- 31 Ekim 2013
- 21.730
- 73.097
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.081
sağol canımİyiyim canim sağolasın
belkide midem kuculuyor ins diyin
Menüler gayet güzel canım afiyet olsun
Oy iyi olur kızına. Sanada kolay gelsin canım.
Yorma kendini işler olup gidiyor
Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan yaafiyet olsun canım.
canım saatlerini de yazarsan iyi olur
müthiş
tarhana olmasa müthiş menü
afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke
eküriiim allah kolaylık versin :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet iyi
Ayy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyorKızlar instegramda gıda dedektifi diye bir hesap var belki duymuşsunuzdur paketli gıdaların içeriğini analiz ediyor.Burçak bisküvide 27 .5 Gr ilave şeker varmış yani 14 küp şekerne yerdim ben o bisküviden ya birde yulaflı ya daha masum geliyordu 1 pakette 14 küp şeker Aman Allahım(1 paketin yarısı sabah yarısı akşam çaya banıp banıp yerdim bitirmek hiç sorun olmazdı) resmen şekere boğmuşum kendimi eti cinler ,kremalı bisküviler vb
Aynen en son bir araya geldiklerinde oyuncak çekiştiriyorlardı birbirlerinin elindenAy evet ya kizina da degisiklik olur nesesi yerine gelir ama ertesi gun kavgaya baslarlar
Daha iyiyim canım çok dermanım yok ama mide bulantı azaldı gibi arabir yokluyor da şükür Allah razı olsun canım sağ Salim inşallahU UcanSupurge hamilelik nasıl gidiyor kuzum halsizliğin yorgunluğun var mı aşırı bulantı iştahsızlık falan oluyor mu?Bugün kuzenim doğum yaptı bebişin videosunu göndermiş ayy öyle tatlı öyle güzel ki anlatamam minicik . inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım
Evet ya hepsi ayni bunlarinAynen en son bir araya geldiklerinde oyuncak çekiştiriyorlardı birbirlerinin elinden
Daha iyiyim canım çok dermanım yok ama mide bulantı azaldı gibi arabir yokluyor da şükür Allah razı olsun canım sağ Salim inşallah
Ha haEvet ya hepsi ayni bunlarinbizmkiler 3 kuzen koyde kavga etmesinler diye 3 salincak kurduk üçude ayni salincak icin kavga etti
Bir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın banaAyy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyor
Allahtan sevmiyordum burcakBir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın bana
Canim ben artik kizima abur cubur olarak sadece bitter ciko aliyorum, zaten almiyordum ama bu son zamanlarda alismisti ben de aliyordum simdi tekrar biraktim almayi, kuru yemis ve meyve yediriyorum genelde biz de yememeye calisiyoruz, kucucuk bir cokomelde bile 4 kup seker varmisBir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın bana
İyi ol da canım, ben latife yaptım.yok kuzum ben iyiyim, sadece şu kızların soruşturması devam ediyor onunla ilgili bir yoğunluk var bi de rutin işlerim gündüz giremiyorum akşamları da iki gündür bi arkadaşıma gidiyorum, canı sıkkın şu ara yanında olayım diye eve girdiğimde telefonu elime alamıyorum kızlardan zaten geç giriyorum diye
sağol merak edip sorduğun için
kuzum bu hafta benim ufaklığın uykuları yine sapıttı
gece 1 gibi uyanıp 5e kadar ayakta duruyor o yüzden de 2 saat olsun uyuymuş olayım diye ben de7de uyanıyorum dolayısıyla sabah sporlarım yalan oldu kaç gündür
ama haftaya ensendeyim
inşallahİyiyim canim sağolasın
belkide midem kuculuyor ins diyin
Menüler gayet güzel canım afiyet olsun
Oy iyi olur kızına. Sanada kolay gelsin canım.
Yorma kendini işler olup gidiyor
Guzel menu canim afiyet olsunMerhaba
Canlarım
17 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Çok güzelMerhaba
Canlarım
17 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Bugün yemedim yok diye canım da sıkıldı ama ya kolayıma gidiyorduafiyet olsun canım.
canım saatlerini de yazarsan iyi olur
müthiş
tarhana olmasa müthiş menü
afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke
eküriiim allah kolaylık versin :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet iyi
Ama öyle gerçektenAynen canim bagimlilik yapti burasi girmeden duramiyorum
Dikkat et canim zorlama kendini, ne guzel kardesin geliyor degisiklik olur senin icin
Güzel canım17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 suda beklemis kayisi, 2 haslnms yumrta,1.5 dlm peynir,5 zeytin,domates,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 6 kasik taze fasulye, yogurt,
Su: 3-3.5 lt arasi olur
Süper17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 suda beklemis kayisi, 2 haslnms yumrta,1.5 dlm peynir,5 zeytin,domates,2 ceviz
16.00 sade kahve
Ayy hadi insallahhhSüperCuma’ya o eksi gelecek
Teşekkür ederim canımGuzel menu canim afiyet olsun
Teşekkür ederim ZehracığımÇok güzel
Afiyet olsun canım17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
16.00 sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?