- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.021
null günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr
emineeeeee emineeeeeeeeeeeeeeee bu
haberim özellikle sanaaaaaaaaa bak hiç moralini bozmaaaaaaaaa aynen devam et. dün benden sp(saf protein) gününde 600 gr gitmiş.
Evet bunu okudum Protein diyeti duzensizlik yapiyormus,ben unutunca olaylardan hatirlamaya calisiyorum :)bu arada geçen gün regl olur gibi oldum ama devamı gelmedi arkadaşlar. reglim düzensizleşti sanırım. gerçi emin de değilim çünkü son reglimin gününü hatırlamıyorum. :26:
Caniiiim sen anlattikca ben heycanlandim allahim insallah hayirlisini nasip etsin.eehheheheh evet :) inş. dün buluştukanaaam yüzüme düzgün bakamadı bile hem utançtan hemde ben yanlış anlamıyım diye.. diyo şu boşları bi alsalardı görüş alanıma giriyo güzelliğine bakamıyorum falaaaan
sonra dün akşam faceden konuşuyoruz bi akşam gelirim çay içerim falan dedi. hee gel gel hatta hemen gel babam elinde sopa seni bekliyor. Cevap aynen şu baba bana bişey yapmaz nede olsa damat adayıyımvs.vs.vs.
Annemle aramızdaki pürüzlerden açıldı konu kadın haklı kız evlatsın tek çocuksun bende olsam bende öyle yapardım didiiiii
bunlar sadece bir kısmı
Maasaaaaalaaaaaaah arkadasima Buseciiim sabah sabah bomba haberi verdin gene ben tartilmiyom korkuyomgünaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr
emineeeeee emineeeeeeeeeeeeeeee bu haberim özellikle sanaaaaaaaaabak hiç moralini bozmaaaaaaaaa aynen devam et. dün benden sp(saf protein) gününde 600 gr gitmiş.
ooo masallah canım hızlısınız yaa çok sevindim iyi bir moral olur şimdi size :):):)
Evet bunu okudum Protein diyeti duzensizlik yapiyormus,ben unutunca olaylardan hatirlamaya calisiyorum :)
Caniiiim sen anlattikca ben heycanlandim allahim insallah hayirlisini nasip etsin.
Maasaaaaalaaaaaaah arkadasima Buseciiim sabah sabah bomba haberi verdin gene ben tartilmiyom korkuyom
dukan ekmeklerim (veya poğaçalarım) hazır dukancanlar..Eki Görüntüle 611656
kızlar sabah dukan ekmekleri yapmışım, kahvaltımı hazırlamışım, spora gitmek içim yemeğimi bile sabahtan hazırlamışım sonraaaaa..ananem , teyzem sen çat kapı ellerinde simitleri kahvaltıya gel..offf ya offfffffff..spora gidemedim , hiçbir yere gidemedim..kendi kendimi yedim
eveet. darısı başına tatlıım
canım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..kendi kendin kendine kilo aldırmazsın ama o simitler poğaçalar kilo aldırırhopişşş sen normal beslenmeye devam etmelisin bence dukana değil!!! bu kadar misafirle çok zor ayak uydurursun ve bozuncada bi anlamı kalmaz..
kızlarrr menümü yazayım dedim :)
sabah:
3 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:
kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost
2 yeşil zeytin
patlıcanlı salça
ara:
1.5 mandalina
öğlen:
fırında patates ( büyük kumpis patatesinden 1 adet)
1 kase yoğurt
ara:
1 mandalina
akşam:
tavuk göğüslü susuz karnabahar
1 kase yoğurt
ara:
1 tabak tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü
ara:
1 mandalina
spor:
100 mekik
30 dk koşu + yürüyüş
su:
2.5 litre civarında
Canim ben de Turkiyedeyken hersabah spora die hazirlanirdim ama hoooop annem, arkadaslarim veya baska bisey hep engel olurdu icimden of yaaaa ben bunlar yuzunden spora gidemiorum der dururdum ama simdi onlar yok ve ben baska bi ulkedeyim cat kapi yapanim bile yoooooooook ama ben spora gitmiyorum sorun onlarda degil biz aslinda cok da istemiyoruz icimizden gelmiyo sanirim bosver gelene ac kapini sonunacanım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..
Bizde seni ozledik fistik hosgeldinKaçakistanlı came back kızlarrr
Özledim siziiiipazar ılgaa gittik 2 gündürde sürücü kursu arıyorum bütün gün okul mokul derken giremiyorum.Ah telefondan bi girebilseeem:26:
kızlar sabah dukan ekmekleri yapmışım, kahvaltımı hazırlamışım, spora gitmek içim yemeğimi bile sabahtan hazırlamışım sonraaaaa..ananem , teyzem sen çat kapı ellerinde simitleri kahvaltıya gel..offf ya offfffffff..spora gidemedim , hiçbir yere gidemedim..kendi kendimi yedim
kızlarrr menümü yazayım dedim :)
sabah:
3 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:
kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost
2 yeşil zeytin
patlıcanlı salça
ara:
1.5 mandalina
öğlen:
fırında patates ( büyük kumpis patatesinden 1 adet)
1 kase yoğurt
ara:
1 mandalina
akşam:
tavuk göğüslü susuz karnabahar
1 kase yoğurt
ara:
1 tabak tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü
ara:
1 mandalina
spor:
100 mekik
30 dk koşu + yürüyüş
su:
2.5 litre civarında
canım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..
