- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.101
Moralini bozma canım regl dönemin mi ? İnşallah hallolur Cuma’yaKızlar sabahtan beri içimi kemiren bir bir şey var Tartılmayacam dedim sabah tartıldım bu nasıl iş hala artıdayım tamam cuma abarttım ama 7000 kalori de değildi ve tek öğündü . gerçekten bu kilo olayı sinirlerimi bozdu kızlar bugün tartıldım +1000 di bunun 300-400 gramını saymıyorum WC den dolayı.ama en az 500 Gr fazlalık vardı.hemen çarşıya gittim soda ve yeşil elma almak için detoks çayı yapacağım. havada buz gibi esen rüzgar var yürüyerek gittim.cumadan beri hemen hergün Lesli yaptım nereye gidiyor bu enerji açığı ya.Dokunsalar ağlıyacam
Değil canım yeni bitti. anlamadım valla neden oldu tartıda mı bir sıkıntı var diye başka tartıda tartıldım .Cumaya kadar bakmamaya söz verdim kendime. çok etkiliyor beni ne zaman hafta içi tartılmasam daha çok veriyorum.Moralini bozma canım regl dönemin mi ? İnşallah hallolur Cuma’ya
Belki sabahları tahin pekmez yiyorum ondan mı diye düşündüm bugün yemedim bakalım ne olacakMoralini bozma canım regl dönemin mi ? İnşallah hallolur Cuma’ya
Yarın akşam sebze + yoğurt yapıp günü erken kapatmaya çalış canım ödem çayı da tüketiyorsun zaten cuma ola hayrolaBelki sabahları tahin pekmez yiyorum ondan mı diye düşündüm bugün yemedim bakalım ne olacak
bildigim kadariyla adetin bitiminden 5 gun sonra tartilmak daha iiyiymisAdet doneminde ki odem kolay gitmiyo arkadasim bn de yasadigim icin ii biliyorumDeğil canım yeni bitti. anlamadım valla neden oldu tartıda mı bir sıkıntı var diye başka tartıda tartıldım .Cumaya kadar bakmamaya söz verdim kendime. çok etkiliyor beni ne zaman hafta içi tartılmasam daha çok veriyorum.
Geçmiş olsun canım.Selaaaam nasılsınız kızçelerrr ben çok üşüyorum ya çenem bile ağrıyo üsüttümmü acaba leslie yapmıştım atletle snra üstüme bişey giymeden yarım saat felan oturmuşum ama ev sıcaktı acaba üsüttüm mü bilemedim ki. Az önce de bi baktım petekler yanmıyor, oğlum oynamış kapatmış yaaneyse sağlık olsun yeterki ilaç içtim iyi gelir inş.
Afiyet olsun ekürimMerhaba
Canlarım
17 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Ayy inşallah ondandırbildigim kadariyla adetin bitiminden 5 gun sonra tartilmak daha iiyiymis
Bazen lesliden sonra ben de üşüyorum kan şekerim düşüyor ani titreme geliyor.Selaaaam nasılsınız kızçelerrr ben çok üşüyorum ya çenem bile ağrıyo üsüttümmü acaba leslie yapmıştım atletle snra üstüme bişey giymeden yarım saat felan oturmuşum ama ev sıcaktı acaba üsüttüm mü bilemedim ki. Az önce de bi baktım petekler yanmıyor, oğlum oynamış kapatmış yaaneyse sağlık olsun yeterki ilaç içtim iyi gelir inş.
Şerbetli tatlıları sevmem ama kek yada kremalı pasta yapsaydım büyük imtihan yaşardımEvdekiler şerbetli tatlı istedi.Sekerpare yaptım 1tane bile yemedim şükür.
Ben de sütlü tatlılar kremalilar olsa dayanamazdım.Şerbetli tatlıları sevmem ama kek yada kremalı pasta yapsaydım büyük imtihan yaşardım
Sevilmezmi arkadasim ya soyle bol cevizli yumusacik bir baklava hamileyken bu kadar asermedim vallaŞerbetli tatlıları sevmem ama kek yada kremalı pasta yapsaydım büyük imtihan yaşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?