Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar instegramda gıda dedektifi diye bir hesap var belki duymuşsunuzdur paketli gıdaların içeriğini analiz ediyor.Burçak bisküvide 27 .5 Gr ilave şeker varmış yani 14 küp şeker ne yerdim ben o bisküviden ya birde yulaflı ya daha masum geliyordu 1 pakette 14 küp şeker Aman Allahım(1 paketin yarısı sabah yarısı akşam çaya banıp banıp yerdim bitirmek hiç sorun olmazdı) resmen şekere boğmuşum kendimi eti cinler ,kremalı bisküviler vb

Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan ya

Ayy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyor

Ay evet ya kizina da degisiklik olur nesesi yerine gelir ama ertesi gun kavgaya baslarlar
Aynen en son bir araya geldiklerinde oyuncak çekiştiriyorlardı birbirlerinin elinden
Daha iyiyim canım çok dermanım yok ama mide bulantı azaldı gibi arabir yokluyor da şükür Allah razı olsun canım sağ Salim inşallah

Evet ya hepsi ayni bunlarin bizmkiler 3 kuzen koyde kavga etmesinler diye 3 salincak kurduk üçude ayni salincak icin kavga etti

Ayy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyor
Bir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın bana

Allahtan sevmiyordum burcak ama dedign gi i cocuklara bile yedirmemek lazim

Canim ben artik kizima abur cubur olarak sadece bitter ciko aliyorum, zaten almiyordum ama bu son zamanlarda alismisti ben de aliyordum simdi tekrar biraktim almayi, kuru yemis ve meyve yediriyorum genelde biz de yememeye calisiyoruz, kucucuk bir cokomelde bile 4 kup seker varmis benm kpcayi kitlma icer bazen kizm onun sekerinden asirirdi ona kizardim bunlari gordukten sonra o bir tane seker gozume cok daha masum gorundu

İyi ol da canım, ben latife yaptım.
merak ettik seni
İyiyim canim sağolasın
belkide midem kuculuyor ins diyin

Menüler gayet güzel canım afiyet olsun

Oy iyi olur kızına. Sanada kolay gelsin canım.
Yorma kendini işler olup gidiyor
inşallah Dedim

Bugün yemedim yok diye canım da sıkıldı ama ya kolayıma gidiyordu
Aynen canim bagimlilik yapti burasi girmeden duramiyorum

Dikkat et canim zorlama kendini, ne guzel kardesin geliyor degisiklik olur senin icin
Ama öyle gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…