Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dukan güzelleriii maaşallah size yahuu

Menüm:

Sabah:yarım kepek ekmeğine tost yarım portakal
ara:sade kahve
Öğle:1 kepçe mercimek çorbası 2 köfte
Ara:5-6 form çubuk kraker
Akşam:1 kepçe fasulye 3 kaşık makarna bir parça pide

emineeem kuzuuum afern sanaa aç durmana ragmen diyeti bozmadıgın için :13: meyve derken goji berryleri kastediyorsundur umarıımm. meyve yasak bizeee. bi de yanına dukan ekmegi falan al ki aç kalmaa. aç kalırsak verdirmiyo bu diyeet ben de regl olamadım hala :26: ben de yatıcam şimdiii çok uykum vaar. kocaman öpüldüüün yarın ps günüü oleeeyy baskül işini de halletttim

iyi geceleeerr

günaydın kızlar,
sabah
1 simit
8 zeytin
1 k.k peynir

şimdide afiyetle çayımı içiyorum
bitki çayımı içmedim daha
ama bu gün biraz ağırlık vermem gerekiyor.
vücuttaki ödemi atıp yarına düzgün bir kilo ile çıkmak istiyorum
1 haftadır tartı hiç rakam değiştirmiyor.
çok fazla meyve ve su tüketirsem yükseliyor sadece.
yarına çok fazla bir farkımın olacağını zannetmiyorum ama
en azın kilo almadım ve göbeğim farkedilir bir biçim de indi.
kendime kadife taytlardan aldım.evin içinde giyip
arada bir aynaya bakıyorum .kendimi iyi hisettiriyor.

günaydııın
canım susam ve zeytin çok kalorili 2 şeydir. açıkcası bu menüyle normal eksiyi görememen, çünkü artık kilon azaldı. bunlar bence sana kalori olarak fazla. zeytini 2 ya da 3 e indir. simiti de tam buğday ya da çavdar ekmeğine çevir bence.

emineeeeeee duy sesimiii aman haa az yiyeyim demee. dün öğlen iştahım yoktu yulaf kepeğinden tatlı yaptım onunla geçiştirdim, sonra da acıktım ama balık daha don haldeydi. o olana kadar iyice acıktım. balık diye riske atmak istemediğim için yoğurt falan da yiyemedim. gittim hindi füme attım ağzıma iki tane %1 yağlı ama o da tuzlu nihayetinde. bugün 100 gr artıda çıktım. şuan 57 kg ım. ama yeni basküle göre 57.500 :26:

sağ ol şeymişiiim bu menünün meali her şeyden yerim ama az yerim olmuş. güzeeel sağlıklı olmuş

aman nazar degmesin insallahBusecimle bayagi kaptirdik biz ama ben kendimi gun gectikce diyette gibi hissetmiyorum alistim sanirim en guzeli beni sikan hicbirsey kalmadi bu diyette kabizittin bile bitti yani
senin menun de guzel ii baslamissin ama sonunda o pideyi yemesen daha bii guzel olurmus gibi geldi bana Seymacim

yooook bozmaaaaaaam aclik degil ama regl oncesi ve genel tatli krizine dun yenilecek gibi oldum markette cikolata reyonunda bi mucize ardim durdum karbonhidratsiz sekersiz yagsiz cikolata aradim yarim saattten fazla ama sonra niye bu iskenceyi yapiyorum kendime dedim ve yerine stevia(benim tatlandiricimin markasi) 0,1 yag orani olan cilekli yogurt aldim ama sadece cilek aromasi var parcacik falan degil evet bundan sonra yanima bisey almadan cikmaaaaaaaaaam

Caniiiim kesinlikle haklisin bu diyet ac kalmaya gelmiyo ben hala tartilmadim karnim bi dumduz oluo bi sisiyo ordan anlamaya calisiyorum ama evde giydigim kiyafetlerime sooole bi aynada bakiyorum uzerimde bol duruyolar sanki artik yarin ya da bugun de olabilir tartilcammm:18:

simit ve zeytini çok fazla tüketmiyordum aslında.geçen haftadan beri simit kirizi tuttu sanki.zeytinde ancak pazar günleri.kahvaltıyı iş yerinde yaptığımdan sağlıklı bir kahvaltı olmuyor açıkcası. kiloazaldıkça vermek zorlaşıyor değil mi? evde kendime ufak sandivic ekmekleri yapayım bari kahvaltı için.yoksa beni kimse tutamayacak.
sabahtan beri bitki çayımı içemedim.
şimdi güzel bir yeşil çay içeyim.

