- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.621
Guzel menu canim afiyet olsun21 Mart menüm
Sabah:10.30
1 sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1közlenmiş kapya biber
4 zeytin
Ara:elma
Akşam:16.30
4 YK Taze fasulye
Yoğurt
Bol salata
1dilim çavdar ekmeği
1yk kavurma
Su:2 litre
Spor:16 dk zumba
64 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Allah kolaylik versin canim, cocukda streslidr wcden dolayi hepsi bir araya gelmistirEv Sahibi olarak mahçupluk da bir yandan kızıma gerilmelerim bir yandan psikolojik olarak yoruldum yani
Adim cok guzel de keske magnm olmasaydi, onumuzdeki hafta ben de regl olacagm, insallah yarin veya ertesi gun olurum da cumaya siskinlik kalmaz21 mart menum
Sabah 9:00
Ince dilim beyaz beynirli tost, kahve sekersiz
Oglen 13:00
Kucuk kase tavuk suyu corba ,bir dilim ekmek ,bir domates 10 zeytin
Ara 16:00
Greyfurt taze sikilmis kucuk brdk
Mini magnum( hasta olcam galiba seker kırızıne gırdım bugun )
Aksam 18:30
Avuc dolusu haslama brokolı( yagsız tuzsuz)
4 yk yogurt
3 lıtre su
Eki Görüntüle 2806402 Eki Görüntüle 2806403
Oyyy nerelerdedin sen
Ben ben de değilim diyet bozuldu yarın tekrar başlıcamOyyy nerelerdedin sen
Bu cuma eksı cıkamazsan cok uzulum sımdıden karnım cok sısGuzel menu canim afiyet olsun
Allah kolaylik versin canim, cocukda streslidr wcden dolayi hepsi bir araya gelmistir
Adim cok guzel de keske magnm olmasaydi, onumuzdeki hafta ben de regl olacagm, insallah yarin veya ertesi gun olurum da cumaya siskinlik kalmaz
Neden yaaBen ben de değilim diyet bozuldu yarın tekrar başlıcam
Ogunlerin cok gec saate kalmis canim, hasta miydin neden butun gun uyudunKahvaltı saat 14:30
2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost (tost ekmeğinden biraz daha büyüktü dilimler)
Akşam yemeği 22:00
Hatay usulü tavuk döner
Bütün gün uyudum. Kalkamadım. Açlıktan midem bulanmıştı. Bu saatte burda tek burası açıktı. Dışardan söyledim.
Uzulme stres yapma, bu hafta benm de karnim sis muhtemelen yarina arti gelecegm regl kaynakli insallah biran once oluruz da cumaya eksi gelirBu cuma eksı cıkamazsan cok uzulum sımdıden karnım cok sıs
Skıntı stres boşvermişlik. Ama kaldığım yerden devam edicemNeden yaa
Ogunlerin cok gec saate kalmis canim, hasta miydin neden butun gun uyudun
Uzulme stres yapma, bu hafta benm de karnim sis muhtemelen yarina arti gelecegm regl kaynakli insallah biran once oluruz da cumaya eksi gelir
Allah kolaylik versin canim, baya yogunsun anlasilan, yardim edecek kimsen yok muHaftasonu olunca ordan oraya atlıyorum desem, genel ev temzliği yemek, alışveriş, ödevlerrr, haftanın programı, ödevlendirmeler derkeeen nasıl geçiyor anlamıyorm pek ki hala bilgisayarı elime almış değilim. bir de dün gece oğlum çok zor uyudu, uyudu uyandı.. Şuandada sallıyorum bi taraftan ama yine mızmızlığı üstündemenümü yazacağım inş. Herkes iyidir inşşş?
Hg cnm ben Hafize 27 yaşındayım ideal kilona saglikla ulaşırsın insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .
Bide yarin tartilcaz dimi unutmustum y’a onu korkuyom tartiya cikmayaNeden yaa
Ogunlerin cok gec saate kalmis canim, hasta miydin neden butun gun uyudun
Uzulme stres yapma, bu hafta benm de karnim sis muhtemelen yarina arti gelecegm regl kaynakli insallah biran once oluruz da cumaya eksi gelir
Bunlar cok degilmi canim y’a midene eziyet etmissin21 Mart Pazar
Kahvaltı
Yeşil peynir tereyagli 1.5 yufka
Patates kızartması
Zeytin
Peynir
Soğanlı yumurta
Domates salatalık
Ara
Tahinli pide(şerbetli tatlı)
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Soğan piyazi
Tavuk çöp şiş ızgara
Çayla bı daha tatlı
Su 2 lt anca
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Utanırım belki menümle yazayım bismillah
Çok değil kız çoooooooookkk çok fazla tabikiBunlar cok degilmi canim y’a midene eziyet etmissin
Yazsan iyi olacak kesinlikle21 Mart Pazar
Kahvaltı
Yeşil peynir tereyagli 1.5 yufka
Patates kızartması
Zeytin
Peynir
Soğanlı yumurta
Domates salatalık
Ara
Tahinli pide(şerbetli tatlı)
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Soğan piyazi
Tavuk çöp şiş ızgara
Çayla bı daha tatlı
Su 2 lt anca
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Utanırım belki menümle yazayım bismillah
Evet canm yarin kontrol amacli ara tarti varBide yarin tartilcaz dimi unutmustum y’a onu korkuyom tartiya cikmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?