Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Bu güzel haber için tüm 9. Takım hatunlarını piste davet ediyorum

canım sabahları leslie yapıyordum son 34 gündür onu da yapmaz oldum offf niye böyle oldum yine yaa amaaannn
tamam canım akşamları daha dikkatli olacağım
Nazar mi oldun canim yaa, ne guzel yapiyordun sabahlari lesliyi
Guzel canim ama aksam gec saate kalmis
Haklisin canim, eskiden daha cok motiveydi takim
Evet canim anne olmak cok zor hersekilde zor yani ama cocuklarimiza guzel bir model olmaliyiz ve kilo aldikca saglik problemlerimz artacak cocuklarimz icin saglikli olmaliyiz, ben hep yaz tatilinde incecik olacagimi dusunup motive oluyorum canim
Canim benim zaman zaman cikmaza giriyor insan, senin icin hersey ust uste geldi ama cocuklarin icin senden daha iyi kimse annelik yapamaz, su surecte okula baslayan cocuklarin cogu okumakta zorluk cekiyor, kendini bu kadar harap etme elinden geleni zaten yapiyorsun sonra bir bakmissin buyuk kiz okums kucugu konusmus
İşin garibi bu beni gaza getirmiyor ya. Hiç hırslı biri değilim. Aksine akşam biskubiye çikolata sürüp yemek geçti içimden. Ve daha niceleri
Oyyy oyy benm aklimdan neler geciyor bilseniz buraya yazsam taslanirim yani
Hayirlisi olsun hakkinda kuzum, isten ayrilmakta iyi gelir sana belki bilemezsin, insallah su sureci biran once atlatirsin
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Cok sevindim canim cok gecmis olsun tekrat

Haklisin canim, eskiden daha cok motiveydi takim
Pazar günü gidiyor misafirlerim dönüşüm muhteşem olacak
Kizlar sabahtan beri gelemedim, yogundum biraz...haftaya memlekete gidecektim ya yerime bakacak arkadasin annesi rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar arkadasim izin aldi annesinin durumu duzelene kadar burdayim, diyete tam gaz devam yani
Allah şifa versin canım vardır bir hayır inşallah
23.03.2021
11.00 sutlu kahve
12 30
2 yumrta 3 4 mantar ile omlet,1 dlm peynr,6 zeytin,domates,havuc,maydanoz,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 cok az firin karnbahar(dunden kalan), yarm avokado ile yesil salata,1 bardk kefir

Su:3 lt
Afiyet olsun canım

Kizlar sabahtan beri gelemedim, yogundum biraz...haftaya memlekete gidecektim ya yerime bakacak arkadasin annesi rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar arkadasim izin aldi annesinin durumu duzelene kadar burdayim, diyete tam gaz devam yani
Ben eküri olmaktan cikiyommu simdi devam etmen cok guzel canim

Afiyet olsun canım

Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş

Afiyet olsun canım
Amin canim insallah iyi olsun da annesi izin onemli degil, dedigin gibi hayirlisi boyleymis
Ben eküri olmaktan cikiyommu simdi devam etmen cok guzel canim
Yok canim siz Beyaz leylak ile devam ediyorsunuz, benim ekurim Jasminium84
Eki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş
Ahahahah cok iyi yaaa

Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Üç tane ceviz
Bir haslanmis yumurta
Roka tere

Ara 10.30
Yedi badem,bir kase uogurt

Öğle 13 .15
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Aksam 18.00
Bir küçük tabak pırasa yemeği(bulgurla yaptım) bir bardak ayran,bir kase tarhana çorbası ve salata

3 litre su 30 dk yuruyus

Dikenli telleri gördün değil mi.sakın spor yapmadan yatma
Ben zaten baska turlu iflah olmam
Guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…