- 31 Ekim 2013
- 21.730
- 73.097
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.061
İyiyiz şükür canım baya yoğunmuşsun okudum mesajlarını .Sen iyisindir inşallah herşey yolunda deği mi? Bedeni yorgunluklar gelir geçer kalpte yorgunluk olmasın yeter kinasılsınız kızlar, 2 gündür gelemedim özledim burayı
herkes iyi herşey yolunda mı?
amiinnn kuzumm cümlemizin inşallah ne güzel dilekler bu böyleİyiyiz şükür canım baya yoğunmuşsun okudum mesajlarını .Sen iyisindir inşallah herşey yolunda deği mi? Bedeni yorgunluklar gelir geçer kalpte yorgunluk olmasın yeter kigönlün ferah için neşe dolu olsun inşallah
Gunaydin canim, nerelerdeydin gozlerimiz seni aradiGünaydın kızlar
Guzel menuler canim, afiywt olsun15 Mart Pazartesi
12.45
1 kase ezogelin çorbası
1 adet kaşarlı tavuk
1 kase salata
20.00
1 kase havuç salatası
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2803197
16 Mart Salı
12.15
1 tabak kapuska
1 kase salata
1 kase yoğurt
20.30
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Adım
Eki Görüntüle 2803198
Biz de ozledim canim, iyiyiz cok sukur, senin olaylarda biran once cozulur de kafan rahatlar insallahnasılsınız kızlar, 2 gündür gelemedim özledim burayı
inşallah canım benimmGunaydin canim, nerelerdeydin gozlerimiz seni aradi
Guzel menuler canim, afiywt olsun
Biz de ozledim canim, iyiyiz cok sukur, senin olaylarda biran once cozulur de kafan rahatlar insallah
Elimden geleni yapacağım canımmmmmTamam canım Cuma’ya güzel bir eksiyle izne ayıralım seni çocuğun sünneti nedeni ile sakın artı olarak dönme
Güzel canım
Güzel canım
Güzel canım afiyet olsunMenü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal
19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Şükür canım bi sıkıntın olmasın dayok kuzum ben iyiyim, sadece şu kızların soruşturması devam ediyor onunla ilgili bir yoğunluk var bi de rutin işlerim gündüz giremiyorum akşamları da iki gündür bi arkadaşıma gidiyorum, canı sıkkın şu ara yanında olayım diye eve girdiğimde telefonu elime alamıyorum kızlardan zaten geç giriyorum diye
sağol merak edip sorduğun için
kuzum bu hafta benim ufaklığın uykuları yine sapıttı
gece 1 gibi uyanıp 5e kadar ayakta duruyor o yüzden de 2 saat olsun uyuymuş olayım diye ben de7de uyanıyorum dolayısıyla sabah sporlarım yalan oldu kaç gündür
ama haftaya ensendeyim
Şükür canım ben de iyiyim kızkardeşim ve kızı yarın gelecekler 10 gün kadar kalacaklar temizlik yapacağım bugün bol bolnasılsınız kızlar, 2 gündür gelemedim özledim burayı
Biz de seni seviyoruz canımŞu ortamın samimiyetliğine bak ya sabah sabah bir mutluluk doldu içime mesajları okuyunca keşke etrafımızdaki insanlar da böyle samimi ve içten olabilsebu yüzden seviyorum burayı
Hepimize Günaydın o zamanEki Görüntüle 2803220 Eki Görüntüle 2803220
şükür kuzum, aman dikkat et çok da yorma kendiniŞükür canım bi sıkıntın olmasın da
Şükür canım ben de iyiyim kızkardeşim ve kızı yarın gelecekler 10 gün kadar kalacaklar temizlik yapacağım bugün bol bol
Biz de seni seviyoruz canım
Yavaş yavaş yapacağım artık canımşükür kuzum, aman dikkat et çok da yorma kendini
Tesekkur ederimPazartesi takım içi kontrol tartısı canım cuma fotoğraflı ve kağıdın üzerinde o günün tarihi ve nick yazılı notla tartı bildirimi yapıyoruz (Kızların cuma bildirimini görürsün canım) fotoğraf zorunlu artık pazartesi takım içi olduğu için fotoğrafı zorunlu tutmuyoruz
Evet bnde sasirdim burdaki samimiyetlige cevremde yok boyle samimi icten insanlar gercekten iyikide katilmisim araniza gune sizlerle baslamak guzelmisŞu ortamın samimiyetliğine bak ya sabah sabah bir mutluluk doldu içime mesajları okuyunca keşke etrafımızdaki insanlar da böyle samimi ve içten olabilsebu yüzden seviyorum burayı
afiyet olsun canım.16 Mart salı
11.00
1 dlm ekmek
1 TK tereyağ
1tk bal
15.20
Yarım çay bardağı leblebi
19.00
3 YK ıspanak kavurma
2 ksk patlıcan sote
Su 2 litre
60 dk orta tempo yürüyüş 120Jasminium84 U UcanSupurge
canım saatlerini de yazarsan iyi olurMerhaba arkadaslar,
Bugunkı menum
Sabah: 3 yk meyvelı yulaf,1 cb sut ıle
Oglen: 1,5 haslanmıs yumurta, sekız tomatte cerıse, 10 zeytın, 1 kıbrıt kutusu peynır
Ara: 1 kahve
Aksam: 5 yk etli bezelye, uc yk pilav ,4 yk yogurt
