Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlaar size dukana uygun yaptıklarımdan biraz göstereyim. tek tek göstericem yan yana eklemeyi beceremedim. :26:

bunlar dukan tartolet çanakları. üzerine de vanilyalı krema sosu yapmıştım ama o haliyle fotosunu çekmemişim.

diğerlerini yüklemeyi başaramadım. yükle diyorum ama yüklemiyor. başka zaman artık. :26:

selam kizlar ise gitmeden hizlica girip bir merhaba diyeyim dedim

beni sorarsaniz iyiyim ama diyet falan hak getire, gerci kilo da almiyorum cunku ne yemeye zamanim var ne de tembellik etmeye. sabahtan aksama kadar yeni ev ile ugrasiyoruz. badananin cogu bitti, banyonun fayanslari kirildi su an yenilerini takiyor sizin mubarek.. banyodaki tum borular degisiyor, yeni dus takiliyor vs vs. mutfak ve banyonun yerleri yeniden yapiliyor.. carsamba duvar kagidi olacak duvarlarin bir kismi. bunlarin hepsini kendimiz yapiyoruz bu arada. malzemeleri aldik kendi basimiza hallediyoruz. tabi kv ve kp de yardim ediyorlar, ama oyle usta falan cagirmak yok. buranin sistemi boyle ama hem cok eglenceli hem de ucuza geliyor. yalniz tum kaslarim tutulmus popo kaslarim bile agriyor zor yuruyorum baya spor yaptim yani o yuzden ne yesem yakiyorum galiba bu hafta tum ameleligi bitirip haftaya diyetime geri donuyorum tam gaz sonra annemler gelene kadar 1.5 ay icinde 60lara iniyorum plan bu

bu da ben ve boya kiyafetlerim (delik tayt & eski postallar), is ustundeyken

isler bitince bir ara once-sonra fotolari eklerim. baya degisiyor cunku evimiz ilk halinden eser kalmayacak

Kan sonuçlarımı aldım az önce kolestrol yüksek çıktı ve tabi kansızlık hat safhada

o bak sen hele şu amele çıtıraaa ne güzel iş o öyle yaa. başkasının evine masraf ediyorsunuz yani. interesting türkiye de pek olmayan şeyler. valla kolay gelsin harikasınız. ben de kendi evime çıkarsam aynı senin gibi boyasını kendim yaparım herhalde kolay gelsin hepinize. sabırsızlıkla bekliyorum ilk ve son halleriii sen yine de yediklerine dikkat et olduğu kadar. annenler gelince 60 lara inersin bencee. inmesen bile çıtırsın kızım toto bile büyük değil senin. benim toto koca toto

boyutu buyuk oldugundandir sanirim maximum 2 MB olmasi gerekiyor. resimleri once Paint programinda acip ebatlari biraz kucultup jpeg olarak kaydedersen o sekilde yukleyebilirsin.

teşekkür ederim barbie bebek.

Kan sonuçlarımı aldım az önce kolestrol yüksek çıktı ve tabi kansızlık hat safhada

yaaaaaa nedeeen çok geçmiş olsun canıım. dikkat et. tedbirini al hemen. anlat ne dedi doktor anlat :26:

Hatuncanlar :) benım net paketım coook az kaldı. Kota da dolmus. Anlayacagınız nete gıremıyorum cuma ıcın bıseyler dusunmeye calısacam vee ılk fırsatta bommba gıbı haberlerım var o anlattıgım odunla ıyı kı ufak bırsey bıle yasamamısım. Enıste adayınız hem daha yakısıklı daha efendı daha anlayıslı veee daha daha romantık optummmmm

yok yahu toto var iste :26: ama ust bolge benim en sorunlu bolge zaten, alt taraf uste nazaran eh iste biraz daha iyi. ama olsun hepsi gidecek eninde sonunda

baskasinin evine masraf ettigimiz konusunda haklisin ama yillarca burada oturacagiz gibi gorunuyor bari gozume guzel gorunsun icime sinsin baktikca mutlu olayim dedim , zaten kendimiz yaptigimiz icin iscilik ucretinden yirttik. yalniz cidden ev sahibinin bize tesekkur etmesi hatta elimizi opmesi lazim biz bu evden cikarken. kirayi 2ye katlar heralde. boyle guzel bir evi o kadar ucuza vermez artik bizden sonrakilere biz baya ucuza kaptik

doğru iyi yapmışsınız tabi amaaa aman haa ev sahibini evinize davet etmeyin.. güzel eşyaları görünce kirayı arttırmak istiyorlar. bir de siz fayansları bile yeniliyorsunuz, sizi çıkarıp yüksek fiyattan baskalarını sokmak isteyebilir eve.:26: çok ciddiyim sakın iyi kadın falan deyip davet etmeyin bak. sonuçta ev sahibi o, alacağı paraya da bakabilir. her şey olur.

