Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of
Harikasın canım valla iyi hakim olmuşsun kendine
Kizlar bugun spor yapamadim, inanin su saate kadar kizim ne uyudu ne de durdu, hep boyle bir miz miz haldeydi cok yoruldum bugun sadece 7 bin adimim var U UcanSupurge
70p Jasminium84
Bazen tutuyor öyle huysuzlukları hasta filan olmasın da Allah korusun
Allah seni güldürsün notuna güldüm
Menengiç kalorisi yüksek değil çok fazla ama epey yağlı oluyor tabi ezmesi ile yaptıysan
İyi aksamlar kkizlar akşam çaya eltimgil geldiler giremedim. KV onlardaydi birkaç gündür bize geldi şimdi. Ne kadar kalır bilmiyorum artık.
Menumu yazıp geliyorum ben
Allah kolaylık versin
Mısıra
Ayran aşı şu ayran diyetinde yapılan ayran ve haşlanmış bakliyat karışımı mı? Bol karbonhidrat içerikli
Tamam tamam arkadasim bisi demedim valla
Ama ne zaman diyete girsem baklava geliyo aklima hemde cevizli
Hala baklava diyor ya
Kiminn gelmiyorki
Sen de mi yoldan çıktın
Zaten bu kilolar nasıl geldi yedikçe yedik aman nolcak. Bişey olmaz diye diye .
İns koruma dönemine hepimiz geliriz ve burda koruruz canım. Maşallah U UcanSupurge neredeyse 1 senedir koruyor kilosunu
Artık yükselişe geçiyorum

Guzel menu canim afiyet olsun ama aksama kadar yetersiz gibi geldi
Guzel canim ama baharatli misir cok kalorili
Guzel menu canim afiyet olsun
Aynen sarkidaki gibi oldumm hasta degil canim cok sukur ama dun aksam zorladi beni baya

Allah kolaylık versin
Amin canım aman alıştım artık çok rahatım canım günlük ev halim nasılsa öyle davranıyorum iyiyim yani
Sen de mi yoldan çıktın
Yok yok aksine düşününce bile yiyesim gelmedi şerbetli tatlı falan. Öylesine dedim genelde hepimiz severizcesine
Artık yükselişe geçiyorum
Oy öyle yükselişe can kurbannn
Kızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun
Bol muhabbetler canım. Aman sopani eksik etme arada gel malum

Pardon arkadaslari yoldan cikariyom y’a
Bir Guclu kadinlariz neffimizi yeneriz

çünkü benim ekürimm şahaneee

Kızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun
hadi gözünaydın kuzum, özletme kendini ama

Yok canım toz olandan ve şekersiz

Guzel canim afiyet olsun ama tarti yakin kuru fasulye son 2 gun tuketmemeye calis
canım iş yerinde yemek çıkıyor mecbur onları yiyorum öğle arası menüleri de önceden bilemiyorum maalesef. liste veriyorlar ama hep değişiyor.
Canım ya niye bu kadar üzgünsün uyu dinlen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin
canım eşimle kavga ediyoruz sürekli. benim bir konuyu yüzlerce kez açmam ve onun bu duruma sabrının kalmaması. evi falan terk etti. kötüydü yani dün.
afiyet olsun canım.
çok güzel menü. ama öğün olarak kahve tercih etmek ne kadar sağlıklı?
afiyet olsun canım. karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi?
Menü yok gibi zaten fasulyeye laf ederdim lakin akşam bişey yememissin.

Moralin niye bozuldu canım anlatmak istersen dinleriz . Sabaha güzel uyan ins
dün eşimle kavga ettik canım. çok kötüydü. 1,5 yıllık evliyiz. karantina döneminde manyaklaştım. sürekli eksik arama peşindeyim. eşim de sabrının kalmadığını söyledi. öyle sıkıntılarım vardı dün. inşallah düzelir.
bu menüye yorum yapamıyorum ekürim. iyi mi kötü mü bilemedim. sağlıksız duruyor ama.
kesinlikle canım. istediğimiz kiloya düştüğümüzde yediklerimizi dengelememiz lazım. telafiler yapmamız lazım. ancak öyle kontrol altında tutabiliriz.
yaaaa ne güzel zehracım. benim de 2 kız kardeşim var. ne güzel olur senin için. ilaç gibi gelir inşallah kardeşin

Üzüldüm be canım
neden kavga ediyorsunuz, neyin eksiğini arıyorsun mesela?

Üzüldüm be canım
neden kavga ediyorsunuz, neyin eksiğini arıyorsun mesela?
5 yıldır birlikteyiz daha önce hiç yapmadığım bir şey yaptım. telefonuna ve bilgisayarına falan bakıyorum. kıskançlık vs. hareketlerim oluyor. neyse atlatırım ya. karantina bana iyi gelmedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…