Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence hiç heyecan arama otur oturduğun yerde ve başla artık . şimdi elfkkk Beyaz leylak E ela_2019 gibi birçok izindeki üyeyi izin kilosunun altını görene kadar beklettik adaletsizlik de olsun istemem diğer takımlar için de hoş bir söylem olmayabilir kendi takımı artı diye almıyor biz neden alalım gibi alacak takım olabilir ama aynı motivasyonu yakalayabilir misin? Hele bi aldım at ilerleme kaydedelim takım yüzdesi iyi geldiği hafta olursa artı halinde almayı deneyebiliriz

Haksızlık olsun istemediğim icin öyle bir teklif sundum canim, muhtemelen sonuncu olan takımlar alabilirler diye düşünmustum.,Cunkü kendime çok güveniyorum listeye girince çok hırs yapıyorum.Takim motivasyonu da çok önemli tabi ama listede olunca isterse sonuncu olan takımda olayım yine kilo veririm

Bu arada sabah tartıldım tamı tamına 84 kilo olmuşum

Bu da burada dursun,cumaya tekrar tartı fotosu atarım

Dediğim gibi canım ben devam etmeni isterim illa liste olsun hangi takım olursa olsun diyorsan tabi sen bilirsin
Güzel bir başlangıç olsun bu defa hiç bırakmadan devam bence artık bitsin şu al ver olayı

Dediğim gibi canım ben devam etmeni isterim illa liste olsun hangi takım olursa olsun diyorsan tabi sen bilirsin
Güzel bir başlangıç olsun bu defa hiç bırakmadan devam bence artık bitsin şu al ver olayı
Yok yok bu defa kesin başlangıç yaptım canım inşallah,o zaman bana bir hedef ver,bu kiloya inersen listeye alabiliriz diye

günaydın kızlar
şu sıralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum neden bilmiyorum
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Aman sakın canim,bak ben bıraktım misliyle aldım kızın nasıl oldu okuyabiliyor mi?

Geçmiş olsun canim. İhmal etmemen iyi olmuş bence yoktur birşey bizide haberdar et canim

Kurabiye gözüme batmadı canım gayet iyi afiyet olsun.

Afiyet olsun canım iyi bi menü

Gayet hafif Bi menü afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım güzel bi menü.

Çok hafif Bi menü afiyet olsun canım.
sağol canım

Aman sakın canim,bak ben bıraktım misliyle aldım kızın nasıl oldu okuyabiliyor mi?
yok canım bırakmak istemiyorum ama şu sıra resmen direniyorum, kendi kendimle savaşıyorum bırakmamak için
bu zamana kadar rahat gelmiştim diyette değil gibiydim ama şu sıra o diyet psikolojisine girdi kendimi kısıtlanmış hissediyorum o yüzden

yok canım hala daha okuyamıyor
konu olarak baya ilerlemişler kızım hala harfleri karıştırıyor birbirine

geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü

Yüz yuze eğitimde ilerler inşallah,bol bol pratik yapmak lazım,karıştırma çok normal illaki oluyor merak etme.

günaydın kızlar
şu sıralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum neden bilmiyorum
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Canim inan kilolu gezip kendimize eziyet etmeye degmiyor, kiloyla beraber bir suru hastalik geliyor ve hayat kaliten dusuyor, zaten yedigimz seyler surekli yediklerimz sonra yine yeriz ama az az
22 Mart Pazartesi

12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk şinitzel
1 kase yeşil salata

19.30
1 kase cennet çorbası
1 parça arap tava
1 kase yoğurt

su: 3 lt
Cennet corbasi bilemedim, arap tavayj da bilmiyorum cok yorum yapamayacagim
Gecmis olsun canim, cocuklar nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…