- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.601
Sen de mi başladın diyet bara beybi?21.03.2021
11.00
2 yumrta ile biberli omlet,1 tk sos,1 dlm peynr,3 zeytin,1 tk tereyag bak,1.5 dlm ekmek
16.00 sutlu kahve,yarim diyt bar(40kcal),6 7 badem
18.00 4 kofte,salata,yogurt
Su:2 lt
Sorun değil canım yeter ki sen gel paylaşımda bulun aramızda olArkadaslar yurt disinda yasadigim icin (Fransa) iki saat var aramizda o yuzden bn hep spor ve menumu gec saatte paylasiyorum kusura bakmayin
Güzel canımİyi Akşamlar
21 Mart Menü Bildirimi
12.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı, 1 elma, 2 ceviz
18.30 6 yk türlü ( patlıcan ve kabak ), 2 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt ve yeşil salata
3 litre su
U UcanSupurge
Arkadaslarda gorunce aldim marketten bir kac taneSen de mi başladın diyet bara beybi?
Sorun değil canım yeter ki sen gel paylaşımda bulun aramızda ol
Güzel canım
Afiyet olsun.21.03.2021
11.00
2 yumrta ile biberli omlet,1 tk sos,1 dlm peynr,3 zeytin,1 tk tereyag bak,1.5 dlm ekmek
Teşekkür ederimMasallah canim ne guzel yesinler vallahi, yemeyince ayri zor gercekten
Cok guzel canim afiyet olsun
Teşekkür ederimSen de mi başladın diyet bara beybi?
Sorun değil canım yeter ki sen gel paylaşımda bulun aramızda ol
Güzel canım
Afiyet olsun ekürimİyi Akşamlar
21 Mart Menü Bildirimi
12.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı, 1 elma, 2 ceviz
18.30 6 yk türlü ( patlıcan ve kabak ), 2 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt ve yeşil salata
3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım diyet ürünlere güvenme bence21.03.2021
11.00
Kalorisine bakarak tukettim canim, surekli yedigim birsey degilAfiyet olsun canım diyet ürünlere güvenme bence
Afiyet olsun canımKalorisine bakarak tukettim canim, surekli yedigim birsey degil
Afiyet olsun canım21 Mart menüm
Sabah:10.30
1 sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1közlenmiş kapya biber
4 zeytin
Ara:elma
Akşam:16.30
4 YK Taze fasulye
Yoğurt
Bol salata
1dilim çavdar ekmeği
1yk kavurma
Su:2 litre
Spor:16 dk zumba
64 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Bugün zopa sallamadık sporun azTeşekkürler canım
Teşekkür ederim eküricanımAfiyet olsun ekürim
Afiyet olsun canım ekürim, güzel menü21 Mart menüm
Sabah:10.30
1 sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1közlenmiş kapya biber
4 zeytin
Ara:elma
Akşam:16.30
4 YK Taze fasulye
Yoğurt
Bol salata
1dilim çavdar ekmeği
1yk kavurma
Su:2 litre
Spor:16 dk zumba
64 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Hep senin suçun zopalamadin beni.Bugün zopa sallamadık sporun az
Vallahi doğru dürüst bakamadım vurma huyu olmayan kızım hem tuvalet eğitimi hırçınlığı hem evini paylaşmanın stresi yeğenimi sürekli ittirip düşürüyor oyuncak vs içinHep senin suçun zopalamadin beni.
Sana şarkılar söyledim onları da görmedin zaten küstüm sana
Allah kolaylık versin canımVallahi doğru dürüst bakamadım vurma huyu olmayan kızım hem tuvalet eğitimi hırçınlığı hem evini paylaşmanın stresi yeğenimi sürekli ittirip düşürüyor oyuncak vs için
Sen ve takımım sizler de iyi ki benim hayatımdasınız canım
Ev Sahibi olarak mahçupluk da bir yandan kızıma gerilmelerim bir yandan psikolojik olarak yoruldum yani
Allah kolaylık versin canım
Cocuklar birseye adapte olana kadar hep hircinlik yapiyolar basimda buyuk bir yaramaz tatli hircin var ordan biliyomVallahi doğru dürüst bakamadım vurma huyu olmayan kızım hem tuvalet eğitimi hırçınlığı hem evini paylaşmanın stresi yeğenimi sürekli ittirip düşürüyor oyuncak vs için
Anlıyorum canım.Hic kolay değil.İnatlaşıyordur da şimdi tuvalet konusunda.Ev Sahibi olarak mahçupluk da bir yandan kızıma gerilmelerim bir yandan psikolojik olarak yoruldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?