Ara : dogadan form cayi
Simdilik 1,5 lt su yatana kadar iki olur yeni aksam oldu burda
Spor yapamadim ama hava guzel disarda cocukla gezdik bir saat yeterli olmustur insallah
müthişBugünkü menüm
15.00 1 fincan kahve
Akşam 18.30
1.5 kepçe mercimek yemeği
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
tarhana olmasa müthiş menü16 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
1biber
Bol maydanoz
1dilim çavdar
Ara:4 fındık 1hurma
Akşam:16.00
1kase tarhana çorbası
2 minik karnıyarık (dünden kalan)
Yoğurt
Bol roka
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım
U UcanSupurgeJasminium84
afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke16.03.21
11.00
1 patates + 1 yumurtalı omletin çeyreği
2 yaprak marul
3 hindi füme
4 küçük top peynir
14.00
fitre kahve
1 piko 96 kalorilik diyet bar
1 çay bardağına yakın sarı leblebi
19.00
Yaklaşık 160 170 gr kuş başı et ızgara
Salata
su 2.5 L yatana kadar 3 olur
2 bardak bitki çayı
10 dk serbest dans (hiç halim yoktu bugün)
2781 adım
Jasminium84 U UcanSupurge
eküriiim allah kolaylık versin :)Selamlar kızlar nasılsınız nabersiniz? Bugün çok yorgun ve halsiz hisseidyrm ya kendimi ama büyük ihtimalle düzensiz uyku kaynaklıoğlum geceleri yatagında uyuyodu artık yatağını(parkyatak) anlıyor, bırakır bırakmaz uyanıyor, gece de hamak da uyuyor, ben de koltukta hamakta olunca tedirgin de olabiliyrm ister istemez, ayakta sallamayı tamamen reddediyor baştan beri, keşke hiç alıştırmayamıydım hamağa ya neyse tabiki yeterki sağlık olsun,diyette bi sıkıntı yok inş,ama wc problemi var, bir de bu hafta regl haftam sporumu da yaptım yine de zorlansam da fiziken değil ama psikolojik olarak iyi geldi sanki sizlerde ne var ne yok canlar
afiyet olsun canım16 Mart Salı Menüm
13:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tahin pekmez
19:30
Yoğurtlu (4 k)közlenmiş biber
1 küçük tavuk bud ızgara
3 litre su
Spor 10.000 adım 100 puan
Jasminium84 U UcanSupurge
afiyet olsun canım gayet iyiMenü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal
19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
afiyet olsun canım.
canım saatlerini de yazarsan iyi olur
Evet farkettim bugunden itibaren yazarim canim
müthiş
tarhana olmasa müthiş menü
afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke
eküriiim allah kolaylık versin :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet iyi
Profilinde ki yazı yeni dikkatimi çektiafiyet olsun canım.
canım saatlerini de yazarsan iyi olur
müthiş
tarhana olmasa müthiş menü
afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke
eküriiim allah kolaylık versin :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet iyi
Aynen canim bagimlilik yapti burasi girmeden duramiyorumŞu ortamın samimiyetliğine bak ya sabah sabah bir mutluluk doldu içime mesajları okuyunca keşke etrafımızdaki insanlar da böyle samimi ve içten olabilsebu yüzden seviyorum burayı
Dikkat et canim zorlama kendini, ne guzel kardesin geliyor degisiklik olur senin icinŞükür canım bi sıkıntın olmasın da
Şükür canım ben de iyiyim kızkardeşim ve kızı yarın gelecekler 10 gün kadar kalacaklar temizlik yapacağım bugün bol bol
Biz de seni seviyoruz canım
Aynen canım onun da kızı var benimkiyle yaşıt oynar dururlar artıkAynen canim bagimlilik yapti burasi girmeden duramiyorum
Dikkat et canim zorlama kendini, ne guzel kardesin geliyor degisiklik olur senin icin
Ay evet ya kizina da degisiklik olur nesesi yerine gelir ama ertesi gun kavgaya baslarlarAynen canım onun da kızı var benimkiyle yaşıt oynar dururlar artık
İyiyim canim sağolasınCanım neden canın bir şey istemiyor? Hayır mı diyeceğim ama en son yazılanları hatırladımiyi ol inşallah
Menüler gayet güzel canım afiyet olsun15 Mart Pazartesi
12.45
1 kase ezogelin çorbası
1 adet kaşarlı tavuk
1 kase salata
20.00
1 kase havuç salatası
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2803197
16 Mart Salı
12.15
1 tabak kapuska
1 kase salata
1 kase yoğurt
20.30
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Adım
Eki Görüntüle 2803198
Oy iyi olur kızına. Sanada kolay gelsin canım.Aynen canım onun da kızı var benimkiyle yaşıt oynar dururlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?