Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim

Evet cok.kararliyim canim insallah en kisa zamanda kaybederim tek istegim bir ay icinde 55 lerde olmak ama bakalim esimde uydu bana daha kolay oluyo onunlada yaris icindeyim
Eşinin destek olması birlikte yapmanız ne güzel böylelikle çok daha rahat vereceksin inşallah

Kumsalcığım boyun kaçtı ?53 olmak istiyorum demişsin ya çok az geldi bana sıfır beden mi olmak istiyorsun yoksa bir de yaşını soracaktım ekürimi tanıyayım biraz .formu doldurun biliyorum ama unuttum malesef

1 hafta kalacagim canim
1 hafta için ayrılma bence sonradan toparlaması zor olabilir .Ben ilk yarıştığım takım kapanınca listede olmadığım için bir rahatlama hesap vermeme özgürlüğü ile abartmıştım şimdi listeden çıkınca aynı şey sana da olur mu diye düşündüm açıkçası.Yine takımdasın tabiki ama düşünsene artı geldiğin zaman o kadar da korkmuyorsun

Cumaya gore guzel menu ekurim

Afiyet olsun guzel menu

Cok gecmis olsun canim, insallah toparlarsin biran once

Cumaya gore guzel canim
Sağol canımm

Sağol canım

Karbon patlaması olmuş iki gün

Olsun canim sorun degil
Boyum 1.55
Yasim 32
Kisa oldugum ve balik etli oldugum icin azcik' kilo ile yuvarlak bisi oluyom 53 hayalim 55 te olur ama bakalim sizlerle maksimumu deniycem

Olsun canim sorun degil
Boyum 1.55
Yasim 32
Kisa oldugum ve balik etli oldugum icin azcik' kilo ile yuvarlak bisi oluyom 53 hayalim 55 te olur ama bakalim sizlerle maksimumu deniycem
55 sana çok yakışır ama ben hep hedef kilonun biraz altını istemişimdir mesela 59-60 da da gayet güzel gözüküyorum bence ama 57 olursam 2-3 kiloluk bir opsiyonum olur eğer alırsam çok yükselmeden tekrar vermem için zamanım olur diye düşünüyorum

Esinin destek olmasi cok guzel canim benim esim de diyette cok daha kolay oluyor isim
Evet canim ama haftaya arti gelirsem ne yaparim onu dusunuyorum cunku biliyorum orda durdurmak zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…