Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr

emineeeeee emineeeeeeeeeeeeeeee bu haberim özellikle sanaaaaaaaaa bak hiç moralini bozmaaaaaaaaa aynen devam et. dün benden sp(saf protein) gününde 600 gr gitmiş.

null günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr

emineeeeee emineeeeeeeeeeeeeeee bu

haberim özellikle sanaaaaaaaaa bak hiç moralini bozmaaaaaaaaa aynen devam et. dün benden sp(saf protein) gününde 600 gr gitmiş.

ooo masallah canım hızlısınız yaa çok sevindim iyi bir moral olur şimdi size :):):)

bu arada geçen gün regl olur gibi oldum ama devamı gelmedi arkadaşlar. reglim düzensizleşti sanırım. gerçi emin de değilim çünkü son reglimin gününü hatırlamıyorum. :26:
Evet bunu okudum Protein diyeti duzensizlik yapiyormus,ben unutunca olaylardan hatirlamaya calisiyorum :)

Caniiiim sen anlattikca ben heycanlandim allahim insallah hayirlisini nasip etsin.

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrr

emineeeeee emineeeeeeeeeeeeeeee bu haberim özellikle sanaaaaaaaaa bak hiç moralini bozmaaaaaaaaa aynen devam et. dün benden sp(saf protein) gününde 600 gr gitmiş.

Maasaaaaalaaaaaaah arkadasima Buseciiim sabah sabah bomba haberi verdin gene ben tartilmiyom korkuyom

ooo masallah canım hızlısınız yaa çok sevindim iyi bir moral olur şimdi size :):):)

eveet. darısı başına tatlıım

eveet sen tartılma boşver. cuma tartılınca güzel olcak bence. ki biliyorsun sen atakta çok kilo verdin ben veremedim. bence sen sp günlerinde daha çok kilo veriyorsundur benden. yani ben 600 gr verdiysem sen 800 falaaan karnım çok şiş hala regl olamadım. ped takmayı da hiç sevmiyorum çantamda taşıyorum. bugün dışarıda olacağım. dukan kıymalı lorlu pidelerimi yaptım. onlarla her açlığa hazırım. dışarıda da sade türk kahvesi, çay ya da maden suyu içeceğim. tamamdır.

kızlar sabah dukan ekmekleri yapmışım, kahvaltımı hazırlamışım, spora gitmek içim yemeğimi bile sabahtan hazırlamışım sonraaaaa..ananem , teyzem sen çat kapı ellerinde simitleri kahvaltıya gel..offf ya offfffffff..spora gidemedim , hiçbir yere gidemedim..kendi kendimi yedim

kendi kendin kendine kilo aldırmazsın ama o simitler poğaçalar kilo aldırır hopişşş sen normal beslenmeye devam etmelisin bence dukana değil!!! bu kadar misafirle çok zor ayak uydurursun ve bozuncada bi anlamı kalmaz..

eveet. darısı başına tatlıım

amiinn aminnn şu 69 ları tekrar göreyimde bi başka birşey istemiyorum. devamı mutlaka gelecektir.. kiloları vermem lazım kızlar

kızlarrr menümü yazayım dedim :)

sabah:
3 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı:
kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost
2 yeşil zeytin
patlıcanlı salça

ara:
1.5 mandalina

öğlen:
fırında patates ( büyük kumpis patatesinden 1 adet)
1 kase yoğurt

ara:
1 mandalina

akşam:
tavuk göğüslü susuz karnabahar
1 kase yoğurt

ara:
1 tabak tatlandırıcılı yalancı tavuk göğüsü

ara:
1 mandalina

spor:
100 mekik
30 dk koşu + yürüyüş

su:
2.5 litre civarında

canım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..

Kaçakistanlı came back kızlarrr

Özledim siziiii pazar ılgaa gittik 2 gündürde sürücü kursu arıyorum bütün gün okul mokul derken giremiyorum.Ah telefondan bi girebilseeem:26:

Böyle bakınca ne kadar çok gözüküyo ya ama toplasan bişey yok

Menüm:

