Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21 mart menum

Sabah 9:00
Ince dilim beyaz beynirli tost, kahve sekersiz

Oglen 13:00
Kucuk kase tavuk suyu corba ,bir dilim ekmek ,bir domates 10 zeytin

Ara 16:00
Greyfurt taze sikilmis kucuk brdk
Mini magnum( hasta olcam galiba seker kırızıne gırdım bugun )

Aksam 18:30
Avuc dolusu haslama brokolı( yagsız tuzsuz)
4 yk yogurt

3 lıtre su

Son düzenleme:
Guzel menu canim afiyet olsun
Ev Sahibi olarak mahçupluk da bir yandan kızıma gerilmelerim bir yandan psikolojik olarak yoruldum yani
Allah kolaylik versin canim, cocukda streslidr wcden dolayi hepsi bir araya gelmistir
Adim cok guzel de keske magnm olmasaydi, onumuzdeki hafta ben de regl olacagm, insallah yarin veya ertesi gun olurum da cumaya siskinlik kalmaz

Kahvaltı saat 14:30
2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost (tost ekmeğinden biraz daha büyüktü dilimler)

Akşam yemeği 22:00
Hatay usulü tavuk döner

Bütün gün uyudum. Kalkamadım. Açlıktan midem bulanmıştı. Bu saatte burda tek burası açıktı. Dışardan söyledim.

Bu cuma eksı cıkamazsan cok uzulum sımdıden karnım cok sıs

Ben ben de değilim diyet bozuldu yarın tekrar başlıcam
Neden yaa
Ogunlerin cok gec saate kalmis canim, hasta miydin neden butun gun uyudun
Bu cuma eksı cıkamazsan cok uzulum sımdıden karnım cok sıs
Uzulme stres yapma, bu hafta benm de karnim sis muhtemelen yarina arti gelecegm regl kaynakli insallah biran once oluruz da cumaya eksi gelir

Neden yaa

Uzulme stres yapma, bu hafta benm de karnim sis muhtemelen yarina arti gelecegm regl kaynakli insallah biran once oluruz da cumaya eksi gelir
Skıntı stres boşvermişlik. Ama kaldığım yerden devam edicem

Haftasonu olunca ordan oraya atlıyorum desem, genel ev temzliği yemek, alışveriş, ödevlerrr, haftanın programı, ödevlendirmeler derkeeen nasıl geçiyor anlamıyorm pek ki hala bilgisayarı elime almış değilim. bir de dün gece oğlum çok zor uyudu, uyudu uyandı.. Şuandada sallıyorum bi taraftan ama yine mızmızlığı üstündemenümü yazacağım inş. Herkes iyidir inşşş?

Allah kolaylik versin canim, baya yogunsun anlasilan, yardim edecek kimsen yok mu

Hg cnm ben Hafize 27 yaşındayım ideal kilona saglikla ulaşırsın insAllah

21 Mart Pazar
Kahvaltı
Yeşil peynir tereyagli 1.5 yufka
Patates kızartması
Zeytin
Peynir
Soğanlı yumurta
Domates salatalık

Ara
Tahinli pide(şerbetli tatlı)

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Soğan piyazi
Tavuk çöp şiş ızgara

Çayla bı daha tatlı

Su 2 lt anca
Spor
1 buçuk saat yürüyüş

Utanırım belki menümle yazayım bismillah

Neden yaa

Bide yarin tartilcaz dimi unutmustum y’a onu korkuyom tartiya cikmaya

Bunlar cok degilmi canim y’a midene eziyet etmissin

Slm kızlar bugün hiç gelemedim yine ipin ucu kaçtı artık menü yazıp sık gelmem şart kızlar bı kaç aya da insAllah yürüme bandı alicak gibiyiz sauna takım falan tam takım başlamalıyım bugün feracemi giydim dışarı yürüyüşe çıkarken bosbol olan feracem daralmış ya 10 kg var neyse yürüyüşe çıktık kiz sanırım üsütmus mide bulantısı vardı yolda perişan olduk dönene kadar a101 de geçen görmüştük barbekü gelmiş tam emin olmamakla birlikte gözümüzü karartıp aldık akşama da denedik tatmin edici sonuç verdi kız yenice yattı oğlan hala uyumadı bizde onu bekliyoruz bklm insAllah yatacaz artık daha sık gelicem insAllah menüleri bugünlük yorumlayamiycam ama insAllah yarından itibaren buralardayim

Yazsan iyi olacak kesinlikle insan buraya yazmaya cekindigi icin yemek istemiyor, bir de ben erkenden yazmaya calisiyorum buraya yazdiktan sonra birsey yiyemiyorum cunki
Bide yarin tartilcaz dimi unutmustum y’a onu korkuyom tartiya cikmaya
Evet canm yarin kontrol amacli ara tarti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…