Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam yemeğin gecikmiş canım miktarını da yazmamışsın
Diş mi çıkarıyor acaba neden bu kadar huysuz?

Akşam yemeğin gecikmiş canım miktarını da yazmamışsın
Diş mi çıkarıyor acaba neden bu kadar huysuz?
Canım dişleri şişmiş kimileri çıktı, kimileri de patlamaya çalışıyor sanırım, benim dünkü yorgunluğum başkaydı buraya yazmıştım, bir de gece tam uyuyamayınca sabah da erken kalkınca gün biraz yprgun başlayabiliyor. Sonra oğlumu okuldan neredeyse koşarak eve geliyrm oğlumu alıp tekrar koşar adım okula geri getriyrm snra eve dönüyorum, dönerken günlük market eksiğini görüyorum, eve gelince de miniğimle ilgilenmeye çalışıyım, bi taraftan ev toplamaca, akşam yemeği hazırlığı derken tekrar oğlumu okuldan alma vakti geliyor, snra da ödevler, akşam yemeği derkeeeenn.. Gün geçip gidiyor..tabiki çok şükür.. Rabbim yoğunluğun yorgunluğun bile hayırlısını versin, böylesine çok şükür.
Canım et kemikli pirzolaydı, 4 5 tane yedim galiba. Normalde geciktirmiyorum da dün eşim beklememi istedi, o nedenle oldu canım.

Memnun oldum canim ❤
evet benim buyuk 2008 li canim.allah hepimize bagislasin yavrularimizi i
Sporu cok seviyorum ama cocuk birakmiyo ip atliyom onume gelir mekik cekerim kafama oturur bantta yururum banda atar kendini yaralar ne yapalim zaman buldukca onunla disarda yuruyoruz teyzeleri

Tamamdır bebişim

Afiyet olsun canım

Son düzenleme:
Haklısın canım.
Çarşamba KV gelmişti bugün döndü evine.
Onun yanında telle çok igrasamiyordum. Spor yapmaya tekrar başlamak istiyorum bakalım .
Motivasyona destek vermeye ve almaya hepimizin ihtiyacı var.
İns bu hafta güzel sonuçlar olsun

Hayat çok zor be kizlarrr...
Bır tanıdığım anne olmak ne kadar da zormuş dedi geçenlerde. Bendede aynı his vardı ama onun çocuğu engelli o tabi daha bı dertli söyledi.
Keşke hep küçük kalsalar. Onlar büyüdükçe onları nasıl bir hayatın beklediği , karşılarına kimlerin çıkacağı gibi birsuru şey düşünürken buluyorum gün içinde kendimi.

Hani yasemin demissinya Jasminium84 kilo versem ne olacak diye. Bendede o düşünce bir haftadır. Dünyanın haline baktıkça çocuklarımın hali nasıl olacak diye düşündükçe herşey boş geliyor.
Ama sonra tekrar anlam kazanıyor çünkü ben onlar için cabalamaliyim diyorum. Bunun için önce kendim için biseyler yapmaliyimki sonra çocuklarıma faydam olsun. Ben güçlü,iradeli oluyumki onlara örnek olabileyim diyorum.

Akşam bir programda 3 ayda 24 kilo veren bir kadının haberi vardı nasıl vermiş annem de diyet yapıyor ama veremiyor dedi büyük kızım eşimde arkadan gülüyordu hangisi daha zoruma gitti bende anlamadım ama canım sıkıldı baya.

Yani anlayacagin biz kiloları vermek zorundayız cancagzim

Bu defa verip fit mi fit ol canım kendine ispat et yapabileceğini zaten onlar inanır
Hava yağmurlu bulanık kasvetli ben havadan kasvetliyim

Neyse neyse bı kalkiyim kahvemi yapıyım sonra spora ins
Kimler geliyor benle spora
Burası da öyle rüzgarlı kapalı azıcık güneş açmadı ki şu çocukları bi dışarı çıkaralım en azından

bilmiyorum ki belki de bu sebepten yığıldım kaldım ben de
ne yapsam bi işe yaramıyor gibi hissediyorum
kimseye hiç bişeye yetemiyorum sanki
kızlarıma yetemiyorum en başta, küçük kızım konuşamıyor büyük kızım okuyamıyor ben yanlarında olamıyorum
ev desen her yer her yerde düzenim tamamen bozuldu
iş desen ayrı bi dert
bu kadar kafa yorgunluğunun arasında kilo versem kime ne fayda diyorum galiba

Kilo vermenin kimseye değil sana faydası var canım. Senin moraline , kendine olan bakış acıma belkide.
Eğitimle olan kısmı illaki hallolur canim. Kizinda illaki konuşur kulağındaki problemden dolayı mı konusamiyor . Ev işini salla gitsin valla canım ben sürekli evdeyim benim evim bile toplu değilse sana kimse bişey diyemez .
İş konusu netlesmediyse bence senin bu huzursuzluğunun asıl sebebi bu. Herşey yoluna yoluna girecek canım rabbimin vardır bir bildiği. Biz elimizden geleni yapalım.

Burası da öyle rüzgarlı kapalı azıcık güneş açmadı ki şu çocukları bi dışarı çıkaralım en azından
Ay okudum yazdıklarını ama yazamadım san hiç.
Çocuklar birleşince malesef kavga dövüş hep oluyor. Bu durumda insan kafa dağıtacağız iyi olacak diye düşünürken daha da yoruluyor.
Biraz anlaşmaya baslamadilarmi ins hav biraz düzelir de dışarda enerjilerini atarlar.

Bu defa verip fit mi fit ol canım kendine ispat et yapabileceğini zaten onlar inanır
İşin garibi bu beni gaza getirmiyor ya. Hiç hırslı biri değilim. Aksine akşam biskubiye çikolata sürüp yemek geçti içimden. Ve daha niceleri

evet iş durumu da çok yordu artık beni
yani netleşse bile burada artık pek huzurum olmayacak bu belli
anlaşılabilir bişe belki ama yaptığım çok basit bi işi bile kırk kişi kontrol ediyor bu da bende inanılmaz baskı yaratıyor
ama doğru diyorsun bi de salsam kendimi bi de bu bakımdan mutsuzluk yaratacak bende

Canım duruma göre belki biraz dinlenmek sana da iyi gelebilir.
Tabi maddi durum zorlarsa bu durumda nasıl olur bilemiyorum.
Ama buradan ayrılırsan bile Rabbim hayırlısından başka bir iş kapısı mutlaka açacaktır. Ah biraz keşke hayatı oluruna bırakabilecek ama düşünmeden yapamıyoruz.

Jasminium84 bilekliğini buldunmu canim
ayyy bulduum kuzum ya bornozumun cebine koymuşum

çok istiyorum biliyor musun
en azından küçük kızım kreşe başlayıncaya kadar 1 sene kadar evde oturayım kızlarımla ilgileneyim kendimle ilgileneyim
ama 1 sene uzun bi süre maddi anlamda yetebilir miyiz emin olamıyorum eşimden yana emin olamıyorum neye ne kadar harcadığımı çok mu sorgular çok mu hesap sorar
bir de daha büyük endişem bi sene sonrasında iş bulamazsam ne olur
sürekli bi düşünme halindeyim kafam kazan oldu resmen o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…