Sabah:1 lokma poğaça sade kahve 3 form bisküi

Öğle:1 kase domates çorbası,3 kaşık tavuk yemeği,yoğurt ve elma

Akşam:tavuklu mantarlı krep ama krebinden pek yemedim

Ara:Çay

canım normal diyetle yapamıyorum..sıkı bir diyet olmazsa olmuyo bana..ama dediğin gibi misafirle çook zor..
Canim ben de Turkiyedeyken hersabah spora die hazirlanirdim ama hoooop annem, arkadaslarim veya baska bisey hep engel olurdu icimden of yaaaa ben bunlar yuzunden spora gidemiorum der dururdum ama simdi onlar yok ve ben baska bi ulkedeyim cat kapi yapanim bile yoooooooook ama ben spora gitmiyorum sorun onlarda degil biz aslinda cok da istemiyoruz icimizden gelmiyo sanirim bosver gelene ac kapini sonuna kadar bugun olmazsa yarin gidersin ananen teyzen hayattayken saril bi de benim icin op onlari ammmmmmmaaaaaaaa misafir var moduna girip mideyi doldurma sakin Dukan cercevesinde ye gene yiyceklerini inan imkansiz degil bak ben bugun arkadaslarimla bulustum bana aaaaaa sen kilo mu verdin yaaaa dediler ben de yok bi haftada kilo mu verilirmis dedim birbirlerine bu bisey yapiyo valla deyip durdular ama biyere oturduk onlar onu mu yiyelim ay yemiyelim kalori olmasin falan derken ben cooooooookk acim dedim ve kendime yogurt soslu ton balik salatasi istedim hem de sosunu siz dokmeyin ben ayarlarim dedim yaninda istedim tadina baktim hiiic sosa gerek yoooook ohhhh misler gibi yedim yaninda diyet kola ictim arkasina da yesil cay,arkadaslarim aksam mi yemiosun dediler yooo dedim hatta aksam menumu soyledim somon ve icine lor doldurulmus mantarlarim firina verilmeyi bekliyorlar dedim kizim sen onceden bu kadar yemiyodun dediler ben de ben olayi cozdum yedikce veriyorum dedim cooooook keyifliydi inan yaparsin hic zor degil hele icine giremedigin pantatolunun icine giripte gezmeye gitmek

Özledim siziiii pazar ılgaa gittik 2 gündürde sürücü kursu arıyorum bütün gün okul mokul derken giremiyorum.Ah telefondan bi girebilseeem:26:
Bizde seni ozledik fistik hosgeldin

Bugunun menusu
sabah: lorlu maydonozlu omlet
oglen :ton balikli salata
aksam:somon ve ici lorlu mantar herikisini de firinda pisirdim
birazdan kucuk bir kase tatlandiricili yogurt yiyecegim

bol su ve yesil cay ictim eskiden su icmeyi unuturdum ama cok susuyorum
Buseeeeee sanirim vucut alisiyor kabizittin durumlari geciyor gibi supeeeeeeer

olsun yarın yaparsın bu dediklerini canım dukan ı sakın bırakma. aynen devam et. hayatımda yaptığım en iyi diyetlerden biri bu. hiç aç kalmamak süper bir şey ve beni en çok sevindiren şey koruma evresinin olması. bu bittikten sonra bir daha hayat boyu diyet miyet yapmak istemiyorum.

menüne de sporuna da bayıldım büş. böyle devam edersen cumaya kadar bile görebilirsin 69 ları.

al benden de o kadar. misafir olayında zorlanmamak için mutlaka dişine göre yulaf kepeğiyle yaptığın hoş bir şeyler bulundur buzlukta her an imdadına yetişebilecek. dukana uygun poğaça, tatlı vs.

hoş gelmiş şeymişim ama denk gelemedik.

Menüm:

Sabah:1 lokma poğaça sade kahve 3 form bisküi

Öğle:1 kase domates çorbası,3 kaşık tavuk yemeği,yoğurt ve elma

Akşam:tavuklu mantarlı krep ama krebinden pek yemedim

Ara:Çay

menünü beğendim suyunu da yeterince içtiyse yarın eksidesin kesin

kız emineeeeeeeee oyy ben seni yeriiim. nasıl da söylemezmiş benim gibi dukancı olduğunu. nasıl da çatlatırmış milletiii. nasıl da şok edecek 2 ay sonra herkesiiiiiiiiii aynen böyle devam. sonra ağzına tıkıştırmaya kalkıyorlar diyetteyim deyince inadına yemekleri sanki. bak bak baak 1+1 in faydalarını gördün dimiiii şimdi 5+5 yapıyor olsan nasıl yiyecektin o ton balıklıyı 1+1 devam etmelisin bence verdin mi kararını de bakim banaaa

