bir daha kontrole gideceğim sonrasında afyona yolculuk var diye böyle sık kontrol yaptı bu hafta. Kontrolleri hafta içine alıyoruz :):)
hmmmmm kokusu buraya geldi ellerine saglik coook guzellerkrema soslu halini dusunemiorum:111:
Busracim gecmisler olsunkolestrol inan herkeste var ama sen sanslisin duzenli sporla iyi kolesterolunle dengelersin en azindan biraz da diyetle dikkat ettin mi tamamdir uzme kendini cunku bize uzuntu de yaramiyor sekercim
Kizlarbugun yediklerim:
sabah kendi yaptigim lor dukan ekmeklerim
ara yesilcay gojiberry
oglen yarim kilo (tatlandiricili) yogurt
aksam izgara balik
bugun almanya karlar altinda uyandi sabaha oglusumu okula gondermedim ogleden sonra ciktik 1 gibi once bahcede kardan adam yaptik kocamaaaaan sonra ogle yorulduk ki ama yuruyerek sehre indik yuruduk yuruduk yuruduk bi baktik saat 6 olmus yaklasik 3 saat yurumusuz oyle yoruldum kisicacik cayimi icip yatmaktan baska bisey istemiyorum iyi oldu hepinize iyi geceler tatli ruyalar
anammm senin daha doğrusu bizim bir mübarek adayımız mı varr :) had bakalım inşallah kazma çıkmaz buda öbürü gibi :)
null mm o zaman haplara dikkat tamamdır takipte olacağım menülerini durumunu
vs. görelim seni
null eehheheheh evet :) inş. dün buluştuk anaaam yüzüme düzgün bakamadı bile hem utançtan hemde ben yanlış anlamıyım diye.. diyo şu boşları bi alsalardı görüş alanıma giriyo güzelliğine bakamıyorum falaaaansonra dün akşam faceden konuşuyoruz bi akşam gelirim çay içerim falan dedi. hee gel gel hatta hemen gel babam elinde sopa seni bekliyor. Cevap aynen şu baba bana bişey yapmaz nede olsa damat
adayıyım vs.vs.vs. Annemle aramızdaki pürüzlerden açıldı konu kadın haklı kız evlatsın tek çocuksun bende olsam bende öyle yapardım didiiiii
bunlar sadece bir kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?