- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.761
Canm ben 29 yasindayim, AmasyaliyimArkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
Memnum oldum canimCanm ben 29 yasindayim, Amasyaliyim
Bence hiç heyecan arama otur oturduğun yerde ve başla artık . şimdiYok canım yanlış anladın,tabiki burda devam etmeyi çok istiyorum,eğer artı ile listeye alan takım bulursam girerim,yoksa burda free takılırım dedim.
Listeye girmeden frenlemem mümkün olmuyor,okulda herkes bir şey veriyor emziriyorsun ye diye,annem yine öyle,artık sistikce sistimlistede olunca psikolojik olarak hayır diyebiliyorum,tartı kaygısından
Ben de 32 yaşındayım canım 3 yaşında bir kızım var 12 haftalık hamileyim Erzurum’da yaşıyorum öğretmenim aslen ığdırlıyımArkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
WuuuSabah maksimum yarim saat kosu bandînda hizli yururum
Hava guzel disardada ne kadar yururum bilemiyorum
Haksızlık olsun istemediğim icin öyle bir teklif sundum canim, muhtemelen sonuncu olan takımlar alabilirler diye düşünmustum.,Cunkü kendime çok güveniyorum listeye girince çok hırs yapıyorum.Takim motivasyonu da çok önemli tabi ama listede olunca isterse sonuncu olan takımda olayım yine kilo veririmBence hiç heyecan arama otur oturduğun yerde ve başla artık . şimdielfkkk Beyaz leylak E ela_2019 gibi birçok izindeki üyeyi izin kilosunun altını görene kadar beklettik adaletsizlik de olsun istemem diğer takımlar için de hoş bir söylem olmayabilir kendi takımı artı diye almıyor biz neden alalım gibi alacak takım olabilir ama aynı motivasyonu yakalayabilir misin? Hele bi aldım at ilerleme kaydedelim takım yüzdesi iyi geldiği hafta olursa artı halinde almayı deneyebiliriz
Dediğim gibi canım ben devam etmeni isterim illa liste olsun hangi takım olursa olsun diyorsan tabi sen bilirsinHaksızlık olsun istemediğim icin öyle bir teklif sundum canim, muhtemelen sonuncu olan takımlar alabilirler diye düşünmustum.,Cunkü kendime çok güveniyorum listeye girince çok hırs yapıyorum.Takim motivasyonu da çok önemli tabi ama listede olunca isterse sonuncu olan takımda olayım yine kilo veririm
Bu arada sabah tartıldım tamı tamına 84 kilo olmuşum
Eki Görüntüle 2807278 Bu da burada dursun,cumaya tekrar tartı fotosu atarım
Yok yok bu defa kesin başlangıç yaptım canım inşallah,o zaman bana bir hedef ver,bu kiloya inersen listeye alabiliriz diyeDediğim gibi canım ben devam etmeni isterim illa liste olsun hangi takım olursa olsun diyorsan tabi sen bilirsin
Güzel bir başlangıç olsun bu defa hiç bırakmadan devam bence artık bitsin şu al ver olayı
Aman sakın canim,bak ben bıraktım misliyle aldımgünaydın kızlar
şu sıralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum neden bilmiyorum
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Geçmiş olsun canim. İhmal etmemen iyi olmuş bence yoktur birşey bizide haberdar et canimKızlar şarj aletlerini aldım geldim .biraz da yürüyüş yaptım ama ellerim yine dolu olduğu için dönüş yolundaki adımlarımı saymıyor.gitti 1000adımBiliyorum kaç gündür buraya düzgün şeyler yazamadım bu kız da ne çok şikayet ediyor diyebilirsiniz ama ne bileyim art arda geliyor.sağ göğsümde bir sertlik ve ağrı var yarın randevu aldım.benim için dua edin lütfen.Normalde kist var yıllardır senede bir kontrole giderim ama bu sefer değişik acıyor sanki ve dokununca sert.Kendimi rahatlatıyorum tabi ama bazende kafamda ne senaryolar dönüyor resmen evham.İnşallah yarın buraya güzel şeyler yazarım
sağol canımKurabiye gözüme batmadı canım gayet iyi afiyet olsun.
Afiyet olsun canım iyi bi menü
Gayet hafif Bi menü afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım güzel bi menü.
Çok hafif Bi menü afiyet olsun canım.
yok canım bırakmak istemiyorum ama şu sıra resmen direniyorum, kendi kendimle savaşıyorum bırakmamak içinAman sakın canim,bak ben bıraktım misliyle aldımkızın nasıl oldu okuyabiliyor mi?
geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün müGünaydın kızlar
Dün baya kötüydüm kızlar halsizlik, karın ağrısı, bulantı derken sürekli yattım bugün biraz daha iyiyim gibi halsizlik devam ama bulantı karın ağrım çok yok şükür dün doğru düzgün bişey yemedim yediğimi de çıkardım zaten
Yüz yuze eğitimde ilerler inşallah,bol bol pratik yapmak lazım,karıştırma çok normal illaki oluyor merak etme.sağol canım
yok canım bırakmak istemiyorum ama şu sıra resmen direniyorum, kendi kendimle savaşıyorum bırakmamak için
bu zamana kadar rahat gelmiştim diyette değil gibiydim ama şu sıra o diyet psikolojisine girdi kendimi kısıtlanmış hissediyorum o yüzden
yok canım hala daha okuyamıyor
konu olarak baya ilerlemişler kızım hala harfleri karıştırıyor birbirine
Canim inan kilolu gezip kendimize eziyet etmeye degmiyor, kiloyla beraber bir suru hastalik geliyor ve hayat kaliten dusuyor, zaten yedigimz seyler surekli yediklerimz sonra yine yeriz ama az azgünaydın kızlar
şu sıralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum neden bilmiyorum
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Cennet corbasi22 Mart Pazartesi
12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk şinitzel
1 kase yeşil salata
19.30
1 kase cennet çorbası
1 parça arap tava
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Gecmis olsun canim, cocuklar nasil olduGünaydın kızlar
Dün baya kötüydüm kızlar halsizlik, karın ağrısı, bulantı derken sürekli yattım bugün biraz daha iyiyim gibi halsizlik devam ama bulantı karın ağrım çok yok şükür dün doğru düzgün bişey yemedim yediğimi de çıkardım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?