- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.561
Evet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim2 kase şehriye Karbonhidrat olarak çok bacım
Yarım simit
cangahem de o saatte cuma kaçamağı olduğu için ses etmiyorum ama daha makul saatte tüketseydin bari
Evet canım epey kalabalık geliyor ama bakınca da pek bir şey yok gibi
Canım yeni gelen her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız mezun mu ? İzinde mi ? Diskalifiye mi ? Kendi isteği ile mi ayrılmış gibi sen de eski üye olduğunu söyleyince bunu öğrenmemiz gerekirdi
Tamam canım ne kadar kalacaksın ?
Akşam öğünün epeyce hafif böyle giderse çabucak gidecek kilolar anlaşılan bence işin sırrı günü erken ve hafif kapatmak
Fark etmez miyimgeçen hafta 5bin yukarısını görmemiştik oysa
Afiyet olsun canım iki yumurta olunca iki dilim ekmek fazla geldi sanki
Allah’a emanet ol canım bizde de kafa karışıklığı oldu maalesef inşallah dilediğin kiloya tez vakitte sağlıcakla inersin
Eşinin destek olması birlikte yapmanız ne güzel böylelikle çok daha rahat vereceksin inşallahEvet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim
Kumsalcığım boyun kaçtı ?53 olmak istiyorum demişsin ya çok az geldi bana sıfır beden mi olmak istiyorsun yoksaEvet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim
1 hafta için ayrılma bence sonradan toparlaması zor olabilir .Ben ilk yarıştığım takım kapanınca listede olmadığım için bir rahatlama hesap vermeme özgürlüğü ile abartmıştım şimdi listeden çıkınca aynı şey sana da olur mu diye düşündüm açıkçası.Yine takımdasın tabiki ama düşünsene artı geldiğin zaman o kadar da korkmuyorsun1 hafta kalacagim canim
Sağol canımmCumaya gore guzel menu ekurim
Afiyet olsun guzel menu
Cok gecmis olsun canim, insallah toparlarsin biran once
Cumaya gore guzel canim
Sağol canımHoşgeldiniz... U UcanSupurge kaptanımın dediği gibi kazen ile görüşüp gelin. Hemen vazgeçmeyin gruba dahil olmaktan.
Afiyet olsun canım.
Canga nedir??? Hem de saat 8 buçukta. Bu cuma kaçamadığı geçmiş.
cuma kaçağı olarak akşam yemeğinde patates yedim demeni beklerdim...
Afiyet olsun bugün daha güzel menün :)
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Karbon patlaması olmuş iki gün2 kase şehriye Karbonhidrat olarak çok bacım
Yarım simit
cangahem de o saatte cuma kaçamağı olduğu için ses etmiyorum ama daha makul saatte tüketseydin bari
Evet canım epey kalabalık geliyor ama bakınca da pek bir şey yok gibi
Canım yeni gelen her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız mezun mu ? İzinde mi ? Diskalifiye mi ? Kendi isteği ile mi ayrılmış gibi sen de eski üye olduğunu söyleyince bunu öğrenmemiz gerekirdi
Tamam canım ne kadar kalacaksın ?
Akşam öğünün epeyce hafif böyle giderse çabucak gidecek kilolar anlaşılan bence işin sırrı günü erken ve hafif kapatmak
Fark etmez miyimgeçen hafta 5bin yukarısını görmemiştik oysa
Afiyet olsun canım iki yumurta olunca iki dilim ekmek fazla geldi sanki
Allah’a emanet ol canım bizde de kafa karışıklığı oldu maalesef inşallah dilediğin kiloya tez vakitte sağlıcakla inersin
Olsun canim sorun degilKumsalcığım boyun kaçtı ?53 olmak istiyorum demişsin ya çok az geldi bana sıfır beden mi olmak istiyorsun yoksabir de yaşını soracaktım ekürimi tanıyayım biraz .formu doldurun biliyorum ama unuttum malesef
55 sana çok yakışır ama ben hep hedef kilonun biraz altını istemişimdir mesela 59-60 da da gayet güzel gözüküyorum bence ama 57 olursam 2-3 kiloluk bir opsiyonum olur eğer alırsam çok yükselmeden tekrar vermem için zamanım olur diye düşünüyorumOlsun canim sorun degil
Boyum 1.55
Yasim 32
Kisa oldugum ve balik etli oldugum icin azcik' kilo ile yuvarlak bisi oluyom 53 hayalim 55 te olur ama bakalim sizlerle maksimumu deniycem
Esinin destek olmasi cok guzel canimEvet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim
Evet canim ama haftaya arti gelirsem ne yaparim onu dusunuyorum cunku biliyorum orda durdurmak zor olacak1 hafta için ayrılma bence sonradan toparlaması zor olabilir .Ben ilk yarıştığım takım kapanınca listede olmadığım için bir rahatlama hesap vermeme özgürlüğü ile abartmıştım şimdi listeden çıkınca aynı şey sana da olur mu diye düşündüm açıkçası.Yine takımdasın tabiki ama düşünsene artı geldiğin zaman o kadar da korkmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?