Kaçakistanlı came back kızlarrr
Menüm:
Sabah:1 lokma poğaça sade kahve 3 form bisküi
Öğle:1 kase domates çorbası,3 kaşık tavuk yemeği,yoğurt ve elma
Akşam:tavuklu mantarlı krep ama krebinden pek yemedim
Ara:Çay
Canim ben de Turkiyedeyken hersabah spora die hazirlanirdim ama hoooop annem, arkadaslarim veya baska bisey hep engel olurdu icimden of yaaaa ben bunlar yuzunden spora gidemiorum der dururdum ama simdi onlar yok ve ben baska bi ulkedeyim cat kapi yapanim bile yoooooooook ama ben spora gitmiyorum sorun onlarda degil biz aslinda cok da istemiyoruz icimizden gelmiyo sanirim bosver gelene ac kapini sonunakadar bugun olmazsa yarin gidersin ananen teyzen hayattayken saril bi de benim icin op onlari ammmmmmmaaaaaaaa misafir var moduna girip mideyi doldurma sakin Dukan cercevesinde ye gene yiyceklerini inan imkansiz degil bak ben bugun arkadaslarimla bulustum bana aaaaaa sen kilo mu verdin yaaaa dediler ben de yok bi haftada kilo mu verilirmis dedim birbirlerine bu bisey yapiyo valla deyip durdular ama biyere oturduk onlar onu mu yiyelim ay yemiyelim kalori olmasin falan derken ben cooooooookk acim dedim ve kendime yogurt soslu ton balik salatasi istedim hem de sosunu siz dokmeyin ben ayarlarim dedim yaninda istedim tadina baktim hiiic sosa gerek yoooook ohhhh misler gibi yedim yaninda diyet kola ictim arkasina da yesil cay,arkadaslarim aksam mi yemiosun dediler yooo dedim hatta aksam menumu soyledim somon ve icine lor doldurulmus mantarlarim firina verilmeyi bekliyorlar dedim kizim sen onceden bu kadar yemiyodun dediler ben de ben olayi cozdum yedikce veriyorum dedim cooooook keyifliydi inan yaparsin hic zor degil hele icine giremedigin pantatolunun icine giripte gezmeye gitmek
Bizde seni ozledik fistik hosgeldin
Bugunun menusu
sabah: lorlu maydonozlu omlet
oglen :ton balikli salata
aksam:somon ve ici lorlu mantar herikisini de firinda pisirdim
birazdan kucuk bir kase tatlandiricili yogurt yiyecegim
bol su ve yesil cay ictim eskiden su icmeyi unuturdum ama cok susuyorum
Buseeeeee sanirim vucut alisiyor kabizittin durumlari geciyor gibi supeeeeeeer
canım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..
Böyle bakınca ne kadar çok gözüküyo ya ama toplasan bişey yok
Buse evet soylemiyorum kimseye hem aaaa bu diyet yapiyo lafini sevmiyorum, hem insanlari sasirtmayi seviyorum hem de nazara gelmiyelim e biraz da hani amacimiza ulasamaszak iki kati sinir olmak istemiyorum ama yok yok busefer olacak bu is.:
kız emineeeeeeeee oyy ben seni yeriiim. nasıl da söylemezmiş benim gibi dukancı olduğunu. nasıl da çatlatırmış milletiii. nasıl da şok edecek 2 ay sonra herkesiiiiiiiiiiaynen böyle devam. sonra ağzına tıkıştırmaya kalkıyorlar diyetteyim deyince inadına yemekleri sanki. bak bak baak 1+1 in faydalarını gördün dimiiii şimdi 5+5 yapıyor olsan nasıl yiyecektin o ton balıklıyı 1+1 devam etmelisin bence verdin mi kararını de bakim banaaa
aynen onu diyecektim.kabızittinlik bende de geçtiiii aman nazar değmesiiin. ben bi de yeşil çay içmiyorum artık. maden suyu içiyorum. bıktım yeşil çaydan. :26: işe yarıyor haberin olsun. her akşam bi şişe içiyorum. tavsiye ederim. onun da faydası var kesin benim wc sorunumun bitmesindee su olayı bende de öyle. acayip susuyorum. zaten su içmezsek zararlı olurmuş bu diyet. dukan kitaptada suyun öneminden bahsediyor. bugün ps günüydü (protein sebze) o yüzden yarın artıda çıkmaya kendimi hazırladım şuan psikolojikman. fakaaat ben 56 ları gördüm ya bugün artık bırakmam bu diyeti ben.
Buse evet soylemiyorum kimseye hem aaaa bu diyet yapiyo lafini sevmiyorum, hem insanlari sasirtmayi seviyorum hem de nazara gelmiyelim e biraz da hani amacimiza ulasamaszak iki kati sinir olmak istemiyorum ama yok yok busefer olacak bu is.
Kararimi verdim tamam kabul ediyorum bi gun 400 gram alirsam ertesi gun 600 gram vericem bu booole bisey hani veremesem de hafta sonunda mutlaka bi degisim olacak onemli olan biseyler eksilsin ne kadar oldugu cok onemli degil ha 4 haftada gitmis ha 6 haftada gitsin de nasil giderse gitsin ben de 1+1 de kalacagim dedigin gibi sosyal hayati da pek etkilemiyor biz de sikilmiyoruz hem evdekilerle ayni seyleri yiyebiliyoruz bugun hepeimizin menusu ayniydi benim icin buyuk kolaylik
Aaaa ben iciyorum yesil cayi ama ben tadini seviyorum ben demliyorum gun icinde termosuma koyup tuketiyorum sorun yok simdilik ama sodayi denemedim iyi oldu canim soylediigin dur bi deneyim
yarin protein gunumuz kilolar gitsiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?