emineciiim yol arkadaşııııııımmmm bugün ps gününde 1 tatlı kaşığı kakao hakkın var. ama yağ oranı düşük olursa kakaonun çok iyi olur. burda dr.oetker marka yağı azaltılmış kakao var. ben ondan aldım. onu öneriyorlar. dukandiyetitariflerim sitesinden kendine kakaolu yapabileceğin pratik tatlı bulabilirsin. hiç olmazsa dökersin tatlandırıcınla kakaoyu yoğurda mis gibi yersin. hem çikolata krizini bastırır. kendine dur deyip tartılmaman çok güzel. ve sakın bugün tartılma çünkü şuan yemek yedin vs. sağlıklı olmaz. yarın sabah aç karnına wc den sonra iç çamaşırlarınla tartıl. ben hep öyle yaparım. eksi de olduğunu göreceksin. görmesen de bugün ps günü olduğundandır. cuma günü sp günü yaptıktan sonra cumartesi sabahtan bir daha tartılır ve eksileri görürsün. aklında bulunsun 2 taneden fazla light meyve aromalı yoğurda izin yok. ve 2 tanesini de yersen mesela kakao ve diğer sınırlı izinlilerden o gün başka tüketmemelisin. 1 tane tüketirsen başka bir tane sınırlı izinliden 1 tane tüketebilirsin. bu şekilde dengelemen gerek.

kriz falan yok. öyle bi hakkımız yok. zeytini ancak pazar günleri falan anlamam ben. o zeytin 3 e inecek kuzum. kahvaltıyı daha erken kalkıp evde yap. yapamıyorsan yanına tam buğday ekmeği arasına yağsız peynirli ve 3 zeytinli az domatesli falan bi sandviç yapabilirsin. hem de gayet doyurucu olur. yanına da arada atıştırmalık 3 kuru kayısı, 2 ceviz gibi bir şey alabilirsin, ya da 1 elma, portakal, greyfurt vs. kilo verdiğini göreceksin bunları yapınca. kilomuz azaldığı için tabiki de artık zor veriyoruz ama pes etmemeliyiz. vücudumuza direnmezsek, pes edersek hiçbir zaman istediğimiz kiloda olamayız. suyunu ihmal etme. yeşil çay bulamazsan maden suyu iç ama günde 1 tane, fazlası zararlı olabiliyor. hipertansiyonun ya da kalp rahatsızlığın varsa hatta, maden suyu çok zararlı kesinlikle tüketme. bol şans. seni takipteyim. paylaş her gün menüleriniii

ver bana gazı tam sürat ilerleyeyim.
öğlen
az biraz döner
2 yemek kaşığı pilav
çok az yeşillik
ekmek yokk
öğleden öncede mate ve yeşil çayımı içtim.

cumartesiden düne kadar 400 gram yağ parçalamışım kızlar. kilo 71.5 yarın bildirimde bulunamaya bilirim ona göre busecim yazı verirsin telefondan girmeye çalışırım

maşallah 10 saat he bu arada fotoğraflarada yazdım yorumu ama burdanda yazayım duvar kağıtlarına bayıldım duvara yapıştıran kv. mi? topuklu giyen hani valla tebrik edesim geldi o şekilde ev işi yaparken bile güzelliğinden ödün vermemiş ya helal olsun ben evden çıkarken bile ne olursa olsunda altına spor ayakkabı gieyim iye bakıyorum hatun duvar kağıdını topukluyla takıyor

tebrik ediyorum sizi canlarım

kızlar ben evdeyim şuanda hazırlanıp çıkıcam evden :) yarın giremeyebilirim telefondan giricem ama benim mübareğin evinde atrtı yok. dünki tartıya göre 71.5 çıktım yağ parçalayıp kilo verememem dönemine geri döndük anlayacağınız. neysem 2 - 3 gündür tatlı yiyorum ama tatlandırıcı ile kendime tavuk göğüsü ve browni yaptım. daha doğrusu browniyi benim mübarek istedi :) ona götürücem ama ordada yerim fln diye tatlandırıcılı ve kepek unlu yaptım yemekler falan götürüyorum bir sürü :) garibim acıkmasın diye oda işe başladığı için ben gidince gündüzleri evde olmayacak nca akşamalrı görüşebilicez. o evde yokken temizlikten arta kalan zamanlarda girerim nete pc den belki de telefondan ama girerim arada yani. giremezsemde idare edin beni olur mu?? kendinize cici bakın :) pazartesi görüşmek üzere.. beni özleyin anacım baaaaayyy

ver bana gazı tam sürat ilerleyeyim.
öğlen
az biraz döner
2 yemek kaşığı pilav
çok az yeşillik
ekmek yokk
öğleden öncede mate ve yeşil çayımı içtim.

buse bu menüyü beğendi. ekmek yeseydin çekecektim kulağını. pilav ekmek yerine geçmiş zaten. 2 kaşık olayını da beğendim. böylece 1 dilim ekmek yemiş oldun. lakiiin o çok az yeşilliği, yağlı değilse çoğalt. bol yeşillik ye yani. sık limonu bol bol ye.

