Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Profilinde ki yazı yeni dikkatimi çekti sanırım ben de glikoz kraliçesiyimn karbon da severiz o da iyi bir kardeşimiz sağolsun hayatımızdan hiç eksik olmadı yakama bir yapıştı atamıyorum
Ben tam karbonhidrat bağımlısıyım ya
Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan ya
ay ben içtiğimde diyete uygun değil demişlerdi ben de seni uyardım işte
Merhaba
Canlarım

17 Mart Menü Bildirimi

11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma

17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

U UcanSupurge
Çok güzel afiyet olsun.
17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 suda beklemis kayisi, 2 haslnms yumrta,1.5 dlm peynir,5 zeytin,domates,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 6 kasik taze fasulye, yogurt,

Su: 3-3.5 lt arasi olur
Gayet güzel afiyet olsun
Canım bana da öyle oluyor sabır sabır sabır
Afiyet olsun canım. Pilavı erken Yemen iyi olmuş
Canım benim bizler de aynı durumdayız İnan ki. Ama sabrediyorum valla canım tatlı çekince hemen gün kurusu atıyorum ağzıma. Acıkınca bazen ceviz yiyorum. Yetiyor yani sen de kafanda bitir bunları

17 Mart çarşamba
Kahvaltı saat 09:00
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30
1 kase etli kuru fasulye

1,5 lt su

kızlar bugün moralim çok iyi değildi. Canım hiçbir şey istemeyince yemedim ben de. Birazdan uyurum zaten

Tarhana candır, şifadır.Ama onu içerken karbonhidrat yememeliyiz.Ben diyetinde hiç çıkarmadım.Sen de iç.Tarhanadan vazgeçme

Canim inan seni ve icindeki duyguyu cok iyi anliyorum, ben de daha bu sabaha kadar artidaydim, bu sabah gecen haftaki kiloma anca donebildim, senin menulerinde kotu degildi canim ,diyete ilk basladigimda o kadar yememe ragmn 1 kilo faln verirdim haftada simdi 500 gr versem sukredicem bunun cozumu ne bilmiyorum canim belki vucut direnc gosteriyor sasrtmamiz lazim
Guzel menu canim, aksama kadar acikmadin mi ?
Gecmis olsun canim,dikkat etmek lazim terli terli oturmak cok tehlikeli

Acıktım ama bu stresle yersem tam yerim

Sevilmezmi arkadasim ya soyle bol cevizli yumusacik bir baklava hamileyken bu kadar asermedim valla
Ne dedin sen.O söylediğin tatlı yüzünden kaç diyeti mahvettim.bir de cevizli diyor ya.Tamam sakinim tüm baklavalara baklavacilar tükürüyor zaten.Bir de böcek sarmış hepsini

Adet stresindendir canım . Bırakma kaldığın yerden devam edebilirsin

Guzel canim afiyet olsun
Ben de sütlü tatlılar kremalilar olsa dayanamazdım.
Ayy ben de dayanamamm bayilirimm hatta
Dobarlan biragma gendinii neyse saka bir yana gercekten birakma o yedilerin seni mutlu etmiyor, tarti daha mutlu ediyor hele aynalar onlar daha da mutlu ediyor
Guzel canim afiyet olsun ama tarti yakin kuru fasulye son 2 gun tuketmemeye calis
Acıktım ama bu stresle yersem tam yerim
Stres yapma canim, gececek hepsi sabir sadece..sakin birsey yeme inan hic birseyi cozmeyecek
Ne dedin sen.O söylediğin tatlı yüzünden kaç diyeti mahvettim.bir de cevizli diyor ya.Tamam sakinim tüm baklavalara baklavacilar tükürüyor zaten.Bir de böcek sarmış hepsini
Soyle dusun canim,biraz zayiflayinca nasil olsa yersin baklava...bitmiyor ki baklavalar bizi bekliyor

Canım benim bizler de aynı durumdayız İnan ki. Ama sabrediyorum valla canım tatlı çekince hemen gün kurusu atıyorum ağzıma. Acıkınca bazen ceviz yiyorum. Yetiyor yani sen de kafanda bitir bunları
Onları da yiyorum ama işte siz kaçıyor
Adet stresindendir canım . Bırakma kaldığın yerden devam edebilirsin
Ay ne bilim ya adet düzenimin oluşması için de kg vermem şart
Dobarlan biragma gendinii neyse saka bir yana gercekten birakma o yedilerin seni mutlu etmiyor, tarti daha mutlu ediyor hele aynalar onlar daha da mutlu ediyor
Kesinlikle hiç ama hiç mutlu etmiyor

Güzel canım afiyet olsun
İnşallah hastalanmazsın canım yeni toparlandın zaten
Evdekiler şerbetli tatlı istedi.Sekerpare yaptım 1tane bile yemedim şükür.
Maşallah
Yüksek oranda ergenlik tribine maruz kaldım.migrenim hafiften yokluyor.Biraz dinlenip geliyorum kızlar
Takma canım sık sık yaşayacağız bu atakları zannedersem
Şerbetli tatlıları sevmem ama kek yada kremalı pasta yapsaydım büyük imtihan yaşardım
Zopaaa ? Yer min?
Çok güzel
Ben de sütlü tatlılar kremalilar olsa dayanamazdım.
Tahmin et sana ne geliyor
Sevilmezmi arkadasim ya soyle bol cevizli yumusacik bir baklava hamileyken bu kadar asermedim valla
öhööö Öhööö heeyyy birbirimizi yoldan çıkarmayalım yoksa benim zopam meşhurdur
Spora başla canım senin en büyük motivasyonun o ufak ufak olsa da yapmaya çalış canım
Canım ya niye bu kadar üzgünsün uyu dinlen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin

Eyy gidi supurgemm 3 gundur is yerinde muhtesem cikolatali pastalar, kutu kutu cevizli baklavalar havada ucuyor sor bana tek bir tane yedin mi diye hatta baklavalar buranin cok meshur bir yerinden ve herkese kucuk kutu yapmislar eve bile getirmedim tatlimi baskasina verdim neler yasadim hic birinizin haberi yok

17 Mart Menüm
13:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 tk bal

Ara 17:00
4 fındık +5 badem +5 kuru üzüm

19:30
5 kaşık yoğurt+1 k keten tohumu
(Menüye bak kuş kadar okuyunca bile midem gurulduyor kendim için üzüldüm adeta cuma o eksiyi görmezssem baskülü kırabilirim )
3 litre su
Spor
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
30 squat :6 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 puan
20 mekik :4 puan
Toplam =255 puan
U UcanSupurge Jasminium84

Ne çektik beee

Guzel menu canim afiyet olsun , sporun cok guzel, bozma moralini elbet karsiligi olacaktir

17.03.21

11.15
2 çilek

13.30
Filtre kahve
Yarım çay bardağı sarı leblebi
1 avuç içi kuru üzüm

16.20
Sütlü menengiç kahvesi

19.00
1 tabak yoğurtlu kabak (fırında)
4 parça göğüs ızgara

Su 2 L
1 bardak bitki çayı

100 ip atlama 20 p
2571 adım

Jasminium84 U UcanSupurge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…