- 31 Ekim 2013
- 21.729
- 73.089
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.181
eğer yaptığının yanlış ve gereksiz olduğunu düşünüyorsan canım kendini dizginlemeye çalış5 yıldır birlikteyiz daha önce hiç yapmadığım bir şey yaptım. telefonuna ve bilgisayarına falan bakıyorum. kıskançlık vs. hareketlerim oluyor. neyse atlatırım ya. karantina bana iyi gelmedi sadece
Ben de yedim ama yedim mi yemedim mi belli degilkanka bugün ben de çok açım
yoğunluktan daha bi lokma koymadım ağzıma
ofis arkadaşlarım sağolsun bi sürü şey ikram ediyorlar ama adı batasıca şeyleri nasıl yiyeyim hem de cuma
Canim surekli eksik arama cunku hepimizin eksikleri var, bu eksik dedigin ve surekli actigin konular seni cok mu olumsuz etkiliyor yani tolere edemez misin ? Sonucta hepimizn eksigi var ve birbirmizn eksigini kapatarak ilerleyebilirz ama yok bu eksikler benim tolere edebilecegm seyler degil diyorsan yontemini degistir yani soyleme uslubunu ya da yontemlerini, aslinda erkekler duz varliklarcanım iş yerinde yemek çıkıyor mecbur onları yiyorum öğle arasımenüleri de önceden bilemiyorum maalesef. liste veriyorlar ama hep değişiyor.
canım eşimle kavga ediyoruz sürekli. benim bir konuyu yüzlerce kez açmam ve onun bu duruma sabrının kalmaması. evi falan terk etti. kötüydü yani dün.
afiyet olsun canım.
çok güzel menü. ama öğün olarak kahve tercih etmek ne kadar sağlıklı?
afiyet olsun canım. karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi?
dün eşimle kavga ettik canım. çok kötüydü. 1,5 yıllık evliyiz. karantina döneminde manyaklaştım. sürekli eksik arama peşindeyim. eşim de sabrının kalmadığını söyledi. öyle sıkıntılarım vardı dün. inşallah düzelir.
bu menüye yorum yapamıyorum ekürim. iyi mi kötü mü bilemedim. sağlıksız duruyor ama.
kesinlikle canım. istediğimiz kiloya düştüğümüzde yediklerimizi dengelememiz lazım. telafiler yapmamız lazım. ancak öyle kontrol altında tutabiliriz.
yaaaa ne güzel zehracım. benim de 2 kız kardeşim var. ne güzel olur senin için. ilaç gibi gelir inşallah kardeşin
Nolsun canım. Günlük rutin işler. Çıktık bı yürüyüş yaptık geldik KV çocuklar.selam kızlaarrrr
daha yeni işlerimi hafiflettim ve hemen geldim yanınıza nabersiniz
Ah be canım.dün eşimle kavga ettik canım. çok kötüydü. 1,5 yıllık evliyiz. karantina döneminde manyaklaştım. sürekli eksik arama peşindeyim. eşim de sabrının kalmadığını söyledi. öyle sıkıntılarım vardı dün. inşallah düzelir.
Aranız düzelir merak etme canım sen zaten özeleştirini yapmışsın hatalarını görüyorsun bunları eşine de güzelce anlatırsan (gerçi erkeklere de ben haksızım demeye gelmiyor5 yıldır birlikteyiz daha önce hiç yapmadığım bir şey yaptım. telefonuna ve bilgisayarına falan bakıyorum. kıskançlık vs. hareketlerim oluyor. neyse atlatırım ya. karantina bana iyi gelmedi sadece
Allah kolaylık versin canımNolsun canım. Günlük rutin işler. Çıktık bı yürüyüş yaptık geldik KV çocuklar.
Geldik küçüğü uyuttum yemek telaşı var .
Ah be canım.
