Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canlarım o güzel muhabbetinizi baştan sona okuma isterdim. Ama kota dolu. telefondada netim yok. Yarın yardımcı olabilmek adını elimden geleni yapıcam. Ama siz tedbiri elden bırakmayın. listeyi taslak halinde yapıştıracağım buraya..

kaydetmene lüzum yok hoppişcim. bu linkte anlatılıyor zaten. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-13.html

linki kaydedip ya da forumdan aratıp bulabilirsin. ya da yaz şimdi yapman gerekenleri en basiti bir kağıda. ben de matematikten ömrünce çekmiş ve nefret eden bi insan olarak öğrendim canım hesaplamayı ece anlattığında. bu matematik problemi değil, bir hesap makinesiyla yazılanları yapın yeter.

kızlar bugün spora gittim ve moralim bozuldu..hocanın tartısında 2 kg. daha fazla çıktım..bu birincisi..ikincisi kas ve yağ ölçümü yapıldı..vücudumun %49 u yağmış..duyunca gayri ihtiyari güldüm...ama maalesef acı gerçekler böyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
***9. takım 293. Etap ***

marti (66,3/ / /% )
btlbetul (66,7/ / /% )

bsrmhmmt (70,6/ / /% )

buseb (57,7/ / /% )

buzdanmadam (70,8/ / /% )

noraaa (68,8/ / /% )

ozdemi (65,5/ / /% )

hoppidicik (91/ / /% )

fadime02 (99,2/ / /% )

trulyscrumtions (76/ / /% )

lypsa (96,3/ / /% )

butterfly_0809 (89/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
9. Takım ortalaması :%

formülü yazayım bir yere..gerisini makine halleder nasıl olsa..

unutmadan listeyi paylaşım alanında son paylaşılan listeyi alıntıyla cevaplar gibi açacaksınız alıntı kodlarını silip(en başta ve en sonda) örneğin 8. takımla 13. takım arasında kalıyoruz galiba. sıralamaya uygun ekleyeceksiniz yani

hiii canım benim yaaaaa üzülmee spora başla hemen. en azından evde fitness hareketleri yap. kas yapman lazım senin. :26:

formülü yazayım bir yere..gerisini makine halleder nasıl olsa..

aferin hopişime ben de yardımcı olurum takıldığın yerde.

ececim bunları sen yapmayacak mısın? :26:

9. Takım 293. Etap

marti (66.3///%)
btlbetul (66.7///%)
bsrmhmmt (70.6///%)
buseb (57.7///%)
buzdanmadam (70.8///%)
noraaa (68.8///%)
ozdemi (65.5///%)
hoppidicik (91///%)
fadime02 (99.2///%)
trulyscrumptions (76///%)
lypsa (96,3///%)
butterfly_0809 (89///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.

9. Takım ortalaması :

Kızlar Ece yukarda da söylemiş. Yarın burda olamayacak. Ben kardeş takımın (13. takım) kaptanı olarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Lütfen mümkün olduğunca yarın saat 12:00 ye kadar herkes kilo bildirimini yapmaya çalışırsa sevinirim. Ayrıca takımdan birisinin bana yardımcı olması lazım. Ben tek tek herkesin kilo bildirimini takip edecemeyeceğim çünki. Yukarda benim yaptığım liste üzerinde alıntı ile cevap ver deyip QUETE'leri silerek üyelerin bu haftaki kilolarını yazması gerecek. Var mı bunu yapabilecek birisi takımada? Şimdiden herşeyi planlayalım ki yarın sorun çıkmasın.

geçen hafta ben müsaittim ama yarın için söz veremiyorum sabahtan planım var :26: bilmiyorum sana kim yardım edebilir. stres oldum yine ya.

geçen hafta ben müsaittim ama yarın için söz veremiyorum sabahtan planım var :26: bilmiyorum sana kim yardım edebilir. stres oldum yine ya.

