Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şiiiişşşşttt 9.takım ne oluyor ya hu herkesde bir depresyon havası .Kendinize gelin Gül'ün eğlenin hayat çok güzel ya sabah doğan güneş güzel içime çektiğim hava güzel evlatlarımızın tebessümü güzel sağlık güzel varlık güzel el hasılı kelam yaşamak çok güzel hepimiz sınanıyoruz bende de ne dertler var oooo anlatsam kitap olur Ama takmıyorum seviyorum bu hayatı Jasminium84 Ucmelekannesi artık neşeniz nasıl yerine gelir bilmem kalkıp Mezdeke mi açarsınız yoksa sevdiğiniz bir arkadaşla mı buluşursunuz bilmem ama kaybolan neşenizi bulun getirin lütfen @Breeze96 kuzum kızlara yeni zumbalar mı atsan ne yapsan

En umulmadık yerden çıkacağını tahmin etmiştim
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın canım
Yok canım depresyonda değilim
Ona bile giremiyom çocuklar ve eş yüzünden
Battaniyeye sarilim saatlerce yatamiyoommm tvlerde depresyon öyle gösteriliyor ya.

Ah canım dertsiz insan varmı . Aman bakma sen bana dünyada ne dertler var şükür sağlığımız yerinde gerisi bos

canımsın sennn ne güzel yazmışsın
bugünümüze çok şükür kuzumm, Allahın gücüne gitmesin
Allah dermansız dert vermesin, sağlığımızla, sevdiklerimizin sağlığıyla sınamasın en önemlisi o ama işte arada ayarlarımız kaçıveriyor

ayy sorma yaa, aradım aradım en son artık dedim heralde ufaklık çöpe attı
neyse bugün sabah banyodan çıktım aaa diyorum cebimde bişe bi baktım saatim nasıl sevindim anlatamam

Bana on yil once beni hatirlattin canim gens yasta evlenip geldim problem’er ust ustune ailemi kaybettim onun acisi derken yine ilk dogumda da 65 leri bulmustum kayinvalidemle jenikologa gitmistik orda tartiya ciktik ayni kilodaydim jenikolag bana az da ha yersen KV NI gecicen demisti oysa 20 yasindaydim ey vah dedim bu laf bana tokat gibi gelmisti olenle olunmuyo cocugun var hayati sevmelisin diyodum kendime ama once a kendimi sevmeliydim spor ve rejimle evlendigimdende zayif hale geldim 50 kiloya dustum hayata daha motive devam etmeye basladim cocuklarimiz ve ailemiz icin once kendimizle mutlu olmaliyizki onlarlada paylasabilelim

Hersey gecici canim sikma canini zamani geldimi hersey oluveriyo allah sagliktan ayirmasin kimseyi

Yoğun ve zor bir dönem geçirdin.Burada seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir annesin sen.sadece depresyona yakınsın.İki seçeneğin var ya silkelenir kendini toplarsın yada depresyonda savrulursun.O çocuklara da o zaman faydan olmaz.Her zaman takdir ettiğim bir annesin ve hep dualarimdasin.seviliyorsun

Havaların kasvetinden sanırım ruh halimiz çöktü hepimizin.Toparlan 9. Takım.Hayat zor evet ama Allah büyük.

Kuzum kötü enerji kötü enerjiyi çeker aynı şekilde iyi enerji de iyi enerjiyi hayatının bi yanında olumlu götürmeye çalış emin ol her şey yoluna girecek
Biraz biraz alıştılar ama ikisi de aynı yaşlarda aynı psikolojideler bütün oyuncaklar benim kafadasındalar sürekli bir şeyler çekiştirip benim diyorlar en son mutfak dolabının kapağını çekiştiriyorlardı benim diye
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Şükürler olsun Allah seni evladına , evladını da sana bağışlasın canım

Oo aksam biraz karbonlu olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…