- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.841
Benim bitlenecek kaynanam yok Allah tanBugün bunu yapmayan in kaynanası bitlensin
Ama haklı değil mıydım
Bu güzel haber için tüm 9. Takım hatunlarını piste davet ediyorumKızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuşayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Nazar mi oldun canim yaa, ne guzel yapiyordun sabahlari lesliyicanım sabahları leslie yapıyordum son 34 gündür onu da yapmaz oldum offf niye böyle oldum yine yaa amaaannn
tamam canım akşamları daha dikkatli olacağım
Guzel canim ama aksam gec saate kalmisSelamlar bu ara çook yoğunum gündüz çok şükür iyiym ama akşam pertim çıkıyo, dün bebeğimi bile eşim uyuttu, halim gidiyo, dün menümü yazamadım, hröen yazayım
Menü
08.30
1 tb ekmek üzeri zeytn ezmesi
2 yumurta
16.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
9 10 fıstık
18.15 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
20.00 gibi(eşim gecikti)
Et yemeği
Su
2.5 lt
Spor
Haklisin canim, eskiden daha cok motiveydi takimKızlar takımda spor, geçmiş mesajları okuma ( emoji bırakma durumundan anlıyorum ki okunmuş), birbirimizi motive etme konusunda epey bir düşüş var herkesin ekürisi var en azından ekürimizi takip etsek spor , menü , motivasyon yönünden bile yeter burdaki amacımız aynı birbirimize destek olmak şu sıra biliyorsunuz misafir ve tuvalet eğitimi mevzusu nedeniyle pek uğrayamıyorum iyice salınmaya başlandı sanki aman dikkat şurda cumaya kaç günümüz kaldı.
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
D Deliidivane
masal3487
Evet canim anne olmak cok zor hersekilde zor yani ama cocuklarimiza guzel bir model olmaliyiz ve kilo aldikca saglik problemlerimz artacak cocuklarimz icin saglikli olmaliyiz, ben hep yaz tatilinde incecik olacagimi dusunup motive oluyorum canimHayat çok zor be kizlarrr...
Bır tanıdığım anne olmak ne kadar da zormuş dedi geçenlerde. Bendede aynı his vardı ama onun çocuğu engelli o tabi daha bı dertli söyledi.
Keşke hep küçük kalsalar. Onlar büyüdükçe onları nasıl bir hayatın beklediği , karşılarına kimlerin çıkacağı gibi birsuru şey düşünürken buluyorum gün içinde kendimi.
Hani yasemin demissinyaJasminium84 kilo versem ne olacak diye. Bendede o düşünce bir haftadır. Dünyanın haline baktıkça çocuklarımın hali nasıl olacak diye düşündükçe herşey boş geliyor.
Ama sonra tekrar anlam kazanıyor çünkü ben onlar için cabalamaliyim diyorum. Bunun için önce kendim için biseyler yapmaliyimki sonra çocuklarıma faydam olsun. Ben güçlü,iradeli oluyumki onlara örnek olabileyim diyorum.
Akşam bir programda 3 ayda 24 kilo veren bir kadının haberi vardı nasıl vermiş annem de diyet yapıyor ama veremiyor dedi büyük kızım eşimde arkadan gülüyorduhangisi daha zoruma gitti bende anlamadım ama canım sıkıldı baya.
