Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sabahtan beri içimi kemiren bir bir şey var Tartılmayacam dedim sabah tartıldım bu nasıl iş hala artıdayım tamam cuma abarttım ama 7000 kalori de değildi ve tek öğündü . gerçekten bu kilo olayı sinirlerimi bozdu kızlar bugün tartıldım +1000 di bunun 300-400 gramını saymıyorum WC den dolayı.ama en az 500 Gr fazlalık vardı.hemen çarşıya gittim soda ve yeşil elma almak için detoks çayı yapacağım. havada buz gibi esen rüzgar var yürüyerek gittim.cumadan beri hemen hergün Lesli yaptım nereye gidiyor bu enerji açığı ya.Dokunsalar ağlıyacam

Moralini bozma canım regl dönemin mi ? İnşallah hallolur Cuma’ya

Moralini bozma canım regl dönemin mi ? İnşallah hallolur Cuma’ya
Değil canım yeni bitti. anlamadım valla neden oldu tartıda mı bir sıkıntı var diye başka tartıda tartıldım .Cumaya kadar bakmamaya söz verdim kendime. çok etkiliyor beni ne zaman hafta içi tartılmasam daha çok veriyorum.

Selaaaam nasılsınız kızçelerrr ben çok üşüyorum ya çenem bile ağrıyo üsüttümmü acaba leslie yapmıştım atletle snra üstüme bişey giymeden yarım saat felan oturmuşum ama ev sıcaktı acaba üsüttüm mü bilemedim ki. Az önce de bi baktım petekler yanmıyor, oğlum oynamış kapatmış yaaneyse sağlık olsun yeterki ilaç içtim iyi gelir inş.

bildigim kadariyla adetin bitiminden 5 gun sonra tartilmak daha iiyiymis

Geçmiş olsun canım.

Bazen lesliden sonra ben de üşüyorum kan şekerim düşüyor ani titreme geliyor.

Evet arkadaslar saat 18:30 oldu burda gunu acliktan olerek bitirdim
Sabah
9:30 Sekersiz kahve
Oglen
12:30 5 tamate cerise, 10 zeytin, yarim yesil biber, kucuk salatalik,bir haslama yumurta, kucuk dilim ekmek
Ara
1 kahve 2 ceviz ici
Aksam
18:00 uc kasik bulgur( haslama) , 5 yk etli prasa
2 lt su simdilik
6000 adim simdilik

Kızlar ya ben hiç iyi değilim sabah erkenden kahvaltımı yaptım çok güzel öğleye kadar güzeldi oglende yemek yedim ölçülü sonrasında cozuttum ne bulduysam yedim kendimi çok kötü hissediyorum açlıktan yemiyorum evet bunu biliyorum ama nasıl baş edicem bilemiyorum can sıkıntısından yiyorum karbonhidrat bağımlılığım var resmen adette olamadım karnım kasıklarım şiş kendimi zaten sis hissediyorum iyice moralim bozuluyor yedikçe buraya geliyorum yazılanları okuyorum ama motivasyon sağlayamıyorum 9lari görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…