Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seve seve arkadasim kabul ediyorum teklifini
Bn cok motive basladim bu guruba insallah boyle gider gideceginede inaniyorum
hedefine inersin canim ellilere birlikte inicez insallah
Ramazanda kilo vermek bana gorede degilgercekten tam tersi siskinlik oluyo nedense

Hoşgeldiniz... U UcanSupurge kaptanımın dediği gibi kazen ile görüşüp gelin. Hemen vazgeçmeyin gruba dahil olmaktan.
19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662

20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Afiyet olsun canım.
Canga nedir??? Hem de saat 8 buçukta. Bu cuma kaçamadığı geçmiş.
cuma kaçağı olarak akşam yemeğinde patates yedim demeni beklerdim...
Afiyet olsun bugün daha güzel menün :)
SABAH 9:00
Sekersiz sutlu kahve

Oglen 13:00
Avuc ici kadar peynirli yumurta
Kucuk kase domates salatasi
On zeytin
Bi dilim ekmek

Ara16:00
Kucuk bardak greyfurt suyu taze skilmis

Aksam19:00
Orta portions yesil salata

2 litre su
Çok güzel menü canım afiyet olsun

20 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
2 çatal kaymak
1çk bal
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

Akşam:16.00
4kanat
2kozlenmis köy biberi
Bol salata
2 bardak ayran

17.00
16 Antep fıstığı

Su:3 litre
Spor: 88 dk yürüyüş(10bin adım)
264 puan
U UcanSupurge Jasminium84

Menu de spor da cok guzel canim tebrik ederim z

Hem menü çok güzel hem de spor. Afiyet olsun canım

Teşekkürler zaten ilk kez üye oldum ondan bir nike veremiyorum yada hangi takımdan mezun olduğumu veremiyorum çünkü mezun değilim ve hiç yarısmadım da ve başka nice filan hiç olmafı yani ben yeni üyeyim sadece eskiden üye olmadan takip edip okuyordum okadar... ondan yani takımlar ve kurallar ile ilgili hiç bir fikrim de yok hemen takıma dahil olmamı sağlar sanıp öyle saçma birşeyler yazdım ama oda tam tersine imiş çok utandım bu yalan için ben kuralları filan da hiç bilmiyorum ilk kez katılacaktım ondan bilmeden bir boşlukla böyle saçma bir yalan söylemiş oldum açıkcası onun için kazen ile konuşmama gerek yok çünkü başka hesabım hiç olmadı ilk kez yeni üye bir acemiyim. Bide böyle utancak bir şey yapınca tabi hemen geri kaçtım kusura bakmayın. Artk burda yarışmaya utanırım zaten . Kendimi başka yerde daha rahat hissederim ondan vazgeçtim.İyi geceler.

Bari gidicegin yere dogrularla git arkadas
En azindan bunu itiraf edebildin y’a Ne gérek vardi ki Boyle bisiye bnde yeniyim bir hafta olck hemzn aldilar arkadaslar sagolsun cokta motive bir ortam ve samimi bir ortama denk gelmistin

19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662
2 kase şehriye Karbonhidrat olarak çok bacım
20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Yarım simit
canga hem de o saatte cuma kaçamağı olduğu için ses etmiyorum ama daha makul saatte tüketseydin bari
Evet canım epey kalabalık geliyor ama bakınca da pek bir şey yok gibi
Takıma girersem mi ceza alırsınız yani ?
Öyle bir şey var ise girmeyeyim .Kalsın Vazgeçtim girmekten peki. Tanıştığımıza memnun oldum. Size iyi kilo vermeler dilerim. İyi akşamlar.
Canım yeni gelen her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız mezun mu ? İzinde mi ? Diskalifiye mi ? Kendi isteği ile mi ayrılmış gibi sen de eski üye olduğunu söyleyince bunu öğrenmemiz gerekirdi
Tamam canım ne kadar kalacaksın ?
20 MART MENUM

SABAH 9:00
Sekersiz sutlu kahve

Oglen 13:00
Avuc ici kadar peynirli yumurta
Kucuk kase domates salatasi
On zeytin
Bi dilim ekmek

Ara16:00
Kucuk bardak greyfurt suyu taze skilmis

Aksam19:00
Orta portions yesil salata

2 litre su
Akşam öğünün epeyce hafif böyle giderse çabucak gidecek kilolar anlaşılan bence işin sırrı günü erken ve hafif kapatmak
@UcanSupurge zopanin gücü
Fark etmez miyim geçen hafta 5bin yukarısını görmemiştik oysa
Afiyet olsun canım iki yumurta olunca iki dilim ekmek fazla geldi sanki
Allah’a emanet ol canım bizde de kafa karışıklığı oldu maalesef inşallah dilediğin kiloya tez vakitte sağlıcakla inersin

1 hafta kalacagim canim

Çok teşekkürler inşlh. Hep beraber tüm isteyenler ideal kilosina kavuşsun.
Bari gidicegin yere dogrularla git arkadas
En azindan bunu itiraf edebildin y’a Ne gérek vardi ki Boyle bisiye bnde yeniyim bir hafta olck hemzn aldilar arkadaslar sagolsun cokta motive bir ortam ve samimi bir ortama denk gelmistin
Bende anlamadm ney nasıl niye oldu nasıl saçma bir gereksiz boşluk ne alaka filan diye ama yalandanda nefret eden biri olarak zaten anın da rahatsızlıl duydum ve o yüzden tektar buraya açıklama yapma gereği duydum. Açıklama yapmadan gitsem içim rahat etmezdi. Demekki böyle olması gerekiyormuş nasip. Vardır herşey de bir hayır diyorum. hepimiz için her şeyin hayırlısı ve booolllll booooollllll kilo vermeler inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…