Yani anlayacagin biz kiloları vermek zorundayız cancagzim
Canim benim zaman zaman cikmaza giriyor insan, senin icin hersey ust uste geldi ama cocuklarin icin senden daha iyi kimse annelik yapamaz, su surecte okula baslayan cocuklarin cogu okumakta zorluk cekiyor, kendini bu kadar harap etme elinden geleni zaten yapiyorsun sonra bir bakmissin buyuk kiz okums kucugu konusmusbilmiyorum ki belki de bu sebepten yığıldım kaldım ben de
ne yapsam bi işe yaramıyor gibi hissediyorum
kimseye hiç bişeye yetemiyorum sanki
kızlarıma yetemiyorum en başta, küçük kızım konuşamıyor büyük kızım okuyamıyor ben yanlarında olamıyorum
ev desen her yer her yerde düzenim tamamen bozuldu
iş desen ayrı bi dert
bu kadar kafa yorgunluğunun arasında kilo versem kime ne fayda diyorum galiba
Oyyy oyy benm aklimdan neler geciyor bilseniz buraya yazsam taslanirim yaniİşin garibi bu beni gaza getirmiyor ya. Hiç hırslı biri değilim. Aksine akşam biskubiye çikolata sürüp yemek geçti içimden. Ve daha niceleri
Hayirlisi olsun hakkinda kuzum, isten ayrilmakta iyi gelir sana belki bilemezsin, insallah su sureci biran once atlatirsinayyy bulduum kuzum ya bornozumun cebine koymuşum
çok istiyorum biliyor musun
en azından küçük kızım kreşe başlayıncaya kadar 1 sene kadar evde oturayım kızlarımla ilgileneyim kendimle ilgileneyim
ama 1 sene uzun bi süre maddi anlamda yetebilir miyiz emin olamıyorum eşimden yana emin olamıyorum neye ne kadar harcadığımı çok mu sorgular çok mu hesap sorar
bir de daha büyük endişem bi sene sonrasında iş bulamazsam ne olur
sürekli bi düşünme halindeyim kafam kazan oldu resmen o yüzden
Cok sevindim canim cok gecmis olsun tekratKızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuşayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Pazar günü gidiyor misafirlerim dönüşüm muhteşem olacakHaklisin canim, eskiden daha cok motiveydi takim
Allah şifa versin canım vardır bir hayır inşallahKizlar sabahtan beri gelemedim, yogundum biraz...haftaya memlekete gidecektim ya yerime bakacak arkadasin annesi rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar arkadasim izin aldi annesinin durumu duzelene kadar burdayim, diyete tam gaz devam yani
Afiyet olsun canım23.03.2021
11.00 sutlu kahve
12 30
2 yumrta 3 4 mantar ile omlet,1 dlm peynr,6 zeytin,domates,havuc,maydanoz,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 cok az firin karnbahar(dunden kalan), yarm avokado ile yesil salata,1 bardk kefir
Su:3 lt
Ben eküri olmaktan cikiyommu simdiKizlar sabahtan beri gelemedim, yogundum biraz...haftaya memlekete gidecektim ya yerime bakacak arkadasin annesi rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar arkadasim izin aldi annesinin durumu duzelene kadar burdayim, diyete tam gaz devam yani
Afiyet olsun canım23.03.2021
11.00 sutlu kahve
12 30
2 yumrta 3 4 mantar ile omlet,1 dlm peynr,6 zeytin,domates,havuc,maydanoz,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 cok az firin karnbahar(dunden kalan), yarm avokado ile yesil salata,1 bardk kefir
Su:3 lt
Pazar günü gidiyor misafirlerim dönüşüm muhteşem olacak
Allah şifa versin canım vardır bir hayır inşallah
Afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş
Amin canim insallah iyi olsun da annesi izin onemli degil, dedigin gibi hayirlisi boyleymisPazar günü gidiyor misafirlerim dönüşüm muhteşem olacak
Allah şifa versin canım vardır bir hayır inşallah
Afiyet olsun canım
Yok canim sizBen eküri olmaktan cikiyommu simdidevam etmen cok guzel canim
Ahahahah cok iyi yaaaEki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş
Bakın gördünüz gayet ciddi.korkudan kendimi spora verdim bugünBu mesaj ciddiye alınsın
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
D Deliidivane
masal3487
Evet canımKizlar menüleri buraya yazıyoruz değil mi?
Evet canımKizlar menüleri buraya yazıyoruz değil mi?
Ayy canim ben de korkuyorum ama biraz sonra yapacagm sporumuBakın gördünüz gayet ciddi.korkudan kendimi spora verdim bugün
Dikenli telleri gördün değil mi.sakın spor yapmadan yatmaAyy canim ben de korkuyorum ama biraz sonra yapacagm sporumu
Ben zaten baska turlu iflah olmamDikenli telleri gördün değil mi.sakın spor yapmadan yatma
Guzel canim afiyet olsunKahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Üç tane ceviz
Bir haslanmis yumurta
Roka tere
Ara 10.30
Yedi badem,bir kase uogurt
Öğle 13 .15
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Aksam 18.00
Bir küçük tabak pırasa yemeği(bulgurla yaptım) bir bardak ayran,bir kase tarhana çorbası ve salata
3 litre su 30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?