Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım

Canım yardımcı olmak isterim.

Yüz yuze eğitimde ilerler inşallah,bol bol pratik yapmak lazım,karıştırma çok normal illaki oluyor merak etme.
inşallah ilerler kuzumm, vallahi kıza okuma deyince ortalığı yıkıyor hiç ama hiç sevmiyor, o yüzden hiç pratik yapamıyoruz bücürle

orası öyle zaten son kilo vermeye başlama sebebim topuk dikeninden dolayı oldu, kilo aldıkça o daha da canımı acıtır olmuştu ama niyeyse bi gitti motivasyonum işte

cennet çorbası mısır unu patates soğan ve sarımsakla yapılıyor, ara tava da kıyma patates biber ve domatesle yapılan bi yemek kuzum

günaydın kızlar
şu sıralar ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum neden bilmiyorum
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Ben butin diyetlerimi boyle biraktim ustune iki misli aldim sabir sabir

geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü

Gecmis olsun canim, cocuklar nasil oldu

Geçmiş olsun canım
Saolun kızlar Allah razı olsun bilmiyorum ki usuttuk herhalde ama herhlde salgın var herkeste duyuyoruz bulantı karın ağrısı iyiyim şükür sadece halsizlik kaldı çocuklar da iyi şükür biri bitiyor diğeri başlıyor şu sıra resmen hayırlısı

günaydın kızlar
yine bi amaannnn kilo versem ne olacak yarın ne olacağımız belli değil niye kendimi kasıyorum ki moduna girdim
Aman aman sakın bırakma mazallah tüm emeklerin heba olur.alışverişe çık eskiden giyemediğin şeyleri giy motivasyonun gelir canım
Geçmiş olsun canim. İhmal etmemen iyi olmuş bence yoktur birşey bizide haberdar et canim

Beyaz leylak geçmiş olsun canımın içi
git doktora tabii için rahat etsin
bizi de haberdar et ama ne diyecek doktorun
Sağolun kızlar ultrasonu saat 3 e verdiler eve döndüm 3 te tekrar gideceğim inşallah bişey yoktur
Geçmiş olsun canım
Sabah annemlerin tartisiyla tartıldım -1 gördüm dün hiç doğru düzgün bişey yemeyince snrm
AA ne güzel -1 ya ben şimdi görsem nasıl sevindirir beni

Ben aslen artvinliyim
18 inde evlenip geldim grand aga iki cocuk annesiyim 12v 3 yas 32 yasindayim
Ekürican ben 38 yaşındayım 1 oğlum var din kültürü öğretmeniyim doğma büyüme ankaralıyım Antalya da yaşıyorum. oğlum da 13 olacak haziranda inşallah 2008 li mi senin büyük?
Sabah maksimum yarim saat kosu bandînda hizli yururum
Hava guzel disardada ne kadar yururum bilemiyorum
Maşallah ekürime bak sen eğer listeye girersen uçuracağuna eminim
Günaydın
Canlarımmmm
Günaydın canım

haberdar et bizi de canım muhakkak

günaydın kızlar
Oysa yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik canım bırakmak yok spor desteği yapman gerekir böyle zamanlarda
Yok yok bu defa kesin başlangıç yaptım canım inşallah,o zaman bana bir hedef ver,bu kiloya inersen listeye alabiliriz diye
dediğim gibi normalde izin kilosunun üstünde listeye almama kararı aldık listeyi , ortalamayı, dereceyi etkilemeyecek şekilde olursa alabiliriz listeye
22 Mart Pazartesi

12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk şinitzel
1 kase yeşil salata

19.30
1 kase cennet çorbası
1 parça arap tava
1 kase yoğurt

su: 3 lt
Çok karbonhidrat çok
Şükür canım bütün daha iyiymişsin
Ne olduklarını bilmiyordum Yasemin özelikle şu üç gün akşamı protein + salata veya yoğurt + sebze şeklinde kapatmaya çalış canım

canım sabahları leslie yapıyordum son 34 gündür onu da yapmaz oldum offf niye böyle oldum yine yaa amaaannn
tamam canım akşamları daha dikkatli olacağım

Kızlar takımda spor, geçmiş mesajları okuma ( emoji bırakma durumundan anlıyorum ki okunmuş), birbirimizi motive etme konusunda epey bir düşüş var herkesin ekürisi var en azından ekürimizi takip etsek spor , menü , motivasyon yönünden bile yeter burdaki amacımız aynı birbirimize destek olmak şu sıra biliyorsunuz misafir ve tuvalet eğitimi mevzusu nedeniyle pek uğrayamıyorum iyice salınmaya başlandı sanki aman dikkat şurda cumaya kaç günümüz kaldı.

@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
D Deliidivane
masal3487

Tamam güzel kaptaniçem

Haklsn cnm kendi adıma istediğim gibi katılım sağlayamıyorum tam düzene gircem dedigimde bişey çıkıyor

haklısın canım ben çok dağıldım zaten kendimi toplamam gerek

Selamlar bu ara çook yoğunum gündüz çok şükür iyiym ama akşam pertim çıkıyo, dün bebeğimi bile eşim uyuttu, halim gidiyo, dün menümü yazamadım, hröen yazayım
Menü
08.30
1 tb ekmek üzeri zeytn ezmesi
2 yumurta

16.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
9 10 fıstık

18.15 gibi
1 kupa rezene
1 portakal

20.00 gibi(eşim gecikti)
Et yemeği

Su
2.5 lt
Spor

Eklentiler

• Screenshot_20210323_123717_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…