aynen onu diyecektim. kabızittinlik bende de geçtiiii aman nazar değmesiiin. ben bi de yeşil çay içmiyorum artık. maden suyu içiyorum. bıktım yeşil çaydan. :26: işe yarıyor haberin olsun. her akşam bi şişe içiyorum. tavsiye ederim. onun da faydası var kesin benim wc sorunumun bitmesindee su olayı bende de öyle. acayip susuyorum. zaten su içmezsek zararlı olurmuş bu diyet. dukan kitaptada suyun öneminden bahsediyor. bugün ps günüydü (protein sebze) o yüzden yarın artıda çıkmaya kendimi hazırladım şuan psikolojikman. fakaaat ben 56 ları gördüm ya bugün artık bırakmam bu diyeti ben.

o zaan şartla kendini.. bende öyleydim ama ne yaptım gittim diyetisyene saat saat yaz bana dedim yazdık birlikte sende tek başına bile yapabilirsin. otur kaçta kalkıcaksın dan başla 2 şer saat arayla tüm gün yiyeceklerini yaz..
Böyle bakınca ne kadar çok gözüküyo ya ama toplasan bişey yok

evet canım akşama mısır pörtleği eklemek lazım ona 2 su bardağı kadar iznim var :) yağsız patlatıyorum :) akşam yemeğinde ekmek yok onun yerine mısır patlatıyorum :)

Buse evet soylemiyorum kimseye hem aaaa bu diyet yapiyo lafini sevmiyorum, hem insanlari sasirtmayi seviyorum hem de nazara gelmiyelim e biraz da hani amacimiza ulasamaszak iki kati sinir olmak istemiyorum ama yok yok busefer olacak bu is.
Kararimi verdim tamam kabul ediyorum bi gun 400 gram alirsam ertesi gun 600 gram vericem bu booole bisey hani veremesem de hafta sonunda mutlaka bi degisim olacak onemli olan biseyler eksilsin ne kadar oldugu cok onemli degil ha 4 haftada gitmis ha 6 haftada gitsin de nasil giderse gitsin ben de 1+1 de kalacagim dedigin gibi sosyal hayati da pek etkilemiyor biz de sikilmiyoruz hem evdekilerle ayni seyleri yiyebiliyoruz bugun hepeimizin menusu ayniydi benim icin buyuk kolaylik
Aaaa ben iciyorum yesil cayi ama ben tadini seviyorum ben demliyorum gun icinde termosuma koyup tuketiyorum sorun yok simdilik ama sodayi denemedim iyi oldu canim soylediigin dur bi deneyim
yarin protein gunumuz kilolar gitsiiin

hhey heey heeyy amacımıza ulaşamazsak diye bir şey yok. bitti bu iş. bu kilolar gidiyor. bitcek gitcek yallah yallah kış kış aynen dediğin gibi bi artıda bi ekside olcaz bence de. alışalım buna. sebze gününden sonra artıda olabiliriz. ama protein gününden sonra da büyük ihtimal daha da eksi de olucaz evet doğru demişsin bu kadar takmamıza aslında gerek yok. artıda bile çıksak diyet boyu 2-3 hafta en fazla kayıbımız olur. o da bence hiçbir şey değil. amacımıza ulaşacak vee daha sonra da kiloları geri almayacak olduktan sonra 1+1 e devam edecek olmana sevindiim. sosyal hayat konusunda da evet hayat kurtarıyor bencee herkeslerden gizliyorum dukan yaptığımı. annem biliyor hatta sadece.

bugün görüştüğüm arkadaşım şuan iyi görünüyorsun dediii kardeşim de bugün abla sen kilo mu verdin ya yine dedi evet dedim. dal gibi olacak ablan dedim. bi daha da hayat boyu kilo almayacak dedim. herkes ablanı konuşacak dedim.

yarın gidecek kilolar eveeeeeeeettttttttt

slm kizlar.iki gundur pc bozuktu giremedim.bu gun butun gun hastanedeydim.iki gogdumdede kitle farkettim dun aksam.sabaha kadar uyuyamadim cok moralim bozuldu.sabah ise gider gitmez hastane aramak oldu.ultrason cektirdim.allahtan birsey cikmadi da aksam moralim duzeldi.bazen diyorum kendi kendime yeterki saglik olsun da kilo kaliversin.neyse gece gece yine bunalima girecem. herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…