Arkadaşlar lütfen yarına kadar herkes yüzdesini hesaplamayı öğrensin. Bilmiyorum diye bir şey olamaz.

UYGULAMALAR

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

2- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.

yarın ben de dışarıda olabilirim büşcüm. :26: burdan kendiminkini paylaşırken seninkini de paylaşırım. umarım unutmam hadi bakalım sevdiceğinle iyi hafta sonları sanaa. ama buralara gelmeyi ihmal etme. madem o işteyken evde olacaksın. bizi de burda yalnız koyma. 400 gr yağ parçalaman da süper. kilon eksi de görünmese bile inceldiğin bir gerçek. sakın evde olmayacağın için ipin ucunu kaçırma, yediklerine dikkat et.

emineee nerdesiiin yine yoksun çekcem kulağınıııııııı

kendime şundan yapcam şimdi.
dukandiyetitariflerim: PORTAKALLI MİNİ BROWNI

burdayim fistigim burdaaaa ama bir uykum var anlatamam halsizlik mi uykususzluk mu anlayamadim ama yatsam uyurum ki ben omrum boyunca oglen vakti uyumus insan degilim yani mmmmmmmm.......... bu tarifin birak tadini adi bile super hadi yap koy caylari da geliyorum

sağol canım yarın yüzdeyi hesaplayıp gelmeye çalışacağım canım ipin ucunu kaçırmam imkansız diyetisyene saat saat rapor veriyorum :) afyondan korkuyor kaçar ipin ucu diye o yüzden bildigin her saat başı yaziyorum bu kadar su içtim bu kadar yemek yedim falan diye. :):):):)

tamam hadi sen de yap tabi kakao hakkını kullanmadıysan. nasılsa bunda yulaf kepeği hakkı yok. o yüzden rahat bi tarif. hem yumurta sarısı da yok. ben yapmaya gidiyorum belki portakal kabuğu koymam.
bi de o kadar uykun varsa 2 sa sonra uyanmaya kur saati ve uyu canım. demek ki uykuya ihtiyacın var. kendini zorlama.

senin şu diyetisyeni pek sevmeye başladım. aferin ona.

Merhaba kızlar..
Sonunda beklenen gün geldi.İşe döndüm.Bugün ofiste ilk günümü tamamladım.Birazdan minik kızıma koşarak gitmek için çıkıcam.Sizleri de ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın bundan sonra hep burdayım.Akşama kadar bilgisayar başındayım nasılsa.Sık sık gelicem.gelmediğim günleri telafi edicem.Tartı için yeniden görüşmek üzere.
Hepinizi çok özledim.

ben de nerde bu kız diyordum. zaten gamze de ortalıkta yok şeyma desen günde bi defa uğrayıp kaçıyor. fuli'ye laf yok, durumu malum ama diğerlerine sesleniyorum

ne oluyor kızlar nedir bu yani böyle? hani destek? nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

13. takım gibi bundan sonra günlük mesaj sayısı bildiriminde bulunulmasını öneriyorum ece. iflah olmayacak yoksa bu hatunlar.

bakkkkk ama nasil da icime dogmus.. bu yazdigini gormedigim halde 2 foto attim facebooka senin icin goruyorsun degil mi. telepatik guclerle anlasiyoruz artik hoppisim aramizda oyle bir bag var seninle

:
eveeeet fulişim farkettim..vallahi kalp kalbe karşı olmuş ama şimdi sana birşey itiraf edeyimmi..bel ilk yorum yaptığımda kayganayı sen sandım..sonra sen cevap verince tekrar dikkatli bakınca anladım sen olmadığını..kızma bana taammı

ama ama ama..benim şimdi bu mesajı bir yere kaydetmem gerekecek çünkü hafızamda tutamam, matematik desen sıfır..hep sosyal bilimler okudum ben matematik kabusu yüzünden..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…