bir de bence sen o totoyu hiç dert etme, ben basen falan görmüyorum vallahi. bu arada en kısa zaman da ölçülüp yazın büşrayla ölçülerinizdeki değişimi. benim ölçülerde iyileşme var ama hep beraber açıklamazsak söylemem.

Canım telefondan giriyorum resimleri göremedim ama eve yerlesiyor olmana çok sevindim. Merak etme o koşturma arasında kilo falan almazsın :):) ne güzel evin işini sizin yapıyor olmanız çok hoşuma gitti :):):))

null yaaaaaa nedeeen çok geçmiş olsun canıım. dikkat et. tedbirini al hemen. anlat

ne dedi doktor anlat

Canım demir hapları verdi 4 kutu iştah açar dedi dikkatli kullan dedi. Sonra diyetisyen artık saat saat bir liste verdi ben istedim eve dönüyorum otobüse bindim migrostan toz tatlandirıcı aldım kek falan yapmak için :):) sabahları 9 buçukta kalkıp diyet listeme başlıyorum gece en geç 12de uyuyor olmalıyım. Öğünler süper hep zamanki gibi :):) 1400kalorili bir liste oldu :) haftalik olarak spor la desteklersem 1 kilo ve üstü verecegim :):) hemen bu akşam başlıyorum spora zaten ara verdim sayılmaz 3 gün pek birşey değil :) beni gaza getirdi düşük kollestrol lü bir menü yazdı. :):) çarşamba bir daha kontrole gideceğim sonrasında afyona yolculuk var diye böyle sık kontrol yaptı bu hafta. Kontrolleri hafta içine alıyoruz :):)

selam kızlar sonunda pc başından giriyorum :) menümü yazayım :)

sabah:
3 kuru kayısı

kahvaltı:
krep ( 4 adet ufak boy)
30-40 gram peynir
1 bardak yeşilçay

ara:
1 elma

öğlen:
noodle ( 3 -4 yemek kaşığı kadar)

akşam:
98 gram ızgara köfte
salata
mercimek çorbası ( 170 gr.)

ara:
haşlanmış kestane yada 1 - 2 bardak patlamış yağsız mısır

spor:
1 saat yürüyüş
100 mekik

su:
1.5 litre

anammm senin daha doğrusu bizim bir mübarek adayımız mı varr :) had bakalım inşallah kazma çıkmaz buda öbürü gibi :)

kızlaar çizelgeme bakııın sonunda yolun yarısını geçtiiiim

destek veren moral olan herkese çoook teşekkürler. siz olmasanız başaramayabilirdim.

hadi yarısı gitti yarısı kaldı yavrum maşallah

bugünki menünüde heyecan içerisinde bekliyorum canım :) bende yazdım hergün paylaş mutlaka menülerini :)

hmmmmm kokusu buraya geldi ellerine saglik coook guzellerkrema soslu halini dusunemiorum:111:

Busracim gecmisler olsun kolestrol inan herkeste var ama sen sanslisin duzenli sporla iyi kolesterolunle dengelersin en azindan biraz da diyetle dikkat ettin mi tamamdir uzme kendini cunku bize uzuntu de yaramiyor sekercim
Kizlarbugun yediklerim:
sabah kendi yaptigim lor dukan ekmeklerim
ara yesilcay gojiberry
oglen yarim kilo (tatlandiricili) yogurt
aksam izgara balik
bugun almanya karlar altinda uyandi sabaha oglusumu okula gondermedim ogleden sonra ciktik 1 gibi once bahcede kardan adam yaptik kocamaaaaan sonra ogle yorulduk ki ama yuruyerek sehre indik yuruduk yuruduk yuruduk bi baktik saat 6 olmus yaklasik 3 saat yurumusuz oyle yoruldum ki sicacik cayimi icip yatmaktan baska bisey istemiyorum iyi oldu hepinize iyi geceler tatli ruyalar