İns halledersiniz canım. Sen zaten kendinin nerede hatalı olduğunu biliyorsun. Kıskançlığın fazlası iki tarafıda yorar. Düzelir canım düzelir Rabbim yuvanıza huzur versin
Ya özgüvenimi kaybettim sanırım. Niye kafama takıyorum bunları da hiç bilmiyorum. Boşluktan herhalde. Duan için çok teşekkür ederim canım benimeğer yaptığının yanlış ve gereksiz olduğunu düşünüyorsan canım kendini dizginlemeye çalış
bak seni de mutsuz ediyor bu halde olmak
inşallah bir an önce toparlanırsınız, bir an önce aranız şeker kıvamına gelir
Yöntemimi değiştireceğim gerçekten. Sürekli laf sokuyorum. Kendimi alamıyorum canını sıkmak istiyorum sanırımBen de yedim ama yedim mi yemedim mi belli degil
Canim surekli eksik arama cunku hepimizin eksikleri var, bu eksik dedigin ve surekli actigin konular seni cok mu olumsuz etkiliyor yani tolere edemez misin ? Sonucta hepimizn eksigi var ve birbirmizn eksigini kapatarak ilerleyebilirz ama yok bu eksikler benim tolere edebilecegm seyler degil diyorsan yontemini degistir yani soyleme uslubunu ya da yontemlerini, aslinda erkekler duz varliklar
Öyle gerçekten yorulduk ikimiz de. Evliliğimizi bitiyorsun farkında mısın dedi bana.Nolsun canım. Günlük rutin işler. Çıktık bı yürüyüş yaptık geldik KV çocuklar.
Geldik küçüğü uyuttum yemek telaşı var .
Ah be canım.
İns halledersiniz canım. Sen zaten kendinin nerede hatalı olduğunu biliyorsun. Kıskançlığın fazlası iki tarafıda yorar. Düzelir canım düzelir Rabbim yuvanıza huzur versin
Ya o da dedi bak aklıma gelmiyor ama aklıma sokarsın yapma dediAranız düzelir merak etme canım sen zaten özeleştirini yapmışsın hatalarını görüyorsun bunları eşine de güzelce anlatırsan (gerçi erkeklere de ben haksızım demeye gelmiyor)herşey yoluna girer inşallah.Kıskançlık işine hiç girme her iki taraf için yıpratıcı.kıskanacağın şeyler yaparsa zaten gözüne gözükür inan ortaya çıkar canım adamın aklında yokken sokma böyle şeyleri
Aynen canim surekli laf sokmak karsidakini irrite ediyor, evliligin tadi kaciyor, hic gerek yok eger konu kiskancliksa yapacak olan sen dunya guzeli olsan da yapar, istedigin kadar kontrol altina almaya calis muhakkak bir firsat bulur adamn birsey yaptigi yok rahat birak, bos yere yipratma kendini de esini deYa özgüvenimi kaybettim sanırım. Niye kafama takıyorum bunları da hiç bilmiyorum. Boşluktan herhalde. Duan için çok teşekkür ederim canım benim
Yöntemimi değiştireceğim gerçekten. Sürekli laf sokuyorum. Kendimi alamıyorum canını sıkmak istiyorum sanırım
Öyle gerçekten yorulduk ikimiz de. Evliliğimizi bitiyorsun farkında mısın dedi bana.
Ya o da dedi bak aklıma gelmiyor ama aklıma sokarsın yapma dedi
Psikoloğa gittim bugün. Pazartesi tekrar görüşeceğiz psikologla. özgüvenimi kazanıp kendime yatırım yapmak istiyorum. Gerçekten artık kıskanmak falan da istemiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar.
Guzel menu canim18 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber
Ara: 1tane greyfurt
Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
U UcanSupurgeJasminium84
Kabak candır.Guzel menu canimkabak gecesi basladi desene
Afiyet olsun canım.Kabak sen de yemişsin18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Evet canimAfiyet olsun canım.Kabak sen de yemişsin
Sürekli açıyorsan demek ki o konu senin için konuşulup kapatılmamış canım ya da içinde halledemediğin kısımlar var eşinle konuşup eğrisini doğrusunu tamamiyle kapatmak en doğrusu olurcanım eşimle kavga ediyoruz sürekli. benim bir konuyu yüzlerce kez açmam ve onun bu duruma sabrının kalmaması. evi falan terk etti. kötüydü yani dün.
Hem de yağsız kabak18 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber
Ara: 1tane greyfurt
Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
U UcanSupurgeJasminium84
1 kabak menüsü daha18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Sürekli açıyorsan demek ki o konu senin için konuşulup kapatılmamış canım ya da içinde halledemediğin kısımlar var eşinle konuşup eğrisini doğrusunu tamamiyle kapatmak en doğrusu olur
Hem de yağsız kabak
1 kabak menüsü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?