Sen sıkma canını Buse'cim halledilir bi şekilde. Benim gözüm buralarda olur merak etme. Bu arada bende yarın kısıtlı bir süre bakabileceğim ama meraklanma listeyi mutlaka hallederim.

canım giremeyeceğim mutemelen kardeş kaptana bildireceğim şimdi..

tamam canım bi de listenin sonundaki kişi kim bilmiyorum ama 2 hafta üst üste bildirimde bulunmadı. yarın da bildirim de bulunmazsa 3 hafta olacak ve benim bildiğim elenmesi gerekiyor öyle değil mi ece :26: çünkü diğer türlü kişi sayısına böldüğümüz için ortalamamız düşüyor yaaa

Sen sıkma canını Buse'cim halledilir bi şekilde. Benim gözüm buralarda olur merak etme. Bu arada bende yarın kısıtlı bir süre bakabileceğim ama meraklanma listeyi mutlaka hallederim.

yarınki duruma göre öğleden sonraya bırakabilirim işimi canım. ya da telefondan sana yardımcı olmaya çalışırım kimse yardımcı olamazsa çok teşekkürler ilgin, alakan için.

Yarında bildirim yapmazsa eğer diskalifiye olur ama Ece sadece geçen hafta bildirim yapmadı diye yazmış. Sanırım sen yanlış hatırlıyorsun. Ama yarında gelmezse diskalifiye yazarız. Haksızlık olmasın takımdaki diğer kişilere.

yarınki duruma göre öğleden sonraya bırakabilirim işimi canım. ya da telefondan sana yardımcı olmaya çalışırım kimse yardımcı olamazsa çok teşekkürler ilgin, alakan için.

Ne demek canım rica ederim. Zaten biliyorsun artık listeyi son paylaşım saati geçen hafta 16:30 dan 18:00 e çıktı. Benim mesaim 16:00 da bitiyor. Yani liste yapmak için uzun bir süremiz olacak. Aslında işyerinde internete bağlanabiliyorum ama şuan wirelles te bir sorun var. Bağlanamıyorum. İnşallah yarın surpriz olur bağlantı düzelirde gün içinde de takip edebilirim sizi.

Canim stres yapma, yani ben yapayim diycem ama ya beceremezsem:18: kendime gicik olurum ama kardes takimin kaptani sagolsun bak sorun yok halledilir demis
Heeeey kizlaaaaar lutfen herkes kendi hesaplamasini erkenden yapsin birbirimize yardimci olalim:13: lutfeeen
bugun yediklerim
sabah:lor domates dukan ekmek
ara kucuk bir yogurt 150gr
oglen:kabak corbasi peynir(ekmek niyetine)
aksam:tavuk sebze sote yogurt
cayin yanina yulaf kepekli ve tatlandiricili dukan kek yaptim (aslinda kepek limitimi doldurmustum ama bir kasik da kekle yemis oldum)
onu yemesem daha buyuk bir hata yapacak boyutta canim tatli istiyordu 47:regl durumlari) ama simdi yani yedikten sonra sakinlestim normale dondum
Buseeeeeee cok korkuyorum yaaa yarin ne olacak almadim ama vermemis de olabilirim cunku bu hafta hep dar gelen kiyafetlerimi rahatlikla giydim:26:
sen neler yaptin bakiiim

ebrucum üşenmedim baktım yarışma sonuç listelerinden. 2 hafta üst üste bildirimde bulunmamış o kişi. zaten iki haftadır bir gün olsun paylaşımda bulunmadı. yarında bildirim de bulunmazsa elenir. zaten takımda olan herkes elinden geldiğince bildirimde bulunmalı, bir gün bulunamazsa diğer gün mutlaka telafi etmeli. aksi taktirde takıma girmek isteyen bol paylaşımda bulunacak, ve motivasyona ihtiyacı olan diğer insanların haklarını yemiş sayılırız bence.

ben de yarın sana yardımcı olmaya çalışırım.

emineee bu sonda yaptığın yulaf kepeği kaçamağı hiç iyi olmamış bir daha tatlı krizin gelirse, yağsız yoğurda tatlandırıcı kat, içine de bir avuç goji berry, ya da bi tatlı kaşığı kakao tamam mı? böyle yapma bir daha. kilo vermen durur bak.

sabah
1 fincan yeşil çay

kahvaltı
her zamaki enfes kahvaltımdan, 1 çay bardağıyağsız süt ve yanında dukan ekmeği

ara
dukan usulü bi tatlı

öğlen
limonlu,sarmısaklı ve 1 tatlı kaşığı z.yağlı brokoli salatası yanına yoğurt

akşam
tavuk, brokoli salatası, yoğurt ve yarım kornişon turşu
ben de öğlen menümü yine pek beğenmedim. ama aç da kalmadım.

şimdi de maden suyu içtim. :13:

bugün düne göre daha iyiydi benim. aç kalmadım hiç en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…