Son düzenleme:

çok sağol canım benim... olacak yaa her nekadar başa dönmüş olsamda yapacğım...

hımm o zaman haplara dikkat tamamdır takipte olacağım menülerini durumunu vs. görelim seni büüş :13:

eheh duramamış yarım kilo yemiiiş nasıl ama çok güzel dimii tatlı çektiğinde canın çok süper oluyor. hemencecik tatlımız hazır. evet tadı da güzeldi valla. kremayı da limon ve vanilya aromalı yapmıştım. dr.oetker in aromalarıyla. mis gibi olmuştu gerçek vanilya ve limon varmış gibiydi. vee tereyağ aroması da vardı tartolette düşüün

nasıl yürümüşsün yahu çılgın. iyi kalori yakmışsın aferiiin.ben bugün iğrenç bir şey yaptım. vaktim yoktu ekmek vs yapmaya. yulaf kepeğini yoğurda döktüm, tatlandırıcıladım sonra. 15 tane falan da goji berry kattım. iğrenç ötesi bir tadı vardı. resmen çiğ hamur yiyormuş gibiydim. hatta inan daha beterdi. onu öyle bi kase kuscak gibi ola ola yedim. üzerine kusmamak için maden suyu içtim. ama olanları bi görsen. wc sorunumu çözdü yulaf kepeğini o şekilde tüketmek. çok şişersen ve sorunun geçmezse kesinlikle bunu yapmalısın. 2 kez wc ye çıktım bunu yedikten sonraa.

bu arada geçen gün regl olur gibi oldum ama devamı gelmedi arkadaşlar. reglim düzensizleşti sanırım. gerçi emin de değilim çünkü son reglimin gününü hatırlamıyorum. :26:

anammm senin daha doğrusu bizim bir mübarek adayımız mı varr :) had bakalım inşallah kazma çıkmaz buda öbürü gibi :)

eehheheheh evet :) inş. dün buluştuk anaaam yüzüme düzgün bakamadı bile hem utançtan hemde ben yanlış anlamıyım diye.. diyo şu boşları bi alsalardı görüş alanıma giriyo güzelliğine bakamıyorum falaaaan
sonra dün akşam faceden konuşuyoruz bi akşam gelirim çay içerim falan dedi. hee gel gel hatta hemen gel babam elinde sopa seni bekliyor. Cevap aynen şu baba bana bişey yapmaz nede olsa damat adayıyım vs.vs.vs.
Annemle aramızdaki pürüzlerden açıldı konu kadın haklı kız evlatsın tek çocuksun bende olsam bende öyle yapardım didiiiii

bunlar sadece bir kısmı

null mm o zaman haplara dikkat tamamdır takipte olacağım menülerini durumunu

vs. görelim seni

Evet hapları gece uyurken içiyorum 1taneye düştü diyetisyenim öyle dedi ve bana verdiği menüye sadık kalırsam hiç hareketsiz paso uyuyarak bile haftada yarım kilo verirmisim öyle dedi :):):) o yüzden bende sabah kalktım benim mübarek işe başlıyor bugün onu kaldırdım 3 kuru kayısı 1bardak limonlu su ictim :):) şimdi yatağa geri girdim aslında spor yapmak istiyorum dışarı çıkıp yürüyüş falan ama soğuk dışarısı koşu bandini da açıp annemi uyandırmak istemedim öğlen yaparım sporu dedim :):)

Himm utangaç ama bir o kadar kendine güvenli sanki birazda tecrübe sahibi gibi geldi bana temkinli olmakta yarar var cancazım fazla kapılma derim çünkü yüzüne bakmaya utanarak akşam pc başında damat adayıyım demek işin ehli birinin eseridir yada bugüne kadar benim gördüklerim öyle olabilir o yüzden fazla masum yada fazla bilmiş ayaklarına yatan birinden sakın kendini :) tabi ben anlattiklarini kafamda canlandırarak sana bunları söylüyorum canım sonuçta tanıyan sensin daha iyi bilirsin :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…