- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.081
eveeeet fulişim farkettim..vallahi kalp kalbe karşı olmuş ama şimdi sana birşey itiraf edeyimmi..bel ilk yorum yaptığımda kayganayı sen sandım ..sonra sen cevap verince tekrar dikkatli bakınca anladım sen olmadığını..kızma bana taammı
ama ama ama..benim şimdi bu mesajı bir yere kaydetmem gerekecek çünkü hafızamda tutamam, matematik desen sıfır..hep sosyal bilimler okudum ben matematik kabusu yüzünden..offf
formülü yazayım bir yere..gerisini makine halleder nasıl olsa..kaydetmene lüzum yok hoppişcim. bu linkte anlatılıyor zaten. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-13.html
linki kaydedip ya da forumdan aratıp bulabilirsin. ya da yaz şimdi yapman gerekenleri en basiti bir kağıda.ben de matematikten ömrünce çekmiş ve nefret eden bi insan olarak öğrendim canım hesaplamayı ece anlattığında. bu matematik problemi değil, bir hesap makinesiyla yazılanları yapın yeter.
kızlar bugün spora gittim ve moralim bozuldu..hocanın tartısında 2 kg. daha fazla çıktım..bu birincisi..ikincisi kas ve yağ ölçümü yapıldı..vücudumun %49 u yağmış..duyunca gayri ihtiyari güldüm...ama maalesef acı gerçekler böyle..
formülü yazayım bir yere..gerisini makine halleder nasıl olsa..
unutmadan listeyi paylaşım alanında son paylaşılan listeyi alıntıyla cevaplar gibi açacaksınız alıntı kodlarını silip(en başta ve en sonda) örneğin 8. takımla 13. takım arasında kalıyoruz galiba. sıralamaya uygun ekleyeceksiniz yani
ececim bunları sen yapmayacak mısın? :26:
Kızlar Ece yukarda da söylemiş. Yarın burda olamayacak. Ben kardeş takımın (13. takım) kaptanı olarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Lütfen mümkün olduğunca yarın saat 12:00 ye kadar herkes kilo bildirimini yapmaya çalışırsa sevinirim. Ayrıca takımdan birisinin bana yardımcı olması lazım. Ben tek tek herkesin kilo bildirimini takip edecemeyeceğim çünki. Yukarda benim yaptığım liste üzerinde alıntı ile cevap ver deyip QUETE'leri silerek üyelerin bu haftaki kilolarını yazması gerecek. Var mı bunu yapabilecek birisi takımada? Şimdiden herşeyi planlayalım ki yarın sorun çıkmasın.
geçen hafta ben müsaittim ama yarın için söz veremiyorum sabahtan planım var :26: bilmiyorum sana kim yardım edebilir.stres oldum yine ya.
canım giremeyeceğim mutemelen kardeş kaptana bildireceğim şimdi..
Sen sıkma canını Buse'cim halledilir bi şekilde. Benim gözüm buralarda olur merak etme. Bu arada bende yarın kısıtlı bir süre bakabileceğim ama meraklanma listeyi mutlaka hallederim.
tamam canımbi de listenin sonundaki kişi kim bilmiyorum ama 2 hafta üst üste bildirimde bulunmadı. yarın da bildirim de bulunmazsa 3 hafta olacak ve benim bildiğim elenmesi gerekiyor öyle değil mi ece :26: çünkü diğer türlü kişi sayısına böldüğümüz için ortalamamız düşüyor yaaa
yarınki duruma göre öğleden sonraya bırakabilirim işimi canım.ya da telefondan sana yardımcı olmaya çalışırım kimse yardımcı olamazsa çok teşekkürler ilgin, alakan için.
Canim stres yapma, yani ben yapayim diycem ama ya beceremezsem:18: kendime gicik olurum ama kardes takimin kaptani sagolsun bak sorun yok halledilirgeçen hafta ben müsaittim ama yarın için söz veremiyorum sabahtan planım var :26: bilmiyorum sana kim yardım edebilir.stres oldum yine ya.
Yarında bildirim yapmazsa eğer diskalifiye olur ama Ece sadece geçen hafta bildirim yapmadı diye yazmış. Sanırım sen yanlış hatırlıyorsun. Ama yarında gelmezse diskalifiye yazarız. Haksızlık olmasın takımdaki diğer kişilere.
Ne demek canım rica ederim.Zaten biliyorsun artık listeyi son paylaşım saati geçen hafta 16:30 dan 18:00 e çıktı. Benim mesaim 16:00 da bitiyor. Yani liste yapmak için uzun bir süremiz olacak. Aslında işyerinde internete bağlanabiliyorum ama şuan wirelles te bir sorun var. Bağlanamıyorum. İnşallah yarın surpriz olur bağlantı düzelirde gün içinde de takip edebilirim sizi.
Canim stres yapma, yani ben yapayim diycem ama ya beceremezsem:18: kendime gicik olurum ama kardes takimin kaptani sagolsun bak sorun yok halledilirdemis
Heeeeykizlaaaaar lutfen herkes kendi hesaplamasini erkenden yapsin birbirimize yardimci olalim:13: lutfeeen
bugun yediklerim
sabah:lor domates dukan ekmek
ara kucuk bir yogurt 150gr
oglen:kabak corbasi peynir(ekmek niyetine)
aksam:tavuk sebze sote yogurt
cayin yanina yulaf kepekli ve tatlandiricili dukan kek yaptim (aslinda kepek limitimi doldurmustum ama bir kasik da kekle yemis oldum)
onu yemesem daha buyuk bir hata yapacak boyutta canim tatli istiyordu47:regl durumlari) ama simdi yani yedikten sonra sakinlestim normale dondum
Buseeeeeee cok korkuyorum yaaa yarin ne olacak almadim ama vermemis de olabilirim cunku bu hafta hep dar gelen kiyafetlerimi rahatlikla giydim:26:
sen neler yaptin bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?