Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir şeyin olmamasına sevindim canım. ama sağlık da zaten kilo olunca elden gidiyor. yani her halukarda zayıf olmak iyi. bunalıma da girme hiç çünkü bunalımlık bir kilon olduğunu sanmıyorum. boyun kaç senin?

sağol teşekkür ederim.boyum 167 cm. yokya kiloyu kafama takmıyorum.sağlık sorunu olması yeter.1 ay önce amcamı kaybettim kanserden, 15 gün öncede amcamın kızını, biri 52 diğeri 28 yaşındaydı. dediğin gibi benim fazla bir kilom yok.hedefim biraz daha azalıp orada kalmak. ama işte ölenleri görünce herşey boşmuş gibi geliyor insana.

gunaydin topigim
bos gunumde saat 8de kalkmak cok aci verici ama bugun boya olayinin tamamen bitmis olmasi gerek o yuzden erkenden gidiyoruz yeni eve.

hadi optum tombis yanaktan, truly kacar

kızlaar baskülüm bozuldu yaa ben şimdi napcam. evdeki öteki baskülü de bulamıyorum :26: cuma ya kadar halletmeliyim.

doğru söylüyorsun canım söz konusu ölüm olunca geriye kalan her şey boş mekanları cennet olsun. elden bir şey gelmiyor maalesef. üzülmemeye düşünmemeye çalış.
:26:

Gunaydiiiin millet
Kahvaltim:2 kayisi kivamli yumurta biraz kirmizi pul biber ve limon dukan ekmegim

günaydın bebikoom yerim seni been. yumurtanın sarısından günde 2 adetten fazla tüketmemek öneriliyor. aklında bulunsun. çünkü çok yağlıymış. benim kahvaltım seninkinin yanında sultan kahvaltısı

bugünkü menüüüm

sabah
1 yağsız tavada omlet
1 dilim pınar hindi salam
1 dilim polenez hindi füme
1 silik yemek kaşığı lor peyniri
1 adet pınar lezzetim light üçgen peynir

ara
yulaf kepeğimle yapacağım herhangi bir şey.

öğlen
fırında balık

ara
1 dilim hindi füme
1 fincan yeşil çay

akşam
varsa balık
yoksa kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs, yanına yoğurt

ara
1 adet maden suyu

Son düzenleme:
aaaa hemen bak caresine pilimi bitti acababak cumaya da bisey kalmadi
kiz o nasil kahvalti oooole utandim valla pek zavalliymis benim kahvaltim ama ooole guzel doydum ki bu diyetin guzel tarafi mideme az da olsa iyi seyler girdigini biliyorum ben diyet oncesi bi kahve kek kurabiye elime alirdim iste bana kahvalti cunku oglum sutlu gevrek yiyo bi kase tamam hooop okula ,esim kahvalti yapmiyor kahvesini icer gider ben de aksama kadar elimde cay kahve yaninda pasta borek oluyo ne buyuk hataama aksam tam senin kahvalti kivaminda aksam yemegimiz olur yemekler hep zeytinyagli piser ve sebze mutlaka vardir yaninda et-balik yani gun icinde aksama kadar yaptigim kocaaaa hata bu diyet sayessinde duzeldi diyorum kilo verdirmese bile bence cok saglikli oldu

selam kızlar ne var ne yok? söyle bi göz attım topice ama alıntı yapmadim malum telefondan sıkıntı oluyor.

özdemi geçmiş olsun canım birşey çıkmamış olmasına çok sevindim sağlık mutluluk huzur olduktan sonra kalan herşey güzel geliyor bende 6 yıl önce babami kaybettim o zamandan beri sağlık herseyden önce geliyor. inşallah kilolari verip çok daha mutlu sağlıklı olacaksın hatta hep birlikte olacağız

fully yavrum senin dert tasa bitmez mi kuzum yaa izin gününde erken kalkmak kadar sıkıcı birşey olamaz. neyse en azından yorucu ama seni mutlu eden şeyler yapacaksın :):) böyle avut kendini :):)

buseee tartı senin kilo vermene dayanamadı belliki sikma canını canım gider bi eczane de tartılırsın :) ama bi yandan iyi olmuş her gün her gün tartılmazsin artık :):):)

emine emine emine :):):) canımcim ne bu hız iyi giriş yaptınız valla hala devam ediyor olmanız süper :):)

kızlar şimdi diyetisyen e gidiyorum yarın sevdigimin yanına gidiyorum diye bugün ölçüm alacak :):):)

keşke pili bitmiş olsaydııı yeni pil taktım ama düzelemedi. :18:56.8 ve 57.7 arasında tartıyor beni. hangisine inancam şaştım kaldım. bazen 57.2 diyor bazen 57.1 kafasına ne eserse o durumda şuan. bozulmuş. :26: evdeki diğer baskülü bulmam gerek. 2 tane var bozulan harici ama biri dijital değil. digitali bulmam gerek. bu diyet çoktan da öte sağlıklı bence. sağlıklı olan ve dengeli beslenmek için bize gereken her şey var. dukan amcaya çok teşekkürler yaa ne güzel bu sayede sen de yanlış yeme alışkanlıklarını düzeltiyorsun böylece. :13: ben de güzel kahvaltılar yapıyorum dukan sayesinde. normalde kahvaltıları hep peynir ekmekle geçiştirirdim. 1-2 de zeytin en fazla. oh be şimdii dünya varmış.

