Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynn bnde oyle dusunuyorum canim iki uc kilo hada fazla verebilsek Daha rahat bir kilo koruma sureci geciririz diye dusunuyorum hayirlisi bakalim

Esinin destek olmasi cok guzel canim benim esim de diyette cok daha kolay oluyor isim

Evet canim ama haftaya arti gelirsem ne yaparim onu dusunuyorum cunku biliyorum orda durdurmak zor olacak
Ne guzel esleride motive ettik tutamaz kimse bizi cocuklara yemek hazirlamak baya zor geliyo bana bu surecte aksam yemeklerinde cok zorlaniyom nefsimle savas icindeyim

Ne guzel esleride motive ettik tutamaz kimse bizi cocuklara yemek hazirlamak baya zor geliyo bana bu surecte aksam yemeklerinde cok zorlaniyom nefsimle savas icindeyim
Senin cocuklar buyuk galiba, benim kiz kucuk ona cok az corba yapiyorum ya da beraber kofte falan yapiyorum ne bileyim ona yapmak kolay geliyor simdilik hafta ici babaannesinde yiyor zaten esim de aksam yemegi yemeyince kendime hazrliyorum sadece

Senin cocuklar buyuk galiba, benim kiz kucuk ona cok az corba yapiyorum ya da beraber kofte falan yapiyorum ne bileyim ona yapmak kolay geliyor simdilik hafta ici babaannesinde yiyor zaten esim de aksam yemegi yemeyince kendime hazrliyorum sadece
Cok guzel valla isin Daha kolay oluyodur
Bénîm ilk oglum 12 yasinda kucugu uc canim

Arkadaslar yurt disinda yasadigim icin (Fransa) iki saat var aramizda o yuzden bn hep spor ve menumu gec saatte paylasiyorum kusura bakmayin
Gurbetçi olduğunu anlamıştım bir mesajında Türkçe ne deniyordu yazmıştın orada mi doğdun canım.bizim bir medinemiz vardı mezun oldu o da Fransa'daydı .Pek uğramaz oldu gerçi

Gurbetçi olduğunu anlamıştım bir mesajında Türkçe ne deniyordu yazmıştın orada mi doğdun canım.bizim bir medinemiz vardı mezun oldu o da Fransa'daydı .Pek uğramaz oldu gerçi
Yok canim gurbet gelinlerindenim 18 yasinda geldim 13 yildir burdayim turkceyide karistiriyoz artik
Umarim medine arkadasiniz gibi mezun olurum ama unutmam ben

Secmezlermi off perisan ediyolar yeme donemleri de yetisemiyom valla bnde severim mutfagi da diyetteyken degil
Masallah canim ne guzel yesinler vallahi, yemeyince ayri zor gercekten
Cok guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…