off çok haklısın aslında arkadaşım..misafir misafir diyoruz ama aslında dur demekde bizim elimizde..ayrıyeten insan yokluklarınıda göstermesin , insana insan lazım, komşu lazım, eş-dost lazım..benim yurtdışından yatılı misafirlerim geldiği ay (ki o zamanda dukan yapıyordum) ben 2 kg. vermiştim..kendim bile inanamamıştım basküldeki rakamı görünce..ama demem o ki istersen olur..neyse..ben bugünü 1. günüm kabul ederek 5 gün atak yapıcam ve artık kimse beni yolumdan çeviremez..sizinle burada yazışmak bana çook destek oluyo, siz olmadan yapamam zaten..hepinize kocamaaaaaaaaaann bir

gunaydin topigim
bos gunumde saat 8de kalkmak cok aci verici ama bugun boya olayinin tamamen bitmis olmasi gerek o yuzden erkenden gidiyoruz yeni eve.

hadi optum tombis yanaktan, truly kacar
kııııııııııııızz fulişim napıyosun nediyosun çok merakdayım ..arada gel haber ver, iki foto at yahu..bizi bırakma taammı

kızlr bugün diş randevum vardı, sabah oraya gittim..gelirkende dana jambondan tut, ligt ton balığına kadar herşeyimi aldım geldim..kısaca ben hazırım artık

kandilimiz mübarek olsun canlarım..evdekilerin yoğun baskısına karşı bugün "un helvası" yapmıycam..aslında artık hamurişi yapmıycam..isteyen dışarda yesin gelsin..bundan sonra bööle..

"Bana Yakın Olanlar, Soyumdan Gelenler Değil; Yolumdan Gidenlerdir.." HZ.MUHAMMED (S.A.V)
doğum Günün Kutlu Olsun Efendimiz..!!

...Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun...

fuliciiim senin güzel haberlerini ve evinin ilk ve son fotolarını merakla bekliyorum. eline beline kuvvet bitiriverin şu boya işini bakalım.

büşraa baskül kendi kendine düzeldi az önce. şimdi hep aynı gösteriyor. ama artık o basküle güvenemem. evdeki diğer digital baskülü buldum. o bu baskülümden 500 gr her zaman fazla gösteriyordu. şimdi de aynı şekilde 500 gr artı gösteriyor. fark aynı olunca da bozulan baskülün şuan doğru tarttığını test etmiş oldum bir nevi. yani ben artık yeni baskülümde 500 gr fazla çıkacağım. cuma günü de baskül değişimi diye not alınacak sanırım kilomun yanına.

hala devam etmek derken? sonuna kadar gideceğiz emineyle. çıtır olmak var, diyeti bırakmak yok. güçlendirmeyi de yapacağız. biz her şeyi yaparız. benim şevkim kırıldığında emine beni motive ediyor, onun ki kırıldığında ben onu. çok faydası var beraber başlamamızın.

senin adına çok sevindim. kavuş sevdiceğineee. bakalım diyetisyen ne diyecek. son durumları merakla bekliyorum büş.

kııııııııııııızz fulişim napıyosun nediyosun çok merakdayım ..arada gel haber ver, iki foto at yahu..bizi bırakma taammı

bakkkkk ama nasil da icime dogmus.. bu yazdigini gormedigim halde 2 foto attim facebooka senin icin goruyorsun degil mi. telepatik guclerle anlasiyoruz artik hoppisim aramizda oyle bir bag var seninle

fuliciiim senin güzel haberlerini ve evinin ilk ve son fotolarını merakla bekliyorum. eline beline kuvvet bitiriverin şu boya işini bakalım.

facebookta 2 foto paylastim ama tabi daha bitmesine cooook var, bitince de mutlaka paylasirim tum mobilyalarin siparisi verildi haftaya carsamba sanirim teslimat eger bir aksilik olmazsa. sonra da yavas yavas tasincaz artik acayip heyecanliyim

fully yavrum senin dert tasa bitmez mi kuzum yaa izin gününde erken kalkmak kadar sıkıcı birşey olamaz. neyse en azından yorucu ama seni mutlu eden şeyler yapacaksın :):) böyle avut kendini :):)

aslinda dert tasa sayilmaz fistigim ya sikayet ettigime bakma - tabi izin gununde erken kalkmak kotu de yine de o kadar da koymadi acikcasi. eve girer girmez enerji geldi bi anda her yeri yine kirip doktuk bugun neyse baya kolayladik artik. 2 gune biter insaat kismi, sonra temizlik olacak sonra da yerlesicez bitti bu kadaaar bu arada daha yeni eve girdik 10 saat calismisiz. baya bi kalori yakmisimdir

vuu 10 saat heee süpeer benim face hesabım yok kuzum. buraya bi ara eklersen albümüne falan ya da o zaman görürüm anca. bi aksilik çıkmadan mobilyaların da gelir umarım

Caniiiim biz bu yola bosuna yol arkadasimizla cikmadik hep omuz omuza yanyana destekle olmek var donmek yoooooook
umarim diyetisyen sonuclarin yarin sevdigine kavusma sevincini 30 bin milyona katlar katlamasan da bosver tadini cikar onumuzdeki hafta olur:13:hadi sana gule gule hazirlan

nerede benim sevgili eminem.
Burdayim dukancaniiim,yolarkadasiiim bitanecik Buseeeeem cok yoruldum bugun veee basim coook agriyo disardaydik yeni geldik oglen bisey yiyemedim ama 5.30 da aksam mi deyim gec oglen mi deyim tavuk izgara yedim simdide meyveli bi kucuk yogurt yeyip yaticam sanirim regl donemim geldi bu bas agrisi onun isareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…